Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Ranua

Katso kaikki kohteen Ranua vuokra-autot

Autonvuokraus Ranua

Vuokraa auto Ranualta, eteläisen Lapin idyllistä

Ranua on reilun neljän tuhannen asukkaan kunta Suomen Lapissa, aivan Rovaniemen eteläpuolella. Ranua kiehtoo kävijöitään etenkin kauniin luontonsa ja hyvän sijaintinsa ansiosta, mutta löytyypä Ranuan seudulta myös RanuaZoo-eläinpuisto, jossa pääset ihailemaan ihka oikeita jääkarhuja. Koska Ranua on pieni paikkakunta, liikkuminen onnistuu seudulla parhaiten vuokra-autolla.

Varaa vuokra-autosi jo etukäteen Expedian kautta ja vietä helppo loma Ranualla! Sivustollamme voit selata yhteistyökumppaniemme kattavaa tarjontaa, josta löytyy varmasti myös sinun tarpeisiisi sopiva vuokra-auto. Kun vuokraat auton Expedialta, saat sen käyttöösi heti Ranualle saavuttuasi. Kaikki autovuokraamomme Ranualla noudattavat reilua polttoainepolitiikkaa, joten yllättäviä lisämaksujakaan ei kauttamme tehtyihin varauksiin lisätä.

Varaa lennot Ranualta noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevalle Rovaniemen lentoasemalle tai saavu paikalle junalla tai bussilla. Yöpyminen Ranualla on suosittua erityisesti mökeissä ja loma-asunnoissa, joita löytyy alueelta runsaasti. Kun allasi on vuokra-auto, hurautat helposti niin Lapin upeaan luontoon kuin vaikkapa naapurikaupunki Rovaniemellekin, minkä lisäksi ulottuvillasi ovat kaikki Ranuan alueen harrastusmahdollisuudet. Katso yhteistyökumppaneidemme hinnat ja tarjoukset ja tartu tilaisuuteen viettää helppo ja mukava loma Ranuan seudulla!

Vuokra-autolla tutustumaan villieläimiin

Ranuan ehkäpä suosituin vierailukohde on RanuaZoo-villieläinpuisto, jossa asuu viitisen kymmentä arktisten ja pohjoisten seutujen eläinlajia. Täällä asustavat myös Suomen ainoat jääkarhut! Eläimiä pidetään tilavissa aitauksissa keskellä metsää, ja niitä pääsee ihailemaan noin kolme kilometriä pitkän kävelyreitin varrelta. Reitti koostuu suurimmaksi osaksi helppokulkuisista puisista kävelysilloista, joilla voi liikkua niin lastenrattailla kuin talvella pulkallakin.

Ranuan eläinpuistoon on helppo tulla vuokra-autolla, ja alueella saa pysäköidä maksutta puistossa vierailun ajan. Kun sää sallii, voi puistossa viettää vaikkapa koko päivän: reitin varrelta löytyy useita grillipaikkoja, joille voi pysähtyä syömään omia eväitään. Villieläinkierroksen lisäksi eläinpuistossa pääsee muun muassa rapsuttelemaan kotieläimiä, katselemaan, kun eläimiä ruokitaan, sekä ratsastamaan ponilla.

Vuokra-autoilija majoittuu mukavasti mökillä

Ranuan sijainti on mitä erinomaisin Lapin lomaa ajatellen. Rovaniemen kaupungin palveluiden ja lentoaseman läheisyys, alueen kumpuilevan kaunis luonto järvineen, vaaroineen ja suolakeuksineen sekä mökkien ja loma-asuntojen kattava tarjonta takaavat ikimuistoisen mutta myös helpon loman. Majoituitpa sitten hirsimökissä, huvilassa tai erämaapirtissä, vuokra-autolla hurautat majoituskohteeseesi aina helposti ja nopeasti.

Ranuan seudun kaunis luonto tarjoaa silmänruoan lisäksi myös hyvät mahdollisuudet niin kesä- kuin talviaktiviteetteihinkin. Retkeily ja vaellus onnistuvat alueella ympäri vuoden: vaikka Ranua sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, erämaa on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä kylästä! Talvella seudulla nautitaan hiihtämisestä, retkiluistelusta ja lumikenkäilystä, ja kesällä Ranua kutsuu kalastamaan, melomaan, ratsastamaan ja vesiurheilemaan. Elokuussa Ranualla järjestetään lisäksi jokakesäiset Hillamarkkinat, jotka kannattaa niin ikään katsastaa, jos sattuu olemaan Ranualla loppukesästä.

Vuokraa auto ja suuntaa päiväreissulle lähikaupunkeihin

Ranuan sijainti Etelä-Lapissa on ihanteellinen myös naapurikaupunkeja ajatellen. Ranualta käsin on helppo hurauttaa vuokra-autolla useampaankin lähikaupunkiin vaikkapa päiväseltään, sillä välimatkat ovat alueella huomattavasti lyhempiä kuin pohjoisemmassa Lapissa. Rovaniemelle on Ranualta matkaa vain noin tunnin verran, ja perillä odottavat niin Joulupukin Pajakylä kuin Arktinen tiedekeskuskin. Noin kahden tunnin ajomatkan päässä sijaitsevat Oulu, Kemi ja Kuusamo ovat nekin mielenkiintoisia päiväretkikohteita. Oulussa voit suunnata vaikkapa Nallikarin pitkälle hiekkarannalle tai Turkansaaren ulkoilmamuseoon, jossa tutustutaan Oulun historiaan tervakaupunkina. Kemissä pääset tutustumaan maailmankuuluun LumiLinnaan, ja Kuusamossa voit suunnata vaeltamaan Suomen suosituimmalle vaellusreitille Karhunkierrokselle. Varaa oma vuokra-autosi Ranualta nyt ja tutustu alueen monipuoliseen tarjontaan helposti vuokra-auton kyydistä käsin!

Autonvuokraus kohteessa Ranua: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Ranua?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Ranua halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 86 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Ranua?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Ranua keskimäärin 88 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Ranua?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Ranua?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Ranua

Tutustu kohteeseen Ranua Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!