Hae vuokra-autoja kohteessa Saariselkä

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Saariselkä

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Saariselkä

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Saariselkä
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Saariselkä?
Koska vuokra-ajoneuvojen hinnat olivat kohteessa Saariselkä tällä viikolla alkaen vain 115 € per päivä, pääset helposti tutustumaan tämän kohteen nähtävyyksiin.
Voinko vuokrata auton kohteessa Ivalo (IVL)?
Laskeuduttuasi kohteeseen Ivalo (IVL) löydät Sixt- ja Budget-vuokraamojen toimipisteet lähietäisyydeltä, joten pääset tutustumaan kohteen Saariselkä nähtävyyksiin vuokra-ajoneuvollasi nopeasti ja helposti.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Saariselkä vuokra-autovaraukseni?
Asia kannattaa varmistaa autosi vuokrasopimuksesta, mutta suurimman osan varauksista voi peruuttaa ilman lisämaksua, jos peruutus tapahtuu viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista. Tähän ehtoon on kuitenkin olemassa joitain poikkeuksia. Saat lisätietoja varausvahvistuksestasi tai käymällä asiakaspalvelumme sivuilla.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Saariselkä?
Varaa vuokra-auto, ja suuntaa tutustumaan lukuisiin nähtävyyksiin, joita Saariselkä tarjoaa. Mutta koska lähialueet tarjoavat niin paljon nähtävää ja tekemistä, kannattaa myös suunnata kaupungin ulkopuolelle! Vähintään näihin mielenkiintoisiin paikkoihin kannattaa ehdottomasti tutustua täällä ollessasi:

  • Keskimäärin 130 km:n päässä kohteesta Saariselkä sijaitseva Kittilä kannattaa lisätä myös listalle. Sen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Levi, joten täällä riittää nähtävää ja tekemistä useammaksi päiväksi.
  • Inari, joka sijaitsee suurin piirtein 60 km:n päässä, on myös hyvä kohde. Haluatko tietää mitä nähtävää alueella on? Siidan saamelaismuseo ei petä taatusti.
  • Mikään matka ei ole täydellinen ilman päivän viettämistä kohteessa Riisitunturi National Park. Tämä kuuluisa luontokohde sijaitsee noin 250 km:n päässä kohteesta Saariselkä. Täällä voit rentoutua ja hengittää puhdasta ilmaa!

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Saariselkä Expedian kautta?
Jäsenalennusten ja -etujen sekä suosittujen lomapakettien vuoksi Expedian sivusto on täydellinen paikka varata vuokra-ajoneuvo. Jos olet matkalla kohteeseen Saariselkä, tässä paikassa on vuokra-autoyritystä, joiden valikoimiin kuuluu jokaiseen tyyliin ja budjettiin sopivia ajoneuvoja. Ja jos haluat säästää vieläkin enemmän, yhdistä vuokra-ajoneuvovaraukseesi lento- ja hotellivaraus.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Saariselkä Expedian kautta?
Tutustu loistavaan valikoimaamme vuokrattavia autoja, tarkista niiden asiakasarvostelut ja vertaile tunnettujen autovuokraamojen tarjouksia. Vain muutamalla napsautuksella Expedia voi auttaa sinua löytämään parhaimman autonvuokraustarjouksen. Oletko jo varannut lennon tai hotellin? Lisää varaukseesi vuokra-auto kohteessa Saariselkä ja säästä entistäkin enemmän.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Saariselkä?
Sinun täytyy yleensä olla vähintään 20-vuotias vuokrataksesi auton kohteessa Saariselkä. Kannattaa myös ottaa huomioon, että suurin osa autovuokraamoista veloittaa nuorten kuljettajien lisämaksun. Kannattaa tutustua vuokraamon ehtoihin ja rajoituksiin ennen varauksen tekemistä, koska säännöt saattavat vaihdella yrityksestä toiseen. Kannattaa lisäksi muistaa, että jos aiot vuokrata luksusluokan ajoneuvon tai suuremman mallin, kuten premium-luokan katumaasturin, sinun tulee yleensä olla vähintään 20-vuotias.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Saariselkä?
Sinun tulee yleensä esittää ajokortti ja luottokortti vuokrataksesi ajoneuvon. Voit myös joutua esittämään todisteen vakuutuksesta, jos päätät olla ottamatta autovuokraamon omaa vakuutusta. Nämä säännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten ne kannattaa aina tarkistaa ennen varaamista.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Saariselkä?
Koska vuokra-ajoneuvojen hinnat olivat niinkin halvat kuin 115 € ja 116 € päivässä kohteessa Saariselkä viimeisten seitsemän päivän aikana, voit varata suunnitelmiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon hyvään hintaan.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Saariselkä?
Voit vain vierailla pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullamme, antaa matkasi päivät ja varata itsellesi täydellisesti sopivan vuokra-ajoneuvon. Aioitpa sitten vain vierailla kohteessa Saariselkä tai tutustua myös lähialueeseen, Expedian kautta voit hankkia ajoneuvon pitemmäksi aikaa loistavaan hintaan.
Voinko vuokrata auton kohteessa Saariselkä, jos olen alle 25-vuotias?
Se, voitko vuokrata auton kohteessa Saariselkä alle 25-vuotiaana, riippuu usein valitsemastasi autonvuokrausyrityksestä. Jotkut niistä veloittavat 21–24-vuotiailta lisämaksun, kun taas toiset eivät. Muista lukea autovuokraamon ehdot ja rajoitukset välttyäksesi ikäviltä yllätyksiltä autoa noutaessasi.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Saariselkä?
Valitse ensiksi haluamasi kulkupeli ja käy sitten läpi vuokraamosi vuokra-autovakuutusta koskevat ehdot ja rajoitukset nähdäksesi, sopiiko vakuutus sinulle.