Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hotellit - Ivalo

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Ivalo – hotellit

Ivalo River Camping & Resort
2.5 out of 5
Kerttuojantie 1, Inari
Hae hinnat
4.83 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (12 arvostelua)
Mukavaa palvelua

"Kävimme vain yöpymässä pikkumökissä, mökki oli ihan perus, sängyissä hyvä nukkua. Erillisessä rakennuksessa suihkut ja vessat. Respassa mukavaa henkilökuntaa ja aamupala oli hyvä."…"

Arvosteltu 12.9.2018

Ivalo River Camping & Resort
Lapland Hotel Riekonlinna
3.5 out of 5
Saariseläntie 13, Saariselkä
Hinta on 95 € per yö
27.9 km kaupungin keskustasta
3.9/5Very Good! (152 arvostelua)
Pikareissu Saariselälle

"Hyvä palvelu ja siisti hotelli. Huoneessa oli sauna, mikä oli kiva yllätys."…"

Arvosteltu 29.10.2019

Lapland Hotel Riekonlinna
Hotelli Ujevaara
3 out of 5
417 Inarijärventie, Inari
Hae hinnat
4.7 km kaupungin keskustasta
4.4/5Wonderful! (7 arvostelua)
Never notified hotel was out of buisness

"My husband and I showed up at the hotel to check-in to find out the hotel was no longer open. We had to trek through the snow up the unplowed driveway to find that no one was there, no sign on the door, no prior notification of closing. Our trip was pre-booked 6 months beforehand. Luckily we were ..."…"

Arvosteltu 13.12.2019

Hotelli Ujevaara
Star Arctic Hotel
4 out of 5
Kaunispää, Saariselkä, Lappi
Hae hinnat
26.5 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (98 arvostelua)

"Hieno hotelli ja kaikki vielä uuden oloista ja toimivaa. Upeat maisemat."…"

Arvosteltu 6.1.2020

Star Arctic Hotel
Hotelli Ivalo
3.5 out of 5
Ivalontie 34, Inari
Hinta on 91 € per yö
2.11 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (243 arvostelua)
Lapin taikaa

"Kävin tapaamassa ystäviäni Ivalossa. Luulin, että hotelli olisi Ivalossa, mutta olikin Inarin puolella ja pikkuisen pidempi kävelymatka mitä odotin. Mutta, kaiken kaikkiaan kaikki sujui , ilmat olivat mitä parhaimmat."…"

Arvosteltu 22.11.2019

Hotelli Ivalo
Northern Lights Village Saariselkä
4 out of 5
Rovaniementie 3222E, Saariselkä
Hinta on 130 € per yö
27.85 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (85 arvostelua)

"全体的にとてもきれいだった。レストランでは日替わりメニューではあったが、味は同じようなものが多かった。"…"

Arvosteltu 20.3.2020

Northern Lights Village Saariselkä
Hotel Kultahippu
3 out of 5
Petsamontie 1, Ivalo, Inari
Hinta on 108 € per yö
1.41 km kaupungin keskustasta
4/5Very Good! (272 arvostelua)
Pientä laittoa kaipaa

"Kyllä se alkaa olla remontti ajankohtainen. Ikkunaremppa tosin on jo aluillaankin. Kylppäri on sysiruma, muovimatot alakerrassa. Ei jääkaappia. Mutta potentiaalia on sijainnin suhteen. Kauppa vieressä ja päätien varrella, joen vieressä."…"

Arvosteltu 26.2.2020

Hotel Kultahippu
Chalet Kuukkeli AuroraCabins
4 out of 5
Viskitie 30a, Saariselkä, Check in address- Saariselantie 1, Saariselkä
Hinta on 250 € per yö
28.2 km kaupungin keskustasta
3.7/5Good! (3 arvostelua)
Leider nur eine Nacht

"Einfach nur traumhaft ! Mit kleinen Teich eine Hütte im nirgendwo."…"

Arvosteltu 24.6.2019

Chalet Kuukkeli AuroraCabins
Santa's Hotel Tunturi
3 out of 5
Lutontie 3, Saariselkä
Hinta on 89 € per yö
27.99 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (404 arvostelua)

"Vaikka huoneet (Ahma-rakennus) kaipaisivat jo hieman ehostusta, olimme erittäin tyytyväisiä hinta/laatusuhteeseen. Keskeinen sijainti, rauhallisuus ja loman helppous ansaitsevat hyvän arvosanan."…"

Arvosteltu 1.3.2020

Santa's Hotel Tunturi
Wilderness Hotel Inari
3.5 out of 5
Inarintie 2, Inari
Hinta on 117 € per yö
32.31 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (132 arvostelua)

"Tunnelmallinen, erittäin kauniilla paikalla sijaitseva."…"

Arvosteltu 15.10.2019

Wilderness Hotel Inari
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Ivalo
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Ivalo, Inari

Hotellit Ivalossa: Ivalo on Inarin kunnan suurin taajama Inarijärven eteläpuolella. Pohjois-Lapin suosituimpiin retkeilykohteisiin kuuluva Ivalo on pieni muutaman tuhannen asukkaan kylä, joka tarjoaa matkailijalle kuitenkin hyvät palvelut ja lukuisia hotelleja. Ivalossa voi valita majoituksen toivomustensa mukaan joko kaikin mukavuuksin varustetusta hotellista keskellä taajamaa tai mökistä hieman syrjemmällä.

Helppo kulkea

Ivalo on jättimäisen Inarin kunnan hallinnollinen keskus, joka sijaitsee nelostien varrella. Siksi sinne kulkeminen on helppoa niin bussilla kuin autollakin. Lisäksi Ivalossa sijaitsee Suomen pohjoisin lentokenttä, Ivalon lentoasema. Ivaloon on päivittäinen lentoyhteys Helsingistä. Lisäksi sinne lennetään paljon turistilentoja erityisesti vilkkaimpina sesonkiaikoina. Pohjois-Lapin syrjäinen sijainti ei siis estä Ivaloon matkaamista, mikä on luontomatkailijoiden onni.

Monipuolinen kylä

Ivalon taajamasta saa hankituksi kaiken tarpeellisen luontoseikkailua varten. Ruoka- ja varustetäydennysten lisäksi alueella myydään kaikkia tarvittavia lupia maastossa liikkumiseen ja harrastamiseen, kuten kalastus-, metsästys- ja maastoliikennelupia. Ivalossa palvelee myös useita ohjelmapalveluyrityksiä, jotka järjestävät esimerkiksi safareja ja ohjattuja retkiä alueen luontoon. Ivalosta löytyvät Pohjois-Lapin monipuolisimmat palvelut, joten matkailijalle se on helppo ja luotettava kohde ympäri vuoden. Ivalon taajamassa pysäköinti on ilmaista, joten omalla autolla liikkuminen on huoletonta. Etäisyydet varsinaisella taajama-alueella ovat lyhyitä, joten asioiden hoitamiseen ei tarvitse välttämättä mitään ajoneuvoa. Sen sijaan retkille lähdettäessä kyytiä tarvitaan, jotta päästään reittien alkupisteisiin. Esimerkiksi Saariselän reiteille ja rinteille on Ivalosta noin 30 kilometrin matka. Ilman omaa autoa välimatkat taittuvat kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla tai matkanjärjestäjien bussikyydeillä. Ivalon osuus Inarin kunnasta on pieni, mutta matkailijoiden kannalta se on kaikkine palveluineen tärkeä kiinnekohta.

Luonnon antia

Ivalon tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat luontokohteet. Pohjois-Lapin puhdas luonto monipuolisine pinnanmuotoineen on tietenkin nähtävyys jo itsessään, mutta erityisen suosittuja kohteita Ivalossa ovat Nellimin erämaakylä, Raja-Jooseppina tunnettu rajanylityspaikka, upeista maisemistaan tunnettu Ivalojoki ja korkealle kohoava Sovintovaara. Nellim on Pohjois-Lapin vanhimpia asuttuja alueita. Merkkejä asutuksesta on aina kivikaudelta asti. Se on valtakunnallisestikin merkittävä kulttuurihistoriallinen ympäristö, joka on lisäksi yksi Inarijärven tärkeimmistä venesatamista. Nellimin alueella on paljon historiallisia nähtävyyksiä, kuten Rautaportti ja vanha uittoränni, jotka kertovat tarinoita alueen historiasta ja elinkeinoista. Myös Raja-Jooseppi on kulttuurihistoriallisesti merkittävä nähtävyys. Urho Kekkosen kansallispuiston alueella sijaitseva rajanylityspaikka rakennelmineen on koko perheelle sopiva retkikohde. Ivalojoki tunnetaan maisemistaan, ja sen suosituin retkeilyreitti esitteleekin Lapin luontoa kauneimmillaan. Joki soveltuu erinomaisesti niin melontaan kuin kalastukseenkin, ja talvisin sen pinnan jäädyttyä se palvelee retkiluistelu- ja moottorikelkkareittinä. Ivalojoen varrella sijaitsee myös muisto kultakuumeen ajoilta 1800-luvulta, Ivalojoen Kultala. Kulta-asema on entisöity ja toimii nykyään historiallisena nähtävyytenä. Hieman toisenlaisia maisemia puolestaan esittelee Sovintovaara, joka sijaitsee Ukonjärven etelärannalla. Ivalossa järvimaisemia riittää, sillä Inarin kunnan alueella on eniten järviä Suomessa ja maan laajin sisävesipinta-ala. Sovintovaaran huipulle kiipeäminen muistuttaa Keski-Euroopan alppiteitä jännittävine serpentiinimutkineen. Huipulta näköalat ovat kuitenkin kaiken jännityksen arvoiset.

