Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Inari

Katso kaikki kohteen Inari vuokra-autot

Autonvuokraus Inarissa

Pohjois-Lapissa sijaitseva Inari on Suomen suurin kunta. Siihen kuuluu useampi kylä, kuten Ivalo ja Saariselkä, jotka ovat tunnettuja matkakohteita. Inarissa matkailijan hurmaa sen lumoava luonto, jonka helmassa matkailijan on helppo rauhoittua ja rentoutua. Majoituspaikkaa valitessaan matkailijalla on lukuisia vaihtoehtoja, joista voi valita itselleen sopivin hotelli Inarissa. Koska Inari kattaa erittäin suuren alueen, on loman ajaksi suositeltavaa vuokrata auto Inarissa.

Vuokra-autolla Inarissa

Inari tunnetaan erityisesti matkailusta ja upeista järvien ja niiden saarten sekä tunturien muodostamasta kokonaisuudesta, joka tarjoaa matkailijoille täydellisen lomaympäristön. Inarissa matkailija voi myös tutustua lappilaiseen ja saamelaiseen elämänmenoon. Jos onnistuu löytämään halpoja matkoja Inariin, lomalle voi lähteä vuodenajasta riippumatta – Inari on nimittäin matkakohde, jossa viihtyy niin talvella kuin kesällä. Lapissa etäisyydet ovat pitkiä, joten parhaiten liikkumaan pääsee Inarissa vuokra-autolla.

Etsi autonvuokrauspisteitä Inarissa

Inari sijaitsee kaukana Lapissa, missä liikenneyhteydet eivät aina ole ihan yksinkertaisia. Sesonkiaikoina Helsingistä saapuu kuitenkin vähintään yksi lento päivässä Inarissa olevalle Ivalon lentoasemalle. Suora lento Inariin Ivalon lentoasemalle kestää lyhimmillään vain hieman yli puolitoista tuntia, joten pohjoiseen lomalle matkustaminen on suhteellisen nopeaa. Lentoasemalta matkaa Inarin keskustaan on vain 11 kilometriä, ja muihinkin lähistön lomakyliin pääsee suhteellisen nopeasti. Lentoasemalla on tuloterminaalissa Inarin autovuokraamon palvelupiste, joten voit myös vuokrata auton Inarissa heti lentoasemalla.

Auto on kuitenkin mahdollista vuokrata myös muista autovuokraamoiden toimipisteistä. Koska Inari sijaitsee erittäin pohjoisessa, autonvuokrauspalvelut ovat erittäin tarpeellisia, mutta autoa vuokratessa täytyy olla tarkkana, koska autonvuokrauspisteet saattavat olla auki vain tiettynä aikana päivästä tai etukäteen sopimalla. Kun vuokraa auton Inarissa autonvuokrausvertailun kautta, voi jo valmiiksi sopia noutopaikan ja -ajan siten, että ne sopivat omaan loma-aikatauluun. Paikalle saavuttaessa ei tarvitse muuta kuin noutaa auto, ja loma on valmis alkamaan. Inarin autonvuokrausyritysten hintoja ja autojen ominaisuuksia kannattaa kuitenkin verrata keskenään, jotta saa rahoilleen parhaiten vastinetta. Jos Inarissa aikoo esimerkiksi kalavesien perässä ajaa hieman huonokuntoisemmassa maastossa, vuokra-auton on hyvä olla maastoajoon ja huonompikuntoisille teille soveltuva.

Ajettaessa vuokra-autolla Inarissa täytyy muistaa, että liikennesäännöt ovat samat pohjoisen autioilla teillä kuin etelämpänäkin. Pohjoisessa teillä voi joskus olla eläimiä tien tukkona, joten valppaana täytyy olla koko ajan. Myös talviolosuhteet voivat aiheuttaa niihin tottumattomalle yllätyksiä liukkaiden teiden muodossa. Nopeus täytyykin muistaa asettaa olosuhteiden mukaan.

Inarin lumoava luonto

Inari tarjoaa pohjoisena matkakohteena matkailijoille unohtumattomia elämyksiä kauniissa luonnossa. Tuntureilta aukeava henkeäsalpaavan kaunis näkymä alas järvien ja niiden saarten ylle on vertaansa vailla sekä talvella että kesällä, ja hiihtäminen tai patikointi on todellinen ilo näissä maisemissa. Inarissa on matkailijalle valinnanvaraa sekä matkakohteen että tekemisen suhteen. Inarin kylät, kuten Ivalo ja Saariselkä, ovat suosittuja matkailukyliä, joissa sijaitsee monentasoisia hotelleja matkailijoita varten. Hiihto ja laskettelu ovat talvella suosittuja harrastuksia, mutta myös lumilautailu, moottorikelkkailu, pilkkiminen ja lumikengillä kävely houkuttelevat matkailijoita Inariin. Kesällä patikointi, maastopyöräily, kalastus ja marjastus kiinnostavat matkailijoita. Vaikka suurin osa Inariin saapuvista lomailijoista tulee hakemaan Inarista upeita olosuhteita liikunnallisille harrastuksille, mukana on myös niitä, jotka tulevat ihailemaan ainutlaatuista luontoa ja sen lieveilmiöitä sekä esimerkiksi vierailemaan kansallispuistossa ja museoissa ja muissa alueen nähtävyyksissä. Lappilainen ja saamelainen kulttuuri ja luonnon rauha antavat oman mausteensa lomaan Inarissa.

Tutustu kohteeseen Inari

Tutustu kohteeseen Inari Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!