Halvat lennot Ylläs

Halvimmat lennot kohteeseen Ylläs

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 91 € yhdensuuntaisille lennoille ja 191 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Finnair

Lisätietoja – Ylläs

Tietoa Ylläksestä

Halvat lennot Ylläkselle

Ylläs on suosittu talviurheilukohde Lapin Kolarin kunnassa, noin 150 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen. Äkäslompolon ja Ylläsjärven kylien yläpuolelle kohoava Yllästunturi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet laskettelua varten Lapin kauniissa maisemissa. Ylläksen lukuisten ja monipuolisten rinteiden ansiosta kaiken tasoiset laskettelijat löytävät itselleen sopivimmat rinteet. Ylläkselle pääsee monilla eri kulkuvälineillä niin maa- kuin ilmateitse. Kuitenkin Ylä-Lappiin matkustaminen junalla, autolla tai bussilla kestää ikuisuuden, varsinkin jos lähtöpaikkasi sijaitsee Etelä-Suomessa. Onneksi voit kuitenkin myös lentää Ylläkselle, eikä sinun tarvitse näin tuhlata kallisarvoista loma-aikaa matkustamiseen. Seuraavasta saat matkajärjestelyihin liittyviä vinkkejä, joiden avulla lentosi Ylläkselle sujuu sujuvasti ja ongelmitta.

Lento Ylläkselle: vinkkejä matkajärjestelyihin

Yllästä lähin lentoasema sijaitsee Kittilässä, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Ylläkseltä. Kittilän lentoasema (KTT) palvelee Ylläksen lisäksi muita lähialueiden hiihtokeskuksia, ja sinne operoidaan säännöllisiä lentoja Helsinki-Vantaalta. Suora lento Helsingistä Kittilän lentoasemalle kestää noin puolitoista tuntia. Suoria lentoja Kittilän lentoasemalle operoidaan myös Ivalon lentoasemalta, jolloin lentoajaksi tulee vain puoli tuntia.

Suosituin aika matkustaa Ylläkselle on tietenkin hiihtosesongin aikaan syksystä keväälle. Parhaimmillaan lumet ovat kuitenkin niin hiihtoa kuin lasketteluakin varten kevättalvella. Pimeän sydäntalven aikaan lämpötilat voivat laskea hyytäviin lukemiin, joten kannattaa varata paljon lämmintä vaatetta mukaan. Kalleimmillaan lennot Ylläkselle ovat yleensä marras–joulukuussa, halvimmillaan taas lokakuussa ja vuoden alussa. Lentoliput Ylläkselle kannattaa varata joka tapauksessa hyvissä ajoin etukäteen, mikäli haluat varmistaa itsellesi mahdollisimman edullisen loman Ylläksellä.

Ylläkseltä löytyy runsaasti majoitusvaihtoehtoja luksusmökeistä täyden palvelun hotelleihin. Voit valita haluamasi hotellin Ylläksen alueelta joko Äkäslompolon tai Ylläsjärven kylistä, joista on lyhyt matka rinteisiin. Tutustu majoitusvalikoimaan etukäteen verkossa ja varaa itsellesi sopivin hotelli hyvissä ajoin ennen matkaa varmistaaksesi itsellesi hyvän hinnan.

Saapuminen Ylläkselle

Lentosi Ylläkselle laskeutuu Kittilän lentoasemalle (KTT), joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Ylläkseltä. Pääset lentokentältä rinteisiin kätevästi lentokenttäbussilla tai vuokra-autolla. Kittilän lentoasemalta löytyy monipuolisia palveluita kahviloista ja ostosmahdollisuuksista kokoushuoneisiin ja jopa saunaan.

Kittilän lentoasemalta järjestetään Ylläkselle bussikuljetuksia, joiden aikataulut mukailevat lentojen saapumisaikoja. Bussikuljetukset Ylläkselle ovat saatavilla ympäri vuoden, mutta sesongin ulkopuolella toukokuusta elokuuhun vain etukäteisvarauksesta, joka tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Bussi kulkee Ylläkselle Ylläsjärven ja Äkäslompolon reittiä pitkin.

Voit myös varata itsellesi kimppataksikyydin, joka vie sinut lentokentältä suoraan Äkäslompolossa tai Ylläsjärvellä sijaitsevaan hotelliisi tai loma-asuntoosi. Kimppataksi on edullisempi kuin normaali taksikyyti, eikä sinun tarvitse huolehtia bussiaikatauluista tai laskettelutarvikkeidesi raahaamisesta paikasta toiseen. Katso kimppataksin tarkemmat tiedot verkosta, josta voit myös tehdä varauksen ennen matkaa.

Voit myös halutessasi vuokrata itsellesi vuokra-auton Ylläkseltä ja saada näin täydellisen vapauden mennä lomallasi paikasta toiseen juuri silloin kun sinua huvittaa. Kittilän lentoasemalla toimii useita eri vuokra-autoyhtiöitä, joilta voit vuokrata itsellesi auton. Kentällä toimivien eri autonvuokrausyhtiöiden valikoimaan kannattaa tutustua hyvissä ajoin etukäteen verkossa. Kun varaat itsellesi vuokra-auton etukäteen, voit olla varma, että haluamasi menopeli odottaa sinua valmiina kentällä lentosi laskeutuessa.

Ylläs tarjoaa laskettelun ja hiihdon lisäksi paljon muutakin tekemistä. Ylläksellä järjestetään ympäri vuoden erilaisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia sekä aktiviteetteja koko perheelle. Kesäisin voit osallistua vaikka melontakurssille tai harrastaa perhokalastusta Ylläksen maisemissa. Ylläksellä järjestetään myös ympäri vuoden erilaisia taidenäyttelyitä. Voit siis olla varma, että tekemistä riittää, varsinkin jos et halua kuluttaa koko lomaasi laduilla. Pakkaa siis varusteesi ja varaa lennot Ylläkselle jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

Tietoa lennoista kohteeseen Ylläs
KohdelentokenttäKittilä
Kohdelentokentän IATA-koodiKTT
KohdekaupunkiKittilä
Lennon hinta190 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Ylläs

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 91 € yhdensuuntaisille lennoille ja 191 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd