Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Kalajoella

Pohjois-Pohjanmaalta löytyy samannimisen joen suulta Kalajoen kaupunki, joka tunnetaan matkailukaupunkina. Erityisen kuuluisia ovat Kalajoen hiekkasärkät, jotka houkuttelevat matkailijoita nauttimaan Kalajoen tarjoamista nähtävyyksistä ja palveluista. Kun matkailija tekee hotellivarauksen Kalajoelle, on hän tehnyt hyvän valinnan kohti unelmalomaa viehättävällä Kalajoella. Seuraava siirto on vuokrata auto Kalajoella, jolla voi kulkea koko perheen voimin ihailemassa ainutlaatuista Kalajokea.

Varaa vuokra-auto ajoissa

Kalajoki on merenrantakaupunki, ja meri on tärkeässä osassa Kalajoen elämää. Merellä ja sen äärellä tapahtuu Kalajoella jokaisena vuodenaikana. Matkailijalle Kalajoki tarjoaa pitkät hiekkarannat ja ainutlaatuisen meren läheisyyttä henkivän tunnelman. Halpoja matkoja Kalajoelle kannattaa etsiä, koska silloin tällöin löytyy sopivia tarjouksia. Kalajoelle lomalle haluavan matkailijan täytyy olla ajoissa liikkeellä, koska hotellit ovat usein täynnä ja Kalajoen autonvuokrauspalvelut ruuhkautuvat.

Tutustu Kalajoen autovuokraamoihin

Matkustaminen Kalajoelle onnistuu helposti eri puolilta Suomea. Etelä-Suomesta voi ottaa lennon Kalajoelle, jossa ei tosin ole omaa lentoasemaa, mutta läheisimmän lentoaseman eli Kokkolan kautta pääsee kätevästi Kalajoelle. Suora lento Helsingistä kestää vain hieman yli tunnin, ja juna- tai bussiyhteys Kalajoelle kestää toisen tunnin. Eli jo noin kahden tunnin päästä voi olla nauttimassa Kalajoen merellisestä tunnelmasta. Junalla ja linja-autolla Kalajoelle voi matkustaa eri puolilta maata, vaikka matka hieman kauempaa tietenkin myös kestää hieman pidempään. Koska Kalajoella on paljon tekemistä ja näkemistä, autonvuokraus Kalajoella antaa erityisesti perheille mahdollisuuden viettää lomaa aikatauluista välittämättä.

Kalajoki ei ole kovin suuri kaupunki, vaikka sinne saapuukin runsaasti matkailijoita vuoden ympäri. Kalajoella on kuitenkin ainakin yksi autonvuokrauspiste, ja se löytyy tällä hetkellä Meriluontokeskuksen yhteydestä. Kalajoen autonvuokrausyritykset ovatkin keskittäneet toimintaansa lähialueille Kalajoen sijaan, mutta auton noutopisteeksi voi kuitenkin aina valita itselleen parhaan vaihtoehdon. Autonvuokraus Kalajoella kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kuin saapuu lomalle. Expedian autonvuokrauspalvelu auttaa auton vuokrauksessa, ja sen kautta voi myös hakea tarjouksia, joiden avulla auton voi saada vuokrattua edullisemmin. Autoa vuokrauspalvelusta etsiessä kannattaa myös etsiä tietoa, onko kaupungissa toimipisteitä esimerkiksi hotellien, kylpylän, autoliikkeen tai jonkin muun palvelun yhteydessä. Toimipisteiden sijainnit vaihtelevat, joten siksi ajan tasalla oleva tieto on tärkeää. Kun vuokraat auton Kalajoella, muista erityisesti vilkkaimpina sesonkiaikoina olla liikkeellä tarpeeksi ajoissa, koska vuokra-autoja on saatavilla rajoitettu määrä.

Kalajoki – unelmien lomakohde meren rannalla

Kalajoki on uskomattoman monipuolinen matkakohde. Meri ja sen tarjoamat mahdollisuudet yhdistyvät maalla viheriöivään luontoon ja erilaisiin aktiviteetteihin sekä viihde- ja kulttuuritarjontaan. Kalajoki on yhdistelmä pohjoisen viehätystä ja etelän rantalomaa. Kalajoella matkailijaa odottavat kuuluisat hiekkasärkät, joita on silmänkantamattomiin jatkuvilla hiekkarannoilla ja myös kauempana sisämaassa. Hiekkarannan rento tunnelma tempaisee matkailijan helposti mukaansa, ja arkielämän kiire ja stressi unohtuvat. Kesällä Kalajoella voi uida, surfata, veneillä, tehdä retkiä saaristoon, kalastaa, katsella lintuja, nauttia hylkeen seurasta ja rakentaa hiekkalinnoja. Jos mereltä haluaa välillä kauemmaksi, voi lähteä patikoimaan luontoreitille tai pyöräilemään, viedä lapset kylpylään tai vesipuistoon tai vain nauttia rennosta tunnelmasta läheisen kainalossa. Kalajoki sopii kaikenikäisille matkailijoille, ja siellä onnistuu niin kahdenkeskinen rauhoittuminen kuin lapsiperheen vilkas lomailu. Talvella Kalajoen kaunis luonto näyttää parhaat puolensa esimerkiksi hiihdon ja muiden talvisten harrastusten parissa viihtyville matkailijoille. Sekä kesällä että talvella esimerkiksi kylpylän palvelut, huimat vesiliukumäet, laadukas ruoka ja ilta- ja yöelämä sekä teatteriesitykset ja konsertit takaavat matkailijoiden viihtyvyyden ympäri vuorokauden. Esimerkiksi piknik ja yhteiset pallopelit tai muu yhteinen hauskanpito ovat osa Kalajoen tunnelmaa, jonka pariin matkailijat palaavat yhä uudestaan.

Autonvuokraus kohteessa Kalajoki: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Kalajoki?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Kalajoki halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Kalajoki?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Kalajoki keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Kalajoki?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Kalajoki?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Kalajoki

Tutustu kohteeseen Kalajoki Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!