Halvat lennot Lappeenranta

Lisätietoja – Lappeenranta

Tietoa Lappeenrannasta

Lennot Lappeenrantaan

Saimaan eteläisellä rannalla sijaitsee viihtyisä Lappeenrannan kaupunki. Lento Lappeenrantaan vie sinut viettämään aktiivista lomaa monien urheilulajien parissa, kaupunkilomaa ostoksineen ja ravintolaillallisineen tai rentouttavaa lomaa alueen kylpylässä. Kokoa itsellesi sopivin pakettimatka Lappeenrantaan ja lähde nauttimaan Etelä-Karjalan elämyksistä! Halvat lennot Lappeenrantaan löydät helposti Expedian sivujen hakukoneella.

Lappeenranta on vuosisatojen ajan sijainnut keskeisellä paikalla rajalinjojen tuntumassa ja saanut vaikutteita sekä itäisestä että läntisestä kulttuurista. Alue on ollut välillä niin ruotsalaisten kuin venäläistenkin hallussa. Rajan läheisyys näkyy myös siinä, että toisen maailmansodan aikana Lappeenrannan läheisyyteen rakennettiin Salpalinjan puolustuslinja, jonka betonikorsuihin ja taisteluhautoihin voi tutustua retkeilyreittejä pitkin.

Lappeenrannan historiaan pääsee parhaiten tutustumaan Lappeenrannan linnoituksen alueella. Rakennukset ovat peräisin 1700- ja 1800-luvuilta. Linnoituksessa sijaitsee laaja kirjo erilaisia museoita aina Etelä-Karjalan museosta taidemuseoon ja Ratsuväkimuseoon. Museovierailujen ohella voit linnoituksessa käydä lukuisissa pikkupuodeissa matkamuisto-ostoksilla tai kahviloissa. Alueen historiaa valottavat myös lentoaseman lähellä sijaitseva Karjalan ilmailumuseo sekä Saimaan kanavan rakentamisen vaiheista kertova museo. Lappeenrannan historiallisiin nähtävyyksiin lukeutuu lisäksi 1800-luvulla rakennettu puinen raatihuone.

Halpoja lentoja Lappeenrantaan

Lappeenrannan lennot saapuvat Lappeenrannan omalle lentoasemalle, joka sijaitsee vain noin kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kenttä valmistui vuonna 1918 ja on näin ollen vanhin edelleen käytössä oleva kenttä Suomessa. Lappeenrannan lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupunkiin. Majoituspaikkasi tavoittamiseksi voit turvautua joko paikallisbusseihin, taksiin tai lyhyen matkan ansiosta kulkea kävellen keskustaan. Myös autonvuokraus Lappeenrannasta onnistuu. Vuokra-autolla pääsee myös kätevästi matkustamaan pidemmällekin, sillä Lappeenranta on kuntaliitosten myötä laajentunut ja osa matkailukohteista sijaitsee kauempana kaupungin keskustasta.

Lappeenrannan lentoasemalta lennetään lomalentoja Euroopan eri kohteisiin ja takaisin Lappeenrantaan, mutta Suomen sisäisiä lentoja Lappeenrantaan ei ole tällä hetkellä tarjolla. Jos haluat matkustaa Suomen sisällä Lappeenrantaan, on silloin turvauduttava muihin kulkuneuvoihin. Esimerkiksi Helsingistä pääsee nopeasti junalla perille Lappeenrantaan. Etelänlomaan voi kuitenkin näppärästi yhdistää vierailun Lappeenrantaan ja valita sellaisen paluulennon, joka laskeutuu Lappeenrantaan. Näin lomasi jatkuu vielä koto-Suomen kamaralla Etelä-Karjalan maisemissa.

Risteilyjä Saimaan saaristoon sekä monenlaisia aktiviteetteja

Lappeenrannassa viihtyy koko perhe monipuolisten aktiviteettien parissa niin kesällä kuin talvellakin. Seikkailupuistoissa voi kiipeillä pitkin erilaisia reittejä metsän siimeksessä tai huonommalla säällä siirtyä HopLopin ja Angry Birds -aktiviteettipuiston kaltaisiin sisäseikkailupuistoihin. Paikallinen laskettelukeskus Myllymäki monine rinteineen ja hiihtolatuineen kutsuu talvisin matkailijoita luokseen. Kesällä taasen sukset vaihdetaan uimahousuihin ja -pukuihin ja riennetään Lappeenrannan uimarannoille pulikoimaan Saimaan aaltoihin. Lappeenrannasta löytyy myös golfkenttä ja penkkiurheilun ystävät voivat käydä seuraamassa paikallisen jääkiekkojoukkueen Saimaan Pallon eli SaiPan otteluita.

Lappeenrannan satama on vilkas ja monipuolinen paikka, jossa tapahtumia riittää. Satamatorilla järjestetään kesäisin konsertteja sekä muita tapahtumia ja markkinoita. Satamatorilla nälän saa karkotettua maistamalla suussa sulavia paikallisia herkkuja, kuten kuuluisia Vety- ja Atomi-lihapiirakoita. Kesällä satamaan rakennetaan lisäksi Suomen suurin hiekkalinna, jonka teema vaihtelee vuosittain. Talvella taasen satama muuntautuu kaupunkilaisten luistelukentäksi. Lappeenrannan satama toimii myös lähtöpaikkana Saimaan saaristoon suuntautuville risteilyille. Saimaan saariston ohella Lappeenrannasta voi risteillä pitkin Saimaan kanavaa aina Venäjän puolelle Viipuriin asti.

Runsaiden aktiviteettien sekä nähtävyyksien ansiosta Lappeenranta on oiva lomakohde vuodenajoista riippumatta. Hyviä lentotarjouksia kannattaa aina seurata, jotta voi varmistaa itselleen ja matkaseurueelleen halvat lentoliput Lappeenrantaan. Lappeenrannassa on kaiken muun ohella erittäin monipuolinen majoitustarjonta. Saimaan rannalla kun ollaan, tarjolla on mökkimajoitusta, loma-asuntoja, maatilamajoitusta ja leirintäaluetta. Yöpyminen Lappeenrannassa onnistuu tietenkin myös hotellissa, joita löytyy aivan Lappeenrannan keskustastakin.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Lappeenranta lentokenttä on?
Jos saavut tähän kohteeseen lentokoneella, sinun ei tarvitse valita mille kentälle laskeudut. Kohteessa Lappeenranta on vain yksi lentoasema – Lappeenranta (LPP).
Kuinka kaukana Lappeenranta (LPP) sijaitsee kaupungin keskustasta?
Lappeenranta (LPP) on vain lyhyen automatkan päässä kohteen Lappeenranta keskusta-alueesta. Se sijaitsee vain 2 km:n päässä kaupungin keskustasta.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Lappeenranta?
Tee vierailustasi kohteessa Lappeenranta yksinkertaista tutustumalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivumme tietoihin. Tämä on helpoin tapa pysyä ajan tasalla tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista ja saada viimeisimpiä terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Lappeenranta suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Lappeenranta suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Lappeenranta joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Lappeenranta, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Lappeenranta?
Lappeenranta (LPP) on kohteen Lappeenranta päälentoasema. Ennen matkaa kannattaa tarkistaa sen sijainti. Lentokenttä sijaitsee suunnilleen 2 km:n päässä keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Lappeenranta?
Jos olet matkalla kohteeseen Lappeenranta, sinulla ei ole paljon valinnan varaa. Tällä reitillä lentää vain yksi lentoyhtiö – kannattaakin varata liput hyvissä ajoin etukäteen saadaksesi parhaan mahdollisen tarjouksen.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lappeenranta?
Ryanair tarjoaa suurimman osan lennoista kohteeseen Lappeenranta. Vaprio d’Adda on lentojen yleisin lähtöpaikka, ja Ryanair lentää suurimman osan näistä lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Lappeenranta?
Suora lento helpottaa huomattavasti uuteen kohteeseen lentämistä, koska sinun ei tarvitse viettää pitkiä aikoja lentokentällä. Jos olet suuntaamassa kohteeseen Lappeenranta, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin operoidaan 2 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Lappeenranta?
Suosituimmat lennot kohteeseen Lappeenranta lähtevät kentiltä Maggio, Torre de’ Busi ja Vaprio d’Adda.
Miten kauan lento kohteen Lappeenranta lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Maggio, lentoaika on suurin piirtein 3 tuntia ja 5 minuuttia. Lappeenranta. Voit odottaa lentoajan olevan noin 3 tuntia ja 5 minuuttia kohteesta Torre de’ Busi, ja 3 tuntia ja 5 minuuttia kohteesta Vaprio d’Adda.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Lappeenranta?
Me kaikki tunnemme jonkun onnekkaan, joka aina onnistuu nappaamaan uskomattoman halvat liput mihin tahansa hän onkin matkalla. Haluatko tietää miten se on mahdollista? Hän ei jätä lentolippujen ostamista viime hetkeen. Kannattaa myös vertailla lippujen hintoja eri sivustoilla. Jos kohteessasi on useita lentokenttiä, voit onnistua löytämään loistavat liput lentämällä pienemmälle lentoasemalle. Ja viimeiseksi kannattaa muistaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä lennot yleensä maksavat ja varaudu hankkimaan lennot heti kun löydät loistavan tarjouksen. Parhaat tarjoukset eivät ole yleensä kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Lappeenranta?
Mistä oletkin lähdössä matkalle, lentäminen voi olla stressitön kokemus, jos olet valmistautunut siihen hyvissä ajoin etukäteen. Kokosimme listan matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Lappeenranta stressittä.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Ensiksi kannattaa pakata mukaan passi, matkustusasiakirjat, lompakko ja lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun kannattaa pistää viihdykettä, jotta et tylsisty. Hyviä vaihtoehtoja ovat jännittävä kirja ja tablettitietokone, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi. Jos aiot nukkua lennon aikana, niskatyyny ja korvatulpat kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa vähintään deodorantti ja hammasharja.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt tavarat saattavat vaihdella eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa tuoda lennolle. Näihin kuuluvat työkalut, metalliset ruokailuvälineet, aerosolit ja valkaisuaineet. Urheiluvälineitä, kuten pesäpallomailoja, ja esineitä, jotka voisivat satuttaa muita ihmisiä, kuten pippurisumutetta ja aseita, ei voi myöskään tuoda mukaan lennolle.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita valitessa kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska nilkat ja jalat turpoavat usein lentäessä. Matalakantaiset, tilavat kengät ovat hyvä valinta.
  • Pitkillä lennoilla voi olla riski saada syvä valtimotukos, joka on seurausta huonon verenkierron aiheuttamasta verihyytymästä. Jalkojen venyttely ja matkustamon käytäviä pitkin kävely aina, kun se vain on mahdollista ovat hyviä tapoja pienentää riskiä. On myös hyvä idea käyttää tukisukkia tai -sukkahousuja lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Lappeenranta?
Kokosimme listan vinkeistä, joiden avulla pääset nopeasti läpi turvatarkastuksen. Pääset lentoasemalta kohteeseen Lappeenranta ennen kuin huomaatkaan:

  • Lentokentän turvatarkastuksessa sinun tulee ensiksi esittää passisi tai henkilöllisyystodistuksesi sekä maihinnousukorttisi. Ne kannattaakin pitää helposti saatavilla.
  • Kaikki tavarasi, kuten vyösi, takkisi, avaimesi ja muut taskuissasi olevat pikkuesineet, kuten korvakuulokkeet, pitää asettaa läpivalaisulaitteeseen. Helpota elämääsi ottamalla ne esiin ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Kaikki elektroniikka, kuten puhelimet ja läppärit, pitää myös skannata erikseen lentoaseman turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Haluatko ottaa lennollesi mukaasi vartalovoiteen? Se ei ole mikään ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit ottaa sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Oikeantyyppiset kengät voivat säästää useita minuutteja lentoasemalla. Vaelluskengät pitää usein ottaa pois jalasta ja läpivalaista erikseen. Kevyitä lenkkareita ei useimmiten skannata erikseen.
  • Vältä pakkaamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos olet ottamassa mukaasi mitään teräviä esineitä, pakkaa ne ruumaan meneviin matkalaukkuihisi, koska niitä ei sallita matkustamoon.

Tietoa lennoista kohteeseen Lappeenranta
Kohdelentokenttä
Lappeenranta
Kohdelentokentän IATA-koodi
LPP