Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hotellit - Inari

Suodatusperuste

Ivalo River Camping & Resort
2.5 out of 5
Kerttuojantie 1, Inari
Hae hinnat
37.28 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (12 arvostelua)
Mukavaa palvelua

"Kävimme vain yöpymässä pikkumökissä, mökki oli ihan perus, sängyissä hyvä nukkua. Erillisessä rakennuksessa suihkut ja vessat. Respassa mukavaa henkilökuntaa ja aamupala oli hyvä."…"

Arvosteltu 12.9.2018

Ivalo River Camping & Resort
Hotelli Ujevaara
3 out of 5
417 Inarijärventie, Inari
Hae hinnat
29.42 km kaupungin keskustasta
4.4/5Wonderful! (7 arvostelua)
Never notified hotel was out of buisness

"My husband and I showed up at the hotel to check-in to find out the hotel was no longer open. We had to trek through the snow up the unplowed driveway to find that no one was there, no sign on the door, no prior notification of closing. Our trip was pre-booked 6 months beforehand. Luckily we were ..."…"

Arvosteltu 13.12.2019

Hotelli Ujevaara
Hotelli Korpikartano
3 out of 5
Meneskartanontie 71, Inari
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 82 € per yö
39.13 km kaupungin keskustasta
4.7/5Exceptional! (11 arvostelua)

"Rauhallisessa ja kauniissa paikassa oleva siisti järvenrantahotelli. Suosittelen lämpimästi. Nukuimme oikein hyvin."…"

Arvosteltu 2.8.2018

Hotelli Korpikartano
Wilderness Hotel Nellim
3.5 out of 5
Nellimintie 4230, Inari
Hinta on 99 € per yö
44.7 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (20 arvostelua)
Mukava kokemus

"Huone oli miellyttävä ja siisti. Aamiainen perustaso, palvelu erittäin hyvää."…"

Arvosteltu 19.10.2019

Wilderness Hotel Nellim
Villa Váibmu - Luonteeltaan Ylellinen
126 Nikulanperäntie, Inari, Lappi
Hinta on 269 € per yö
6.61 km kaupungin keskustasta
Villa Váibmu - Luonteeltaan Ylellinen
Leammi Talo, Nukkuu 8 Kanssa Wifi
2 Unnamed Road, Inari, Lappi
Hae hinnat
41.39 km kaupungin keskustasta
Leammi Talo, Nukkuu 8 Kanssa Wifi
Kaamanen Talo, Nukkuu 3 Kanssa Wifi
2 Haraldjärventie, Inari, Lappi
Hae hinnat
19.81 km kaupungin keskustasta
Kaamanen Talo, Nukkuu 3 Kanssa Wifi
Porotila Toini Sanila
3 out of 5
36 Sanilantie, Inari
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 66 € per yö
96.58 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (4 arvostelua)
Hyvä majoitus ja ystävällinen henkilökunta

"Miellyttävä majoituspaikka ja ihanan ystävällinen henkilökunta. Sauna oli käytössä ja aamiainen oli todella hyvä ja monipuolinen! Hinta-laatusuhde mitä mainioin!"…"

Arvosteltu 25.9.2019

Porotila Toini Sanila
Wilderness Hotel Nangu
3 out of 5
Veskoniementie 1320, Inari, Rovaniemi
Hae hinnat
23.11 km kaupungin keskustasta
4.4/5Wonderful! (17 arvostelua)
Rauhallinen erämaahotelli Inarinjärven rannalla.

"Erinomainen ruoka. Ympäristö hieman keskeneräinen. Suosittelen stressilepoa kaipaaville. Ystävällinen henkilökunta."…"

Arvosteltu 23.7.2018

Wilderness Hotel Nangu
Hotelli Ivalo
3.5 out of 5
Ivalontie 34, Inari
Hinta on 91 € per yö
34.55 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (243 arvostelua)
Lapin taikaa

"Kävin tapaamassa ystäviäni Ivalossa. Luulin, että hotelli olisi Ivalossa, mutta olikin Inarin puolella ja pikkuisen pidempi kävelymatka mitä odotin. Mutta, kaiken kaikkiaan kaikki sujui , ilmat olivat mitä parhaimmat."…"

Arvosteltu 22.11.2019

Hotelli Ivalo
Tradition Hotel Kultahovi
3 out of 5
Saarikoskentie 2, Inari
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 110 € per yö
9.88 km kaupungin keskustasta
4.2/5Excellent! (204 arvostelua)
Hyvä!

