Helsinki-Vantaa (HEL) – Oulu (OUL) lennot

Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> Oulu

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 36 € yhdensuuntaisille lennoille ja 81 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Tietoa reitistä Helsinki – Oulu
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
KohdelentokenttäOulu
Liikennöivät lentoyhtiötFinnair, Norwegian Air International Ltd
Lennon hinta80 €
Välimatka510 km

Lentoja Helsinki (HEL) – Oulu (OUL)

Pohjois-Pohjanmaalla Oulujoen suulla sijaitseva Oulu on luonnonläheinen kaupunki, jonka merellinen sijainti tuo kaupunkiin oman viehätyksensä. Tämä Suomen viidenneksi suurin kaupunki ympäristöineen tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa kaikille ja on helppo kohde myös kaupunkiin liikeasioissa matkustaville. Lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Oulu (OUL) kestää vain noin tunnin verran, joten lentäminen on erittäin kätevä tapa matkustaa Helsingistä Ouluun.

Sujuvasti Ouluun Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Lentoja Helsingistä Ouluun lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta varsin tiheästi aamusta iltaan, joten sopivan matkustusajankohdan valinta onnistuu helposti. Ouluun lentävät Helsingistä pääasiassa Finnair ja Norwegian. Halpalentoyhtiön maineestaan huolimatta Norwegian ei välttämättä ole edullisin vaihtoehto, vaan myös Finnairin lentohintoihin on hyvä tutustua. Lentoliput kannattaa varata mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta varmistat itsellesi halvat lennot Helsingistä Ouluun. Edullisimmat lennot saat todennäköisimmin silloin, jos voit valita aikatauluusi sopivat lennot kaikkein vilkkaimpien matkustusajankohtien, kuten aamun ja alkuillan, ulkopuolelta. Varsinkin jos matkasi ajoittuu kesäaikaan, lentolippujen varaaminen hyvissä ajoin säästää matkabudjettiasi.

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on hyvin helppo saapua. Lentoasemalle liikennöi useita bussilinjoja sekä pääkaupunkiseudulta että muualta Suomesta. Lentoaseman kautta kulkeva lähijunayhteys, kehärata, helpottaa myös kulkemista lentoasemalle. Jos saavut lentoasemalle autolla, tarjolla on useita pysäköintialueita, joista voit valita sopivan matkan keston mukaan. Kauempana sijaitsevilta pysäköintialueilta on maksuton bussikuljetus suoraan terminaalien eteen. Sekä Finnair että Norwegian liikennöivät terminaalista 2, ja kehäradalla on seisakkeet molempien terminaalien kohdalla. Helsinki-Vantaalle on siis vaivatonta saapua, ja voit helpottaa matkantekoa entisestään tekemällä lähtöselvityksen lentomatkallesi Helsingistä Ouluun jo etukäteen verkossa. Voit hyödyntää myös lentoaseman lähtöselvitysautomaatteja ja välttää jonottamisen palvelutiskeille.

Oulun lentoasema sijaitsee Oulunsalossa noin 15 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Lentoasemalta pääsee kätevästi keskustaan taksilla tai bussilla. Lentoasemalta kulkee Oulun keskustaan säännöllinen bussiyhteys, ja bussit kulkevat myös Teknologiakylän ja Heikinharjun kautta. Tarkemmat bussiaikataulut löytyvät helposti Oulun joukkoliikenteen verkkosivustosta. Hyvä vaihtoehto on myös autonvuokraus Oulussa. Oulun lentoaseman terminaalin ensimmäisessä kerroksessa lähtöselvitysalueella on useita autonvuokraamojen palvelupisteitä, joista vuokra-auto on helppo ottaa alle heti Ouluun saavuttaessa.

Jos lähdet paluumatkalle Oulusta lentäen, voit tehdä lähtöselvityksen lennollesi kätevästi automaatilla Oulun lentoasemalla. Paluulentoa odotellessasi sinulla on käytössäsi lentoaseman hyvät palvelut. Lentoasemalla on muun muassa kahviloita, ravintoloita, apteekki, lasten leikkipaikka, tax-free-myymälä ja maksuton Wi-Fi-yhteys. Voit päättää Oulun-lomasi myös oluthuone Toppilassa, jossa voit juomien lisäksi nauttia myös paikallista erikoisuutta, käristemakkaraa. Hauskana yksityiskohtana Oulun lentoasemalla ovat odotustilojen keinutuolit, joissa keinutellen lennon lähtöä on mukava odotella.

Kulttuuria ja luontoa Oulussa

Oulu on luonnon- ja merenläheinen kaupunki, joka on Suomen mittakaavassa suhteellisen suuresta asukasluvustaan huolimatta erittäin kompakti ja helppo ottaa haltuun. Oulun keskusta on varsin pieni, ja sen tunnetuin osuus on kävelykatu Rotuaari. Keskustan tuntumassa liikkuessa Oulussa kannattaa tutustua myös tunnelmalliseen kauppahalliin ja vehreään Ainolan puistoon. Yksi hyvin tunnettu ja kaunis Oulun vierailukohde on Nallikarin ranta. Kesällä Rotuaarilta kulkee hauska Potnapekka-minijuna kaunista maisemareittiä Nallikariin. Liput tähän junaan voi ostaa suoraan kuljettajalta. Ulkoilmaelämän ystävien kannattaa tutustua myös Oulu Outdoor Zoneen, joka on ulkoilukohteiden verkosto Oulun seudulla. Tähän kuuluu esimerkiksi luontopolkuja, patikointireittejä ja taukopaikkoja.

Kaupungissa on hyvä valikoima majoituspalveluita, joten löydät varmasti sopivan hotellihuoneen Oulussa. Hotellia varatessa kannattaa tutustua myös pakettitarjouksiin, sillä loma Oulussa saattaa tulla edullisimmaksi, kun varaat lennot ja hotellin samalla kerralla. Varaa lennot Helsingistä Ouluun ja kaikki muut tarvitsemasi palvelut helposti varauspalvelussamme.

Usein kysytyt kysymykset