Inari

Hotellit - Inari

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Inari – hotellit

Hotelli Korpikartano
3 out of 5
Meneskartanontie 71, Inari
79 €
per yö
29. marrask.–30. marrask.
4.7/5Poikkeuksellinen! (6 arvostelua)

"Rauhallisessa ja kauniissa paikassa oleva siisti järvenrantahotelli. Suosittelen lämpimästi. Nukuimme oikein hyvin."…"

Arvosteltu 2.8.2018

Hotelli Korpikartano
Hotelli Ujevaara
3 out of 5
417 Inarijärventie, Inari
Hae hinnat
5/5Poikkeuksellinen! (6 arvostelua)

"Really warm greeting from the hotel manager who had a special care for us. The hotel just opened and offer a good value for money compare to the other surrounding hotels. I highly recommend this place for a stay in Ivalo!"…"

Arvosteltu 24.3.2019

Hotelli Ujevaara
Wilderness Hotel Nellim
3.5 out of 5
Nellimintie 4230, Inari
180 €
per yö
23. marrask.–24. marrask.
4.5/5Upea! (13 arvostelua)
Definitely Recommend!!

"Amazing staff, great stay. Would stay here again in a heartbeat."…"

Arvosteltu 24.7.2019

Wilderness Hotel Nellim
Wilderness Hotel Inari
3.5 out of 5
Inarintie 2, Inari
129 €
per yö
13. marrask.–14. marrask.
4.6/5Upea! (75 arvostelua)

"Hyvää sijainti, palvelu ravintolassa. "Lapin henki!" Ei niin hyvää: vielä keskeneräisyys, jääkaapin puuttuminen huoneesta, pesutilojen lattian "kaadot väärin tehtyjä, joten koko pesutila märkä peinenkin suihkun jälkeen."…"

Arvosteltu 7.8.2019

Wilderness Hotel Inari
Hotelli Ivalo
3.5 out of 5
Ivalontie 34, Inari
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
99 €
per yö
13. marrask.–14. marrask.
4.1/5Erittäin hyvä! (227 arvostelua)

"hyvät parkki tilat autolle! Vessan vaarallinen kynnys ja oven kahva vessassa"…"

Arvosteltu 5.8.2019

Hotelli Ivalo
Lake Inari Mobile Cabins
2 out of 5
Sarviniementie 110, Inari
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
225 €
per yö
13. marrask.–14. marrask.
4.8/5Poikkeuksellinen! (6 arvostelua)
A memorable experience of staying on ice lake

"We did have a very happy stay in the mobile cabin and it has been the best Aurora experience out of my trip while surrounded by Aurora on the bed. Esko was nice and helpful owner which you will find support and useful information from him."…"

Arvosteltu 31.1.2017

Lake Inari Mobile Cabins
Tradition Hotel Kultahovi
3 out of 5
Saarikoskentie 2, Inari
110 €
per yö
13. marrask.–14. marrask.
4.2/5Erinomainen! (184 arvostelua)
Siistit huoneet, aamupalassa parantamisen varaa

"Huone lisärakennuksessa saunalla. Huone oli pieni mutta siisti ja hyväkuntoinen. Aamupala kuuluu hintaan, mutta ei ole hääppöinen; tuotteiden laatu oli keskinkertainen."…"

Arvosteltu 19.6.2019

Tradition Hotel Kultahovi
Wilderness Hotel Nangu
3 out of 5
Veskoniementie 1320, Inari, Rovaniemi
249 €
per yö
30. marrask.–1. jouluk.
4.5/5Upea! (11 arvostelua)
Rauhallinen erämaahotelli Inarinjärven rannalla.

"Erinomainen ruoka. Ympäristö hieman keskeneräinen. Suosittelen stressilepoa kaipaaville. Ystävällinen henkilökunta."…"

Arvosteltu 23.7.2018

Wilderness Hotel Nangu
Visit Inari Hotel
3 out of 5
Inarintie 36, Inari
115 €
per yö
13. marrask.–14. marrask.
4/5Erittäin hyvä! (11 arvostelua)
Aamupalatoimintaan tehostusta

"Huone ok, siisti, hiljainen ja odotusten mukainen. Aamupala klo.06.30, kaikkia tuotteita ei ollut saatavilla mm. aamupuuro tuli vasta 6.40 ja vain yhtenä aamuna oli pekonia ja munakasta, kahtena ei. Keitetyt kananmunat oli keitetty edellisenä päivänä siis kylmiä. Jos aamupalaa myydään rakennusmiehille ..."…"

Arvosteltu 6.7.2018

Visit Inari Hotel
Aurora Village Ivalo
3 out of 5
Posovuopaja, Inari
518 €
per yö
13. marrask.–14. marrask.
4.5/5Upea! (52 arvostelua)

"1. The staff is very friendly. Treated us well. We got the free pick up from and to the airport. 2. Nice village, nice accommodation and can see the northern lights inside."…"

Arvosteltu 2.11.2019

Aurora Village Ivalo
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Inari
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Inari, Lappi

Hotellit Inarissa: Pohjois-Lapissa sijaitseva Inari on Suomen suurin kunta. Se kattaa lähes viisi prosenttia maan pinta-alasta. Inari on suosittua luontomatkailualuetta, jossa Lapin luonto hurmaa eksotiikallaan matkailijoita kaikkialta maailmasta. Hotelleja Inarissa on paljon, ja valittavana on monia erilaisia majoitusvaihtoehtoja: perheystävällisiä hotelleja ja esimerkiksi mökkejä löytyy alueelta runsaasti.

Tuhansien järvien Inari

Inarin pääasiallinen nähtävyys on tietenkin Lapin luonto. Kunnan alueella asutusta on hyvin vähän verrattuna sen pinta-alaan, ja valtaosa alueesta on luonnontilaista. Inarin alue houkuttelee erityisesti kalastuksesta ja järvialueista kiinnostuneita matkailijoita, sillä siellä sijaitsee yli kahdeksantuhatta järveä. Kunnan sisävesipinta-ala onkin Suomen suurin. Kansallispuistoalueet ja erämaat kiinnostavat retkeilijöitä, joille Pohjois-Lapin asumattomilla alueilla tarjoaa paljon tutkittavaa.

Pohjois-Lapin sydämessä

Inarin syrjäinen sijainti aivan Suomi-neidon päässä ei rajoita sinne kulkua, sillä Suomen pohjoisin lentokenttä, Ivalon lentoasema, sijaitsee Inarissa. Helsingistä on Ivaloon päivittäiset lennot, ja lisäksi lukuisat turistilennot lisäävät valikoimaa. Inariin on myös linja-autoyhteydet Oulusta ja Rovaniemeltä, joihin molempiin on paljon reittilentoja. Vaihtoehtona on tietenkin myös omalla autolla matkaaminen, sillä Inariin johtaa useita suuria ja hyväkuntoisia maanteitä joka suunnasta. Inarissa viihtyy vuosittain noin 200 000 matkailijaa, joten sen palvelutaso on korkea ja hyvälaatuinen aina teiden kunnosta ja siisteydestä tasokkaiden majoitusvaihtoehtojen kautta laadukkaisiin ravintoloihin ja ohjelmapalveluihin. Vaikka alueen suurimpana vetonaulana onkin luonto ja sen tarjoamat retkeilyvaihtoehdot, on tärkeää, että majapaikassa ja matkan kiinnekohdassa on saatavilla kaikkea tarvittavaa helposti ja lähellä. Inarin kylän keskeisiä kohtaamispaikkoja ja nähtävyyksiä ovat Saamelaismuseo Siida sekä Ylä-Lapin luontokeskus, joissa pääsee tutustumaan sekä saamelaiskulttuuriin että Ylä-Lapin luontoon.

Luontoretkeilijän paratiisi

Inari kutsuu retkeilemään monipuolisissa maisemissa. Inarin alueella nähtävää riittää aina valtavasta Inarinjärvestä korkeuksiin kohoaviin tuntureihin ja vaaroihin, joiden välissä virtaavat joet kirkkaine vesineen. Lappilainen erämaaluonto vaihtelee pinnanmuodoiltaan suuresti, ja Inarin alueen kokoisessa paikassa vaihteluita riittää niin paljon, ettei tutkimusretkeilyyn riitä yksi matka. Urho Kekkosen kansallispuisto sijaitsee osittain Inarin kunnan alueella. Siellä on runsaasti vaellusreittejä, joista jokainen voi valita itselleen sopivan haastavuusasteen. Kansallispuistossa vaellus- ja patikointiretket ovat suosittua ajanvietettä ympäri vuoden, talviaikaan voi reitille lähteä lumikengissä tai suksilla. Myös alueen polveilevat vesistöt tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja. Inarinjärvi on yksi Suomen suurjärvistä, ja sitä ympäröivä erämaa tarjoaa poikkeuksellisen näkymän järvialueen luontoon. Vesistöillä veneily ja melonta ovat suosittuja vaihtoehtoja patikoinnille. Tärkeimmillä reiteillä on lisäksi hyvät pysähdysalueet laavuineen ja jopa mökkeineen, joten monipäiväisetkin retket voi Inarin retkeilyalueella hoitaa turvallisesti ja huoletta. Inarissa maasto on lappilaisittainkin erittäin vaihtelevaa ja siksi erityisen kiehtovaa ja paikoitellen myös haastavaa. Tunturit, erämaat, soiset ja kankaiset metsät tarjoavat kaikki omanlaisensa kasvuston ja eläimistön, eikä kiinnostava nähtävä lopu milloinkaan. Suojelualueet ja kansallispuistot takaavat, että luontoelämys on autenttinen ja alue aidosti luonnontilainen.

Pohjois-Lapissa vaihtelua ei tarjoa pelkästään maaston moninaisuus. Siellä vuodenaikojen vaihtelu on kaikista selvimmin nähtävillä ja maisema on takuulla erilainen jokaisena neljänä kautena. Kesällä näin pohjoisessa yötön yö kestää jopa yli kaksi kuukautta. Auringonvalo hemmottelee niin luontoa kuin ihmisiäkin tauotta koko tuon ajan. Syksyyn siirryttäessä Pohjois-Lapissa käännytään ruska-aikaan. Kun valo vähenee, luonto korvaa sen sytyttämällä kauneimmat värinsä täyteen loistoon. Pohjois-Lapissa ruska on kauneimmillaan syyskuussa. Aluksi ruskassa ovat varpukasvit ja lopulta lehtipuut syttyvät loisteeseensa. Tuntureiden ja vaarojen rinteiltä näkymät ovat parhaimmillaan. Talven kaamokseen siirrytään marraskuussa. Lumi peittää maisemat ja pehmentää pimeyttä. Taivaalla revontulet tarjoavat ainutlaatuisia näytöksiään. Talviaktiviteetteja voi usein harrastaa pitkälle toukokuuhun, jolloin kevätkauden näytelmä alkaa ja esittelee luonnon heräämisen kaikessa monipuolisuudessaan.

Hotellivaraus Inarissa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Inarissa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Inarissa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Inarissa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Inarissa haluaminasi päivinä.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Inari - viimeaikaiset arvostelut