Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Ylläs

Katso kaikki kohteen Ylläs vuokra-autot

Autonvuokraus Ylläs

Vuokraa auto Ylläkseltä keskeltä Lapin lumoa

Yllästunturi eli Ylläs sijaitsee Suomen Lapissa Kolarin kunnassa noin 150 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen. Hieman yli 700 metriä korkeaa tunturia reunustaa kaksi kylää, Äkäslompolo ja Ylläsjärvi, minkä lisäksi palveluita ja majoitusta löytyy kattavasti myös kylien läheisyyteen perustettujen hiihtokeskusten alueilta. Seudulla on paljon nähtävää ja koettavaa vanhoista kylistä aina Pallas-Yllästunturin kansallispuiston jylhiin maisemiin. Aktiviteetteja löytyy niin ikään joka makuun moottorikelkkailusta ja avantouinnista aina melontaan ja frisbeegolfiin.

Ylläksellä on helpoin liikkua vuokra-autolla, jonka kyydissä kulkevat tarvittaessa myös sukset, lumilauta tai kalastusvälineet. Alueen tiet ovat hyväkuntoisia, joskin autoillessa kannattaa pitää mielessä, että liukas kausi kestää Lapissa huomattavasti eteläisempää Suomea pidempään. Vuokra-autolla kuljet joustavasti kaikkiin Ylläksen vierailukohteisiin ja voit piipahtaa helposti päiväreissulla myös vaikkapa Kolarissa, Kittilässä tai Muoniossa.

Varmista itsellesi helppo loma vuokraamalla auto Ylläkseltä Expedian kautta. Valikoimistamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton, jonka voit varata jo etukäteen mukavasti kotisohvaltasi käsin. Kaikki autovuokraamomme Ylläksellä noudattavat reilua polttoainepolitiikkaa: hintoihin ei siis lisätä mitään yllättäviä lisämaksuja. Katso sivustoltamme hinnat ja tarjoukset, vertaa vuokra-autoja toisiinsa ja varaa oma menopelisi Ylläksen lomalle muutamalla napsautuksella. Reitti täydelliseen lomaan kulkee autovuokraamon kautta!

Ylläs on talvilomailijan paratiisi

Yllästunturin kahdessa hiihtokeskuksessa Sport Resort Ylläksessä ja Ylläs-Skissä on yhteensä 63 rinnettä, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto kaikenikäisille ja tasoisille laskettelijoille ja lumilautailijoille. Rinteiden ohella keskuksissa nautitaan rinneravintoloiden antimista ja after-skistä. Alueen rinteet aukeavat yleensä loppusyksystä ja kausi jatkuu pitkälle kevääseen.

Laskettelusuksien lisäksi Ylläksellä pääsee käyttämään myös tavallisia suksia: alueella on yhteensä yli 300 kilometriä latuja, joista lähes 40 kilometriä on valaistuja reittejä. Myös laduilla on kattavasti palveluita latukahviloista laavuihin ja kotiin. Moottorikelkkareittejä löytyy yli 400 kilometrin edestä, ja pääseepä Ylläksellä kokeilemaan myös lumikenkäilyä ja avantouintia. Ylläs 1 Gondoli -hissillä noustaan tunturin huipulle seitsemässä minuutissa: alas voi tulla rinnettä pitkin lasketellen tai jatkamalla matkaa gondolikyydillä.

Kaikki talviaktiviteetit ovat helposti ulottuvillasi, kun vuokraat Ylläkseltä auton. Autovuokraamojemme valikoimista löytyvät myös tila-autot ja suksiboksit, joissa tunturiin kulkevat matkaseurueesi lisäksi myös kaikki tarvittavat varusteet.

Vuokra-autoilijan Ylläs on täynnä toimintaa myös kesällä

Lapin luonto on vertaansa vailla, ja Ylläksellä siihen on helppo tutustua vaikkapa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa. Kansallispuisto ihastuttaa kaikkina vuodenaikoina: kesällä puistossa patikoidaan yöttömässä yössä, syksyllä puiston valtaa upea ruska, talvella hiihtäjiä ilahduttavat revontulet ja keväällä puistossa saa nähdä, kuinka tunturiluonto herää henkiin pitkän talven jälkeen. Pallas-Yllästunturin kansallispuiston ilma on Euroopan puhtainta, ja jylhät tunturimaisemat ovat omiaan rentoutumiseen ja luonnon keskellä rauhoittumiseen. Puistossa vierähtää mukavasti koko päivä tai useampikin, sillä eritasoisten kävely-, pyöräily- ja hiihtoreittien varsilta löytyy kattavasti tulentekopaikkoja, kotia, laavuja, kahviloita ja vuokratupia.

Tunturien ainutlaatuiseen luontoon, retkeilyreitteihin, majoitukseen ja tunturikyliin pääset tutustumaan myös Äkäslompolon puolella olevassa luontokeskus Kellokkaassa. Luontoaktiviteettien lisäksi kesäisellä Ylläksellä voi esimerkiksi pelata frisbeegolfia, polskia kylpylässä, ratsastaa, kalastaa ja keilata. Perheen pienimmät ilahtuvat vierailusta Konijänkän kotieläinpihalle, jossa koko perhe pääsee rapsuttelemaan poroja, villisikoja, härkiä, lehmiä, lampaita, laamoja sekä ihka oikeaa kamelia.

Tule junalla Kolariin, josta matka jatkuu helposti Ylläkselle linja-autolla, tai varaa lennot Ylläkseltä vain puolen tunnin ajomatkan päässä olevalle Kittilän lentoasemalle. Varaa hotellihuone Ylläkseltä ja viimeistele lomasi laadukkaalla vuokra-autolla. Ylläs ei varmasti jätä sinua kylmäksi, edes paukkupakkasilla!

Autonvuokraus kohteessa Ylläs: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Ylläs?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Ylläs halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 63 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Ylläs?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Ylläs keskimäärin 71 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Ylläs?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Ylläs?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Ylläs

Tutustu kohteeseen Ylläs Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!