Halvat lennot Rovaniemi

Halvimmat lennot kohteeseen Rovaniemi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 51 € yhdensuuntaisille lennoille ja 92 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Rovaniemi

Rovaniemi: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Rovaniemi? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Rovaniemi. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Rovaniemi. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Rovaniemi tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Rovaniemi lentokenttä on?
Jos saavut tähän kohteeseen lentäen, sinun ei tarvitse valita mille lentoasemalle laskeudut. Kohteessa Rovaniemi on vain yksi lentoasema – Rovaniemi (RVN).
Kuinka kaukana Rovaniemi (RVN) sijaitsee kaupungin keskustasta?
Jos aiot yöpyä kohteen Rovaniemi keskusta-alueella, pääset hotelliisi nopeasti laskeutumisen jälkeen, koska Rovaniemi (RVN) sijaitsee vain 7 km:n päässä keskustasta.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Rovaniemi?
Tee lentomatkastasi kohteeseen Rovaniemi yksinkertaista tutustumalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Tämä on nopein tapa saada viimeisintä tietoa tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista, sekä saada viimeisimpiä virallisia terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Rovaniemi suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Rovaniemi suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Rovaniemi joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Rovaniemi, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Rovaniemi?
Lento kohteeseen Rovaniemi laskeutuu todennäköisesti kentälle Rovaniemi (RVN). Tämä lentoasema sijaitsee 7 km:n päässä keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Rovaniemi?
Koska vain yksi lentoyhtiö operoi lentoja kohteeseen Rovaniemi, vaihtoehdot ovat rajalliset. Siksi kannattaakin varata heti, kun matkapävät ovat tiedossa.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rovaniemi?
Finnair ja Norwegian Air International lentävät suurimman osan lennoista kohteeseen Rovaniemi. Yksi yleisimmistä tavoista lentää tänne on lentoyhtiön Finnair lippujen varaaminen lennolle kohteesta Kallio.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Rovaniemi?
Unohtumattoman loman järjestäminen kohteeseen Rovaniemi on helppoa, koska kaupunkiin operoidaan 30 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Rovaniemi?
Kamppi, Pasila ja Kallio ovat suosittuja lähtölentokenttiä kohteeseen Rovaniemi matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Rovaniemi lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Kamppi, lentoaika on noin 1 tunti ja 13 minuuttia. Rovaniemi. Lentoaika on noin 1 tunti ja 13 minuuttia kohteesta Pasila, ja 1 tunti ja 13 minuuttia kohteesta Kallio.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Rovaniemi?
Älä jätä lippujen ostamista viime hetkeen. Tämä on yksi hyvä keino varmistaa halvat lennot. Varauksen tekeminen etukäteen varmistaa, että saatavilla on useampia ja halvempia vaihtoehtoja. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kohteessasi enemmän kuin yksi lentoasema. Lentojen hinnat vaihtelevat yleensä kentittäin. Kannattaa myös vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua varaamaan lennot heti, kun löydät hyvän tarjouksen. Tarjoukset eivät yleensä ole voimassa kauaa! Pienellä vaivalla ja tuurilla löydät varmasti täydelliset liput.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Rovaniemi?
Jos et ole valmistautunut etukäteen, matkustaminen voi olla stressaavaa. Näiden matkustusvinkkien avulla pääset kohteeseen Rovaniemi ongelmitta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa loistava matkakokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat eli passi, lentoliput, luottokortti ja lääkkeet. Seuraavaksi mukaan on hyvä ottaa lennon aikana tarvitsemasi tavarat, kuten elektroniset laitteet ja hyvä romaani. Mukaan kannattaa tietenkin myös pakata laturit, mukava matkatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet. Älä myöskään unohda varata tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten hammasharjalle ja huulivoiteelle, sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Pakkaa kaikki täysikokoiset hiustuotteet ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten puukot, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten aerosolit ja tulitikut, ovat myös kiellettyjä.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälleen mitään epämukavaa. Paras valinta on kerrospukeutuminen, koska matkustamon lämpötila usein putoaa pitempien lentojen aikana. Suljetut, matalakorkoiset kengät ovat myös aina hyvä valinta.
  • Pitkillä lennoilla on riski saada syvä valtimotukos, joka on tulosta huonon verenkierron aiheuttamasta verihyytymästä. Jalkojen venyttely ja matkustamon käytäviä pitkin kävely aina, kun se vain on mahdollista ovat loistavia tapoja ehkäistä tätä tapahtumasta. Kannattaa myös käyttää tukisukkia tai -sukkahousuja lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Rovaniemi?
Olemme koonneet joitain vinkkejä, joiden avulla pääset stressittä turvallisuustarkastuksen läpi. Pääset lentoasemalta kohteeseen Rovaniemi ennen kuin huomaatkaan:

  • Varmista, että passisi ja matkustusasiakirjasi ovat ulottuvillasi. Ne pitää esittää ensiksi turvallisuustarkastuksessa.
  • Kaikki tavarasi, kuten takkisi, vyösi, avaimesi ja muut taskuissasi olevat pikkuesineet, kuten kuulokkeet, pitää asettaa läpivalaisulaitteeseen. Helpota elämääsi ottamalla ne esiin ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Lentokentällä sinun täytyy hetkeksi irtautua digitaalisesta maailmasta. Puhelimesi, läppärisi ja kaikki muut elektroniset laitteet menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten shampoiden ja käsirasvojen, jotka haluat ottaa mukaan lennolle, täytyy olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Kaikkien kosmetiikkatuotteiden täytyy myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Saattaa olla, että joudut ottamaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan läpivalaista. Kannattaa siis pistää jalkaan kevyet lenkkarit.
  • Vältä laittamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos olet ottamassa mukaasi mitään teräviä esineitä, laita ne ruumaan meneviin matkalaukkuihisi, koska niitä ei sallita matkustamoon.

Tietoa lennoista kohteeseen Rovaniemi
Kohdelentokenttä
Rovaniemi
Kohdelentokentän IATA-koodi
RVN
Kohdekaupunki
Rovaniemi
Menopaluumatkan hinta
92 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Rovaniemi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 51 € yhdensuuntaisille lennoille ja 92 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd