Halvat lennot Oulu

Lisätietoja – Oulu

Oulu: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Oulu? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Oulu. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Oulu. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Oulu tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Oulu lentokenttä on?
Kohteessa Oulu on yksi kenttä, Oulu (OUL).
Kuinka kaukana OUL sijaitsee kaupungin keskustasta?
OUL sijaitsee 10 km:n päässä kohteen Oulu keskusta-alueelta. Tee elämästäsi helpompaa selvittämällä paras tapa siirtyä kentältä kaupungin keskusta-alueelle etukäteen.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Oulu?
Jos haluat saada ajantasaista tietoa matkustamisesta kohteeseen Oulu, vieraile COVID-19-matkustusneuvontasivullamme. Täältä löydät lisätietoja kaikista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ja siitä, tarvitseeko sinun viettää aikaa karanteenissa saavuttuasi.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Oulu suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Oulu suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Oulu joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Oulu, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Oulu?
Koska kohteessa Oulu on vain yksi päälentoasema, parhaan lennon löytämiseen ei tule kulumaan turhan paljon aikaa. Paikan ainoa lentoasema, Oulu (OUL), sijaitsee noin 10 km:n päässä kaupungin keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Oulu?
Koska vain yksi lentoyhtiö operoi lentoja kohteeseen Oulu, valinnan varaa ei ole turhan paljon. Siksi onkin hyvä idea varata hyvissä ajoin etukäteen.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Oulu?
Finnair ja Norwegian Air International ovat joitain suosituimpia kohteeseen Oulu lentäviä lentoyhtiöitä. Reittiä lentää yleisimmin Finnair, jonka lennot tällä reitillä lähtevät useimmiten kohteesta Kallio.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Oulu?
Koska kohteeseen Oulu lennetään noin 68 suoraa lentoa joka viikko, voit aloittaa lomasi helposti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Oulu?
Suosituimmat lennot kohteeseen Oulu lähtevät kentiltä Kamppi, Pasila ja Kallio.
Miten kauan lento kohteen Oulu lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Kamppi, lentoaika on noin 1 tunti ja 5 minuuttia. Oulu. Lentoaika on suunnilleen 1 tunti ja 5 minuuttia kohteesta Pasila, ja 1 tunti ja 5 minuuttia kohteesta Kallio.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Oulu?
Kuten kuka tahansa kokenut matkailija voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime hetkeen. Lippujen hinnat ovat yleensä kalleimmillaan juuri ennen lähtöä. Toinen loistava tapa varmistaa paras mahdollinen tarjous on kaikkien vaihtoehtojen vertailu. Jos kohteessasi on enemmän kuin yksi lentokenttä, tarkista lippujen hinnat myös pienemmille lentokentille. Ja viimeiseksi toinen yksinkertainen tapa säästää rahaa on valmistautua tekemään varaus heti, jos löydät loistavan tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Oulu?
Kokosimme listan vinkkejä siitä, miten voit tehdä lentämisestä mahdollisimman mukavan kokemuksen. Vinkkejämme seuraamalla pääset lentoaseman turvatarkastuksesta läpi nopeasti ja olet kohteessa Oulu ennen kuin huomaatkaan.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla loistava kokemus, jos mukanasi on oikeat tavarat. Ensiksi on hyvä pakata pari peruskosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja huulirasva, ylimääräiset sukat ja jotain luettavaa. Seuraavaksi matkalaukkuun kannattaa laittaa kaikki elektroniset laitteet, laturit ja tarvittavat lääkkeet, sekä mahdollisesti kunnollinen matkatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä käteistä.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt esineet saattavat vaihdella eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa tuoda mukaan lennolle. Näihin lukeutuvat ruuvimeisselit, puukot, aerosolit ja ilotulitteet. Urheiluvälineitä, kuten pesäpallomailoja, ja esineitä, jotka voisivat satuttaa kanssamatkustajia, kuten aseita ja miekkoja, ei voi myöskään ottaa mukaan matkustamoon.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Nautit lennostasi varmasti enemmän, jos pistät päällesi mukavat vaatteet. Kannattaa varautua lämpötilamuutosten varalle ottamalla mukaan esimerkiksi neuletakki. Kengät kuten piikkarit ja sandaalit kannattaa pakata ruumaan menevään matkalaukkuun. Niiden sijaan kannattaa pistää jalkaan matalakantaiset kengät, kuten lenkkarit.
  • Pitkillä lennoilla voi olla riski saada syvä valtimotukos, jonka aiheuttaa huonon verenkierron seurauksena syntyvä verihyytymä. Jalkojen venyttely ja matkustamossa kävely niin usein kuin se on mahdollista ovat loistavia tapoja ehkäistä tätä tapahtumasta. Kannattaa myös käyttää tukisukkia tai -sukkahousuja lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Oulu?
Olemme koonneet joitain vinkkejä, joiden avulla pääset ongelmitta turvallisuustarkastuksen läpi. Pääset lentoasemalta kohteeseen Oulu ennen kuin huomaatkaan:

  • Pidä passisi ja matkustusasiakirjasi ulottuvillasi. Ne pitää näyttää ensiksi turvallisuustarkastuksessa.
  • Turvatarkastuksessa sinun täytyy poistaa taskuistasi kaikki, mikä voi mahdollisesti aiheuttaa hälytyksen. Näitä ovat esimerkiksi puhelimet ja korvakuulokkeet sekä takit ja vyöt. Ne kaikki pitää laittaa erikseen läpivalaisulaitteeseen.
  • Lentoasemalla sinun täytyy hetkiseksi irtautua digitaalisesta maailmasta. Läppärisi, puhelimesi ja kaikki muut elektroniset laitteet menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten huulivoiteiden ja hajuvesien, jotka haluat ottaa mukaan lennolle, täytyy olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Kaikkien kosmetiikkatuotteiden täytyy myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Saattaa olla, että joudut ottamaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan skannata. Joten kannattaa pistää jalkaan ballerinat tai muut kevyet kengät.
  • Terävät esineet kuten veitset eivät ole sallittuja matkustamossa. Ne tullaan takavarikoimaan turvatarkastuksessa, joten pakkaa ne ruumaan meneviin matkalaukkuihin.

Tietoa lennoista kohteeseen Oulu
Kohdelentokenttä
Oulu
Kohdelentokentän IATA-koodi
OUL