Suomessa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Ylläs

Yövy jäähotellissa, hiihdä useiden kilometrien pituisilla laduilla ja bongaa pohjoisen eläimistöä Lapin suositussa matkakohteessa Ylläksellä.

Runsaan lumen, upeiden maisemiensa ja pitkän latuverkostonsa ansiosta Ylläs on hiihdon ystävien unelmakohde. Tässä upeassa Lapin talvimatkailukohteessa on kaksi hiihtokeskuksessa ja kaksi kylää, jotka sijaitsevat Yllästunturin pohjois- ja eteläpuolilla. Laskettele pitkin suuren rinneverkoston rinteitä, hiihdä metsien halki ja lähde koiravaljakkoajelulle järven jäälle.

Talviurheilun ystävien ei tule aikailla, vaan ottaa varusteet mukaan ja tehdä ikimuistoinen matka Ylläs Ski Resortiin tai Sport Resort Ylläkselle. Hiihtokeskuksissa on yhteensä 63 rinnettä, mukaan lukien Jättipitkä. Tämän kolmen kilometrin mittaisen rinteen sanotaan olevan Suomen pisin laskettelurinne.

Hiihdä pitkin 330 kilometrin pituisia latuja, joista 38 kilometriä valaistaan öisin. Jos haluat päästä helpommalla, lähde husky- tai poroajelulle. Istahda mukavaan rekeen ja nauti upeista lumimaisemista, kun kiidät läpi kuusimetsien ja yli järven jään. Saatat nähdä matkalla jopa ilveksiä tai ahmoja. Pääset myös tutustumaan poroihin perinteisellä porotilalla.

Tutustu maastoon hauskalla moottorikelkkakierroksella. Oppaasi neuvoo sinua ensin moottorikelkan käytössä, minkä jälkeen voitte suunnata luontoon yhdessä. Voit myös pysähtyä pilkkimään Ylläksen lomallasi.

Kokeile erilaista jääviihdettä Lainion Snow Villagessa. Tämä lumikylä luodaan uudelleen joka vuosi jättimäisestä määrästä lunta ja jäätä. Vietä yö lumihotellissa, nauti drinkeistä jääbaarissa ja ihaile taidokkaasti tehtyjä jääveistoksia.

Ylläksen yöelämään voit tutustua Äkäslompolon ja Ylläsjärven ravintoloissa ja baareissa.

Voit matkustaa Ylläkselle lentämällä Kittilän lentokentälle, joka sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Ylläsjärveltä ja 55 kilometrin päässä Äkäslompolosta. Pääset perille myös bussilla tai junalla eri puolilta Suomea. Ylläksen lomalla voit nauttia ulkoilmaelämästä, upeista maisemista ja useista erilaisista lumiaktiviteeteista.

Huippuhotellit kohteessa Ylläs

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Lapland Hotel Saaga
Lapland Hotel Saaga
4 out of 5
Iso-Ylläksentie 42, Ylläs
Hinta on 95 € per yö

Ylläksen hiihtokeskus on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä hiihtokoulua ja lumikenkäkävelypaikkaa. Luontokeskus Kellokas ja Pallas-Yllästunturin ...

4.2/5Excellent! (219 arvostelua)
Hotellihuoneemme siisteys surkea!

"Hotellin sijainti rinteisiin nähden hyvä, murtsikkaan huonompi. Hotellihuoneemme siisteys oli surkea! Koko viiden päivän vierailumme ajan lattioita ei imuroitu/pyyhitty ollenkaan, haimme itse harjan ja lakaisimme huoneemme lattialta enimmät roskat ja ruoan muruset, joita oli jo huoneeseen saavuttuamme ..."…"

Arvosteltu 20.3.2020

Lapland Hotel Saaga
Vacation Home Ylläsparit as. 2 in Ylläsjärvi - 6 Persons, 1 Bedrooms
Vacation Home Ylläsparit as. 2 in Ylläsjärvi - 6 Persons, 1 Bedrooms
Address Provided by Property Manager, Ylläs, Lappi
Hinta on 261 € per yö

Ylläksen hiihtokeskus on 2,1 kilometrin päässä tästä lomakodista. Luontokeskus Kellokas ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto sijaitsevat 15 kilometrin päässä. ...

Vacation Home Ylläsparit as. 2 in Ylläsjärvi - 6 Persons, 1 Bedrooms
Vacation Home Ylläs Chalets a 507 in Ylläsjärvi - 4 Persons, 1 Bedrooms
Vacation Home Ylläs Chalets a 507 in Ylläsjärvi - 4 Persons, 1 Bedrooms
unnamed road, Ylläs, Lappi
Hinta on 242 € per yö

Ylläksen hiihtokeskus on 0,1 kilometrin päässä tästä lomakodista. Luontokeskus Kellokas ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto sijaitsevat 15 kilometrin päässä. ...

Vacation Home Ylläs Chalets a 507 in Ylläsjärvi - 4 Persons, 1 Bedrooms

Suositut vierailukohteet – Ylläs

Ylläksen hiihtokeskus
Kuva majoitusliikkeestä Ylläksen hiihtokeskus

Ylläksen hiihtokeskus

4.5/5(11 arvostelua)

Tule nauttimaan loistavista hiihto- ja lumilautailumahdollisuuksista Suomen Lapin mahtaviin tunturimaisemiin ja kauniisiin metsiin.

Levi
Kuva majoitusliikkeestä Levi

Levi

4.5/5(36 arvostelua)

Lähde kohteessa Sirkka sijaitsevan suositun laskettelualueen Levi rinteisiin.

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto
Kuva majoitusliikkeestä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto

4.5/5(6 arvostelua)

Löydä kilometrikaupalla patikkareittejä, värikkäitä lintuja, hiihtokeskus ja viehättäviä kyliä tässä Luoteis-Suomen kansallispuistossa.

Kohteen Ylläs lähellä sijaitsevat kaupungit

Äkäslompolo joka esittää rauhalliset maisemat, joki tai puro ja kajakkimelonta tai melonta

Kittilä

Äkäslompolo joka esittää joki tai puro ja suo

Äkäslompolo