Hotellit - Saariselkä

Saariselkä, Lappi, Suomi

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Saariselkä – hotellit

Santa's Hotel Tunturi
3 out of 5
Lutontie 3, Saariselkä
99 €
per night
Mar 1 - Mar 2
3.8/5Good! (388 arvostelua)

"huone oli erillisessä Ahma rakennuksessa jossa hyvin hiljaista kalusteet on jo kuluneet käytössä mutta muuten siisti"…"

Arvosteltu 14.2.2020

Santa's Hotel Tunturi
Lapland Hotel Riekonlinna
3.5 out of 5
Saariseläntie 13, Saariselkä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
105 €
per night
Mar 12 - Mar 13
3.9/5Good! (140 arvostelua)
Pikareissu Saariselälle

"Hyvä palvelu ja siisti hotelli. Huoneessa oli sauna, mikä oli kiva yllätys."…"

Arvosteltu 29.10.2019

Lapland Hotel Riekonlinna
Northern Lights Village Saariselkä
4 out of 5
Rovaniementie 3222E, Saariselkä
370 €
per night
Mar 25 - Mar 26
4.2/5Very Good! (64 arvostelua)

"The cabins were very clean and comfortable. It was very easy to book activities and the food was very good."…"

Arvosteltu 19.2.2020

Northern Lights Village Saariselkä
Star Arctic Hotel
4 out of 5
Kaunispää, Saariselkä, Lappi
314 €
per night
Mar 22 - Mar 23
4.5/5Wonderful! (75 arvostelua)

"Siivoojalta jäi parina päivänä käymättä paikalla vaikka oli lappu ovessa"…"

Arvosteltu 23.9.2019

Star Arctic Hotel
Saariselkä Inn
3 out of 5
Saariseläntie 10, Saariselkä
99 €
per night
Mar 21 - Mar 22
3.8/5Good! (61 arvostelua)

"Ystävällinen respa, kulunut mutta siisti. Keskeinen sijainti."…"

Arvosteltu 14.2.2020

Saariselkä Inn
Lodge Kuukkeli Porakka
3 out of 5
Vahtamantie 18, / Check-in address, Saariseläntie 1, Saariselkä, Inari
95 €
per night
Feb 27 - Feb 28
3.8/5Good! (9 arvostelua)

"Vessassa oli epämiellyttävä haju ja keittiön hanasta ei tullut kylmää vettä. Muuten paikka on oikein hyvä majapaikka. Saunaan pääsi omaan tahtiin."…"

Arvosteltu 17.9.2019

Lodge Kuukkeli Porakka
Saariselkä Kuukkeli Inn
2.5 out of 5
Honkapolku 6, Saariselka, Check-in address, Saariseläntie 1, Saariselkä
95 €
per night
Feb 29 - Mar 1
3.9/5Very Good! (18 arvostelua)

"Sijainti autottomalle hiihtäjälke hieman kaukana laduista."…"

Arvosteltu 19.4.2019

Saariselkä Kuukkeli Inn
Log house Kuukkeli Teerenpesä
3.5 out of 5
Saariseläntie 5 C 22, / Check-in address, Saariseläntie 1, Saariselkä, Inari
149 €
per night
Feb 26 - Feb 27
4/5Very Good! (41 arvostelua)

"Sauna siisti, vuorot voisi laittaa pidemmiksi. Ainoa miinus oli äänieristyksen melkein täydellinen puuttuminen huoneiden välistä"…"

Arvosteltu 22.11.2019

Log house Kuukkeli Teerenpesä
Cottage Kuukkeli Hirvas
2.5 out of 5
Raitopolku 12A, Check in address Saariseläntie 1, Saariselkä, Inari
95 €
per night
Feb 26 - Feb 27
3.6/5Good! (11 arvostelua)

"Siivooja vähän töykeä,mielestäni energian tuhlaamista huonelämpö 24c, onneksi sai termostaatit nolliin.mukavaa oli mitäpä pienistä."…"

Arvosteltu 30.3.2019

Cottage Kuukkeli Hirvas
Aparthotel Kuukkeli Aurora
2.5 out of 5
Viskitie 10B, Saariselkä
103 €
per night
Mar 18 - Mar 19
4.2/5Very Good! (12 arvostelua)

"Hyvät yhteiset tilat ja iso keittiö, ei hiustenkuivaajaa"…"

Arvosteltu 29.10.2018

Aparthotel Kuukkeli Aurora
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Saariselkä
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Saariselkä, Lappi

Hotellit Saariselällä: Saariselkä on tunturijono ja erämaa-alue Pohjois-Lapissa. Saariselän tunturikylä ja hiihtokeskus sijaitsee Inarin kaupungissa. Se on kehitetty palvelemaan matkailijoita ja se on rakennettu niin, että mahdollisimman paljon luontoa pystyttäisiin suojelemaan rakentamiselta. Saariselällä on hotelleja ja muita majoituspalveluita retkeilijöitä ja vaeltajia varten runsaasti. Voit itse valita, tahdotko tasokkaan hotellin mukavuudet vai erämökin askeettisuuden.

Keskellä puhtainta luontoa

Saariselkä sijaitsee osittain Urho Kekkosen kansallispuiston alueella. Alueella on tyypillistä Perä-Pohjolan ja Metsä-Lapin luontoa, joka houkuttelee luonnonystäviä kansainvälisesti. Saariselällä on myös suosittu laskettelukeskus, jossa on muun muassa Suomen pisin street-mäki lumilautailijoille. Saariselän hiihtokeskuksen alueella on 180 kilometrin pituinen maastohiihtoon tarkoitettu latuverkosto. Näin ollen talviurheilulajien harrastajat viihtyvät Saariselällä erinomaisesti huolimatta sen sijainnista kaukana pohjoisessa.

Kullanhuuhdontaa ja retkeilyä

Alun perin Saariselkä tuli tunnetuksi Suomen kulta-aittana. Vuonna 1865 siellä tehtiin ensimmäiset kultalöydöt ja alueella on huuhdottu ja kaivettu kultaa siitä asti. Kullanhuuhdonta on tänäkin päivänä yksi Saariselän matkailuvalteista, sillä muilla hiihtokeskuksilla ei ole vastaavaa ohjelmanumeroa tarjottavanaan. Matkailukohteeksi Saariselän alue alkoi kehittyä 1930-luvulla tieverkoston kehittymisen myötä. Suosion kasvaessa Saariselälle on rakennettu vuosikymmenten aikana paljon, mutta tavoitteena on pysynyt luonnon säilyttäminen mahdollisimman ennallaan. Luonto on alueen tärkein vetonaula ja siksi siitä huolehtiminen on tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Saariselän alueen monipuolinen retkeilyreittien verkosto houkuttelee matkailijoita nauttimaan luonnosta monella eri tavalla: patikointi ja vaellus ovat suosittuja aktiviteetteja ympäri vuoden, mutta vaihtoehtoisesti matkaa voi tehdä pyöräillen, ratsastaen, porovaljakolla tai vaikkapa moottorikelkalla. Alueen vesistöissä melotaan ja veneillään sekä tietenkin kalastetaan kirkasvetisissä järvissä ja joissa. Kokeneemmat eränkävijät selviytyvät pelkän kartan avulla ja ensikertalaisille järjestetään opastettuja retkiä. Saariselällä riittää tekemistä niin paljon, että joka päivä voi kokeilla jotain uutta pitkänkin loman ajan.

Lapin luonto yllättää

Pohjois-Lapissa viihtyvät erityisen hyvin lintubongaajat, sillä laajojen erämaa-alueiden ja suojeltujen kansallispuistojen ansiosta alueen lintukanta on hämmentävän laaja. Maastoissa on paljon lintutorneja, jotka tavoittaa osana retkeilyreittiä tai vaikkapa autoillen. Saariselällä järjestetään myös ohjattuja linturetkiä, jotka soveltuvat kaikenikäisille ja -kuntoisille lintubongareille. Tunturihuippujen lintulajisto on aivan omanlaisensa ja lisäksi kiehtovia lintuja pesii alueen jokien varsilla runsaasti. Lapin eläin- ja kasvikanta on tietenkin erilainen kuin eteläisessä Suomessa, mikä myös houkuttelee luonnonystäviä tutustumaan maamme rikkaan luonnon salaisuuksin kaukaa etelästäkin. Tunturien rinteillä voi hämmentyä kauempaa karulta näyttävän luonnon monimuotoisuudesta.

Saariselällä perinteinen pohjoislappilainen ja saamelainen kulttuuri kiehtovat matkailijaa. Saamelaiset ovat Euroopan ainoa alkuperäiskansa, ja saamelaiskulttuuri näkyy koko Pohjois-Lapissa. Poronhoito on osa lappilaista ja saamelaista kulttuuriperimää ja siihen pääsee tutustumaan Saariselän porotiloilla. Lapin karussa luonnossakin poro selviää puolivillinä ja poronhoidon kannattavuus perustuu osin siihen, ettei eläimiä tarvitse hoitaa ympärivuorokautisesti. Saariselän alueen tuntureiden rinteillä ja maastossa on täysin normaalia törmätä kesken vaelluksen laiduntavaan porolaumaan. Poroista saatava liha on suurta herkkua ja aidoimmillaan sitä pääsee maistelemaan porotiloilla ja tietenkin Saariselän ravintoloissa. Lappilainen ruokakulttuuri on rikas ja puhtaan luonnon antimia osataan hyödyntää tehokkaasti. Ruskaretkeilijät pääsevät itsekin keräämään marjoja ja sieniä jokamiehen oikeuksien mukaisesti, mutta tarvittaessa puhdastakin puhtaammat raaka-aineet voi ostaa Saariselältä tuliaisiksi. Maista ravintoloissa poronkäristystä, puolukkahilloa ja sieniruokia. Lisäksi riista- ja kalaruoat ovat tyypillisiä lappilaisherkkuja.

Hotellivaraus Saariselällä

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Saariselällä. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Saariselällä. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Saariselällä.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Saariselällä haluaminasi päivinä.

Usein kysytyt kysymykset

Hotellit Saariselkä - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle