Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Raahe

Katso kaikki kohteen Raahe vuokra-autot

Autonvuokraus Raahessa

Kun haluat päästä nopeasti käsiksi Raahen tarjoamiin kokemuksiin ja elämyksiin, vuokraa auto Raahessa. Kuljetat vuokra-autolla huomattavasti erilaista matkatavaraa ja sen mukavuudesta ja avarista sisätiloista pääsee nauttimaan vaikka koko perhe. Ja kun hoidat autonvuokrauksen Expedian kautta, on mukava tietää, että vuokraamassasi autossa on aina tankki täytettynä, joten et koskaan maksa yllättäviä lisämaksuja. Auton vuokraus Raahessa sujuu kätevästi ja voit vertailla erilaisia vaihtoehtoja ja niiden sopivuutta omaan lomaasi tai matkaasi. Kauttamme löydät allesi aina mukavan vuokra-auton vaivatta.

Idyllinen Raahe sijaitsee Perämeren rannalla ja on säilyttänyt komeasti merenkulkuun liittyvät perinteensä. Meri ja saaristo, vanha puukaupunkialue kujineen sekä lukuisat tapahtumat luovat onnistuneeseen vierailuun upeat puitteet. Vertaa hintoja, hyödynnä tarjoukset, vuokraa auto ja tule käymään!

Vuokra-auto antaa Raahen kokemiselle hyvän rungon

Pakkaa vuokra-auton kyytiin koko perhe, sillä Raahen runsaat ja hyväntuuliset tapahtumat tarjoavat tekemistä ja kokemista kaikille.

Aloita suoran paraatipaikalta ja aja heti aluksi raahelaisten yhteiseen olohuoneeseen: Härkätorille. Kesätorstaisin järjestettävät toritapahtumat makean musiikin säestämänä keräävät kansaa viihtymään. Tai ajoita vierailusi Pekanpäivien, Raahe Festivoiden tai Rantajatsien aikaan. Ne kokoavat yleisöä ympäri Suomen jo vuosikymmenien kokemuksella.

Jo seuraavaksi on nähtävä kaupungin keskustaan liittyvä Vanha-Raahe, joka antaa oman erikoisleimansa kaupungille. Se on yksi parhaimmin säilyneitä suomalaisia 1800-luvun puukaupunkeja. Eikä pelkästään museoalue, vaan elämää sykkivä mielenkiintoinen kaupunginosa.

Hieman historiaa vaikka vuokra-auton takapenkille

Suomessa kenraalikuvernöörinä toiminut kreivi Pietari Brahe perusti Raahen Ruotsin vallan aikana vuonna 1649. Hän nimesi kaupungin itsensä mukaan Brahestadiksi. Liekö nimi ollut liian vaikea suomalaisten lausuttavaksi, kun nimi muuttui nykyiseen muotoonsa?

1700-luvun kahdella ensimmäisellä vuosikymmenellä käyty suuri Pohjan sota sekä isoviha hävittivät kaupungin lähes kokonaan, kun suurin osa porvaristosta pakeni sotaa Ruotsiin.

Englantilaiset nousivat maihin Raahessa 1854 ja polttivat muun muassa laivaveistämöt, tervahovin, pikipolttimon 11 laivaa ja 25 000 tynnyriä tervaa. Vaan pian sen jälkeen Raahe oli Suomen suurin laivanvarustajakaupunki. Höyrylaivakauteen siirtyminen ja Ouluun ulottuvan rautatien valmistuminen vähensivät kuitenkin Raahen merkitystä vientisatamana.

Kaupungissa on nyt asukkaita noin 25 000. Mutta kun nyt vuokra-autolla kerran ollaan liikkeellä, lasketaanpa mukaan koko Raahen seutukunta eli otetaan mukaan myös läheiset Pyhäjoen ja Siikajoen kunnat. Tällöin päästään jo 35 tuhanteen.

Nykyisin Raahe tunnetaan myös Pohjoismaiden suurimmasta terästehtaasta, SSAB:n Raahen terästehtaasta.

Vuokra-autolla on helppo huristella naapurikaupunkeihinkin

Kun sinulla on asiaa Ouluun, vuokra-autosi kiidättää sinut nopeasti 75 kilometriä pohjoisemmaksi. Kokkola löytyy 120 kilometriä vastakkaiseen suuntaan ja Kajaani, kun huristelet 200 km länteen.

Lähin lentoasema sijaitsee Oulunsalossa, noin 70 km Raahesta pohjoiseen. Jos tulet sinne, autovuokraamo antaa auton käyttöösi ja voit jatkaa matkaa kohti Raahea valitsemasi menopelin kyydittämänä.

Luovu hetkiseksi vuokra-autosta ja suuntaa saarille

Raahen edessä on runsaasti biodiversiteetiltään rikkaita saaria, muun muassa Iso-Kraaseli, Pikku-Kraaseli, Ämmä-Äijä ja Tasku. Suuri osa saaristoa kuuluu Natura 2000 -verkostoon.

Iso-Kraaselissa on 2,3 km pituinen luontopolku, jonka varrella on opastauluja, jotka kertovat saaren linnuista ja kasveista. Kesäisin saaressa laiduntaa lampaita. Taskun saari on suosittu retkeilykohde sekä kesällä että talvella. Ämmä, Äijä ja Iso-Soini ovat kasvaneet yhteen ja saarta kutsutaan nykyään nimellä Ämmä-Äijä. Saari on hyvä retkeilykohde sekä kesällä että talvella läheisen sijaintinsa vuoksi. Saarelta löytyvät hyvän, matalan uimarannan lisäksi edustavimmat lehtometsät ja merenrantaniityt sekä runsaslajiset kuivat ja tuoreet niityt.

Tässä oli kyllä sen verran perustetta paukata Raaheen, että vuokraa auto nyt – ja sitten matkaan!

Autonvuokraus kohteessa Raahe: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Raahe?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Raahe halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 55 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Raahe?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Raahe keskimäärin 61 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Raahe?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Raahe?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Raahe

Tutustu kohteeseen Raahe Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!