Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa Lappeenranta

Autonvuokraus Lappeenrannassa

Eräs Itä-Suomen vilkkaimmista matkailukaupungeista on Lappeenranta. Olipa sinne matkustamisen syynä loma- tai työmatka, liikkuminen on perillä mukavaa vuokra-auton avulla. Lappeenrannan autovuokraamot tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kulkuneuvoja aina pieni- ja normaalikokoisista henkilöautoista suuriin farmari- ja urheiluautomalleihin. Autojen rajoittamattoman kilometrimäärän ansiosta voit saavuttaa yhtä lailla lähellä ja kaukana sijaitsevat kohteet, joten vuokraa auto Lappeenrannasta ja tee matkastasi mutkaton.

Expedian autonvuokrausvertailun avulla voi etsiä itselleen sopivan vaihtoehdon lukuisten Lappeenrannassa vuokrattavissa olevien autojen joukosta. Palvelu näyttää kerralla kaikki hakukriteereihin sopivat vaihtoehdot ja kilpailukykyisimmät hinnat, joten paikkakunnan autovuokraamojen parhaat tarjoukset on helppo hyödyntää. Osa vuokra-autoista on saatavilla ilmastoituina, ja asiakkaat voivat mieltymystensä mukaan valita tarjonnasta myös automaattivaihteistolla varustetun ajoneuvon. Auton vuokrausta koskevan päätöksen tekoa helpottaa taatusti myös tieto siitä, että kaikki tarjolla olevat vuokra-autot on varusteltu viimeisin turvallisuusominaisuuksin nykyaikaisia perusmukavuuksia unohtamatta.

Autoile lomalla tai työmatkalla

Lappeenranta on Etelä-Karjalan maakunnan suurin kaupunki, joka sijaitsee aivan rajan tuntumassa. Sen menneisyydestä vanhana rajakaupunkina kertovat monet historialliset kohteet. Esimerkiksi 1700-luvulta peräisin oleva linnoitus on jo itsessään nähtävyys, jota kannattaa ajaa katsomaan. Sen alueella sijaitsee myös mielenkiintoisia museoita, gallerioita ja käsityöläisten putiikkeja. Vuokra-autolla ajaminen linnoituksen mukulakivikaduilla voi olla hauska kokemus tasaiseen kyytiin tottuneille. Kesäaikaan linnoituksen lähistölle kohoaa hiekkalinna, jonka teema vaihtelee vuosittain. Kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluva Lauritsalan kirkko on jopa koko Suomen mittakaavassa merkittävä vierailukohde modernin muotoilunsa ansiosta. Vuokra-autolla liikkuessa voi nauttia leppoisasta matkasta, kun liikkuminen tapahtuu täysin omien toiveiden mukaan ja pysähdykset voi suunnitella itseä kiinnostavien kohteiden perusteella.

Saimaan rannalla sijaitseva satama on vilkasta aluetta eikä vähiten laiva- ja veneliikenteen vuoksi, ja sinne onkin mukava ajaa viettämään aikaa kauniilla säällä. Myllysaaren perhepuistoon voi puolestaan viedä koko perheen seikkailemaan tai viettämään muuten vain virkistävää vapaa-aikaa eri aktiviteettien parissa. Matkalle mahtuu mukaan suurikin seurue, koska Lappeenrannassa vuokra-autoja on saatavissa myös tilavina malleina. Reilun puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta, Rauhan kylässä, sijaitsee Atreenalin Seikkailupuisto Saimaa, joka on avoinna myöhään syksyyn. Lappeenranta sopii hyvin koko perheen matkakohteeksi. Myös lapset voivat matkustaa turvallisesti vuokra-auton kyydissä, sillä autoihin on saatavilla vauvan- ja lastenistuimia. Talvella matkustettaessa vuokra-autot on tietenkin varusteltu asianmukaisesti turvallista ajoa varten.

Yksilöityä autonvuokrausta

Lomanviettomahdollisuuksien lisäksi Lappeenranta tunnetaan teollisuus- ja opiskelukaupunkina. Se onkin varmasti tuttu monelle liikematkailijalle. Esimerkiksi keskustan ulkopuolella sijaitsevat kohteet on vaivattominta saavuttaa autoillen – täysin omien aikataulujen mukaisesti. Autonvuokrausvertailussa on mahdollista valita jo hakuvaiheessa juuri ne päivät, joille tarvitsee vuokra-autoa. Monet nouto- ja palautuspaikat helpottavat matkan suunnittelua. Lisäksi hakutuloksista näkee autovuokraamojen etäisyyden toivomastaan noutopaikan sijainnista. Kun Lappeenrantaan saapuu ensin junalla, linja-autolla, lentäen tai vesitse, sieltä käsin on helppo matkustaa vuokra-autolla eri puolille Itä-Suomea. Hotellit tarjoavat autoileville asiakkailleen pysäköintimahdollisuuden, minkä ansiosta liikkuminen Lappeenrannan seudulla on todella vaivatonta.

Vieraalla paikkakunnalla liikkumista helpottaa vuokra-autojen lisävarusteeksi saatavissa oleva navigointijärjestelmä. Seminaarien ja liike-elämän tilaisuuksien lisäksi Lappeenrannassa on tarjolla paljon kulttuuritapahtumia. Kesäisin järjestään esimerkiksi viikonlopun kestävä Linnoituksen yö -tapahtuma, jonka aikana tuhannet ihmiset kokoontuvat kuuntelemaan musiikkia ja nauttimaan muusta ohjelmatarjonnasta. Tärkeisiin tapahtumiin on kätevä päästä ajoissa perille vuokraamalla auton ja navigaattorin. Myös matkatavaroiden kuljetus on helppoa oman vuokra-auton kyydissä.

Expedian autonvuokrausvertailu on luotettava palvelu, jonka avulla löytää helposti omiin tarpeisiin sopiva vuokra-auto kotoa tai toimistosta käsin. Sivuston kautta on lisäksi mahdollista varata samalla hotelli ja lennot, joten Lappeenrantaan suuntautuvan matkan järjestely ei voisi olla tämän helpompaa.

Autonvuokraus kohteessa Lappeenranta: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Lappeenranta?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Lappeenranta halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Lappeenranta?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Lappeenranta keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Lappeenranta?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Lappeenranta?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Lappeenranta

Tutustu kohteeseen Lappeenranta Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!