Hotellit - Ylivieska

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ylivieska – hotellit

Santa's Resort & Spa Hotel Sani
3.5 out of 5
Jukupolku 5, Kalajoki
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
89 €
per night
Jan 22 - Jan 23
4.1/5Very Good! (353 arvostelua)

"Siisti huone, merinäköalalla. Ihana luonto lähimaastossa. Ystävällinen henkilökunta"…"

Arvosteltu 7.10.2019

Santa's Resort & Spa Hotel Sani
Hotelli-Ravintola Lokkilinna
3 out of 5
Matkailutie 199, Kalajoki
Hae hinnat
4.3/5Excellent! (93 arvostelua)

"Hyvä löylyt saunassa ja riittävän hyvä aamupala. Ystävällinen henkilökunta"…"

Arvosteltu 29.10.2019

Hotelli-Ravintola Lokkilinna
Safarimajoitus
2.5 out of 5
Merisärkäntie 10, Kalajoki
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
99 €
per night
Jan 22 - Jan 23
4.9/5Exceptional! (8 arvostelua)
Loistava valinta!

"Rauhallista ja miellytävää!"…"

Arvosteltu 12.10.2019

Safarimajoitus
Sandy Kelt, Irish House Apartments
4 out of 5
Kalakuja 7, Kalajoki
160 €
per night
Jan 22 - Jan 23
4.6/5Exceptional! (31 arvostelua)

"erittäin mukavat huoneistot, hyvällä paikalla keskustassa. todella piti siitä, tulemme takaisin sinne. oli pölyä, mutta ei paljon. kiitos"…"

Arvosteltu 25.8.2019

Sandy Kelt, Irish House Apartments
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Ylivieska
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Ylivieska, Oulu

Hotellit Ylivieskassa: Ylivieska on pienehkö kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Vaikka kaupunki on varsin kompakti, se on merkittävä taloudellinen keskus ja monipuolinen matkakohde. Aivan Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan rajalla Kalajoen varrella sijaitseva kaupunki houkuttelee paljon vierailijoita ympäri vuoden erityisesti hyvillä ostosmahdollisuuksillaan. Hotellit Ylivieskassa palvelevat alueella matkailevia, ja niiden korkea palvelutaso täyttää varmasti vaativankin asiakkaan tarpeet.

Majoitu mukavasti Ylivieskassa

Yöpyminen Ylivieskassa on miellyttävää, sillä kaupungin viehättävä tunnelma saa matkailijan tuntemaan olonsa kotoisaksi. Pienen kaupungin ilmapiiri on tunnelmallinen, ja kaikkialle on helppo liikkua. Hotelleja Ylivieskassa ja sen lähiseudulla on riittävästi alueella matkailevien tarpeisiin, ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva majoituspaikka. Ylivieskan kesätapahtumien aikaan vierailijoita on usein paljon, joten on hyvä idea varata huone ajoissa. Hyvien yhteyksien ansiosta majoittua voi myös naapurikaupungissa.

Helposti saavutettavissa ympäri vuoden

Ylivieska sijaitsee varsin keskeisellä paikalla Pohjois-Pohjanmaalla. Sieltä on kohtuulliset etäisyydet moniin lähiseudun suurempiin kaupunkeihin, joten liikenneyhteydet ovat hyvät. Matkat Ylivieskaan onkin helppo järjestää, sillä lyhyen matkan päässä sijaitsee tärkeitä liikenteen solmukohtia. Alueella on erinomaiset julkisen liikenteen kulkuyhteydet, ja esimerkiksi linja-autolla pääsee sujuvasti suorilla yhteyksillä ilman vaihtoja maakunnan suurempiin kaupunkeihin. Junalla pääsee sekä etelän että pohjoisen suunnasta nopeasti Ylivieskaan ja lisäksi myös itään päin pääsee kätevästi vaihtoyhteydellä. Lennot Ylivieskaan tarkoittavat käytännössä lentoja joko Ouluun tai Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalle, sillä Ylivieskan omalla lentoasemalla ei ole kaupallista liikennettä. Molemmilta lähiseutujen lentoasemilta on kuitenkin vain noin tunnin tai puolentoista matka perille Ylivieskaan, joten yhä suositummaksi käyvä lentomatkustaminenkin onnistuu hyvin. Ylivieskassa liikkuminen onnistuu helposti jalkaisin, sillä etäisyydet ovat lyhyet ja suositut nähtävyydet varsin lähellä toisiaan. Tarvittaessa kaupungin joukkoliikenteen busseilla voi siirtyä paikasta toiseen, ja autolla kaupunkiin saapuneet pääsevät hyödyntämään kaupungin hyviä pysäköintimahdollisuuksia. Autonvuokraus Ylivieskassa onnistuu keskustan ja erityisesti matkakeskuksen alueelta, mutta autoa ei välttämättä tarvitse kaupungissa liikkumiseen. Kesä on suosituinta aikaa matkustaa Ylivieskaan, kuten niin moniin muihinkin Suomen kaupunkeihin. Kesätapahtumat houkuttelevat aina paljon vierailijoita, ja edulliset hotellit Ylivieskassa ja sen ympäristössä tarjoavat mahdollisuuden majoittua aivan tapahtumien tuntumassa.

Elämysten Ylivieska

Ylivieskan suurimpia vetonauloja ovat monipuoliset kesätapahtumat. Kesäkuinen Sun Pampas -festivaali sekä elokuun Härkäjuhlat houkuttelevat paljon vierailijoita tutustumaan kaupunkiin. Tapahtumien aikaan kaupungissa majoittuvien kannattaa tehdä hotellivaraus Ylivieskaan jo hyvissä ajoin. Hotellivalikoima ei kaupungin pienen koon vuoksi ole erityisen laaja, joten tapahtumat voivat täyttää ne jo varhain. Hotelleja on kuitenkin myös naapuripaikkakunnilla, joista on kätevä siirtyä tapahtumapaikoille. Ylivieska tunnetaan myös muusta kulttuuritarjonnasta. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva Ylivieskatalo Akustiikka toimii monien eri kulttuuritapahtumien keskipisteenä, onhan siellä suuri konserttisali ja monipuoliset konferenssitilat. Myös näyttelysali kuuluu Akustiikan valikoimiin. Näyttelysalissa järjestetään kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä.

Ylivieska on myös Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella merkittävä kaupan ja liiketoiminnan keskus. Se on jo kauan tunnettu vilkkaana autokaupan keskittymänä, mutta erityisesti 2000-luvulla sinne on muodostunut varsin monipuolinen vähittäiskaupan keskus. Ylivieska onkin suosittu ostosmatkojen kohde, jossa käydään vähintäänkin ohikulkumatkalla tutkimassa monipuolisia valikoimia. Ylivieskassa vierailevat pääsevätkin nauttimaan harvinaisen hyvistä ostosmahdollisuuksista muiden aktiviteettien ohella. Kiehtovat museot, kauniit luontokohteet ja monet tunnettujen taiteilijoiden toteuttamat patsaat ympäri kaupunkia tarjoavat paljon nähtävää Ylivieskassa vieraileville. Viihtyisä tunnelma ja monipuolinen tarjonta tekevät Ylivieskasta monipuolisen matkakohteen, joka sopii monenlaisille matkailijoille. Siellä viihtyvät niin perhelomailijat kuin kaveriporukatkin, sillä kaupungin tapahtumakalenterissa on paljon viihdettä joka makuun. Hotellit Ylivieskassa majoittavat mukavasti kaikki alueella matkailevat, olipa kyse sitten läpikulkumatkasta tai pidemmästä viipymisestä kaupungissa.

Voit tutustua kohteen Ylivieska hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Ylivieska kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Ylivieska, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Ylivieska. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Ylivieska – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Ylivieska - viimeaikaiset arvostelut