Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vuokraa auto Ivalossa

Kun olet menossa pohjoiseen, lennä Ivaloon ja vuokraa auto. Näillä leveysasteilla et tätä päätöstä kadu, sillä matkaa kohteiden välillä on Lapissa jonkin verran – mutta välissä on runsaasti kauniita maisemia ja pitkiä, komeita teitä. Autonvuokraus Ivalossa on mukavaa jo tavaroiden vuoksi: kapsäkkejä ei tarvitse raahata kuin vuokra-autoon ja sitten menoksi! Tee kuitenkin tutkimustyötä: vertaa autovuokraamot, tutki huolella hinnat ja tarjoukset ja sitten vuokraa auto rohkeasti mutta päättäväisesti.

Kiinnitä huomiota, että vuokratessasi auton Expedian kautta voit lähteä suoraan ajelemaan, sillä tankki on täynnä. Näin et maksa yllättäviä lisämaksuja, vaan auton vuokraus sujuu tyylillä ja kustannustehokkaasti. Vuokraa auto Ivalossa kauttamme ja mieleenpainuvat elämykset Inarin kunnan suurimmassa taajamassa saavat alkaa! Täältä löydät Pohjois-Lapin monipuolisimmat palvelut!

Voit vuokrata auton suoraan Ivalon lentokentältä

Ivalossa on Suomen ja koko EU:n pohjoisin lentokenttä, joka vastaanottaa talvisin reittilentojen lisäksi charter-lentoja eri puolilta Eurooppaa. Nämä maisemat ovat varsinkin Keski-eurooppalaisille kovaa valuuttaa. Mutta aivan erityisen hyvin ne toimivat suomalaiseen, usko tai älä.

Laajat erämaat ja ainutlaatuinen luonto ympyröivät jokilaaksoon sijoittunutta vireää taajamaa.

Pääset kylän halki virtaavalta Ivalojoelta myös maineikkaalle Inarijärvelle. Talvisin Ivalon taajama on laajan moottorikelkkareitistön risteyspaikka.

Ja kun kerran saavut Ivaloon, matkaa Saariselälle on vain 30 kilometriä. Ei olisi mikään ihme, jos sen monipuoliset hiihtoladut ja näyttävät laskettelurinteet vetäisivät sinua puoleensa. Tällä alueella nautittavanasi on myös kaksi valtavaa kansallispuistoa: niin Suomen suurin kansallispuisto Lemmenjoen kansallispuisto kuin maamme toiseksi suurin kansallispuisto Urho Kekkosen kansallispuisto.

Lemmenjokilaaksossa ja kulta-alueella retkeilyä helpottavat merkityt reitit, autio- ja vuokratuvat sekä tulentekopaikat. Jokiveneretki Lemmenjoen erämaisessa laaksossa on jo sinällään elämys. Urho Kekkosen kansallispuiston hyvin merkityt vaellusreitit kutsuvat vaeltajaa yhtä hyvin muutamaksi tunniksi kuin muutamaksi viikoksi. Retkeilijöillä on käytössään erämaatupia, laaja reittiverkosto sekä nuotio- ja levähdyspaikkoja.

Vuokra-autolla ehtii nähdä enemmän nähtävyyksiä

Nähtävyyksiä näillä seuduilla riittää ja luetteloidaanpa tähän niistä tärkeimmät, jottet kaahaile vuokra-autollasi vahingossa mahtavien elämysten ohi. Näinkin voi käydä, kun olet vuokrannut Expedian kautta hyvän auton.

Sovintovaaran näköalapaikka sijaitsee Ukonjärven etelärannalla. Sovintovaaran huipulta avautuvat huikeat näkymät Inarijärvelle ja Ukonjärvelle. Ja tälle huipulle voit näppärästi karauttaa vuokra-autollasi, mutta vain kesäaikaan. Reitti huipulle on hyvin alppimainen ja loppumatka voi olla suorastaan jännittävä jyrkkää serpentiinitietä pitkin. Jos olet vuokrannut asuntovaunun tai asuntoauton, älä yritä niillä.

Myössäjärvellä noin 25 km Ivalosta pohjoiseen löydät Karhunpesäkiven. Se on maailman ainoa jääkauden aikana synnyinpaikaltaan siirtynyt hiidenkirnun kaltainen tafoni. Jo tämän sanan hallitsemisen vuoksi paikan päällä kannattaa pistäytyä. Kaikki tietävät, mikä on taifuuni tai mitä on teflon, mutta sinäpä pääset pian pätemään tietämällä, mikä on tafoni. Karhunpesäkivi on myös Suomen suurin ontto siirtolohkare.

Jänkävaaran virkistysalue tarjoaa sinulle mahdollisuuden reippaaseen liikkumiseen, jos vuokra-auton penkissä on jo tullut rattia käänneltyä riittämiin. Talvisin Jänkävaaran kuntolatu haastaa hiihtotaitosi ankarilla nousuillaan ja vähintään yhtä ankarilla laskuillaan – pitovoiteen määrästä tietysti riippuen. Valittavana on 3 km, 5 km ja 9 km reitit. Kesäisin alueella on erinomaiset lenkkimaastot sekä marja- ja sienimetsät.

Upeista maisemistaan tunnettu Ivalojoki soveltuu mainiosti melontaan, kalastukseen ja talvisin myös moottorikelkkailuun. Ivalossa Terveyskeskuksen läheltä löydät Ivalojoen parhaan uimarannan. Huomioi vuodenaika veteen pulahtaessasi. Ja jos lähdet melomaan, niin suuntaa vuokra-autosi kokka Kutturan ja Tolosen välille, jossa on joen 60 km:n pituinen koskirikas melontaan soveltuva vauhdikas osuus. Jiihaa!

Kun autonvuokrausvertailu on päättynyt, valitse sopiva menopeli valmiiksi odottamaan ja saavu pian Ivaloon huristelemaan sillä!

Autonvuokraus kohteessa Ivalo: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Ivalo?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Ivalo halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Ivalo?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Ivalo keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Ivalo?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Ivalo?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Ivalo

Tutustu kohteeseen Ivalo Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!