Halvat lennot Inari

Halvimmat lennot kohteeseen Inari

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 134 € yhdensuuntaisille lennoille ja 267 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Inari

Tietoa Inarista

Lennot Inariin

Pohjois-Lapissa sijaitseva Inarin kunta tarjoaa mahdollisuuden tutustua koskemattomaan luontoon keskellä Lapin karun kauniita erämaita. Suomen suurin kunta kattaa muun muassa 4 000 asukkaan Ivalon sekä Saariselän matkailualueen, jossa voit nauttia upeista maisemista ja valkoisista rinteistä pitkälle kevääseen. Loma Inarissa onnistuu kyllä ympäri vuoden: Talvella revontulet järjestävät loistavia näytöksiä pimeälle taivaalle ja Saariselän valkoiset hanget kutsuvat hiihtämään ja laskettelemaan. Kesällä Inarissa voi nauttia todellisesta yöttömästä yöstä, ja syksyllä ruska saa erämaan hehkumaan unohtumattomissa väreissä.

Inari on aktiivista ulkoilmalomaa etsivän matkailijan ja talviurheilijan paratiisi. Tunturit, lukuisat järvet ja saaret ja monipuolinen kasvisto ja eläimistö pitävät vaeltajan otteessaan. Inarin ja Saariselän matkailualueen monet kohteet tarjoavat lisäksi mahdollisuuden tutustua tarkemmin perinteiseen lappilaiseen ja saamelaiseen kulttuuriin. Alueella voi myös kokeilla kullanhuuhdontaa ja poroajelua.

Kun haluat varata halvat lennot Inariin, tutustu Expedian sivustolla kaikkiin eri vaihtoehtoihin ja tarkasta samalla Inarin ympäristön majoitustarjonta. Erilaisia vaihtoehtoja on lukuisia. Inarin ja Saariselän matkailualueelta löytyy hotelleja, lomahuoneistoja ja -mökkejä, leirintäalueita ja erämaakämppiä sekä igluja, joissa voi nauttia revontulista. Hotellit Inarissa eivät lopu kesken!

Lentäminen Inariin

Lennot Inariin laskeutuvat Ivalon lentoasemalle, joka sijaitsee Törmäsessä noin 11 kilometrin päässä Ivalon keskustasta ja 50 kilometrin päässä Inarista. Saariselälle matkaa kertyy 25 kilometriä. Ivalon lentoasema (IATA: IVL) on Suomen pohjoisin lentokenttä. Lentokentältä pääsee liikkumaan kätevästi sekä Inariin, Saariselälle että Ivaloon. Ivalon lentoaseman ja Inarin välillä kulkevat Kuljetusliike Ilmari Slantin bussit. Bussikuljetus täytyy varata etukäteen viimeistään edellisenä päivänä iltakuuteen mennessä, ja liput maksavat määränpäästä riippuen 8–25 euroa. Myös paluukyydin voi varata samasta osoitteesta, ja itselleen sopivat pysäkit voi tarkistaa kuljetusliikkeen verkkosivuilta. Myös autonvuokraus Inarissa on mahdollista: halutessasi voit vuokrata käyttöösi auton jo lentokentällä.

Inariin pääsee suoralla lennolla Helsingistä. Finnair lentää Helsinki-Vantaan kentältä Inariin parhaimmillaan jopa 3 kertaa päivässä. Talvikaudella marraskuun ja huhtikuun välillä Inariin lentää myös Norwegian kolme kertaa viikossa. Eniten Inarin-lentoja on siis saatavilla talvisesongin aikaan, vähiten kesällä, jolloin Finnairkaan ei liikennöi reittiä joka päivä. Lento Inariin kestää vain 1,5 tuntia. Tämän ansiosta Pohjois-Lappiin voi lähteä myös lyhyemmälle visiitille, mikä olisi mahdotonta autolla tai junalla. Matkaa Helsingistä Inariin nimittäin kertyy reilusti yli 1 000 kilometriä. Jos lähdet matkaan muualta kuin Helsingistä, voit ottaa yhteyslennon, eikä matka siitä huolimatta kestä kuin muutaman tunnin.

Inari hurmaa matkailijat ja yllättää monipuolisella tarjonnallaan

Inarin ja Saariselän alueella sijaitsevat Suomen kaksi suurinta kansallispuistoa: Lemmenjoen kansallispuisto ja Urho Kekkosen kansallispuisto. Ne hurmaavat kesytöntä luontoa etsivän matkailijan vuodenajasta riippumatta. Kannattaa muistaa, että Inari on Suomen suurin kunta, joten alue tarjoaa loputtomasti nähtävää ja koettavaa. Urho Kekkosen kansallispuistossa voi esimerkiksi osallistua ohjatulle hiihtovaellukselle. Njurkulahden kylästä voi lähteä jokiveneretkelle Ravadas-putouksille ja Lemmenjoen tarunhohtoisille kultakentille. Valtavien erämaa-alueiden läpi virtaavat Teno, Inarijoki ja Ivalojoki ovat kuuluisia kalastusmahdollisuuksistaan. Talvisin monet yrittäjät tarjoavat mahdollisuuden lähteä koiravaljakkoajeluille tai revontuliretkille, ja kesäaikaan voi lähetä melomaan esimerkiksi Inarijärvelle, Lemmenjoelle ja Ivalojoelle. Laskettelun ja lumilautailun riemuista pääsee nauttimaan Euroopan pohjoisimmassa rinnekeskuksessa Saariselällä.

Ehdottomia kohteita ovat myös Saamelaismuseo ja luontokeskus Siida sekä Tankavaaran Kultamuseo. Mielenkiintoisia retkiä on tarjolla yllin kyllin: miltä kuulostaisi esimerkiksi päivä porotilalla tai safari tundralla? Jos toisaalta haluat lepuuttaa väsyneitä jäseniäsi lämpimässä, voit suunnata Euroopan pohjoisimpaan kylpylään Saariselälle. Halpoja lentoja Inariin kannattaa pitää silmällä ympäri vuoden, koska Inarissa ei pääse koskaan pitkästymään!

Usein kysytyt kysymykset

Tietoa lennoista kohteeseen Inari
KohdelentokenttäIvalo
Kohdelentokentän IATA-koodiIVL
KohdekaupunkiIvalo
Lennon hinta266 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Inari

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 134 € yhdensuuntaisille lennoille ja 267 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair