Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Äkäslompolo

Katso kaikki kohteen Äkäslompolo vuokra-autot

Autonvuokraus Äkäslompolossa

Äkäslompolo on idyllinen matkakohde Pohjois-Suomessa. Kolarin kunnassa Yllästunturin katveessa sijaitseva Äkäslompolo on pieni kylä, jonka pääelinkeino on matkailu. Seitsemän tunturin kyläksi kutsutussa Äkäslompolossa on läheisen Yllästunturin ansiosta upeat laskettelu- ja hiihtomaastot. Jos et matkusta Äkäslompoloon omalla autolla, vuokraa auto Äkäslompolossa, jotta voit helpommin kuljettaa suksia ja muita välineitä ympäriinsä, ja liikkua itse haluamiesi hiihtoreittien varrelle.

Liiku vuokra-autolla Äkäslompolossa

Äkäslompolo on matkakohde, jossa viehättää upea Lapin koskematon luonto. Yllästunturin juurelta ja laelta avautuvat maisemat ovat henkeäsalpaavan kauniit, eikä talvisille aktiviteeteille voisi olla enää hienompaa ympäristöä. Äkäslompolon laskettelukeskus on erittäin suosittu, ja sinne voi matkata lomalle eri majoitusvaihtoehtojen ansiosta hieman pienemmälläkin budjetilla. Luksushotellien lisäksi halpojakin hotelleja Äkäslompolosta löytyy, ja voit myös etsiä autonvuokraustarjouksia Äkäslompolossa.

Äkäslompolon autonvuokrauspisteet

Vaikka Äkäslompolo sijaitsee Suomen pohjoisosassa, sinne matkustaminen ei kuitenkaan erityisesti sesonkiaikoina ole ongelma. Äkäslompolossa ei ole omaa lentoasemaa, mutta voit lentää Äkäslompoloon ostamalla lentolipun esimerkiksi läheisimmälle lentoasemalle, Kittilän lentoasemalle, jonne on tarjolla useita lentoja päivässä. Sieltä voit jatkaa noin puolentunnin matkan päässä sijaitsevaan Äkäslompoloon linja-autolla tai taksilla. Myös vuokra-autolla voit kyseisen matkan ajaa, mutta autonvuokrauspalveluja löytyy Äkäslompolostakin. Voit siis oman lomasuunnitelmasi puitteissa päätyä itsellesi ja seurueellesi parhaiten sopivaan ratkaisuun. Autonvuokraus Äkäslompolossa, jos sitä ei ole tehnyt jo aiemmin, on kuitenkin suositeltavaa Pohjois-Suomen pitkien etäisyyksien vuoksi.

Äkäslompolo on pieni kylä, jossa on suuri sydän ja suuret matkailijamäärät. Autovuokraamoja Äkäslompolossa ei ole suuren maailman tyyliin lukuisia, eikä vuokraamoiden valikoima ole kovin laaja. Äkäslompolossa autonvuokrauspisteet ovat keskittyneet pienelle alueelle lähinnä muiden kuljetuspalvelujen yhteyteen. Kun autoa varaa Expedian autonvuokrauspalvelusta, kannattaakin miettiä tarkkaan, mistä auto on paras noutaa. Jos omaan matkasuunnitelmaan sopii paremmin auton vuokraus jo ennen Äkäslompoloa, vuokrausta ei ole hyvä jättää perille eikä etenkään paikan päällä tapahtuvaksi, koska vuokra-autoja on pienellä kylällä rajoitettu määrä käytössä. Autonvuokraus Äkäslompolossa on siis paras suunnitella etukäteen ja varata auto valmiiksi Äkäslompolon autonvuokrauspisteeseen, josta auto tarvitsee vain hakea. Kun käytät vuokrauksessa hyväksi autonvuokrauspalvelua, saat varmimmin tarpeitasi vastaavan vuokra-auton.

Autonvuokrauspalveluja Äkäslompolossa hyödyntävä matkailija voi turvallisin mielin lähteä matkalle, koska tietää vuokra-auton odottavan valmiina. Pohjoisessa ajaminen ei juuri poikkea muualla Suomessa ajamisesta, mutta yllätyksellisiin tienkäyttäjiin on hyvä varautua. Koskaan ei tiedä, minkä mutkan takana on poro tiellä katselemassa nähtävyyksiä. Jos vilkkaaseen liikenteeseen tottuneelle tulee autioilla teillä halu painaa kaasua vähän enemmän, pitää siis muistaa, että liikennesäännöt on tehty noudatettaviksi pohjoisessakin. Talvella talvisiin olosuhteisiin tottumattoman ajajan on myös hyvä ottaa rauhallisesti, että talviset olosuhteet eivät pääse yllättämään. Kun lähdet viettämään lomaa Äkäslompolossa, ota siis maltti mukaan, niin voit parhaiten nauttia lomastasi.

Upea Äkäslompolo

Matka Äkäslompoloon on sopiva lomanviettotapa erityisesti luonnossa liikkumisesta ja talvisista sekä kesäisistä liikuntamuodoista pitävälle matkailijalle. Erityisesti Äkäslompolo tunnetaan laskettelukeskuksestaan ja laajasta murtomaahiihtolatuverkostostaan. Laskettelu Yllästunturilla tai hiihtäminen jylhissä maisemissa ladun jatkuessa silmänkantamattomiin ovatkin uskomaton kokemus, mutta Äkäslompolo tarjoaa matkailijalle muutakin. Talvella moottorikelkkareittejä on joka puolella pitkin tuntureita ja muita maastoja, ja lumikenkäkävely on myös mahdollista. Kesällä patikointi, kalastus ja marjastus seitsemän tunturin, järvien ja jokien ympäröimänä on elämys, jota ei kannata jättää kokematta. Revontulet ja yötön yö sekä syksyinen ruska tarjoavat nekin matkailijalle unohtumattomia hetkiä. Liikunnallisten aktiviteettien lisäksi voit tulla Äkäslompoloon vaikka vain rentoutumaan ja nauttimaan luonnon rauhasta. Vuokraa auto Äkäslompolossa, ja voit lomallasi tutustua myös lähikuntien nähtävyyksiin.

Autonvuokraus kohteessa Äkäslompolo: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Äkäslompolo?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Äkäslompolo halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Äkäslompolo?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Äkäslompolo keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Äkäslompolo?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Äkäslompolo?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Äkäslompolo

Tutustu kohteeseen Äkäslompolo Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!