Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Ylivieska

Vuokraa auto Ylivieskasta ja koe Pohjanmaa aidoimmillaan

Ylivieska on Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sijaitseva kunta, joka muodostaa yhdessä naapurikyliensä Alavieskan, Sievin ja Oulaisen kanssa Ylivieskan seudun. Ylivieskan seudulla asuu noin 30 000 asukasta, ja sen matkailuvaltteja ovat varsinkin alueen rauha ja kaunis luonto sekä sen läheisyys muihin suurempiin kaupunkeihin, kuten Ouluun ja Kokkolaan. Ylivieskan seudulla on paljon nähtävää ja koettavaa varsinkin luonnon ystäville: kun vuokraat Ylivieskasta auton, ovat niin luonto kuin alueen kaupungitkin helposti ulottuvillasi.

Expedialla on Ylivieskan seudulla useita yhteistyökumppaneita, joilta vuokraat autosi edullisesti ja luotettavasti. Kaikki autovuokraamomme Ylivieskassa noudattavat reilua polttoainepolitiikkaa, joten voit olla varma, ettei hintaan lisätä mitään yllättäviä lisämaksuja. Lisäksi autovuokraamomme tarjoavat asiakkailleen aina joustavat nouto- ja palautusajat sekä laajan valikoiman eri tarpeisiin soveltuvia laadukkaita vuokra-autoja koko perheelle sopivista menopeleistä aina pienempiin ja polttoainetehokkaampiin autoihin.

Anna loman olla lomaa ja hoida autonvuokraus alta pois jo kotoa käsin. Vertaile autoja ja niiden hintoja mukavasti kotisohvallasi ja valitse vuokra-auto, jollaisen juuri sinun lomaasi Ylivieskassa tarvitset. Kun saavut Ylivieskaan, vuokra-auto odottaa sinua jo lähtövalmiina, tankki täynnä polttoainetta. Ota alle mukava ja laadukas vuokra-auto Ylivieskassa luotettavalta palveluntarjoajalta, niin kerkeät lomallasi enemmän, eikä lomastressi pääse iskemään täpärissäkään tilanteissa!

Vuokra-autoon ja suunnaksi luonto

Yöpyminen Ylivieskassa on edullista ja seudulta löytyy hotellien lisäksi useita hyvin varusteltuja mökkejä ja huviloita. Vuokra-autolla majoitus ei ole ongelma, sillä voit hurauttaa Ylivieskan keskustaan tai muihin alueen kaupunkeihin helposti vaikkapa suoraan metsän keskeltä. Ylivieskan seutuun onkin helpoin tutustua ajelemalla alueen kylissä ja tutustumalla maaseutuun pienempien teiden ja luontopolkujen varrelta.

Isojärven-Ahvenlammen luontopolulla esimerkiksi pääsee ihailemaan niin soita ja lehtometsiä kuin kallioitakin. Luontopolku on noin neljä kilometriä pitkä, ja sen aloituspisteeseen on helppo löytää selkeiden opasteiden avulla, kun on ensin kääntynyt Oulaisten ja Ylivieskan väliseltä tieltä Isojärvelle. Toinen monipuolinen luontopolku löytyy Sievin Kukonkylältä. Polku on kolme kilometriä pitkä ja sen varrelta löytyy muun muassa luola, lintutorni ja laavu. Alueella on myös vanha tervahauta, joka muistuttaa alueella aikanaan tapahtuneesta tervan poltosta.

Autovuokraamosta naapurikaupunkiin

Ylivieska sijaitsee melko lähellä useampaakin kaupunkia, ja sieltä on helppo piipahtaa päiväretkelle vaikkapa Ouluun, Kalajoelle tai Raaheen. Vuokra-autolla matka Ouluun kestää vain vajaat kaksi tuntia suuntaansa, ja Oulussa päivä kuluu mukavasti Oulun tuomiokirkkoon tai Tiedekeskus Tietomaahan tutustuen. Hieman Oulua lähempänä sijaitsevassa Raahessakin kannattaa piipahtaa Ylivieskassa lomaillessaan. Kaupungin vanha osa Wanha Raahe hurmaa pienillä kujillaan ja puutaloillaan, ja löytyypä kaupungista Suomen vanhin paikallismuseokin. Raahen ja sitä läheisen saariston luonto tarjoaa niin ikään upeita elämyksiä sekä hyvät mahdollisuudet vesiurheiluun.

Reilun 40 kilometrin päässä Ylivieskasta sijaitsee toinen mielenkiintoinen vierailukohde, Kalajoki. Kalajoki tunnetaan erityisesti hiekkasärkistään, upeista hiekkarannoistaan ja kattavista loma-aktiviteeteistaan, joista ei alueella todellakaan ole pulaa. Kuumana kesäpäivänä suunnataan tietenkin rannalle tai Jukupark-vesipuistoon, ja sadepäivän kruunaa vaikkapa SaniFani-kylpylä ja -sisäleikkipuisto tai visiitti Kalajoen Meriluontokeskukseen, josta löytyy myös sukellusvenesimulaattori. Lisäksi Kalajoella voi muun muassa ratsastaa, golfata, kalastaa, hiihtää, pyöräillä, purjehtia, moottorikelkkailla ja keilata!

Ylivieskaan on helppo tulla

Ylivieska on helppo ja mukava lomanviettopaikka. Lentoja Ylivieskaan ei ole, mutta perille pääsee helposti bussilla taikka lentämällä läheisille Oulun tai Rovaniemen lentoasemille. Perillä liikkuminen on helppoa vuokra-autolla, tiet kun ovat alueella erittäin hyväkuntoisia. Varaa oma vuokra-autosi jo nyt ja varmista itsellesi ja matkaseurueellesi ikimuistoinen loma Pohjanmaalla!

Tutustu kohteeseen Ylivieska

Tutustu kohteeseen Ylivieska Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!