Halvat lennot Montreal

Halvimmat lennot kohteeseen Montreal

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 141 € yhdensuuntaisille lennoille ja 250 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Air Canada
Brussels Airlines
Austrian Airlines
United
Lufthansa
Brussels Airlines
Air Canada
American Airlines
British Airways

Lisätietoja – Montreal

Halvat lennot Montrealiin

Kanadan Pariisiksi kutsuttu Montreal on kaksikielinen miljoonakaupunki Kanadan kaakkoisosassa. Tämä Kanadan toiseksi suurin ja Quebecin provinssin suurin kaupunki sijaitsee upealla paikalla Montealinsaarella Saint Lawrence- ja Ottawajoen haarassa. Montreal on täydellinen matkakohde, sillä siellä on vilkkaan kaupunkielämän ja nähtävyyksien lisäksi loistavat mahdollisuudet tehdä päiväretkiä ympäröivään luontoon. Kaupunki on myös amerikkalaiseurooppalaisella kulttuurillaan loistava aloituskohde Kanadan ja Pohjois-Amerikan valloitukselle. Tästä oppaasta saat käytännön vinkkejä siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun varaat lennot Montrealiin.

Suomesta ei ole saatavilla suoria lentoja Montrealiin, joten sinun on varauduttava ainakin yhteen välilaskuun matkan varrella. Lentoaika Helsingistä Montrealiin on yhdellä välilaskulla vähintään 12 tuntia, kahdella taas yleensä vähintään noin 16 tuntia. Välilasku tapahtuu yleensä jollain Euroopan tai Yhdysvaltojen suurimmista lentokentistä. Otan myös huomioon matkajärjestelyjä tehdessäsi, että Montrealissa kello on seitsemän tuntia Suomen aikaa jäljessä. Pohjois-Amerikkaan suuntautuvalle lennolle kannattaa myös saapua hyvissä ajoin, joten saavu lentokentälle vähintään kolme tuntia ennen Montrealin lennon lähtöä.

Halvat lentoliput Montrealiin on todennäköisintä saada, kun teet varauksen 2–4 kuukautta ennen lähtöä. Halvimmillaan Montrealin matkat ovat myös yleensä huhtikuussa ja syyskuussa, kalleimmillaan taas kesän loma-aikaan heinä–elokuussa. Muista myös hakea ennen Montrealin matkaa Kanadaan tarvittava sähköinen matkustuslupa (Electronic Travel Authorization, ETA), joka linkitetään elektronisesti passiisi. Matkustusluvan ja koko matkan ajan voimassa olevan passin lisäksi et tarvitse viisumia Kanadaan.

Saapuminen Montrealiin

Lentosi Montrealiin saapuu Montreal-Pierre Elliott Trudeaun kansainväliselle lentoasemalle (YUL), joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä kaupungin keskustasta etelään. Lentokentällä on kaksi terminaalia, joista terminaali 1 on mantereen sisäisten lentojen käytössä, terminaali 2 taas mannertenvälisten lentojen käytössä. Lentokentältä sinulle on tarjolla useita eri vaihtoehtoja päästä keskustaan kätevästi ja nopeasti.

Pääset Montrealiin ja muihin Kanadan suuriin kaupunkeihin kätevästi junalla Dorvalin rautatieasemalta. Pääset lentokentältä kolmen kilometrin päässä sijaitsevalle asemalle kätevästi maksuttomalla lentokenttäbussilla. Junalla matka-aika Montrealin keskustaan on 25 minuuttia.

Pääset Montrealin eri osiin lentokentältä myös bussilla. 747 Express -lentokenttäbussi Montrealiin lähtee lentokentältä joka päivä vuorokauden ympäri, ja matka-aika Montrealin keskustaan on 45–60 minuuttia liikenteestä riippuen. Busseja lähtee lentokentältä päivisin noin 15 minuutin välein, muulloin harvemmin. Dorvalin asemalta lähtevä julkisen liikenteen bussilinja 204 on verraten edullisempi ja pysähtyy Montrealinsaaren länsipuolella olevalla Terminus-Fairview-linja-autoasemalla. Pääset Dorvalin asemalta myös keskustan tuntumaan bussilinjalla 211, joka pysähtyy Lionel Groulx’n metroasemalla. Keskiyöstä aamukuuteen pääset kaupunkiin yöbussilla 356, joka lähtee lentokentältä tunnin välein.

Lentokentältä pääsee Montrealin keskustaan toki myös taksilla, jolla matka-aika on 25–40 minuuttia liikenteestä ja matkasi päätepisteestä riippuen. Lentoasemalta löytyy myös runsaasti autonvuokrausyhtiöitä, mikäli haluat vuokrata auton. Myös jotkin hotellit Montrealissa tarjoavat ilmaisen lentokenttäkuljetuksen, joten muista tarkistaa asia hotelliltasi etukäteen.

Montrealin keskustassa on helppo liikkua nähtävyydeltä toiselle kävellen, ja keskustan ulkopuolella sijaitseviin kohteisiin pääsee myös kätevästi Pohjois-Amerikan mittapuulla kattavan julkisen liikenteen avulla. Autonvuokraus Montrealissa ei siis ole pakollista, ellet halua lähteä vaikkapa päiväretkelle saaren ulkopuolelle.

Montreal on monipuolinen matkailukaupunki, joka tarjoaa kaikenlaisille matkailijoille jotakin. Kaupunki on Pohjois-Amerikan mittapuulla varsin vanha, ja sieltä löytyy runsaasti historiallisesti merkittäviä nähtävyyksiä. Montreal on maailman toiseksi suurin ranskankielinen kaupunki Pariisin jälkeen, mutta siellä pärjää hyvin myös englannilla. Kaupungissa on myös runsaasti ostos- ja illanviettopaikkoja, joten tekemisestä ei ole puutetta. Älä siis aikaile, vaan ala suunnitella matkaasi ja etsiä lentotarjouksia Montrealiin jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Montreal lentokenttä on?
Montreal, QC (YUL-Pierre Elliott Trudeaun kansainvälinen lentoasema) on yksi suurimmista lentoasemista kohteessa Montreal. Lähialueella on myös useita muita lentoasemia, joten varmista, että valitset niistä matkasuunnitelmiisi parhaiten sopivan.
Kuinka kaukana Montreal-Trudeaun lentoasema (YUL) sijaitsee kaupungin keskustasta?
YUL sijaitsee 15 km:n päässä kohteen Montreal keskustasta, joten matka kaupungin keskusta-alueelle ei ole turhan pitkä.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Montreal?
Vieraile COVID-19-matkustusneuvontasivullamme, jos haluat saada viimeisintä tietoa kohdetta Montreal koskevista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ennen lentoasi. Sivulta saat tietoa muun muassa karanteenivaatimuksista ja terveysviranomaisten tiedotteista, ja näitä tietoja päivitetään jatkuvasti.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Montreal suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Montreal suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Montreal joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Montreal, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Montreal?
Kohteeseen Montreal matkustavilla on lukuisia vaihtoehtoja. Matkakohteestasi ja saatavilla olevista alennuksista riippuen lentoasema tulee mitä luultavimmin olemaan Montreal, QC (YUL-Pierre Elliott Trudeaun kansainvälinen lentoasema) (15 km:n päässä keskustasta), YHU (11 km:n päässä keskustasta) tai YMX (40 km:n päässä keskustasta).
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Montreal?
32 lentoyhtiötä operoi lentoja kohteeseen Montreal noin 117 kohteesta ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Montreal?
Air Canada, WestJet ja Air Transat operoivat useimmat lennot kohteeseen Montreal. Suurin osa näistä lennoista saapuu kohteesta Haliburtonin aluekunta, ja Air Canada operoi suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Montreal?
Koska kohteeseen Montreal lennetään noin 1 625 suoraa lentoa viikossa, pääset tänne nopeasti ja mukavasti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Montreal?
Suosituimmat lennot kohteeseen Montreal lähtevät kentiltä Haliburtonin aluekunta, Muskoka ja Toronto.
Miten kauan lento kohteen Montreal lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Haliburtonin aluekunta ja Montreal välillä on 1 tunti ja 15 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Muskoka, voit odottaa lentoajan olevan noin 1 tunti ja 15 minuuttia, ja 1 tunti ja 15 minuuttia kohteesta Toronto.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Montreal?
Me kaikki tunnemme jonkun onnekkaan, joka onnistuu aina nappaamaan todella halvat liput mihin tahansa hän onkin lentämässä. Haluatko tietää miten se on mahdollista? Hän ei jätä lentojen ostamista viime tinkaan. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kaupungissa enemmän kuin yksi lentokenttä. Lentohinnat vaihtelevat yleensä lentoasemittain. Kannattaa myös vertailla eri lentoyhtiöiden lippuhintoja. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua hankkimaan liput heti, jos löydät hyvän tarjouksen. Tarjoukset eivät ole yleensä voimassa kauaa! Pienellä vaivalla ja tuurilla löydät varmasti itsellesi sopivat lentoliput.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Montreal?
Riippuen siitä mistä olet matkalla, lentosi kohteeseen Montreal voi olla joko todella helppo tai se voi viedä paljon aikaa. Kokosimme listan vinkkejä, joiden avulla pääset seuraavalle unohtumattomalle lomallesi helposti.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla helppoa, jos mukanasi on oikeat tavarat. Ensiksi on hyvä pakata pari kosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja huulirasva, ylimääräiset sukat ja hyvä kirja. Seuraavaksi laukkuun kannattaa laittaa elektroniset laitteet, laturit ja tarvittavat lääkkeet, sekä tarvittaessa kunnollinen matkatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä luottokorttiasi.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Pakkaa kaikki täysikokoiset hiustuotteet ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, saatetaan takavarikoida turvallisuustarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten taskuveitset, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten aerosolit ja polttoaineet, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle kannattaa laittaa päälle mukavat vaatteet. Luonnonkuituiset vaatteet ovat parhaita, ja mukaan kannattaa pakata takki, jos sinulle tulee yleensä kylmä lentokoneen matkustamossa. On hyvä idea pistää jalkaan tilavat ja matalakantaiset kengät, koska jalkasi ja nilkkasi saattavat turvota matkan aikana. Piikkarit ja vaelluskengät kannattaa suosiolla jättää kotiin tai pakata matkalaukkuun.
  • Olet varmasti kuullut syvästä laskimotukoksesta, verihyytymäongelmasta, jonka aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen. Voit vähentää tämän sairauden riskiä monin eri tavoin. Käytä tukisukkahousuja tai -sukkia, juo paljon vettä ja liiku matkustamossa lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Montreal?
Jos olet valmistautunut hyvin ennen lentoasemalle saapumista, matkasi kohteeseen Montreal tulee olemaan helpompi. Tutustu hyödyllisiin vinkkeihimme siitä, miten pääset turvallisuustarkastuksen läpi ongelmitta:

  • Varmista, että passisi ja maihinnousukorttisi ovat helposti saatavilla. Ne pitää esittää ensimmäiseksi turvatarkastuksessa.
  • Turvallisuustarkastuksessa sinun pitää tyhjentää taskusi ja poistaa kaikki, mikä voi mahdollisesti aiheuttaa hälytyksen. Näitä ovat esimerkiksi puhelimet ja korvakuulokkeet sekä takit ja vyöt. Ne kaikki pitää läpivalaista erikseen.
  • Lentokentällä sinun täytyy hetkeksi irtautua teknologiasta. Läppärisi, puhelimesi ja kaikki muut elektroniset laitteet tulee myös skannata erikseen.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten hajuvesien ja shampoiden, jotka haluat ottaa mukaan lennollesi, täytyy olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Niiden täytyy myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Ballerinat ja muut kevyet kengät ovat hyvä vaihtoehto matkustettaessa, koska niitä tarvitsee harvemmin poistaa jalasta turvatarkastuksessa. Saappaat ja muut tukevammat kengät läpivalaistaan yleensä erikseen.
  • Lentoyhtiöt eivät salli teräviä esineitä matkustamossa. Jos sinun täytyy ottaa tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuun.

Tietoa lennoista kohteeseen Montreal
KohdelentokenttäMontreal–Trudeaun kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodiYUL
KohdekaupunkiMontreal
Lennon hinta261 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Montreal

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 141 € yhdensuuntaisille lennoille ja 250 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Lufthansa