"Yövyimme kaksi yötä. Oikein mukava ja palvelualtis henkilökunta. Tykkäsimme! Lähistöllä Sajos ja Siida sekä luontopolut."…"

Arvosteltu 16.8.2019

Tradition Hotel Kultahovi
Visit Inari Cabins
2 out of 5
Inarintie 26, Inari
Hae hinnat
8.96 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (5 arvostelua)

"Near the lake. 10 mins walk to supermarket. The house was clean and heater was warm. Can cook but no microwave. Hot water can only supply for one person. Next person need to wait for hot water."…"

Arvosteltu 5.12.2019

Visit Inari Cabins
Wilderness Hotel Inari
3.5 out of 5
Inarintie 2, Inari
Hinta on 117 € per yö
7.63 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (133 arvostelua)

"Tunnelmallinen, erittäin kauniilla paikalla sijaitseva."…"

Arvosteltu 15.10.2019

Wilderness Hotel Inari
Visit Inari Hotel
3 out of 5
Inarintie 36, Inari
Hae hinnat
9.06 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (17 arvostelua)
Visit Inari

"Niukka aamiainen. Olimme varanneet kahdeksi yöksi huoneen, mutta lähdimme ensimmäisen yön jälkeen."…"

Arvosteltu 26.8.2019

Visit Inari Hotel
River Villa Aurora
8435 Kittiläntie, Inari
Hae hinnat
83.75 km kaupungin keskustasta
River Villa Aurora
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Inari
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Inari, Lappi

Hotellit Inarissa: Pohjois-Lapissa sijaitseva Inari on Suomen suurin kunta. Se kattaa lähes viisi prosenttia maan pinta-alasta. Inari on suosittua luontomatkailualuetta, jossa Lapin luonto hurmaa eksotiikallaan matkailijoita kaikkialta maailmasta. Hotelleja Inarissa on paljon, ja valittavana on monia erilaisia majoitusvaihtoehtoja: perheystävällisiä hotelleja ja esimerkiksi mökkejä löytyy alueelta runsaasti.

Tuhansien järvien Inari

Inarin pääasiallinen nähtävyys on tietenkin Lapin luonto. Kunnan alueella asutusta on hyvin vähän verrattuna sen pinta-alaan, ja valtaosa alueesta on luonnontilaista. Inarin alue houkuttelee erityisesti kalastuksesta ja järvialueista kiinnostuneita matkailijoita, sillä siellä sijaitsee yli kahdeksantuhatta järveä. Kunnan sisävesipinta-ala onkin Suomen suurin. Kansallispuistoalueet ja erämaat kiinnostavat retkeilijöitä, joille Pohjois-Lapin asumattomilla alueilla tarjoaa paljon tutkittavaa.

Pohjois-Lapin sydämessä

Inarin syrjäinen sijainti aivan Suomi-neidon päässä ei rajoita sinne kulkua, sillä Suomen pohjoisin lentokenttä, Ivalon lentoasema, sijaitsee Inarissa. Helsingistä on Ivaloon päivittäiset lennot, ja lisäksi lukuisat turistilennot lisäävät valikoimaa. Inariin on myös linja-autoyhteydet Oulusta ja Rovaniemeltä, joihin molempiin on paljon reittilentoja. Vaihtoehtona on tietenkin myös omalla autolla matkaaminen, sillä Inariin johtaa useita suuria ja hyväkuntoisia maanteitä joka suunnasta. Inarissa viihtyy vuosittain noin 200 000 matkailijaa, joten sen palvelutaso on korkea ja hyvälaatuinen aina teiden kunnosta ja siisteydestä tasokkaiden majoitusvaihtoehtojen kautta laadukkaisiin ravintoloihin ja ohjelmapalveluihin. Vaikka alueen suurimpana vetonaulana onkin luonto ja sen tarjoamat retkeilyvaihtoehdot, on tärkeää, että majapaikassa ja matkan kiinnekohdassa on saatavilla kaikkea tarvittavaa helposti ja lähellä. Inarin kylän keskeisiä kohtaamispaikkoja ja nähtävyyksiä ovat Saamelaismuseo Siida sekä Ylä-Lapin luontokeskus, joissa pääsee tutustumaan sekä saamelaiskulttuuriin että Ylä-Lapin luontoon.

Luontoretkeilijän paratiisi

Inari kutsuu retkeilemään monipuolisissa maisemissa. Inarin alueella nähtävää riittää aina valtavasta Inarinjärvestä korkeuksiin kohoaviin tuntureihin ja vaaroihin, joiden välissä virtaavat joet kirkkaine vesineen. Lappilainen erämaaluonto vaihtelee pinnanmuodoiltaan suuresti, ja Inarin alueen kokoisessa paikassa vaihteluita riittää niin paljon, ettei tutkimusretkeilyyn riitä yksi matka. Urho Kekkosen kansallispuisto sijaitsee osittain Inarin kunnan alueella. Siellä on runsaasti vaellusreittejä, joista jokainen voi valita itselleen sopivan haastavuusasteen. Kansallispuistossa vaellus- ja patikointiretket ovat suosittua ajanvietettä ympäri vuoden, talviaikaan voi reitille lähteä lumikengissä tai suksilla. Myös alueen polveilevat vesistöt tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja. Inarinjärvi on yksi Suomen suurjärvistä, ja sitä ympäröivä erämaa tarjoaa poikkeuksellisen näkymän järvialueen luontoon. Vesistöillä veneily ja melonta ovat suosittuja vaihtoehtoja patikoinnille. Tärkeimmillä reiteillä on lisäksi hyvät pysähdysalueet laavuineen ja jopa mökkeineen, joten monipäiväisetkin retket voi Inarin retkeilyalueella hoitaa turvallisesti ja huoletta. Inarissa maasto on lappilaisittainkin erittäin vaihtelevaa ja siksi erityisen kiehtovaa ja paikoitellen myös haastavaa. Tunturit, erämaat, soiset ja kankaiset metsät tarjoavat kaikki omanlaisensa kasvuston ja eläimistön, eikä kiinnostava nähtävä lopu milloinkaan. Suojelualueet ja kansallispuistot takaavat, että luontoelämys on autenttinen ja alue aidosti luonnontilainen.

Pohjois-Lapissa vaihtelua ei tarjoa pelkästään maaston moninaisuus. Siellä vuodenaikojen vaihtelu on kaikista selvimmin nähtävillä ja maisema on takuulla erilainen jokaisena neljänä kautena. Kesällä näin pohjoisessa yötön yö kestää jopa yli kaksi kuukautta. Auringonvalo hemmottelee niin luontoa kuin ihmisiäkin tauotta koko tuon ajan. Syksyyn siirryttäessä Pohjois-Lapissa käännytään ruska-aikaan. Kun valo vähenee, luonto korvaa sen sytyttämällä kauneimmat värinsä täyteen loistoon. Pohjois-Lapissa ruska on kauneimmillaan syyskuussa. Aluksi ruskassa ovat varpukasvit ja lopulta lehtipuut syttyvät loisteeseensa. Tuntureiden ja vaarojen rinteiltä näkymät ovat parhaimmillaan. Talven kaamokseen siirrytään marraskuussa. Lumi peittää maisemat ja pehmentää pimeyttä. Taivaalla revontulet tarjoavat ainutlaatuisia näytöksiään. Talviaktiviteetteja voi usein harrastaa pitkälle toukokuuhun, jolloin kevätkauden näytelmä alkaa ja esittelee luonnon heräämisen kaikessa monipuolisuudessaan.

Hotellivaraus Inarissa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Inarissa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Inarissa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Inarissa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Inarissa haluaminasi päivinä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras paikka yöpyä kohteessa Inari?
Hotel Kultahippu on asiakastietoihimme perustuen yksi parhaista vaihtoehdoista yöpymisellesi. Tässä 3 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on ravintola ja ilmainen langaton internetyhteys. Muihin loistaviin vaihtoehtoihin kuuluvat Wilderness Hotel Inari ja Aurora Village Ivalo.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Inari, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä, useimmat huonevaraukset ovat täysin hyvitettäviä, jos peruutus tehdään ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli tyypillisesti 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumispäivää. Mikäli varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat kumminkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisen tekemisestä. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja käytä sitten “ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, jotta löydät huipputarjoukset kohteessa Inari.
Mikä on paras hotelli lomalle lasten kanssa kohteessa Inari?
Hotelli Ivalo on perheiden suosima 3,5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen sisäuima-altaan ja ravintolan. Muita hyviä vaihtoehtoja perhelomalle ovat Hotel Kultahippu ja Tradition Hotel Kultahovi.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen hotelli kohteessa Inari?
Tradition Hotel Kultahovi on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja ilmainen langaton internetyhteys. Hotel Kultahippu on toinen vaihtoehto, jos lomailet lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras yöpymispaikka rantalomalle kohteessa Inari?
Hotel Kultahippu on suosittu rannan lähellä sijaitseva mökki, jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja ilmainen langaton internetyhteys. Ivalojoen ranta tai Uimaranta on hyvä valinta, jos haluat viettää rentouttavan iltapäivän rannalla.
Millaista yöpyminen on kohteessa Inari?
Inari on hyvä paikka nauttia revontulista ja jokinäköaloista. Tämä kaupunki on kuuluisa myös kirkoista. Kohteessa Inari on 47 hotellia ja muuta majoitusliikettä.
Mitkä paikat ovat näkemisen arvoisia kohteessa Inari?
Kaupungin kulttuurikohteisiin kuuluvat Siidan saamelaismuseo, Siida - saamelaisten kansallismuseo ja Taidenäyttelytila Kuulas. Inarin saamelaiskirkko ja Pielpajärven erämaakirkko ovat huomionarvoisia nähtävyyksiä tässä kaupungissa. Revontulet ja jokinäkymät luovat maalauksellisen ympäristön, ja Lake Inari, Urho Kekkosen kansallispuisto ja Ivalojoen ranta ovat ehdottomasti vierailun arvoisia.
Millainen sää on kohteessa Inari?
Kuumimmat kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja kesäkuu, joiden keskilämpötila on 10 °C. Kylmimmät kuukaudet ovat tammikuu ja joulukuu, joiden keskilämpötila on -13 °C.Kohteen Inari keskimääräinen vuosittainen sademäärä on 589 mm.

Hotellit Inari - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle