Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lappeenranta

Katso kaikki kohteen Lappeenranta vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Lappeenranta

Autonvuokraus Lappeenrannassa

Eräs Itä-Suomen vilkkaimmista matkailukaupungeista on Lappeenranta. Olipa sinne matkustamisen syynä loma- tai työmatka, liikkuminen on perillä mukavaa vuokra-auton avulla. Lappeenrannan autovuokraamot tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kulkuneuvoja aina pieni- ja normaalikokoisista henkilöautoista suuriin farmari- ja urheiluautomalleihin. Autojen rajoittamattoman kilometrimäärän ansiosta voit saavuttaa yhtä lailla lähellä ja kaukana sijaitsevat kohteet, joten vuokraa auto Lappeenrannasta ja tee matkastasi mutkaton.

Expedian autonvuokrausvertailun avulla voi etsiä itselleen sopivan vaihtoehdon lukuisten Lappeenrannassa vuokrattavissa olevien autojen joukosta. Palvelu näyttää kerralla kaikki hakukriteereihin sopivat vaihtoehdot ja kilpailukykyisimmät hinnat, joten paikkakunnan autovuokraamojen parhaat tarjoukset on helppo hyödyntää. Osa vuokra-autoista on saatavilla ilmastoituina, ja asiakkaat voivat mieltymystensä mukaan valita tarjonnasta myös automaattivaihteistolla varustetun ajoneuvon. Auton vuokrausta koskevan päätöksen tekoa helpottaa taatusti myös tieto siitä, että kaikki tarjolla olevat vuokra-autot on varusteltu viimeisin turvallisuusominaisuuksin nykyaikaisia perusmukavuuksia unohtamatta.

Autoile lomalla tai työmatkalla

Lappeenranta on Etelä-Karjalan maakunnan suurin kaupunki, joka sijaitsee aivan rajan tuntumassa. Sen menneisyydestä vanhana rajakaupunkina kertovat monet historialliset kohteet. Esimerkiksi 1700-luvulta peräisin oleva linnoitus on jo itsessään nähtävyys, jota kannattaa ajaa katsomaan. Sen alueella sijaitsee myös mielenkiintoisia museoita, gallerioita ja käsityöläisten putiikkeja. Vuokra-autolla ajaminen linnoituksen mukulakivikaduilla voi olla hauska kokemus tasaiseen kyytiin tottuneille. Kesäaikaan linnoituksen lähistölle kohoaa hiekkalinna, jonka teema vaihtelee vuosittain. Kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluva Lauritsalan kirkko on jopa koko Suomen mittakaavassa merkittävä vierailukohde modernin muotoilunsa ansiosta. Vuokra-autolla liikkuessa voi nauttia leppoisasta matkasta, kun liikkuminen tapahtuu täysin omien toiveiden mukaan ja pysähdykset voi suunnitella itseä kiinnostavien kohteiden perusteella.

Saimaan rannalla sijaitseva satama on vilkasta aluetta eikä vähiten laiva- ja veneliikenteen vuoksi, ja sinne onkin mukava ajaa viettämään aikaa kauniilla säällä. Myllysaaren perhepuistoon voi puolestaan viedä koko perheen seikkailemaan tai viettämään muuten vain virkistävää vapaa-aikaa eri aktiviteettien parissa. Matkalle mahtuu mukaan suurikin seurue, koska Lappeenrannassa vuokra-autoja on saatavissa myös tilavina malleina. Reilun puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta, Rauhan kylässä, sijaitsee Atreenalin Seikkailupuisto Saimaa, joka on avoinna myöhään syksyyn. Lappeenranta sopii hyvin koko perheen matkakohteeksi. Myös lapset voivat matkustaa turvallisesti vuokra-auton kyydissä, sillä autoihin on saatavilla vauvan- ja lastenistuimia. Talvella matkustettaessa vuokra-autot on tietenkin varusteltu asianmukaisesti turvallista ajoa varten.

Yksilöityä autonvuokrausta

Lomanviettomahdollisuuksien lisäksi Lappeenranta tunnetaan teollisuus- ja opiskelukaupunkina. Se onkin varmasti tuttu monelle liikematkailijalle. Esimerkiksi keskustan ulkopuolella sijaitsevat kohteet on vaivattominta saavuttaa autoillen – täysin omien aikataulujen mukaisesti. Autonvuokrausvertailussa on mahdollista valita jo hakuvaiheessa juuri ne päivät, joille tarvitsee vuokra-autoa. Monet nouto- ja palautuspaikat helpottavat matkan suunnittelua. Lisäksi hakutuloksista näkee autovuokraamojen etäisyyden toivomastaan noutopaikan sijainnista. Kun Lappeenrantaan saapuu ensin junalla, linja-autolla, lentäen tai vesitse, sieltä käsin on helppo matkustaa vuokra-autolla eri puolille Itä-Suomea. Hotellit tarjoavat autoileville asiakkailleen pysäköintimahdollisuuden, minkä ansiosta liikkuminen Lappeenrannan seudulla on todella vaivatonta.

Vieraalla paikkakunnalla liikkumista helpottaa vuokra-autojen lisävarusteeksi saatavissa oleva navigointijärjestelmä. Seminaarien ja liike-elämän tilaisuuksien lisäksi Lappeenrannassa on tarjolla paljon kulttuuritapahtumia. Kesäisin järjestään esimerkiksi viikonlopun kestävä Linnoituksen yö -tapahtuma, jonka aikana tuhannet ihmiset kokoontuvat kuuntelemaan musiikkia ja nauttimaan muusta ohjelmatarjonnasta. Tärkeisiin tapahtumiin on kätevä päästä ajoissa perille vuokraamalla auton ja navigaattorin. Myös matkatavaroiden kuljetus on helppoa oman vuokra-auton kyydissä.

Expedian autonvuokrausvertailu on luotettava palvelu, jonka avulla löytää helposti omiin tarpeisiin sopiva vuokra-auto kotoa tai toimistosta käsin. Sivuston kautta on lisäksi mahdollista varata samalla hotelli ja lennot, joten Lappeenrantaan suuntautuvan matkan järjestely ei voisi olla tämän helpompaa.

Tutustu kohteeseen Lappeenranta

Tutustu kohteeseen Lappeenranta Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!