Hae vuokra-autoja kohteessa Enontekiö

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Enontekiö

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Säästä vähintään 10 % valituista majoituksista Expedia Rewards -ohjelmalla

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Enontekiö

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Enontekiö
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Enontekiö vuokra-autovaraukseni?
Asiakaspalvelumme sivuilla on lisätietoja varauksen peruuttamisesta. Suurimmassa osassa tilanteita saat täyden hyvityksen, jos peruutat etukäteen maksetun vuokrauksen viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakuaikaa. Kannattaa kuitenkin tarkistaa ajoneuvon vuokrasopimus nähdäksesi, sovelletaanko varaukseesi joitain erityisehtoja.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Enontekiö?
Varaa vuokra-auto, ja lähde tutustumaan moniin nähtävyyksiin, joita Enontekiö tarjoaa. Mutta koska lähialueet tarjoavat niin monia vierailukohteita, älä jätä tutustumistasi siihen! Ainakin näihin upeisiin kohteisiin kannattaa tutustua tällä alueella:

  • Tunnet kohteen Kittilä energian heti tänne saapuessasi. Tämä paikka sijaitsee suurin piirtein 140 km:n päässä kohteesta Enontekiö, ja se tarjoaa runsaasti mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin kuuluu esimerkiksi Levi.
  • Suurin piirtein 180 km:n päässä sijaitseva Inari on toinen kaupunki, joka kannattaa lisätä matkasuunnitelmiin. Ja täällä ollessasi ei kannata unohtaa käydä kohteessa Siidan saamelaismuseo.
  • Pakene vilkasta kaupunkielämää kohteeseen Pyhä-Luoston kansallispuisto. Tässä noin 250 km:n päässä kohteesta Enontekiö sijaitsevassa upeassa paikassa voit rentoutua luonnossa.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Enontekiö Expedian kautta?
Expedialla on useiden vuosien kokemus parhaiden hintojen tarjoamisesta lomailijoille ympäri maailman, joten se on loistava paikka vuokrata ajoneuvo seuraavalle retkelle. Kohteessa Enontekiö valikoimiimme kuuluu autovuokraamoa, jotka tarjoavat ajoneuvoja aina ketteristä kompakteista malleista täysikokoisiin katumaastureihin. Kannattaa myös harkita autovuokrauksen yhdistämistä lento- ja hotellivaraukseen, koska näin voit säästää entistäkin enemmän! Varaamalla pakettimatkan tai hyödyntämällä ainutlaatuisen tarjouksen tai jäsenhinnat voit saada vuokra-ajoneuvosi edullisemmin Expedian kautta.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Enontekiö Expedian kautta?
Minkätyyppistä autoa sitten etsitkin, Expedian avulla saat parhaat tarjoukset. Sivuillamme voit vertailla suosituimpien autovuokraamoiden tarjouksia ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Haluatko säästää vieläkin enemmän? Yhdistä kohteen Enontekiö vuokra-autovaraukseen hotelli- tai lentovaraus.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Enontekiö?
Vaadittu minimi-ikä on kohteessa Enontekiö useimmiten vähintään 20 vuotta. Suurin osa vuokraamoista veloittaa nuorilta asiakkailta lisämaksuja, jotka saattavat vaihdella vuokrauspisteestä toiseen. Lisäksi nuoremmat asiakkaat eivät välttämättä voi vuokrata tietyntyyppisiä autoja, kuten luksusluokan autoja, tai niiden vuokraaminen edellyttää kattavan vakuutuksen ottamista. Kannattaakin aina käydä ehdot ja rajoitukset läpi huolella ennen auton varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Enontekiö?
Tarvitset kaksi asiaa: ajokorttisi ja luottokorttisi. Useimmat autovuokraamot tulevat tarjoamaan sinulle lisäksi vakuutuksen, joka on valinnainen. Mutta jos et ota tätä vakuutusta, voit joutua esittämään todisteen vaihtoehtoisesta vakuutuksesta. Kannattaa tutustua vuokrasopimuksesi ehtoihin välttyäksesi ikäviltä yllätyksiltä.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Enontekiö?
Kaksi alhaisinta hintaa kohteessa Enontekiö edellisten seitsemän päivän aikana olivat 210 € ja 222 €. Näin halvat hinnat takaavat, että voit nauttia lomastasi edullisemmin!
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Enontekiö?
Halvan vuokra-ajoneuvon varaaminen pitemmäksi aikaa kohteessa Enontekiö on yksinkertaista Expedian sivuston kautta. Vieraile vain pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullamme, anna matkapäiväsi ja vertaile eri vaihtoehtoja.
Voinko vuokrata auton kohteessa Enontekiö, jos olen alle 25-vuotias?
Ikää koskevat säännöt vaihtelevat autovuokraamoiden välillä, joten tutustu eri vaihtoehtoihin yksityiskohtaisesti. Jos onnistuit löytämään vuokra-, joka vuokraa ajoneuvoja alle 25-vuotiaille kohteessa Enontekiö, hyvä juttu! Mutta kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta usein lisämaksuja. Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot autovuokraamon ehdoista, ja niihin kannattaa ehdottomasti tutustua huolellisesti.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Enontekiö?
Löydät kaikki vuokra-autovakuutustasi koskevat tiedot vuokraamon ehdoista ja rajoituksista. Lue ne tarkkaan ennen kuin teet varauksen.