Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Inarissa

Pohjois-Lapissa sijaitseva Inari on Suomen suurin kunta. Siihen kuuluu useampi kylä, kuten Ivalo ja Saariselkä, jotka ovat tunnettuja matkakohteita. Inarissa matkailijan hurmaa sen lumoava luonto, jonka helmassa matkailijan on helppo rauhoittua ja rentoutua. Majoituspaikkaa valitessaan matkailijalla on lukuisia vaihtoehtoja, joista voi valita itselleen sopivin hotelli Inarissa. Koska Inari kattaa erittäin suuren alueen, on loman ajaksi suositeltavaa vuokrata auto Inarissa.

Vuokra-autolla Inarissa

Inari tunnetaan erityisesti matkailusta ja upeista järvien ja niiden saarten sekä tunturien muodostamasta kokonaisuudesta, joka tarjoaa matkailijoille täydellisen lomaympäristön. Inarissa matkailija voi myös tutustua lappilaiseen ja saamelaiseen elämänmenoon. Jos onnistuu löytämään halpoja matkoja Inariin, lomalle voi lähteä vuodenajasta riippumatta – Inari on nimittäin matkakohde, jossa viihtyy niin talvella kuin kesällä. Lapissa etäisyydet ovat pitkiä, joten parhaiten liikkumaan pääsee Inarissa vuokra-autolla.

Etsi autonvuokrauspisteitä Inarissa

Inari sijaitsee kaukana Lapissa, missä liikenneyhteydet eivät aina ole ihan yksinkertaisia. Sesonkiaikoina Helsingistä saapuu kuitenkin vähintään yksi lento päivässä Inarissa olevalle Ivalon lentoasemalle. Suora lento Inariin Ivalon lentoasemalle kestää lyhimmillään vain hieman yli puolitoista tuntia, joten pohjoiseen lomalle matkustaminen on suhteellisen nopeaa. Lentoasemalta matkaa Inarin keskustaan on vain 11 kilometriä, ja muihinkin lähistön lomakyliin pääsee suhteellisen nopeasti. Lentoasemalla on tuloterminaalissa Inarin autovuokraamon palvelupiste, joten voit myös vuokrata auton Inarissa heti lentoasemalla.

Auto on kuitenkin mahdollista vuokrata myös muista autovuokraamoiden toimipisteistä. Koska Inari sijaitsee erittäin pohjoisessa, autonvuokrauspalvelut ovat erittäin tarpeellisia, mutta autoa vuokratessa täytyy olla tarkkana, koska autonvuokrauspisteet saattavat olla auki vain tiettynä aikana päivästä tai etukäteen sopimalla. Kun vuokraa auton Inarissa autonvuokrausvertailun kautta, voi jo valmiiksi sopia noutopaikan ja -ajan siten, että ne sopivat omaan loma-aikatauluun. Paikalle saavuttaessa ei tarvitse muuta kuin noutaa auto, ja loma on valmis alkamaan. Inarin autonvuokrausyritysten hintoja ja autojen ominaisuuksia kannattaa kuitenkin verrata keskenään, jotta saa rahoilleen parhaiten vastinetta. Jos Inarissa aikoo esimerkiksi kalavesien perässä ajaa hieman huonokuntoisemmassa maastossa, vuokra-auton on hyvä olla maastoajoon ja huonompikuntoisille teille soveltuva.

Ajettaessa vuokra-autolla Inarissa täytyy muistaa, että liikennesäännöt ovat samat pohjoisen autioilla teillä kuin etelämpänäkin. Pohjoisessa teillä voi joskus olla eläimiä tien tukkona, joten valppaana täytyy olla koko ajan. Myös talviolosuhteet voivat aiheuttaa niihin tottumattomalle yllätyksiä liukkaiden teiden muodossa. Nopeus täytyykin muistaa asettaa olosuhteiden mukaan.

Inarin lumoava luonto

Inari tarjoaa pohjoisena matkakohteena matkailijoille unohtumattomia elämyksiä kauniissa luonnossa. Tuntureilta aukeava henkeäsalpaavan kaunis näkymä alas järvien ja niiden saarten ylle on vertaansa vailla sekä talvella että kesällä, ja hiihtäminen tai patikointi on todellinen ilo näissä maisemissa. Inarissa on matkailijalle valinnanvaraa sekä matkakohteen että tekemisen suhteen. Inarin kylät, kuten Ivalo ja Saariselkä, ovat suosittuja matkailukyliä, joissa sijaitsee monentasoisia hotelleja matkailijoita varten. Hiihto ja laskettelu ovat talvella suosittuja harrastuksia, mutta myös lumilautailu, moottorikelkkailu, pilkkiminen ja lumikengillä kävely houkuttelevat matkailijoita Inariin. Kesällä patikointi, maastopyöräily, kalastus ja marjastus kiinnostavat matkailijoita. Vaikka suurin osa Inariin saapuvista lomailijoista tulee hakemaan Inarista upeita olosuhteita liikunnallisille harrastuksille, mukana on myös niitä, jotka tulevat ihailemaan ainutlaatuista luontoa ja sen lieveilmiöitä sekä esimerkiksi vierailemaan kansallispuistossa ja museoissa ja muissa alueen nähtävyyksissä. Lappilainen ja saamelainen kulttuuri ja luonnon rauha antavat oman mausteensa lomaan Inarissa.

Autonvuokraus kohteessa Inari: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Inari?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Inari halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Inari?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Inari keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Inari?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Inari?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Inari

Tutustu kohteeseen Inari Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!