Saariselkä

Hotellit Saariselkä

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Saariselkä

Tarkista kohteen Saariselkä hinnat täksi illaksi eli 20. syysk. - 21. syysk.
Tarkista kohteen Saariselkä hinnat täksi viikonlopuksi eli 20. syysk. - 22. syysk.
Tarkista kohteen Saariselkä hinnat ensi viikonlopuksi eli 27. syysk. - 29. syysk.

Saariselkä – hotellit

Kuva majoitusliikkeestä Lapland Hotel Riekonlinna
3.5 out of 5
Saariseläntie 13, Saariselkä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
78 €
per yö
29. syysk.–30. syysk.
3.8/5Hyvä! (120 arvostelua)

"Oli hyvæ yøpyminen riekonlinnassa. Næhdææn taas heinækuussa."…"

Arvosteltu 4.6.2019

Lapland Hotel Riekonlinna
Kuva majoitusliikkeestä Star Arctic Hotel
4 out of 5
Kaunispää, Saariselkä, Lappi
179 €
per yö
21. syysk.–22. syysk.
4.4/5Upea! (52 arvostelua)

"Maisemat oli mitä parhaat. Aamiainen hyvä ja riittävän monipuolinen. Henkilökunta mukavaa. Illalla kävimme syömässä hotellin ravintolassa ja ruoka oli suorastaan erinomaista. Ainoa miinus hieman huonosti siivotusta huoneesta."…"

Arvosteltu 18.9.2019

Star Arctic Hotel
Kuva majoitusliikkeestä Saariselkä Inn
3 out of 5
Saariseläntie 10, Saariselkä
66 €
per yö
22. syysk.–23. syysk.
3.8/5Hyvä! (52 arvostelua)

"2 kertaa jäi henkilökunnalla laittamatta sauna päälle mutta ei se niin vakavaa ole kyllähän mailmassa ehtii myöhemminki"…"

Arvosteltu 29.4.2019

Saariselkä Inn
Kuva majoitusliikkeestä Northern Lights Village Saariselkä
4 out of 5
Rovaniementie 3222E, Saariselkä
359 €
per yö
21. syysk.–22. syysk.
4.1/5Erittäin hyvä! (53 arvostelua)

"Lovely place to stay. Staff very friendly . We didn't like the fact we were charged to have our bags taken to our room. There was also a charge to use the sauna and for the alarm for the northern lights. 15 euro per night. A bit pricey we thought."…"

Arvosteltu 4.4.2019

Northern Lights Village Saariselkä
Kuva majoitusliikkeestä Log house Kuukkeli Teerenpesä
3.5 out of 5
Saariseläntie 5 C 22, / Check-in address, Saariseläntie 1, Saariselkä, Inari
73 €
per yö
22. syysk.–23. syysk.
4/5Erittäin hyvä! (28 arvostelua)

"Toinen uloskäynti yksityiseen asuntoon. Lukitus ovessa"…"

Arvosteltu 21.4.2019

Log house Kuukkeli Teerenpesä
Kuva majoitusliikkeestä Lodge Kuukkeli Porakka
3 out of 5
Vahtamantie 18, / Check-in address, Saariseläntie 1, Saariselkä, Inari
69 €
per yö
22. syysk.–23. syysk.
3.6/5Hyvä! (7 arvostelua)
The best location if you are interested in hiking

"This hotel is a beautiful log house. It is situated less than 100 meters from the hiking routes of Urho Kekkonen National Park. There aren't toilets or showers in rooms. Toilets, showers, a washing machine, a drying room for clothes, a microwave owen etc. are shared with other customers. However, ..."…"

Arvosteltu 26.6.2017

Lodge Kuukkeli Porakka
Kuva majoitusliikkeestä Holiday Club Saariselkä Apartments
4 out of 5
Saariseläntie 7, Saariselkä
Hae hinnat
4.2/5Erittäin hyvä! (11 arvostelua)
Huoneisto

"Varauksen yhteydessä oleva kuva ei vastannut todellisuutta. Varaus oli kahdelle, mutta vuoteita oli pedattu kuudelle! Huoneistossa oli kylmä. Muuten siisti ja mukava."…"

Arvosteltu 18.3.2019

Holiday Club Saariselkä Apartments
Kuva majoitusliikkeestä Santa's Hotel Tunturi
3 out of 5
Lutontie 3, Saariselkä
72 €
per yö
22. syysk.–23. syysk.
3.8/5Hyvä! (363 arvostelua)

"hyvät aamiaiset. kohtelios henkilökunta. kuntosali on erinomainen."…"

Arvosteltu 15.8.2019

Santa's Hotel Tunturi
Kuva majoitusliikkeestä Aparthotel Kuukkeli Aurora
2.5 out of 5
Viskitie 10B, Saariselkä
65 €
per yö
22. syysk.–23. syysk.
4/5Erittäin hyvä! (10 arvostelua)

"Hyvät yhteiset tilat ja iso keittiö, ei hiustenkuivaajaa"…"

Arvosteltu 29.10.2018

Aparthotel Kuukkeli Aurora
Kuva majoitusliikkeestä Saariselkä Kuukkeli Inn
2.5 out of 5
Honkapolku 6, Saariselka, Check-in address, Saariseläntie 1, Saariselkä
65 €
per yö
21. syysk.–22. syysk.
3.9/5Erittäin hyvä! (15 arvostelua)

"Sijainti autottomalle hiihtäjälke hieman kaukana laduista."…"

Arvosteltu 19.4.2019

Saariselkä Kuukkeli Inn
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Saariselkä
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alhaisin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Saariselkä, Lappi

Hotellit Saariselällä: Saariselkä on tunturijono ja erämaa-alue Pohjois-Lapissa. Saariselän tunturikylä ja hiihtokeskus sijaitsee Inarin kaupungissa. Se on kehitetty palvelemaan matkailijoita ja se on rakennettu niin, että mahdollisimman paljon luontoa pystyttäisiin suojelemaan rakentamiselta. Saariselällä on hotelleja ja muita majoituspalveluita retkeilijöitä ja vaeltajia varten runsaasti. Voit itse valita, tahdotko tasokkaan hotellin mukavuudet vai erämökin askeettisuuden.

Keskellä puhtainta luontoa

Saariselkä sijaitsee osittain Urho Kekkosen kansallispuiston alueella. Alueella on tyypillistä Perä-Pohjolan ja Metsä-Lapin luontoa, joka houkuttelee luonnonystäviä kansainvälisesti. Saariselällä on myös suosittu laskettelukeskus, jossa on muun muassa Suomen pisin street-mäki lumilautailijoille. Saariselän hiihtokeskuksen alueella on 180 kilometrin pituinen maastohiihtoon tarkoitettu latuverkosto. Näin ollen talviurheilulajien harrastajat viihtyvät Saariselällä erinomaisesti huolimatta sen sijainnista kaukana pohjoisessa.

Kullanhuuhdontaa ja retkeilyä

Alun perin Saariselkä tuli tunnetuksi Suomen kulta-aittana. Vuonna 1865 siellä tehtiin ensimmäiset kultalöydöt ja alueella on huuhdottu ja kaivettu kultaa siitä asti. Kullanhuuhdonta on tänäkin päivänä yksi Saariselän matkailuvalteista, sillä muilla hiihtokeskuksilla ei ole vastaavaa ohjelmanumeroa tarjottavanaan. Matkailukohteeksi Saariselän alue alkoi kehittyä 1930-luvulla tieverkoston kehittymisen myötä. Suosion kasvaessa Saariselälle on rakennettu vuosikymmenten aikana paljon, mutta tavoitteena on pysynyt luonnon säilyttäminen mahdollisimman ennallaan. Luonto on alueen tärkein vetonaula ja siksi siitä huolehtiminen on tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Saariselän alueen monipuolinen retkeilyreittien verkosto houkuttelee matkailijoita nauttimaan luonnosta monella eri tavalla: patikointi ja vaellus ovat suosittuja aktiviteetteja ympäri vuoden, mutta vaihtoehtoisesti matkaa voi tehdä pyöräillen, ratsastaen, porovaljakolla tai vaikkapa moottorikelkalla. Alueen vesistöissä melotaan ja veneillään sekä tietenkin kalastetaan kirkasvetisissä järvissä ja joissa. Kokeneemmat eränkävijät selviytyvät pelkän kartan avulla ja ensikertalaisille järjestetään opastettuja retkiä. Saariselällä riittää tekemistä niin paljon, että joka päivä voi kokeilla jotain uutta pitkänkin loman ajan.

Lapin luonto yllättää

Pohjois-Lapissa viihtyvät erityisen hyvin lintubongaajat, sillä laajojen erämaa-alueiden ja suojeltujen kansallispuistojen ansiosta alueen lintukanta on hämmentävän laaja. Maastoissa on paljon lintutorneja, jotka tavoittaa osana retkeilyreittiä tai vaikkapa autoillen. Saariselällä järjestetään myös ohjattuja linturetkiä, jotka soveltuvat kaikenikäisille ja -kuntoisille lintubongareille. Tunturihuippujen lintulajisto on aivan omanlaisensa ja lisäksi kiehtovia lintuja pesii alueen jokien varsilla runsaasti. Lapin eläin- ja kasvikanta on tietenkin erilainen kuin eteläisessä Suomessa, mikä myös houkuttelee luonnonystäviä tutustumaan maamme rikkaan luonnon salaisuuksin kaukaa etelästäkin. Tunturien rinteillä voi hämmentyä kauempaa karulta näyttävän luonnon monimuotoisuudesta.

Saariselällä perinteinen pohjoislappilainen ja saamelainen kulttuuri kiehtovat matkailijaa. Saamelaiset ovat Euroopan ainoa alkuperäiskansa, ja saamelaiskulttuuri näkyy koko Pohjois-Lapissa. Poronhoito on osa lappilaista ja saamelaista kulttuuriperimää ja siihen pääsee tutustumaan Saariselän porotiloilla. Lapin karussa luonnossakin poro selviää puolivillinä ja poronhoidon kannattavuus perustuu osin siihen, ettei eläimiä tarvitse hoitaa ympärivuorokautisesti. Saariselän alueen tuntureiden rinteillä ja maastossa on täysin normaalia törmätä kesken vaelluksen laiduntavaan porolaumaan. Poroista saatava liha on suurta herkkua ja aidoimmillaan sitä pääsee maistelemaan porotiloilla ja tietenkin Saariselän ravintoloissa. Lappilainen ruokakulttuuri on rikas ja puhtaan luonnon antimia osataan hyödyntää tehokkaasti. Ruskaretkeilijät pääsevät itsekin keräämään marjoja ja sieniä jokamiehen oikeuksien mukaisesti, mutta tarvittaessa puhdastakin puhtaammat raaka-aineet voi ostaa Saariselältä tuliaisiksi. Maista ravintoloissa poronkäristystä, puolukkahilloa ja sieniruokia. Lisäksi riista- ja kalaruoat ovat tyypillisiä lappilaisherkkuja.

Hotellivaraus Saariselällä

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Saariselällä. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Saariselällä. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Saariselällä.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Saariselällä haluaminasi päivinä.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Saariselkä

Hotellit Saariselkä - viimeaikaiset arvostelut