Luonto on ehdottomasti Ivalon tärkein vetonaula. Pohjois-Lapissa maastot vaihtelevat hyvin karuista erämaista vehreisiin suometsiin, ja pinnanvaihtelut ovat suuria tuntureiden ja jokilaaksojen välillä. Ivalossa tämä takaa jokaiselle retkeilijälle paljon vaihtoehtoja ja jokaiselle siellä vietetylle päivälle jotain erilaista nähtävää ja koettavaa. Oman lisänsä luontoelämysten monipuolisuuteen tuovat vielä vaihtuvat vuodenajat, jotka näin korkealla pohjoisessa ovat huomattavan selkeät verrattuna eteläisempään Suomeen. Yöttömät yöt, uskomattomat ruskan värit, kaamoksen pimeys ja kevään vehreys muuttavat maisemat aivan uudenlaisiksi. Ivalossa nähtävää on aina ja sen monet ohjelmapalveluiden tuottajat osaavat auttaa niin retkeilijää, laskettelijaa kuin rentoutujaakin löytämään luonnon ihmeet turvallisesti.

Hotellivaraus Ivalossa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Ivalossa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Ivalossa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Ivalossa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Ivalossa haluaminasi päivinä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Ivalo?
Hotel Kultahippu on asiakastietoihimme perustuen yksi parhaista vaihtoehdoista yöpymisellesi. Tässä 3 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on ravintola ja ilmainen langaton internetyhteys. Muihin hyviin vaihtoehtoihin kuuluvat Aurora Village Ivalo ja Hotelli Ujevaara.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Ivalo, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat huonevaraukset ovat täysin hyvitettävä, mikäli ne peruutetaan ennen hotellin peruutusajan päättymistä eli useimmissa tapauksissa 24–48 tuntia ennen tulopäivää. Jos varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat joka tapauksessa voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisen tekemisestä. Anna valitsemasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset “ilmainen peruutusoikeus” -suodattimella, jotta löydät kohteen Ivalo parhaat tarjoukset.
Mikä on paras yöpymispaikka lomalle lasten kanssa kohteessa Ivalo?
Hotelli Ivalo on perheiden suosima 3,5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen sisäuima-altaan ja ravintolan. Hotel Kultahippu on toinen vaihtoehto lomalle koko perheen kesken. Myös alueella olevat nähtävyydet, kuten Angry Birds Activity Park Saariselkä, sopii koko perheelle.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen yöpymispaikka kohteessa Ivalo?
Hotel Kultahippu on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja yökerho.
Mikä on paras kylpylähotelli kohteessa Ivalo?
Hotel Kultahippu on suosittu kylpylähotelli, jossa asiakkaiden käytössä on yökerho, ravintola ja baari. Täällä voit viettää rentouttavan iltapäivän saunassa?
Millaista on yöpyä kohteessa Ivalo?
Ivalo on hyvä paikka nauttia jokinäköaloista. Tämä kaupunki on kuuluisa myös revontulista ja kiertoajeluista. Kohteessa Ivalo on 6 hotellia ja muuta majoitusliikettä.
Mitkä paikat ovat näkemisen arvoisia kohteessa Ivalo?
Alue on kuvankaunis jokirantoineen, ja suosittuihin vierailukohteisiin kuuluvat Ivalojoen ranta ja Uimaranta. Halutessasi voit lisätä myös kohteen Taidenäyttelytila Kuulas listallesi.
Millainen sää on kohteessa Ivalo?
Kuumimmat kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja kesäkuu, joiden keskilämpötila on 10 °C. Kylmimmät kuukaudet ovat tammikuu ja joulukuu, joiden keskilämpötila on -13 °C.Kohteen Ivalo keskimääräinen vuosittainen sademäärä on 589 mm.

Hotellit Ivalo - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle