Halvat lennot Kolari

Halvimmat lennot kohteeseen Kolari

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 74 € yhdensuuntaisille lennoille ja 189 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Finnair
Finnair
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Lufthansa
Air Baltic
Finnair
Air France

Lisätietoja – Kolari

Kolari lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Kolari, Kolari? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Kolari. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot - Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan, ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Kolari. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Kolari tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Kolari lentokenttä on?
Kohteessa Kolari on yksi lentoasema, Kittilä (KTT).
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Kolari?
Tee vierailustasi kohteessa Kolari yksinkertaista vierailemalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivullamme. Tämä on nopein tapa pysyä ajan tasalla kaikista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista ja saada viimeisimpiä terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Kolari suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Kolari suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Kolari joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Kolari, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Kolari?
Päivittäin kentän Kittilä (KTT) kautta kulkee joka puolelta maailmaa kotoisin olevia matkustajia. Tämä lentokenttä sijaitsee 60 km:n päässä kohteen Kolari keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Kolari?
Kohteeseen Kolari lentäessäsi lentoyhtiön valinta on helppoa – reitillä lentää vain yksi lentoyhtiö. Kannattaakin varata lennot hyvissä ajoin etukäteen taataksesi, että saat lennot haluamillesi päiville.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kolari?
Finnair operoi useimmat lennot kohteeseen Kolari. Suosituin tapa saapua tänne on varata lentoyhtiön Finnair lennot kohteesta Ylä-Lappi.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Kolari?
Unohtumattoman loman suunnittelu kohteeseen Kolari on helppoa, koska kaupunkiin lennetään 7 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Kolari?
Ylä-Lappi ja Inari lähtöpaikkoja kohteeseen Kolari matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Kolari lentokentälle kestää?
Lentoaika kohteiden Ylä-Lappi ja Kolari välillä on suurin piirtein 35 minuuttia. Jos lähtökohteesi on Inari, lentoaika on keskimäärin 35 minuuttia.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Kolari?
Kuten kuka tahansa kokenut matkailija voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime tinkaan. Lippujen hinnat ovat yleensä korkeimmillaan mitä lähemmäksi lähtöpäivä tulee. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kaupungissa useampia lentokenttiä. Lentojen hinnat vaihtelevat yleensä lentokentittäin. Kannattaa aina myös vertailla eri lentoyhtiöiden lippuhintoja. Ja viimeiseksi ei kannata unohtaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä lennot yleensä maksavat ja valmistaudu varaamaan lennot heti kun löydät loistavan tarjouksen. Parhaimmat tarjoukset eivät ole kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Kolari?
Mistä oletkin lähdössä, lentäminen voi olla stressitön kokemus, jos olet valmistautunut siihen etukäteen. Olemme koonneet listan käteviä matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Kolari ongelmitta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa mahdollisimman stressitön matkustuskokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat: passi, lentoliput, lompakko ja lääkkeet. Seuraavaksi mukaan on hyvä ottaa lennolla tarvitsemasi tavarat, kuten elektroniset laitteet ja hyvä kirja. Mukaan kannattaa tietenkin myös pakata laturit, niskatyyny ja melua vaimentavat korvakuulokkeet. Älä myöskään unohda varata laukkuusi tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten huulivoiteelle ja käsirasvalle sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt tavarat vaihtelevat eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa ottaa mukaan lennolle. Näihin lukeutuvat ruuvimeisselit, puukot, aerosolit ja valkaisuaineet. Urheiluvälineitä, kuten hiihtosauvoja, ja esineitä, jotka voivat satuttaa muita ihmisiä, kuten pippurisumutetta ja aseita, ei voi myöskään ottaa mukaan matkustamoon.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Matkalle kannattaa laittaa päälle mahdollisimman mukavat vaatteet. Luonnonkuituiset vaatteet ovat parhaita, ja mukaan kannattaa ottaa takki, koska lentokoneen matkustamossa on yleensä kylmä. On hyvä idea pistää jalkaan matalakantaiset ja tilavat kengät, koska jalkasi saattavat turvota lennon aikana. Piikkarit ja vaelluskengät kannattaa suosiolla jättää kotiin tai pakata matkalaukkuun.
  • Useimmat matkailijat ovat varmasti kuulleet puhuttavan syvästä laskimotukoksesta, jonka aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen. Voit vähentää tämän sairauden riskiä monin eri tavoin. Käytä tukisukkahousuja tai -sukkia, juo paljon vettä ja liiku matkustamossa lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Kolari?
Turvallisuustarkastukseen kannattaa varautua jo ennen lentokentälle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Kolari matkalla olevaan koneeseen stressittä. Näiden vinkkien avulla voit aloittaa lomasi parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Pidä passisi ja maihinnousukorttisi ulottuvillasi. Ne tulee näyttää ensiksi turvatarkastuksessa.
  • Kaikki tavarasi, kuten takkisi, vyösi, avaimesi ja muut taskuissasi olevat esineet, kuten korvakuulokkeet, pitää asettaa läpivalaisulaitteeseen. Tee elämästäsi helpompaa ottamalla ne esiin ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten puhelimet ja läppärit, menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi lentoaseman turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Poista kaikki nesteet ja geelit käsimatkatavaroista. Ne pitää usein laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen ainoaan litran vetoiseen ja läpinäkyvään minigrip-pussiin.
  • Ballerinat ja muut kevyet kengät ovat hyvä vaihtoehto matkustettaessa, koska niitä tarvitsee harvemmin poistaa jalasta turvallisuustarkastuksessa. Vaelluskengät ja muut paksut kengät skannataan yleensä erikseen.
  • Terävät esineet ovat kiellettyjä matkustamossa. Ne saatetaan takavarikoida turvatarkastuksessa, joten pakkaa ne ruumaan menevään matkalaukkuun.

Tietoa lennoista kohteeseen Kolari
KohdelentokenttäKittilä
Kohdelentokentän IATA-koodiKTT
KohdekaupunkiKittilä
Lennon hinta189 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Kolari

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 74 € yhdensuuntaisille lennoille ja 189 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd