Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Ylläs

Vuokraa auto Ylläkseltä keskeltä Lapin lumoa

Yllästunturi eli Ylläs sijaitsee Suomen Lapissa Kolarin kunnassa noin 150 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen. Hieman yli 700 metriä korkeaa tunturia reunustaa kaksi kylää, Äkäslompolo ja Ylläsjärvi, minkä lisäksi palveluita ja majoitusta löytyy kattavasti myös kylien läheisyyteen perustettujen hiihtokeskusten alueilta. Seudulla on paljon nähtävää ja koettavaa vanhoista kylistä aina Pallas-Yllästunturin kansallispuiston jylhiin maisemiin. Aktiviteetteja löytyy niin ikään joka makuun moottorikelkkailusta ja avantouinnista aina melontaan ja frisbeegolfiin.

Ylläksellä on helpoin liikkua vuokra-autolla, jonka kyydissä kulkevat tarvittaessa myös sukset, lumilauta tai kalastusvälineet. Alueen tiet ovat hyväkuntoisia, joskin autoillessa kannattaa pitää mielessä, että liukas kausi kestää Lapissa huomattavasti eteläisempää Suomea pidempään. Vuokra-autolla kuljet joustavasti kaikkiin Ylläksen vierailukohteisiin ja voit piipahtaa helposti päiväreissulla myös vaikkapa Kolarissa, Kittilässä tai Muoniossa.

Varmista itsellesi helppo loma vuokraamalla auto Ylläkseltä Expedian kautta. Valikoimistamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton, jonka voit varata jo etukäteen mukavasti kotisohvaltasi käsin. Kaikki autovuokraamomme Ylläksellä noudattavat reilua polttoainepolitiikkaa: hintoihin ei siis lisätä mitään yllättäviä lisämaksuja. Katso sivustoltamme hinnat ja tarjoukset, vertaa vuokra-autoja toisiinsa ja varaa oma menopelisi Ylläksen lomalle muutamalla napsautuksella. Reitti täydelliseen lomaan kulkee autovuokraamon kautta!

Ylläs on talvilomailijan paratiisi

Yllästunturin kahdessa hiihtokeskuksessa Sport Resort Ylläksessä ja Ylläs-Skissä on yhteensä 63 rinnettä, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto kaikenikäisille ja tasoisille laskettelijoille ja lumilautailijoille. Rinteiden ohella keskuksissa nautitaan rinneravintoloiden antimista ja after-skistä. Alueen rinteet aukeavat yleensä loppusyksystä ja kausi jatkuu pitkälle kevääseen.

Laskettelusuksien lisäksi Ylläksellä pääsee käyttämään myös tavallisia suksia: alueella on yhteensä yli 300 kilometriä latuja, joista lähes 40 kilometriä on valaistuja reittejä. Myös laduilla on kattavasti palveluita latukahviloista laavuihin ja kotiin. Moottorikelkkareittejä löytyy yli 400 kilometrin edestä, ja pääseepä Ylläksellä kokeilemaan myös lumikenkäilyä ja avantouintia. Ylläs 1 Gondoli -hissillä noustaan tunturin huipulle seitsemässä minuutissa: alas voi tulla rinnettä pitkin lasketellen tai jatkamalla matkaa gondolikyydillä.

Kaikki talviaktiviteetit ovat helposti ulottuvillasi, kun vuokraat Ylläkseltä auton. Autovuokraamojemme valikoimista löytyvät myös tila-autot ja suksiboksit, joissa tunturiin kulkevat matkaseurueesi lisäksi myös kaikki tarvittavat varusteet.

Vuokra-autoilijan Ylläs on täynnä toimintaa myös kesällä

Lapin luonto on vertaansa vailla, ja Ylläksellä siihen on helppo tutustua vaikkapa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa. Kansallispuisto ihastuttaa kaikkina vuodenaikoina: kesällä puistossa patikoidaan yöttömässä yössä, syksyllä puiston valtaa upea ruska, talvella hiihtäjiä ilahduttavat revontulet ja keväällä puistossa saa nähdä, kuinka tunturiluonto herää henkiin pitkän talven jälkeen. Pallas-Yllästunturin kansallispuiston ilma on Euroopan puhtainta, ja jylhät tunturimaisemat ovat omiaan rentoutumiseen ja luonnon keskellä rauhoittumiseen. Puistossa vierähtää mukavasti koko päivä tai useampikin, sillä eritasoisten kävely-, pyöräily- ja hiihtoreittien varsilta löytyy kattavasti tulentekopaikkoja, kotia, laavuja, kahviloita ja vuokratupia.

Tunturien ainutlaatuiseen luontoon, retkeilyreitteihin, majoitukseen ja tunturikyliin pääset tutustumaan myös Äkäslompolon puolella olevassa luontokeskus Kellokkaassa. Luontoaktiviteettien lisäksi kesäisellä Ylläksellä voi esimerkiksi pelata frisbeegolfia, polskia kylpylässä, ratsastaa, kalastaa ja keilata. Perheen pienimmät ilahtuvat vierailusta Konijänkän kotieläinpihalle, jossa koko perhe pääsee rapsuttelemaan poroja, villisikoja, härkiä, lehmiä, lampaita, laamoja sekä ihka oikeaa kamelia.

Tule junalla Kolariin, josta matka jatkuu helposti Ylläkselle linja-autolla, tai varaa lennot Ylläkseltä vain puolen tunnin ajomatkan päässä olevalle Kittilän lentoasemalle. Varaa hotellihuone Ylläkseltä ja viimeistele lomasi laadukkaalla vuokra-autolla. Ylläs ei varmasti jätä sinua kylmäksi, edes paukkupakkasilla!

Tutustu kohteeseen Ylläs

Tutustu kohteeseen Ylläs Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!