Ivalo

Hotellit - Ivalo

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ivalo – hotellit

Santa's Hotel Tunturi
3 out of 5
Lutontie 3, Saariselkä
118 €
per yö
19. marrask.–20. marrask.
3.8/5Hyvä! (374 arvostelua)

"Hyvällä ja keskeisellä paikalla. Jääkaappi huoneessa on hyvä reissussa."…"

Arvosteltu 16.8.2019

Santa's Hotel Tunturi
Hotelli Ujevaara
3 out of 5
417 Inarijärventie, Inari
Hae hinnat
5/5Poikkeuksellinen! (6 arvostelua)

"Really warm greeting from the hotel manager who had a special care for us. The hotel just opened and offer a good value for money compare to the other surrounding hotels. I highly recommend this place for a stay in Ivalo!"…"

Arvosteltu 24.3.2019

Hotelli Ujevaara
Wilderness Hotel Inari
3.5 out of 5
Inarintie 2, Inari
121 €
per yö
26. marrask.–27. marrask.
4.6/5Upea! (78 arvostelua)

"Hieno sauna Inarijärven rannalla. Loistavat sänkyt."…"

Arvosteltu 18.8.2019

Wilderness Hotel Inari
Lapland Hotel Riekonlinna
3.5 out of 5
Saariseläntie 13, Saariselkä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
134 €
per yö
24. marrask.–25. marrask.
3.8/5Hyvä! (126 arvostelua)

"Oli hyvæ yøpyminen riekonlinnassa. Næhdææn taas heinækuussa."…"

Arvosteltu 4.6.2019

Lapland Hotel Riekonlinna
Hotelli Ivalo
3.5 out of 5
Ivalontie 34, Inari
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
99 €
per yö
19. marrask.–20. marrask.
4.1/5Erittäin hyvä! (231 arvostelua)
Mainio paikka

"Tultiin myöhään eikä ehditty saunomaan. Se oli vähän harmi, kun ois ollu vaelluksen jälkeen ihana päästä lauteille peseytymään. Muuten kaikki oikein jees!"…"

Arvosteltu 18.8.2019

Hotelli Ivalo
Star Arctic Hotel
4 out of 5
Kaunispää, Saariselkä, Lappi
265 €
per yö
19. marrask.–20. marrask.
4.4/5Erinomainen! (56 arvostelua)

"Maisemat oli mitä parhaat. Aamiainen hyvä ja riittävän monipuolinen. Henkilökunta mukavaa. Illalla kävimme syömässä hotellin ravintolassa ja ruoka oli suorastaan erinomaista. Ainoa miinus hieman huonosti siivotusta huoneesta."…"

Arvosteltu 18.9.2019

Star Arctic Hotel
Aurora Village Ivalo
3 out of 5
Posovuopaja, Inari
518 €
per yö
19. marrask.–20. marrask.
4.5/5Upea! (52 arvostelua)

"1. The staff is very friendly. Treated us well. We got the free pick up from and to the airport. 2. Nice village, nice accommodation and can see the northern lights inside."…"

Arvosteltu 2.11.2019

Aurora Village Ivalo
Saariselkä Inn
3 out of 5
Saariseläntie 10, Saariselkä
66 €
per yö
19. marrask.–20. marrask.
3.8/5Hyvä! (53 arvostelua)

"Sijainti, palvelu, ja hinta ym. kaikki kohdallaan."…"

Arvosteltu 18.8.2019

Saariselkä Inn
Northern Lights Village Saariselkä
4 out of 5
Rovaniementie 3222E, Saariselkä
469 €
per yö
8. jouluk.–9. jouluk.
4.1/5Erittäin hyvä! (54 arvostelua)

"Tout est super sauf pour la douche ou on est debout devant la toilette et on mouille le bol et le 3/4 du plancher"…"

Arvosteltu 18.10.2019

Northern Lights Village Saariselkä
Log house Kuukkeli Teerenpesä
3.5 out of 5
Saariseläntie 5 C 22, / Check-in address, Saariseläntie 1, Saariselkä, Inari
73 €
per yö
19. marrask.–20. marrask.
4/5Erittäin hyvä! (30 arvostelua)

"Toinen uloskäynti yksityiseen asuntoon. Lukitus ovessa"…"

Arvosteltu 21.4.2019

Log house Kuukkeli Teerenpesä
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Ivalo
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Ivalo, Inari

Hotellit Ivalossa: Ivalo on Inarin kunnan suurin taajama Inarijärven eteläpuolella. Pohjois-Lapin suosituimpiin retkeilykohteisiin kuuluva Ivalo on pieni muutaman tuhannen asukkaan kylä, joka tarjoaa matkailijalle kuitenkin hyvät palvelut ja lukuisia hotelleja. Ivalossa voi valita majoituksen toivomustensa mukaan joko kaikin mukavuuksin varustetusta hotellista keskellä taajamaa tai mökistä hieman syrjemmällä.

Helppo kulkea

Ivalo on jättimäisen Inarin kunnan hallinnollinen keskus, joka sijaitsee nelostien varrella. Siksi sinne kulkeminen on helppoa niin bussilla kuin autollakin. Lisäksi Ivalossa sijaitsee Suomen pohjoisin lentokenttä, Ivalon lentoasema. Ivaloon on päivittäinen lentoyhteys Helsingistä. Lisäksi sinne lennetään paljon turistilentoja erityisesti vilkkaimpina sesonkiaikoina. Pohjois-Lapin syrjäinen sijainti ei siis estä Ivaloon matkaamista, mikä on luontomatkailijoiden onni.

Monipuolinen kylä

Ivalon taajamasta saa hankituksi kaiken tarpeellisen luontoseikkailua varten. Ruoka- ja varustetäydennysten lisäksi alueella myydään kaikkia tarvittavia lupia maastossa liikkumiseen ja harrastamiseen, kuten kalastus-, metsästys- ja maastoliikennelupia. Ivalossa palvelee myös useita ohjelmapalveluyrityksiä, jotka järjestävät esimerkiksi safareja ja ohjattuja retkiä alueen luontoon. Ivalosta löytyvät Pohjois-Lapin monipuolisimmat palvelut, joten matkailijalle se on helppo ja luotettava kohde ympäri vuoden. Ivalon taajamassa pysäköinti on ilmaista, joten omalla autolla liikkuminen on huoletonta. Etäisyydet varsinaisella taajama-alueella ovat lyhyitä, joten asioiden hoitamiseen ei tarvitse välttämättä mitään ajoneuvoa. Sen sijaan retkille lähdettäessä kyytiä tarvitaan, jotta päästään reittien alkupisteisiin. Esimerkiksi Saariselän reiteille ja rinteille on Ivalosta noin 30 kilometrin matka. Ilman omaa autoa välimatkat taittuvat kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla tai matkanjärjestäjien bussikyydeillä. Ivalon osuus Inarin kunnasta on pieni, mutta matkailijoiden kannalta se on kaikkine palveluineen tärkeä kiinnekohta.

Luonnon antia

Ivalon tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat luontokohteet. Pohjois-Lapin puhdas luonto monipuolisine pinnanmuotoineen on tietenkin nähtävyys jo itsessään, mutta erityisen suosittuja kohteita Ivalossa ovat Nellimin erämaakylä, Raja-Jooseppina tunnettu rajanylityspaikka, upeista maisemistaan tunnettu Ivalojoki ja korkealle kohoava Sovintovaara. Nellim on Pohjois-Lapin vanhimpia asuttuja alueita. Merkkejä asutuksesta on aina kivikaudelta asti. Se on valtakunnallisestikin merkittävä kulttuurihistoriallinen ympäristö, joka on lisäksi yksi Inarijärven tärkeimmistä venesatamista. Nellimin alueella on paljon historiallisia nähtävyyksiä, kuten Rautaportti ja vanha uittoränni, jotka kertovat tarinoita alueen historiasta ja elinkeinoista. Myös Raja-Jooseppi on kulttuurihistoriallisesti merkittävä nähtävyys. Urho Kekkosen kansallispuiston alueella sijaitseva rajanylityspaikka rakennelmineen on koko perheelle sopiva retkikohde. Ivalojoki tunnetaan maisemistaan, ja sen suosituin retkeilyreitti esitteleekin Lapin luontoa kauneimmillaan. Joki soveltuu erinomaisesti niin melontaan kuin kalastukseenkin, ja talvisin sen pinnan jäädyttyä se palvelee retkiluistelu- ja moottorikelkkareittinä. Ivalojoen varrella sijaitsee myös muisto kultakuumeen ajoilta 1800-luvulta, Ivalojoen Kultala. Kulta-asema on entisöity ja toimii nykyään historiallisena nähtävyytenä. Hieman toisenlaisia maisemia puolestaan esittelee Sovintovaara, joka sijaitsee Ukonjärven etelärannalla. Ivalossa järvimaisemia riittää, sillä Inarin kunnan alueella on eniten järviä Suomessa ja maan laajin sisävesipinta-ala. Sovintovaaran huipulle kiipeäminen muistuttaa Keski-Euroopan alppiteitä jännittävine serpentiinimutkineen. Huipulta näköalat ovat kuitenkin kaiken jännityksen arvoiset.

Luonto on ehdottomasti Ivalon tärkein vetonaula. Pohjois-Lapissa maastot vaihtelevat hyvin karuista erämaista vehreisiin suometsiin, ja pinnanvaihtelut ovat suuria tuntureiden ja jokilaaksojen välillä. Ivalossa tämä takaa jokaiselle retkeilijälle paljon vaihtoehtoja ja jokaiselle siellä vietetylle päivälle jotain erilaista nähtävää ja koettavaa. Oman lisänsä luontoelämysten monipuolisuuteen tuovat vielä vaihtuvat vuodenajat, jotka näin korkealla pohjoisessa ovat huomattavan selkeät verrattuna eteläisempään Suomeen. Yöttömät yöt, uskomattomat ruskan värit, kaamoksen pimeys ja kevään vehreys muuttavat maisemat aivan uudenlaisiksi. Ivalossa nähtävää on aina ja sen monet ohjelmapalveluiden tuottajat osaavat auttaa niin retkeilijää, laskettelijaa kuin rentoutujaakin löytämään luonnon ihmeet turvallisesti.

Hotellivaraus Ivalossa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Ivalossa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Ivalossa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Ivalossa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Ivalossa haluaminasi päivinä.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Ivalo - viimeaikaiset arvostelut