Saariselkä

Hotellit - Saariselkä

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Saariselkä – hotellit

Santa's Hotel Tunturi
3 out of 5
Lutontie 3, Saariselkä
118 €
per yö
18. marrask.–19. marrask.
3.8/5Hyvä! (373 arvostelua)

"Hyvällä ja keskeisellä paikalla. Jääkaappi huoneessa on hyvä reissussa."…"

Arvosteltu 16.8.2019

Santa's Hotel Tunturi
Lapland Hotel Riekonlinna
3.5 out of 5
Saariseläntie 13, Saariselkä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
134 €
per yö
23. marrask.–24. marrask.
3.8/5Hyvä! (125 arvostelua)

"Oli hyvæ yøpyminen riekonlinnassa. Næhdææn taas heinækuussa."…"

Arvosteltu 4.6.2019

Lapland Hotel Riekonlinna
Star Arctic Hotel
4 out of 5
Kaunispää, Saariselkä, Lappi
265 €
per yö
18. marrask.–19. marrask.
4.4/5Erinomainen! (56 arvostelua)

"Maisemat oli mitä parhaat. Aamiainen hyvä ja riittävän monipuolinen. Henkilökunta mukavaa. Illalla kävimme syömässä hotellin ravintolassa ja ruoka oli suorastaan erinomaista. Ainoa miinus hieman huonosti siivotusta huoneesta."…"

Arvosteltu 18.9.2019

Star Arctic Hotel
Saariselkä Inn
3 out of 5
Saariseläntie 10, Saariselkä
66 €
per yö
18. marrask.–19. marrask.
3.8/5Hyvä! (52 arvostelua)

"2 kertaa jäi henkilökunnalla laittamatta sauna päälle mutta ei se niin vakavaa ole kyllähän mailmassa ehtii myöhemminki"…"

Arvosteltu 29.4.2019

Saariselkä Inn
Northern Lights Village Saariselkä
4 out of 5
Rovaniementie 3222E, Saariselkä
469 €
per yö
7. jouluk.–8. jouluk.
4.1/5Erittäin hyvä! (54 arvostelua)

"Tout est super sauf pour la douche ou on est debout devant la toilette et on mouille le bol et le 3/4 du plancher"…"

Arvosteltu 18.10.2019

Northern Lights Village Saariselkä
Cottage Kuukkeli Hirvas
2.5 out of 5
Raitopolku 12A, Check in address Saariseläntie 1, Saariselkä, Inari
125 €
per yö
11. jouluk.–12. jouluk.
3.4/5Hyvä! (9 arvostelua)

"Siivooja vähän töykeä,mielestäni energian tuhlaamista huonelämpö 24c, onneksi sai termostaatit nolliin.mukavaa oli mitäpä pienistä."…"

Arvosteltu 30.3.2019

Cottage Kuukkeli Hirvas
Log house Kuukkeli Teerenpesä
3.5 out of 5
Saariseläntie 5 C 22, / Check-in address, Saariseläntie 1, Saariselkä, Inari
73 €
per yö
19. marrask.–20. marrask.
4/5Erittäin hyvä! (30 arvostelua)

"Toinen uloskäynti yksityiseen asuntoon. Lukitus ovessa"…"

Arvosteltu 21.4.2019

Log house Kuukkeli Teerenpesä
Lodge Kuukkeli Porakka
3 out of 5
Vahtamantie 18, / Check-in address, Saariseläntie 1, Saariselkä, Inari
69 €
per yö
18. marrask.–19. marrask.
3.8/5Hyvä! (8 arvostelua)
The best location if you are interested in hiking

"This hotel is a beautiful log house. It is situated less than 100 meters from the hiking routes of Urho Kekkonen National Park. There aren't toilets or showers in rooms. Toilets, showers, a washing machine, a drying room for clothes, a microwave owen etc. are shared with other customers. However, ..."…"

Arvosteltu 26.6.2017

Lodge Kuukkeli Porakka
Holiday Club Saariselkä Apartments
4 out of 5
Saariseläntie 7, Saariselkä
Hae hinnat
4.2/5Erinomainen! (13 arvostelua)
Huoneisto

"Varauksen yhteydessä oleva kuva ei vastannut todellisuutta. Varaus oli kahdelle, mutta vuoteita oli pedattu kuudelle! Huoneistossa oli kylmä. Muuten siisti ja mukava."…"

Arvosteltu 18.3.2019

Holiday Club Saariselkä Apartments
Fell Centre Kiilopää, Hotel Niilanpää
2.5 out of 5
Kiilopääntie 620, Saariselkä
90 €
per yö
18. marrask.–19. marrask.
4.2/5Erinomainen! (39 arvostelua)

"Ylibookauksen johdosta väljä, mutta ajasta jäänyt asunto"…"

Arvosteltu 10.12.2018

Fell Centre Kiilopää, Hotel Niilanpää
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Saariselkä
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Saariselkä, Lappi

Hotellit Saariselällä: Saariselkä on tunturijono ja erämaa-alue Pohjois-Lapissa. Saariselän tunturikylä ja hiihtokeskus sijaitsee Inarin kaupungissa. Se on kehitetty palvelemaan matkailijoita ja se on rakennettu niin, että mahdollisimman paljon luontoa pystyttäisiin suojelemaan rakentamiselta. Saariselällä on hotelleja ja muita majoituspalveluita retkeilijöitä ja vaeltajia varten runsaasti. Voit itse valita, tahdotko tasokkaan hotellin mukavuudet vai erämökin askeettisuuden.

Keskellä puhtainta luontoa

Saariselkä sijaitsee osittain Urho Kekkosen kansallispuiston alueella. Alueella on tyypillistä Perä-Pohjolan ja Metsä-Lapin luontoa, joka houkuttelee luonnonystäviä kansainvälisesti. Saariselällä on myös suosittu laskettelukeskus, jossa on muun muassa Suomen pisin street-mäki lumilautailijoille. Saariselän hiihtokeskuksen alueella on 180 kilometrin pituinen maastohiihtoon tarkoitettu latuverkosto. Näin ollen talviurheilulajien harrastajat viihtyvät Saariselällä erinomaisesti huolimatta sen sijainnista kaukana pohjoisessa.

Kullanhuuhdontaa ja retkeilyä

Alun perin Saariselkä tuli tunnetuksi Suomen kulta-aittana. Vuonna 1865 siellä tehtiin ensimmäiset kultalöydöt ja alueella on huuhdottu ja kaivettu kultaa siitä asti. Kullanhuuhdonta on tänäkin päivänä yksi Saariselän matkailuvalteista, sillä muilla hiihtokeskuksilla ei ole vastaavaa ohjelmanumeroa tarjottavanaan. Matkailukohteeksi Saariselän alue alkoi kehittyä 1930-luvulla tieverkoston kehittymisen myötä. Suosion kasvaessa Saariselälle on rakennettu vuosikymmenten aikana paljon, mutta tavoitteena on pysynyt luonnon säilyttäminen mahdollisimman ennallaan. Luonto on alueen tärkein vetonaula ja siksi siitä huolehtiminen on tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Saariselän alueen monipuolinen retkeilyreittien verkosto houkuttelee matkailijoita nauttimaan luonnosta monella eri tavalla: patikointi ja vaellus ovat suosittuja aktiviteetteja ympäri vuoden, mutta vaihtoehtoisesti matkaa voi tehdä pyöräillen, ratsastaen, porovaljakolla tai vaikkapa moottorikelkalla. Alueen vesistöissä melotaan ja veneillään sekä tietenkin kalastetaan kirkasvetisissä järvissä ja joissa. Kokeneemmat eränkävijät selviytyvät pelkän kartan avulla ja ensikertalaisille järjestetään opastettuja retkiä. Saariselällä riittää tekemistä niin paljon, että joka päivä voi kokeilla jotain uutta pitkänkin loman ajan.

Lapin luonto yllättää

Pohjois-Lapissa viihtyvät erityisen hyvin lintubongaajat, sillä laajojen erämaa-alueiden ja suojeltujen kansallispuistojen ansiosta alueen lintukanta on hämmentävän laaja. Maastoissa on paljon lintutorneja, jotka tavoittaa osana retkeilyreittiä tai vaikkapa autoillen. Saariselällä järjestetään myös ohjattuja linturetkiä, jotka soveltuvat kaikenikäisille ja -kuntoisille lintubongareille. Tunturihuippujen lintulajisto on aivan omanlaisensa ja lisäksi kiehtovia lintuja pesii alueen jokien varsilla runsaasti. Lapin eläin- ja kasvikanta on tietenkin erilainen kuin eteläisessä Suomessa, mikä myös houkuttelee luonnonystäviä tutustumaan maamme rikkaan luonnon salaisuuksin kaukaa etelästäkin. Tunturien rinteillä voi hämmentyä kauempaa karulta näyttävän luonnon monimuotoisuudesta.

Saariselällä perinteinen pohjoislappilainen ja saamelainen kulttuuri kiehtovat matkailijaa. Saamelaiset ovat Euroopan ainoa alkuperäiskansa, ja saamelaiskulttuuri näkyy koko Pohjois-Lapissa. Poronhoito on osa lappilaista ja saamelaista kulttuuriperimää ja siihen pääsee tutustumaan Saariselän porotiloilla. Lapin karussa luonnossakin poro selviää puolivillinä ja poronhoidon kannattavuus perustuu osin siihen, ettei eläimiä tarvitse hoitaa ympärivuorokautisesti. Saariselän alueen tuntureiden rinteillä ja maastossa on täysin normaalia törmätä kesken vaelluksen laiduntavaan porolaumaan. Poroista saatava liha on suurta herkkua ja aidoimmillaan sitä pääsee maistelemaan porotiloilla ja tietenkin Saariselän ravintoloissa. Lappilainen ruokakulttuuri on rikas ja puhtaan luonnon antimia osataan hyödyntää tehokkaasti. Ruskaretkeilijät pääsevät itsekin keräämään marjoja ja sieniä jokamiehen oikeuksien mukaisesti, mutta tarvittaessa puhdastakin puhtaammat raaka-aineet voi ostaa Saariselältä tuliaisiksi. Maista ravintoloissa poronkäristystä, puolukkahilloa ja sieniruokia. Lisäksi riista- ja kalaruoat ovat tyypillisiä lappilaisherkkuja.

Hotellivaraus Saariselällä

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Saariselällä. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Saariselällä. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Saariselällä.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Saariselällä haluaminasi päivinä.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Saariselkä - viimeaikaiset arvostelut