Matkat – Ylläs 2023

Varaa hotelli ja lento tai auto yhdessä ja säästä!

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Mukauta lomaasi helposti yhdessä paikassa

Täysin hyvitettävissä olevat hinnat useimmissa hotelleissa. Koska joustavuus on tärkeää.

Säästä varaamalla lentosi + hotellisi yhdessä ja kerää Expedia Rewards -pisteitä tulevia matkoja varten

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Aakenus Apartments
Arctic Light Hotel
Arctic City Hotel
Villa Happy Fox
Kotimaailma Apartments Siljotie

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon kohteen Ylläs pakettimatka maksaa?
Voit valmistautua tekemään varauksesi, koska loma kohteessa Ylläs voi maksaa edullisimmillaan vain 327 €. Kun varaat lennot, majoituksen ja vuokra-auton pakettilomana, voit hyödyntää upeat tarjoukset.
Jos en pysty matkustamaan, voinko peruuttaa kohteen Ylläs pakettimatkani?
Koska tiedämme, että suunnitelmiisi voi tulla muutoksia, tämä on mahdollista. Saat lisätietoja vierailemalla asiakaspalvelumme sivuilla. Yleisesti ottaen, jos varasit pakettimatkasi viimeisten 24 tunnin kuluessa, voit ehkä muuttaa sitä tai peruuttaa sen ilman lisämaksuja. Hotelli, lentoyhtiö tai autovuokraamo saattaa kuitenkin veloittaa tästä lisämaksuja, jos varauksesi on vanhempi.
Kuinka voin varata halvan pakettimatkan kohteeseen Ylläs?
Jos varaat esimerkiksi majoituksen ja lennot sekä joitain muita matkatuotteita, kuten vuokra-auton ja aktiviteetteja samassa paketissa, voit säästää huomattavasti. Kohteen Ylläs pakettimatkan varaaminen tekee lomailusta halpaa ja helppoa. Loistavien säästöjen lisäksi voit myös hyödyntää todella kattavan tarjonnan. Kun varaat Expedian kautta, voit valita itsellesi parhaiten sopivat lennot yli 500 lentoyhtiön valikoimista ja majoituksen yli 1 000 000 majoituspaikan tarjonnasta maailmanlaajuisesti.
Missä minun kannattaa yöpyä kohteessa Ylläs?
Loma kohteessa Ylläs ei ole täydellinen ilman tutustumista tämän kohteen mielenkiintoisiin nähtävyyksiin, joihin kuuluu esimerkiksi Kuru-hiihtohissi, Ylläs 1- ja 2 -gondolihissit ja Kesänkijärvi. Jos varaat hotellin lähellä näitä kohteita, voit tutustua niihin helposti.
Mitkä ovat suosituimpia hotelleja kohteessa Ylläs?
Aloita lomasi oikein varaamalla yöpyminen kohteesta Vacation home Ylläs chalet 3210 in Ylläsjärvi - 4 persons, 1 bedrooms. Se on yksi tunnetuimmista majoitusliikkeistä kohteessa Ylläs. Toinen suosittu vaihtoehto on Vacation home Ylläs chalets/508 in Ylläsjärvi - 5 persons, 2 bedrooms.
Kuinka pitkälle etukäteen minun kannattaa varata loma kohteessa Ylläs?
Yleisesti ottaen voit vertailla kansainvälisiä lentohintoja Expedian sivuilla 12 kuukautta ennen matkaasi. Oletko varaamassa viime hetkellä? Jos sinua onnistaa, voit ehkä vielä löytää edulliset liput vain muutama viikko ennen lentoasi.
Mitä kohteen Ylläs pakettimatkaan sisältyy varatessa Expedialta?
Voit sisällyttää pakettiisi esimerkiksi majoituksen, lennot ja vuokra-auton, mutta voit yhdistellä näitä erilaiseksi kokonaisuudeksi luodaksesi unelmiesi loman kohteessa Ylläs. Voit myös lisätä pakettiisi aktiviteetteja varauksen tehtyäsi. Kun varaat lomapaketin Expedian kautta, voit säästää huomattavasti.
Mitä minun tulisi tietää ennen kuin varaan pakettimatkan kohteeseen Ylläs?
Voit säästää huomattavasti varaamalla lennot, majoituksen ja vuokra-auton yhtenä pakettina. Ja varauksen tehtyäsi voit lisätä siihen myös aktiviteetteja. Seuraava uskomaton lomasi on vain muutaman napsautuksen päässä.
Voinko valita lentoyhtiön, jos varaan pakettimatkan kohteeseen Ylläs Expedian kautta?
Kyllä, ja se on myös helppoa. Expedian valikoimaan kuuluu yli 500 lentoyhtiön lentoja maailmanlaajuisesti. Pakettimatkan varaamalla voit valita itsellesi parhaiten sopivat majoitukset, lennot ja aktiviteetit.

Suositut vierailukohteet