Halvat lennot Kuusamo

;

Halvimmat lennot kohteeseen Kuusamo

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 113 € yhdensuuntaisille lennoille ja 181 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Kuusamo

Tietoja Kuusamosta

Lennot Kuusamoon

Koillismaalla sijaitseva Kuusamo on yksi Suomen pohjoisimmista kaupungeista. Kuusamon kunnan alueella sijaitsee muun muassa Rukatunturi ja sen juurelle syntynyt etenkin hiihtoon keskittynyt vapaa-ajankeskus. Rukatunturin läheisyydessä on myös paljon mökkejä, ja Kuusamossa onkin Suomen kunnista viidenneksi eniten mökkejä. Kuusamossa on tekemistä myös kesällä, sillä Oulangan kansallispuisto ja sen sisällä kulkeva Suomen kuuluisin vaellusreitti Karhunkierros sijaitsevat suurimmaksi osaksi kunnan alueella. Reitin varrella on mm. Kiutakönkään koski. Kuusamon kaupungin alueella sijaitsee Kuusamon lentoasema, jolle on säännöllisiä suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja kausittaisia lentoja muutamalta muulta lentoasemalta. Expedian kautta Kuusamoon pääsee niin kätevästi kuin mahdollista.

Kuusamon lentoasema on lähinnä Finnairin käytössä, mutta myös muut lentoyhtiöt ovat lentäneet asemalle. Reitit ovat kuitenkin matkustajamääriltään pieniä ja voivat muuttua nopeastikin.

Kuusamo on ennen kaikkea talvilomakohde, joten liput voivat olla talvikuukausina hieman muuta vuotta kalliimpia. Kuusamossa, kuten muuallakin Pohjois-Suomessa, lumi pysyy maassa pitkään, joten Kuusamossa on runsaasti hiihtomatkailijoita myös keväällä, kun Keski-Euroopan hiihtoalueilta lumet ovat jo sulaneet. Sesonkiaikoina kannattaa olla lentojen varaamisen kanssa ajoissa liikkeellä, ja sama koskee toki muitakin vuodenaikoja.

Kuusamo on yksi Suomen suosituimmista luontokohteista sekä talvella että kesällä. Kuusamo ei kuitenkaan ole pelkkää luontoa, ja Kuusamon kaupunki tarjoaa myös monipuolisia kaupunkipalveluita.

Lentäminen Etelä-Suomesta Kuusamoon

Suorat lennot Etelä-Suomesta Kuusamoon kestävät noin tunnin ja neljäkymmentä minuuttia. Suurin osa Kuusamoon suuntautuvista lennoista lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joten esimerkiksi Tampereelta tai Turusta matkansa aloittavien matkustajien on ensin siirryttävä Vantaalle. Kotimaan lennoilla hyväksytyt matkustusasiakirjat ovat passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti ja ajokortti, mutta tiedot kannattaa aina tarkistaa ennen lentoa. Lapset eivät tarvitse matkustusasiakirjaa, jos he matkustavat vanhempiensa kanssa. Ellet ole Suomen kansalainen, tarkista vaatimukset omasta suurlähetystöstäsi.

Lennot Kuusamon lentoasemalle

Kuusamon lentoasema on paitsi Kuusamon asukkaiden portti maailmaan myös muun maan portti Rukan hiihtokeskukseen ja Oulangan kansallispuistoon. Lentoasema on erittäin pieni, vuosittaiset matkustajamäärät lasketaan vain kymmenissä tuhansissa, joten asemalla liikkuminen on helppoa ja loman voi aloittaa ilman stressiä.

Kuusamon lentoasema sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Kuusamon kaupungista ja 27 kilometrin päässä Rukalta. Pohjolan Matka on liikennöinyt lentoasemalta Kuusamoon ja sieltä Rukalle ja Sallalle. Lisätietoja aikatauluista ja hinnoista on yrityksen omilla verkkosivuilla. Muut linja-autoyhteydet käyvät ilmi Matkahuollon sivuilta. Linja-autojen lisäksi lentoasemalta on mahdollista ottaa taksi tai vuokrata oma auto ja jatkaa sillä matkaa kohti Rukaa, Sallaa tai muita kohteita Koillis-Suomessa.

Kuusamo kutsuu Expedian sivuilla! Käytä lentoja varatessasi tilaisuus hyväksesi ja varaa samalla huone vaikkapa Rukalta. Ja jos mielesi tekee tutustua syvemmin Koillismaan ja Lapin luontoon, vuokraa auto ja lähde omalle tutkimusmatkalle kohti Oulangan kansallispuistoa tai jotain muuta upeaa luontokohdetta!

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Kuusamo lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentäen, sinun ei tarvitse valita mille lentokentälle varaat lennot. Kohteessa Kuusamo on vain yksi kenttä – Kuusamo (KAO).
Kuinka kaukana KAO sijaitsee kaupungin keskustasta?
KAO sijaitsee kätevästi kaupungin keskustan lähellä. Sieltä on vain 4 km matkaa kohteen Kuusamo keskustaan.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Kuusamo?
Vieraile COVID-19-matkustusneuvontasivullamme, jos haluat saada viimeisintä tietoa kohdetta Kuusamo koskevista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ennen matkaasi. Sivulta saat tietoa muun muassa karanteenivaatimuksista ja terveysviranomaisten tiedotteista, ja näitä tietoja päivitetään jatkuvasti.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Kuusamo suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Kuusamo suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Kuusamo joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Kuusamo, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Kuusamo?
Kuusamo (KAO) sijaitsee 4 km:n päässä kohteen Kuusamo keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Kuusamo?
Koska vain yksi lentoyhtiö palvelee kohdetta Kuusamo, vaihtoehdot ovat rajalliset. Siksi onkin hyvä idea varata heti, kun matkapävät ovat tiedossa.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuusamo?
Finnair lentää suurimman osan lennoista kohteeseen Kuusamo. Suosituin lähtökaupunki on Kallio, ja Finnair tarjoaa useimmat tämän reitin lennot.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Kuusamo?
Upean loman suunnittelu kohteeseen Kuusamo on yksinkertaista, koska kohteeseen operoidaan 7 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Kuusamo?
Kamppi, Pasila ja Kallio ovat suosituimpia lähtölentokenttiä kohteeseen Kuusamo lennettäessä.
Miten kauan lento kohteen Kuusamo lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Kamppi, lentoaika on suurin piirtein 1 tunti ja 40 minuuttia. Kuusamo. Voit odottaa lentoajan olevan noin 1 tunti ja 40 minuuttia kohteesta Pasila, ja 1 tunti ja 40 minuuttia kohteesta Kallio.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Kuusamo?
Me kaikki tunnemme jonkun, joka onnistuu aina löytämään uskomattoman halvat lentoliput minne tahansa hän onkin matkalla. Haluatko tietää miten se on mahdollista? Hän ei jätä lentojen ostamista viime tinkaan. Toinen loistava tapa löytää paras mahdollinen tarjous on hintojen vertailu eri sivustoilla. Jos kohteessasi on enemmän kuin yksi lentokenttä, tarkista lentolippujen hinnat myös pienemmille kentille. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua hankkimaan lentoliput heti, kun löydät loistavan tarjouksen. Tarjoukset eivät yleensä ole voimassa kauaa! Tuurilla ja pienellä vaivalla löydät varmasti täydelliset liput.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Kuusamo?
Riippuen siitä mistä olet matkalla, matkasi kohteeseen Kuusamo voi olla joko todella helppo tai se voi viedä paljon aikaa. Kokosimme listan vinkkejä, joiden avulla pääset unohtumattomalle lomallesi huoletta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Ensiksi kannattaa pakata mukaan passisi, matkustusasiakirjasi, lompakko ja kaikki tarvitsemasi lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun kannattaa pakata viihdykettä koko lennon ajaksi, jotta et tylsisty. Loistavia vaihtoehtoja ovat hyvä kirja ja puhelin, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi. Jos aiot nukkua lennon aikana, hyvälaatuinen niskatyyny ja korvatulpat kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa vähintään deodorantti ja hammasharja.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Kannattaa tarkistaa, että matkalaukussasi ei ole vahingossa mitään terävää esinettä. Muita käsimatkatavaroissa kiellettyjä esineitä ovat helposti syttyvät ja räjähtävät materiaalit, kuten aerosolit ja polttoaineet, sekä nesteet ja geelit, jos niiden pakkaukset ovat tilavuudeltaan 100 millilitraa suurempia.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita harkitessasi kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska nilkat ja jalat turpoavat usein matkan aikana. Tilavat, matalakantaiset kengät ovat aina hyvä idea.
  • Valitettavasti yksi lennonaikainen riski on syvä laskimotukos, verihyytymäongelma, jonka aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen. Tältä välttyäksesi kannattaa kävellä matkustamossa aina, kun siihen on mahdollisuus. Tukisukat ja -sukkahousut käyttäminen saattaa myös vähentää riskiä.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Kuusamo?
Jos olet valmistautunut hyvin ennen lentoasemalle saapumista, lentosi kohteeseen Kuusamo tulee olemaan helpompi. Tutustu vinkkeihimme siitä, miten pääset turvatarkastuksen läpi stressittä:

  • Pidä passisi ja matkustusasiakirjasi ulottuvillasi. Ne pitää esittää ensimmäiseksi turvatarkastuksessa.
  • Turvatarkastuksessa sinun täytyy poistaa taskuistasi kaikki, mikä voi mahdollisesti aiheuttaa hälytyksen. Näitä ovat esimerkiksi korvakuulokkeet ja puhelimet sekä vyöt ja takit. Ne kaikki läpivalaistaan erikseen.
  • Kaikki elektroniset laitteesi, kuten läppärit ja puhelimet, menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi lentokentän turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Haluatko ottaa lomallesi mukaasi hajuveden? Se ei ole ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit tuoda sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Oikeanlaiset kengät voivat säästää useita minuutteja lentokentällä. Saappaat pitää usein ottaa pois jalasta ja laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Ballerinoja ja muita kevyitä kenkiä ei useimmiten skannata erikseen.
  • Lentoyhtiöt eivät salli teräviä esineitä käsimatkatavaroissa. Jos haluat ottaa tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, muista pakata ne ruumaan menevään matkalaukkuusi.

Tietoa lennoista kohteeseen Kuusamo
Kohdelentokenttä
Kuusamo
Kohdelentokentän IATA-koodi
KAO
Kohdekaupunki
Kuusamo
Menopaluumatkan hinta
180 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Kuusamo

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 113 € yhdensuuntaisille lennoille ja 181 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair