Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Ranua

Katso kaikki kohteen Ranua vuokra-autot

Tutustu kohteeseen Ranua

Tutustu kohteeseen Ranua Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Autonvuokraus Ranua

Vuokraa auto Ranualta, eteläisen Lapin idyllistä

Ranua on reilun neljän tuhannen asukkaan kunta Suomen Lapissa, aivan Rovaniemen eteläpuolella. Ranua kiehtoo kävijöitään etenkin kauniin luontonsa ja hyvän sijaintinsa ansiosta, mutta löytyypä Ranuan seudulta myös RanuaZoo-eläinpuisto, jossa pääset ihailemaan ihka oikeita jääkarhuja. Koska Ranua on pieni paikkakunta, liikkuminen onnistuu seudulla parhaiten vuokra-autolla.

Varaa vuokra-autosi jo etukäteen Expedian kautta ja vietä helppo loma Ranualla! Sivustollamme voit selata yhteistyökumppaniemme kattavaa tarjontaa, josta löytyy varmasti myös sinun tarpeisiisi sopiva vuokra-auto. Kun vuokraat auton Expedialta, saat sen käyttöösi heti Ranualle saavuttuasi. Kaikki autovuokraamomme Ranualla noudattavat reilua polttoainepolitiikkaa, joten yllättäviä lisämaksujakaan ei kauttamme tehtyihin varauksiin lisätä.

Varaa lennot Ranualta noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevalle Rovaniemen lentoasemalle tai saavu paikalle junalla tai bussilla. Yöpyminen Ranualla on suosittua erityisesti mökeissä ja loma-asunnoissa, joita löytyy alueelta runsaasti. Kun allasi on vuokra-auto, hurautat helposti niin Lapin upeaan luontoon kuin vaikkapa naapurikaupunki Rovaniemellekin, minkä lisäksi ulottuvillasi ovat kaikki Ranuan alueen harrastusmahdollisuudet. Katso yhteistyökumppaneidemme hinnat ja tarjoukset ja tartu tilaisuuteen viettää helppo ja mukava loma Ranuan seudulla!

Vuokra-autolla tutustumaan villieläimiin

Ranuan ehkäpä suosituin vierailukohde on RanuaZoo-villieläinpuisto, jossa asuu viitisen kymmentä arktisten ja pohjoisten seutujen eläinlajia. Täällä asustavat myös Suomen ainoat jääkarhut! Eläimiä pidetään tilavissa aitauksissa keskellä metsää, ja niitä pääsee ihailemaan noin kolme kilometriä pitkän kävelyreitin varrelta. Reitti koostuu suurimmaksi osaksi helppokulkuisista puisista kävelysilloista, joilla voi liikkua niin lastenrattailla kuin talvella pulkallakin.

Ranuan eläinpuistoon on helppo tulla vuokra-autolla, ja alueella saa pysäköidä maksutta puistossa vierailun ajan. Kun sää sallii, voi puistossa viettää vaikkapa koko päivän: reitin varrelta löytyy useita grillipaikkoja, joille voi pysähtyä syömään omia eväitään. Villieläinkierroksen lisäksi eläinpuistossa pääsee muun muassa rapsuttelemaan kotieläimiä, katselemaan, kun eläimiä ruokitaan, sekä ratsastamaan ponilla.

Vuokra-autoilija majoittuu mukavasti mökillä

Ranuan sijainti on mitä erinomaisin Lapin lomaa ajatellen. Rovaniemen kaupungin palveluiden ja lentoaseman läheisyys, alueen kumpuilevan kaunis luonto järvineen, vaaroineen ja suolakeuksineen sekä mökkien ja loma-asuntojen kattava tarjonta takaavat ikimuistoisen mutta myös helpon loman. Majoituitpa sitten hirsimökissä, huvilassa tai erämaapirtissä, vuokra-autolla hurautat majoituskohteeseesi aina helposti ja nopeasti.

Ranuan seudun kaunis luonto tarjoaa silmänruoan lisäksi myös hyvät mahdollisuudet niin kesä- kuin talviaktiviteetteihinkin. Retkeily ja vaellus onnistuvat alueella ympäri vuoden: vaikka Ranua sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, erämaa on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä kylästä! Talvella seudulla nautitaan hiihtämisestä, retkiluistelusta ja lumikenkäilystä, ja kesällä Ranua kutsuu kalastamaan, melomaan, ratsastamaan ja vesiurheilemaan. Elokuussa Ranualla järjestetään lisäksi jokakesäiset Hillamarkkinat, jotka kannattaa niin ikään katsastaa, jos sattuu olemaan Ranualla loppukesästä.

Vuokraa auto ja suuntaa päiväreissulle lähikaupunkeihin

Ranuan sijainti Etelä-Lapissa on ihanteellinen myös naapurikaupunkeja ajatellen. Ranualta käsin on helppo hurauttaa vuokra-autolla useampaankin lähikaupunkiin vaikkapa päiväseltään, sillä välimatkat ovat alueella huomattavasti lyhempiä kuin pohjoisemmassa Lapissa. Rovaniemelle on Ranualta matkaa vain noin tunnin verran, ja perillä odottavat niin Joulupukin Pajakylä kuin Arktinen tiedekeskuskin. Noin kahden tunnin ajomatkan päässä sijaitsevat Oulu, Kemi ja Kuusamo ovat nekin mielenkiintoisia päiväretkikohteita. Oulussa voit suunnata vaikkapa Nallikarin pitkälle hiekkarannalle tai Turkansaaren ulkoilmamuseoon, jossa tutustutaan Oulun historiaan tervakaupunkina. Kemissä pääset tutustumaan maailmankuuluun LumiLinnaan, ja Kuusamossa voit suunnata vaeltamaan Suomen suosituimmalle vaellusreitille Karhunkierrokselle. Varaa oma vuokra-autosi Ranualta nyt ja tutustu alueen monipuoliseen tarjontaan helposti vuokra-auton kyydistä käsin!