Hae vuokra-autoja kohteessa Äkäslompolo

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Äkäslompolo

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Äkäslompolo

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Äkäslompolo
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Äkäslompolo?
Tällä viikolla kohteessa Äkäslompolo olisit voinut vuokrata auton niinkin edulliseen hintaan kuin 147 € päivässä.
Voinko vuokrata auton kohteessa Kittilä (KTT)?
Saavuttuasi kohteeseen Kittilä (KTT) löydät Sixt- ja Budget-vuokraamojen pisteet lähietäisyydeltä, joten pääset tutustumaan kohteeseen Äkäslompolo vuokra-autollasi nopeasti.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Äkäslompolo vuokra-autovaraukseni?
Tämä asia kannattaa varmistaa ajoneuvosi vuokrasopimuksesta, mutta suurimman osan varauksista voi peruuttaa ilmaiseksi, jos peruutus tapahtuu viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista. Tähän ehtoon on kuitenkin olemassa joitain poikkeuksia. Saat lisää tietoa matkasuunnitelmastasi tai käymällä asiakaspalvelumme sivuilla.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Äkäslompolo?
Kun allasi on vuokra-auto, lähiseutuun tutustuminen on kätevää ja helppoa. Äkäslompolo on upea kohde, josta aloittaa, mutta tällä alueella on runsaasti muutakin tekemistä. Varaa vuokra-auto, heitä laukkusi tavaratilaan ja lähde tutustumaan näihin muihin inspiroiviin paikkoihin:

  • Monista nähtävyyksistään tunnettu Rovaniemi sijaitsee suurin piirtein 140 km:n päässä kohteesta Äkäslompolo. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu SantaPark, joka on hyvä vierailukohde.
  • Inari, joka sijaitsee keskimäärin 200 km:n päässä, on myös hyvä kohde. Haluatko tietää mitä nähtävää alueella on? Siidan saamelaismuseo ei petä taatusti.
  • Pakene kiireisestä kaupungista kohteeseen Riisitunturi National Park. Tässä keskimäärin 240 km:n päässä kohteesta Äkäslompolo sijaitsevassa upeassa paikassa voit rentoutua luonnossa.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Äkäslompolo Expedian kautta?
Expedialla on vuosien kokemus parhaiden hintojen tarjoamisesta matkailijoille ympäri maailman, joten se on loistava paikka varata vuokra-auto seuraavalle retkelle. Kohteessa Äkäslompolo valikoimaamme kuuluu autovuokraamoa, jotka tarjoavat autoja aina economy-luokan malleista tilaviin katumaastureihin. Kannattaa myös harkita vuokra-auton yhdistämistä hotelli- ja lentovaraukseen, koska näin voit säästää vieläkin enemmän! Varaamalla pakettimatkan tai hyödyntämällä ainutlaatuisen tarjouksen tai jäsenhinnat voit saada vuokra-autosi edullisemmin Expedian kautta.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Äkäslompolo Expedian kautta?
Tutustu kattavaan valikoimaamme vuokrattavia autoja, tarkista niiden arvostelut ja vertaa tunnettujen autovuokraamojen tarjouksia. Vain muutamalla klikkauksella Expedia voi auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-autotarjouksen. Oletko jo varannut hotellin tai lennon? Lisää varaukseesi kohteen Äkäslompolo vuokra-auto ja säästä vieläkin enemmän.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Äkäslompolo?
Vaadittu ikäraja on kohteessa Äkäslompolo yleensä 20 vuotta. Suurin osa yrityksistä veloittaa nuorilta asiakkailta lisämaksuja, jotka saattavat vaihdella toimipisteiden välillä. Lisäksi nuoremmat kuljettajat eivät välttämättä voi vuokrata tietyntyyppisiä autoja, kuten luksusluokan autoja, tai niiden vuokraaminen edellyttää kattavan vakuutuksen ottamista. Kannattaakin aina lukea ehdot ja rajoitukset läpi huolellisesti ennen ajoneuvon varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Äkäslompolo?
Tarvitset kaksi asiaa: ajokorttisi ja luottokorttisi. Useimmat autovuokraamot tulevat lisäksi tarjoamaan sinulle vakuutuksen, joka on vapaaehtoinen. Mutta jos päätät olla ottamatta tätä vakuutusta, voit joutua esittämään todisteen vaihtoehtoisesta vakuutuksesta. Kannattaa tutustua vuokrasopimuksesi ehtoihin välttääksesi ikävät yllätykset.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Äkäslompolo?
147 € ja 155 € olivat kaksi parasta päiväkohtaista hintaa vuokra-ajoneuvoille kohteessa Äkäslompolo edellisten seitsemän päivän aikana.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Äkäslompolo?
Kyllä. Expedia tekee yhteistyötä tunnettujen autonvuokrausyritysten kanssa, jotka vuokraavat autoja kaikista ajoneuvokategorioista myös pitemmäksi aikaa. Suuntaa pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivulle ja tutustu kohteeseen Äkäslompolo sekä sen lähialueisiin oman auton ratin takaa.
Voinko vuokrata auton kohteessa Äkäslompolo, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut autovuokraamot kohteessa Äkäslompolo vuokraavat ajoneuvoja alle 25-vuotiaille, ja jotkut taas eivät. Ikää koskevat säännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten kannattaa tutustua niiden ehtoihin. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako vuokraamo lisämaksuja tästä, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta ylimääräisen maksun.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Äkäslompolo?
Näet kaikki autonvuokrausvakuutustasi koskevat tiedot vuokraamosi ehdoista ja rajoituksista. Lue ne tarkkaan ennen kuin teet lopullisen varauspäätöksen.