Lennot - Pohjois-Pohjanmaa alkaen 136 €

Parhaat kaupungit kohteessa Pohjois-Pohjanmaa

Halvimmat lennot kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 136 € yhdensuuntaisille lennoille ja 265 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
FlexFlight
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
Finnair
Finnair

Matkaopas: matkat kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa

Suomi – Suuntana Pohjois-Pohjanmaa? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Pohjois-Pohjanmaa. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa COVID-19:n takia?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat nyt tavallista enemmän joustavuutta COVID-19:n takia. Käytännöllinen asiakaspalveluportaalimme tarjoaa vastauksia useimpiin lentojen vaihtamista koskeviin kysymyksiin. Kannattaa myös tarkistaa valitsemasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset – mieluiten jo ennen kuin teet varauksen!
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Se hoituu helposti hyödyllisen “Ei muutosmaksua” -suodattimemme avulla. Anna vain lähtöpaikkasi, kohteesi ja matkustuspäiväsi, napsauta “Hae”-painiketta ja rastita sen jälkeen “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta löytyvä valintaruutu (ruudun vasemmassa yläreunassa). Expedian avulla kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa menevien joustavien ja edullisten lentojen löytäminen on yksinkertaista.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemian johdosta tulleet säännöt ja toimenpiteet ovat muuttaneet tämänpäivän matkustamista. Tässä on muutama hyödyllinen vinkki, joihin sinun kannattaa tutustua ennen kuin lähdet lomalle kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa:

 • Ennen kuin varaat lentosi, tutki onko lähtöpaikassasi ja kohteessasi voimassa minkäänlaisia matkustusrajoituksia. Viimeisimmät tiedot saat viranomaisten virallisilta verkkosivustoilta.
 • Käytä kasvomaskia myös turvatarkastuksen aikana. Lentoaseman viranomainen pyytää sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi hetkiseksi kasvojen tunnistusta varten.
 • Tartuntojen välttämiseksi sinun tulee asettaa tarkastuskorttisi skannerin päälle itse ja nostaa se sitten ylös tarkistettavaksi. Älä ojenna tarkastuskorttia suoraan lentokentän työntekijälle.
 • Sinulla on lupa pakata käsimatkatavaroihisi korkeintaan 100 ml käsihuuhdetta. Käsihuuhde tulee poistaa käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksessa.
 • Jotta turvatarkastuslinjastolla olisi mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä, pistä henkilökohtaiset tavarasi, kuten kolikkosi ja puhelimesi, tavarakaukalon sijaan käsimatkatavaroihin.
 • Jos haluat tuoda ruokaa mukanasi turvatarkastuksen läpi, laita se läpinäkyvään muovipussiin ja sitten tavarakaukaloon. Näin on epätodennäköisempää, että lentoaseman työntekijä joutuu koskemaan ruokaasi ja käsimatkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa?
Finnair tarjoaa lentoja kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa, joten sinun pitää vain lyödä matkasuunnitelmasi lukkoon. Tämä suosittu lentoyhtiö lentää kentälle Oulu (OUL) 169 kertaa kuukaudessa.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa?
Matkustuspäivissä joustaminen on hyvä strategia silloin, kun haluat varata halvat lentoliput. Aloita hakemalla lentoa kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa ja napsauta sitten “Joustavat päivämäärät” -laatikkoa vertaillaksesi läheisten päivien hintoja. Tahdotko saada toisen vinkin? Tee varauksesi hyvissä ajoin. Jotta saisit käsityksen siitä, mitä lentoliput oikein maksavat, 265 € oli kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa menevän lennon alin hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana menopaluulento kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa maksoi vähintään 265 € ja korkeintaan 287 €. Kohteesta Tukholma (ARN) lähtevät yhdensuuntaiset matkat maksoivat samana aikana vain 136 €.
Mitkä ovat kohteen Pohjois-Pohjanmaa suosituimmat lentokentät?
Itsellesi parhaiten sopivan lentokentän valinta riippuu muun muassa liikenneyhteyksistä ja sijainnista. Kohteessa Pohjois-Pohjanmaa vaihtoehtoihin kuuluvat:

 • Oulu (OUL) – 225 lentoa kuukaudessa.
 • Kuusamo (KAO) – 34 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa?
Edellisten seitsemän päivän aikana lentoliput maksoivat kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa noin 265 € – 287 €.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa?
Huokein ajankohta hankkia lento kohteen Pohjois-Pohjanmaa lomaa varten on lokakuussa. Liput ovat kaikkein hinnakkaimmat kesän ja talven loma-aikoina, joten vältä varausten tekemistä silloin, mikäli mahdollista.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Pohjois-Pohjanmaa?

 • Oulu tarjoaa niin paljon nähtävää, että ei ole mikään ihme, että turistit aloittavat vierailunsa kohteessa Pohjois-Pohjanmaa yleensä tästä mielenkiintoisesta kohteesta. Voit viettää ensimmäiset pari päivää tutustuen tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Oulun yliopisto, ennen kuin siirryt perehtymään joihinkin tämän kohteen vähemmän kuuluisiin nähtävyyksiin.
 • Kun järjestät matkasi aktiviteetteja, on hyvä ottaa huomioon, että kohteessa Oulu on subarktinen ilmasto. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa säätiedotteet ennen lomaa, jotta saat paremman idea siitä, mitä odottaa.
 • Seuraavaksi listalle kannattaa lisätä Muhos, joka sijaitsee suurin piirtein 40 km kaakkoon kohteesta Oulu. Yksi tämän kaupungin mielenkiintoisimmista turistinähtävyyksistä on Lianjärvi.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Pohjois-Pohjanmaa?
ovat suosittuja kuukausia vierailla kohteessa Oulu, Pohjois-Pohjanmaa. Kesä alkaa täällä 20. Kesäkuuta, ja yleensä keskimääräinen lämpötila vaihtelee 51Fº (11Cº) – 64Fº (18Cº) välillä tähän aikaan. Nämä lämpimämmät kuukaudet sopivat täydellisesti kaupungin nähtävyyksiin tutustumiseen.