Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kempele

Katso kaikki kohteen Kempele vuokra-autot

Auton vuokraus Kempeleessä

Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sijaitseva Kempele on erinomainen lomakohde erityisesti rauhasta ja luonnosta kiinnostuneille matkaajille. Autonvuokraus Kempeleessä mahdollistaa kuntaan ja sen lähialueilla sijaitseviin mielenkiintoisiin kohteisiin tutustumisen helposti omalla aikataululla. Expedian kautta vuokraat auton helposti etukäteen luotettavasta autovuokraamosta, eikä sinulle koidu yllättäviä lisämaksuja enää lomasi loppuessa.

Matkustaminen Kempeleeseen

Matka Kempeleeseen on helppo järjestää eri puolilta Suomea, sillä Oulun seutukuntaan kuuluvan kunnan lähellä sijaitsee esimerkiksi Oulun lentoasema sekä rautatieasema. Lennot Kempeleeseen laskeutuvat noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle Oulun lentoasemalle. Vuokraa auto Kempeleessä matkaillessasi jo Oulun lentoasemalta, mikäli tulet Pohjois-Pohjanmaalle lentäen. Näin voit matkustaa helposti oman aikataulusi mukaan ja ajaa vaikka suoraan hotellillesi Kempeleeseen.

Vuokra-autoilua Kempeleessä

Auton vuokraaminen Kempeleessä matkustaessa voi osoittautua hyväksi vaihtoehdoksi, sillä sekä Kempeleen kunta että sitä ympäröivä Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alue tarjoavat runsaasti nähtävää ja tehtävää. Vuokra-autolla Pohjanmaan helposti melko pitkiksi venyvät välimatkat on kätevä kulkea oman aikataulun mukaan. Lähimmät autovuokraamot Kempeleestä löytyvät Oulusta. Helpoiten auton saakin käyttöönsä, mikäli saapuu Kempeleeseen Oulun kautta. Autovuokraamoja löytyy esimerkiksi lentoasemalta ja rautatieaseman läheisyydestä. Mikäli saavut Kempeleeseen muusta suunnasta kuin Oulusta, voit helposti noutaa auton käyttöösi esimerkiksi taksilla, sillä lähin autovuokraamon toimipiste sijaitsee lähellä Oulun lentoasemaa, vain noin viiden kilometrin päässä Kempeleen keskustasta.

Kuten monissa Suomen pienissä kunnissa, myös Kempeleessä autoilu on sujuvaa ja helppoa. Ruuhkia ei juurikaan synny, ja keskustaajaman alueelta löytyy runsaasti ilmaista pysäköimistilaa. Muiden kuin Suomen kansalaisten tulee kuitenkin ottaa huomioon, että lain mukaan Suomessa autoa kuljettamaan ovat oikeutettuja vain yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on mukanaan joko EU- ja ETA-valtioissa tai Geneven ja Wienin liikennesopimusvaltioissa myönnetty ajokortti. Expediasta löydät kätevästi eri autovuokraamojen tarjonnan, hinnat sekä mahdolliset voimassaolevat tarjoukset ja löydät varmasti itsellesi sopivimman vuokra-auton Kempeleeseen suuntautuvalle matkallesi.

Rauhallisen loman Kempele

Pieni ja rauhallinen pohjoispohjalainen Kempele ei ehkä sovellu riehakkaan kaupunkiloman viettoon samalla tavalla kuin isommat kaupungit, mutta kunnasta löytyy kyllä myös nähtävyyksiä tekemistä kaipaaville. Kesäisin on auki esimerkiksi Kempeleen kotiseutumuseo, jossa voi tutustua tyypilliseen pohjoispohjalaiseen pihapiiriin ja esineistöön 1800-luvulta. Esimerkiksi hieman yli kolmen kilometrin päässä Kempeleen keskustasta löytyy Köykkyrin virkistysalue, jossa on yksi Suomen pienimmistä laskettelukeskuksista. Kesällä virkistysalueella voi harrastaa kesäurheilulajeja, kuten frisbeegolfia. Kempeleestä löytyy myös suuri ostoskeskus Zeppelin, joka sijaitsee noin kahden kilometrin päässä keskustaajamasta. Kempeleessä on myös yksi Suomen vanhimmista puukirkoista, vuonna 1691 valmistunut Kempeleen vanha kirkko.

Autolla Kempeleen lähiseuduille

Enemmän tekemistä ja toimintaa kaipaavan matkailijan kannattaa vuokrata auto käyttöönsä ja lähteä tutkimaan Kempeleen lähialueita. Välimatkat ovat suhteellisen pitkiä Pohjois-Pohjanmaalla, joten omassa käytössä oleva auto on hyvä vaihtoehto paikasta toiseen liikkumiseen. Kaupungin nähtävyyksistä ja palveluista kiinnostuneet matkalaiset voivat ajaa noin 15 kilometrin matkan Ouluun, josta löytyy runsaasti erilaisia museoita, kulttuurikohteita sekä hyvät ostos- ja ravintolatarjonnat. Kempeleeltä voi tehdä päivämatkan myös esimerkiksi 270 kilometrin päässä sijaitsevaan Power Parkin huvipuistoon. Luontomatkailusta kiinnostuneille Pohjois-Pohjanmaalta löytyy monia mielenkiintoisia kohteita, mutta lähellä sijaitsevista kohteista erityisen kiinnostava on esimerkiksi Oulujokilaakson kaunis Tervereitistö. Joen rannalla kulkeva patikointireitti lähtee noin 20 kilometrin päästä Kempeleestä Oulun Sankivaarasta, ja se on kokonaisuudessaan noin 100 kilometriä pitkä. Matkan varrella pääsee tutustumaan infokylttien avulla esimerkiksi alueella aikoinaan harrastettuun tervanpolttoon ja lohenkalastukseen.

Autonvuokraus kohteessa Kempele: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Kempele?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Kempele halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 72 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Kempele?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Kempele keskimäärin 73 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Kempele?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Kempele?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Kempele

Tutustu kohteeseen Kempele Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!