Hae vuokra-autoja kohteessa Rovaniemi

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Rovaniemi

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Rovaniemi

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Rovaniemi
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Rovaniemi?
Auton vuokraaminen kohteessa Rovaniemi maksoi päivässä keskimääräisesti vain 118 € tällä viikolla. Näin halpojen hintojen ansiosta vuokra-auton varaaminen ei syö koko budjettia.
Voinko vuokrata auton kohteessa Rovaniemi (RVN)?
Saavuttuasi kohteeseen Rovaniemi (RVN) löydät Avis- ja Hertz-vuokraamojen pisteet lyhyen matkan päästä, joten pääset tutustumaan kohteeseen Rovaniemi vuokra-ajoneuvollasi nopeasti.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Rovaniemi vuokra-autovaraukseni?
Jos sinun täytyy tehdä muutoksia matkasuunnitelmiisi, melkein kaikki etukäteen maksetut autovaraukset voi peruuttaa rangaistusmaksutta. Peruutus tulee kuitenkin tehdä viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa. Muista kuitenkin tarkistaa peruutusehdot vuokrasopimuksesta. Voit saada lisätietoja varausvahvistuksestasi, tai voit käydä asiakaspalvelumme sivuilla saadaksesi lisää tietoa.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Rovaniemi?
Kun hyppäät kompaktin auton ratin taakse kohteessa Rovaniemi, olet todellakin hyvässä seurassa. Tämän halutuimman vuokra-autokategorian autot ovat edullisia, ne kuluttavat vähän polttoainetta ja ovat helppoja pysäköidä. Kompaktit autot sopivat myös erinomaisesti kaupunkien vilkkaille kaduille. Mutta jos tarvitset lomallesi isomman ajoneuvon, tarjontaamme kuuluu myös full-size-, standard- ja intermediate-luokan ajoneuvoja. Millaisen auton sitten tarvitsetkin, löydät sen varmasti sivustoltamme.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Rovaniemi?
Kaikki tietävät, että Rovaniemi on yksi parhaista lomakohteista tällä alueella. Mutta lähiseudulla on myös lukemattomia muita fantastisia kohteita, joihin voit tutustua, kun varaat vuokra-auton ja lähdet tien päälle. Tässä on muutama idea, joiden avulla pääset road tripille parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Useista nähtävyyksistään kuuluisa Oulu sijaitsee keskimäärin 170 km:n päässä kohteesta Rovaniemi. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Oulun kauppatori, joka on mielenkiintoinen vierailukohde.
  • Suurin piirtein 130 km:n päässä sijaitseva Kittilä on toinen kohde, joka kannattaa ehdottomasti lisätä matkasuunnitelmiin. Ja täällä ollessasi ei kannata unohtaa käydä kohteessa Levi.
  • Pakene vilkkaasta kaupungista kohteeseen Urho Kekkosen kansallispuisto. Tässä keskimäärin 220 km:n päässä kohteesta Rovaniemi sijaitsevassa upeassa paikassa voit viettää aikaa luonnossa.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Rovaniemi Expedian kautta?
Expedia on täydellinen sivusto tehdä kaikki lomavarauksesi, mukaan lukien autonvuokrausvarauksesi. Voit valita autovuokraamon tarjonnasta kohteessa Rovaniemi, ja me varmistamme, että saat vuokra-auton parhaaseen mahdolliseen hintaan. Halusitpa sitten varata vuokra-auton, lennot tai hotellin, löydät ainutlaatuisia tarjouksia ja voit hyödyntää jäsenhintoja varatessasi Expedian sivuston kautta. Ja jos yhdistät varauksesi matkapaketiksi, voit säästää entistä enemmän kohteen Rovaniemi matkasi hinnasta.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Rovaniemi Expedian kautta?
Minkätyylistä autoa sitten etsitkin, Expedialta saat parhaat tarjoukset. Sivuillamme voit vertailla johtavien autovuokraamoiden tarjouksia ja valita tyyliisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Haluatko säästää vieläkin enemmän? Yhdistä kohteen Rovaniemi vuokra-autovaraukseen hotelli- tai lentovaraus.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Rovaniemi?
Kaikki vähintään 20-vuotiaat, jotka omaavat voimassa olevan ajokortin, voivat vuokrata auton kohteessa Rovaniemi. Vaikka jotkut autovuokraamot saattavatkin vuokrata alle 20-vuotiaille, voit odottaa, että tästä veloitetaan lisämaksu. Kannattaa ottaa selville minimi-iät ja lisämaksun määrä ennen varauksen tekemistä. Yleensä on olemassa myös rajoituksia sille, millaisen auton nuoret asiakkaat voivat vuokrata. Korkeampia ikärajoituksia sovelletaan yleensä luksus- ja erikoisajoneuvoihin.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Rovaniemi?
Auton vuokraaminen kohteessa Rovaniemi on helppoa. Tarvitset yleensä vain ajokorttisi ja nimissäsi olevan luottokortin. Valittuasi tyyliisi parhaiten sopivan ajoneuvon kannattaa tutustua tarkkaan vuokraamon ehtoihin varmistaaksesi, että sinun ei tarvitse esittää mitään muita dokumentteja.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Rovaniemi?
Edellisten seitsemän päivän aikana saatavilla olleisiin hintoihin perustuen olisit voinut vuokrata ajoneuvon niinkin halvalla kuin 118 € per päivä. Toiseksi halvin kohteessa Rovaniemi saatavilla ollut hinta oli 121 €.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Rovaniemi?
Voit vain vierailla pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullamme, antaa matkapäiväsi ja valita itsellesi täydellisesti sopivan vuokra-auton. Olipa suunnitelmissasi sitten lomailla vain kohteessa Rovaniemi tai tutustua myös lähialueeseen, Expedian kautta voit varata ajoneuvon pitemmäksi aikaa halpaan hintaan.
Voinko vuokrata auton kohteessa Rovaniemi, jos olen alle 25-vuotias?
Tämä riippuu täysin kohteen Rovaniemi autonvuokraamoista, ja niiden minimi-ikää koskevista käytännöistä. Jos olet löytänyt autoja alle 25-vuotiaille vuokraavan yrityksen, kannattaa muistaa, että sinulta saatetaan veloittaa siitä ylimääräisiä maksuja. Kannattaa käydä läpi autovuokraamon ehdot ennen auton noutamista, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Rovaniemi?
Vuokra-autovakuutuksissa voi olla huomattaviakin eroja riippuen lukuisista eri tekijöistä, kuten ajoneuvon koosta ja kuljettajan iästä. Lue siis tarkkaan vuokraamon ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet valintasi.