Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Ylivieska

Vuokraa auto Ylivieskasta ja koe Pohjanmaa aidoimmillaan

Ylivieska on Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sijaitseva kunta, joka muodostaa yhdessä naapurikyliensä Alavieskan, Sievin ja Oulaisen kanssa Ylivieskan seudun. Ylivieskan seudulla asuu noin 30 000 asukasta, ja sen matkailuvaltteja ovat varsinkin alueen rauha ja kaunis luonto sekä sen läheisyys muihin suurempiin kaupunkeihin, kuten Ouluun ja Kokkolaan. Ylivieskan seudulla on paljon nähtävää ja koettavaa varsinkin luonnon ystäville: kun vuokraat Ylivieskasta auton, ovat niin luonto kuin alueen kaupungitkin helposti ulottuvillasi.

Expedialla on Ylivieskan seudulla useita yhteistyökumppaneita, joilta vuokraat autosi edullisesti ja luotettavasti. Kaikki autovuokraamomme Ylivieskassa noudattavat reilua polttoainepolitiikkaa, joten voit olla varma, ettei hintaan lisätä mitään yllättäviä lisämaksuja. Lisäksi autovuokraamomme tarjoavat asiakkailleen aina joustavat nouto- ja palautusajat sekä laajan valikoiman eri tarpeisiin soveltuvia laadukkaita vuokra-autoja koko perheelle sopivista menopeleistä aina pienempiin ja polttoainetehokkaampiin autoihin.

Anna loman olla lomaa ja hoida autonvuokraus alta pois jo kotoa käsin. Vertaile autoja ja niiden hintoja mukavasti kotisohvallasi ja valitse vuokra-auto, jollaisen juuri sinun lomaasi Ylivieskassa tarvitset. Kun saavut Ylivieskaan, vuokra-auto odottaa sinua jo lähtövalmiina, tankki täynnä polttoainetta. Ota alle mukava ja laadukas vuokra-auto Ylivieskassa luotettavalta palveluntarjoajalta, niin kerkeät lomallasi enemmän, eikä lomastressi pääse iskemään täpärissäkään tilanteissa!

Vuokra-autoon ja suunnaksi luonto

Yöpyminen Ylivieskassa on edullista ja seudulta löytyy hotellien lisäksi useita hyvin varusteltuja mökkejä ja huviloita. Vuokra-autolla majoitus ei ole ongelma, sillä voit hurauttaa Ylivieskan keskustaan tai muihin alueen kaupunkeihin helposti vaikkapa suoraan metsän keskeltä. Ylivieskan seutuun onkin helpoin tutustua ajelemalla alueen kylissä ja tutustumalla maaseutuun pienempien teiden ja luontopolkujen varrelta.

Isojärven-Ahvenlammen luontopolulla esimerkiksi pääsee ihailemaan niin soita ja lehtometsiä kuin kallioitakin. Luontopolku on noin neljä kilometriä pitkä, ja sen aloituspisteeseen on helppo löytää selkeiden opasteiden avulla, kun on ensin kääntynyt Oulaisten ja Ylivieskan väliseltä tieltä Isojärvelle. Toinen monipuolinen luontopolku löytyy Sievin Kukonkylältä. Polku on kolme kilometriä pitkä ja sen varrelta löytyy muun muassa luola, lintutorni ja laavu. Alueella on myös vanha tervahauta, joka muistuttaa alueella aikanaan tapahtuneesta tervan poltosta.

Autovuokraamosta naapurikaupunkiin

Ylivieska sijaitsee melko lähellä useampaakin kaupunkia, ja sieltä on helppo piipahtaa päiväretkelle vaikkapa Ouluun, Kalajoelle tai Raaheen. Vuokra-autolla matka Ouluun kestää vain vajaat kaksi tuntia suuntaansa, ja Oulussa päivä kuluu mukavasti Oulun tuomiokirkkoon tai Tiedekeskus Tietomaahan tutustuen. Hieman Oulua lähempänä sijaitsevassa Raahessakin kannattaa piipahtaa Ylivieskassa lomaillessaan. Kaupungin vanha osa Wanha Raahe hurmaa pienillä kujillaan ja puutaloillaan, ja löytyypä kaupungista Suomen vanhin paikallismuseokin. Raahen ja sitä läheisen saariston luonto tarjoaa niin ikään upeita elämyksiä sekä hyvät mahdollisuudet vesiurheiluun.

Reilun 40 kilometrin päässä Ylivieskasta sijaitsee toinen mielenkiintoinen vierailukohde, Kalajoki. Kalajoki tunnetaan erityisesti hiekkasärkistään, upeista hiekkarannoistaan ja kattavista loma-aktiviteeteistaan, joista ei alueella todellakaan ole pulaa. Kuumana kesäpäivänä suunnataan tietenkin rannalle tai Jukupark-vesipuistoon, ja sadepäivän kruunaa vaikkapa SaniFani-kylpylä ja -sisäleikkipuisto tai visiitti Kalajoen Meriluontokeskukseen, josta löytyy myös sukellusvenesimulaattori. Lisäksi Kalajoella voi muun muassa ratsastaa, golfata, kalastaa, hiihtää, pyöräillä, purjehtia, moottorikelkkailla ja keilata!

Ylivieskaan on helppo tulla

Ylivieska on helppo ja mukava lomanviettopaikka. Lentoja Ylivieskaan ei ole, mutta perille pääsee helposti bussilla taikka lentämällä läheisille Oulun tai Rovaniemen lentoasemille. Perillä liikkuminen on helppoa vuokra-autolla, tiet kun ovat alueella erittäin hyväkuntoisia. Varaa oma vuokra-autosi jo nyt ja varmista itsellesi ja matkaseurueellesi ikimuistoinen loma Pohjanmaalla!

Autonvuokraus kohteessa Ylivieska: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Ylivieska?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Ylivieska halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Ylivieska?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Ylivieska keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Ylivieska?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Ylivieska?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Ylivieska

Tutustu kohteeseen Ylivieska Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!