Halvat lennot Kuusamo

Halvimmat lennot kohteeseen Kuusamo

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 84 € yhdensuuntaisille lennoille ja 168 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Kuusamo

Tietoja Kuusamosta

Lennot Kuusamoon

Koillismaalla sijaitseva Kuusamo on yksi Suomen pohjoisimmista kaupungeista. Kuusamon kunnan alueella sijaitsee muun muassa Rukatunturi ja sen juurelle syntynyt etenkin hiihtoon keskittynyt vapaa-ajankeskus. Rukatunturin läheisyydessä on myös paljon mökkejä, ja Kuusamossa onkin Suomen kunnista viidenneksi eniten mökkejä. Kuusamossa on tekemistä myös kesällä, sillä Oulangan kansallispuisto ja sen sisällä kulkeva Suomen kuuluisin vaellusreitti Karhunkierros sijaitsevat suurimmaksi osaksi kunnan alueella. Reitin varrella on mm. Kiutakönkään koski. Kuusamon kaupungin alueella sijaitsee Kuusamon lentoasema, jolle on säännöllisiä suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja kausittaisia lentoja muutamalta muulta lentoasemalta. Expedian kautta Kuusamoon pääsee niin kätevästi kuin mahdollista.

Kuusamon lentoasema on lähinnä Finnairin käytössä, mutta myös muut lentoyhtiöt ovat lentäneet asemalle. Reitit ovat kuitenkin matkustajamääriltään pieniä ja voivat muuttua nopeastikin.

Kuusamo on ennen kaikkea talvilomakohde, joten liput voivat olla talvikuukausina hieman muuta vuotta kalliimpia. Kuusamossa, kuten muuallakin Pohjois-Suomessa, lumi pysyy maassa pitkään, joten Kuusamossa on runsaasti hiihtomatkailijoita myös keväällä, kun Keski-Euroopan hiihtoalueilta lumet ovat jo sulaneet. Sesonkiaikoina kannattaa olla lentojen varaamisen kanssa ajoissa liikkeellä, ja sama koskee toki muitakin vuodenaikoja.

Kuusamo on yksi Suomen suosituimmista luontokohteista sekä talvella että kesällä. Kuusamo ei kuitenkaan ole pelkkää luontoa, ja Kuusamon kaupunki tarjoaa myös monipuolisia kaupunkipalveluita.

Lentäminen Etelä-Suomesta Kuusamoon

Suorat lennot Etelä-Suomesta Kuusamoon kestävät noin tunnin ja neljäkymmentä minuuttia. Suurin osa Kuusamoon suuntautuvista lennoista lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joten esimerkiksi Tampereelta tai Turusta matkansa aloittavien matkustajien on ensin siirryttävä Vantaalle. Kotimaan lennoilla hyväksytyt matkustusasiakirjat ovat passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti ja ajokortti, mutta tiedot kannattaa aina tarkistaa ennen lentoa. Lapset eivät tarvitse matkustusasiakirjaa, jos he matkustavat vanhempiensa kanssa. Ellet ole Suomen kansalainen, tarkista vaatimukset omasta suurlähetystöstäsi.

Lennot Kuusamon lentoasemalle

Kuusamon lentoasema on paitsi Kuusamon asukkaiden portti maailmaan myös muun maan portti Rukan hiihtokeskukseen ja Oulangan kansallispuistoon. Lentoasema on erittäin pieni, vuosittaiset matkustajamäärät lasketaan vain kymmenissä tuhansissa, joten asemalla liikkuminen on helppoa ja loman voi aloittaa ilman stressiä.

Kuusamon lentoasema sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Kuusamon kaupungista ja 27 kilometrin päässä Rukalta. Pohjolan Matka on liikennöinyt lentoasemalta Kuusamoon ja sieltä Rukalle ja Sallalle. Lisätietoja aikatauluista ja hinnoista on yrityksen omilla verkkosivuilla. Muut linja-autoyhteydet käyvät ilmi Matkahuollon sivuilta. Linja-autojen lisäksi lentoasemalta on mahdollista ottaa taksi tai vuokrata oma auto ja jatkaa sillä matkaa kohti Rukaa, Sallaa tai muita kohteita Koillis-Suomessa.

Kuusamo kutsuu Expedian sivuilla! Käytä lentoja varatessasi tilaisuus hyväksesi ja varaa samalla huone vaikkapa Rukalta. Ja jos mielesi tekee tutustua syvemmin Koillismaan ja Lapin luontoon, vuokraa auto ja lähde omalle tutkimusmatkalle kohti Oulangan kansallispuistoa tai jotain muuta upeaa luontokohdetta!

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Kuusamo

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 84 € yhdensuuntaisille lennoille ja 168 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair