Hae vuokra-autoja kohteessa Lappeenranta

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Lappeenranta

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lappeenranta

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Lappeenranta
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Lappeenranta?
Kohteessa Lappeenranta ollessasi voit säästää huimasti, koska vuokra-auto maksoi tällä viikolla niinkin vähän kuin per päivä.
Voinko vuokrata auton kohteessa Lappeenranta (LPP)?
Koska Hertz ja Avis sijaitsevat lähellä kohdetta Lappeenranta (LPP), pääset saavuttuasi tien päälle pikaisesti.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Lappeenranta vuokra-autovaraukseni?
Ei huolta! Jos pystyt peruuttamaan etukäteen maksetun vuokra-ajoneuvovarauksesi viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, saat mitä todennäköisemmin täyden hyvityksen. Kannattaa kuitenkin tarkistaa vuokra-autosi varausehdot, koska on olemassa muutamia poikkeuksia. Jos sinulla on mitään muuta kysyttävää, saat lisätietoja asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Lappeenranta?
Monet kohteessa Lappeenranta lomailevat varaavat kompaktin ajoneuvon. Ne yleensä kuluttavat vähän polttoainetta ja ovat helppoja käsitellä ja pysäköidä, joten tällaiset ajoneuvot sopivat täydellisesti kaupungissa ajamiseen. Kompakteissa autoissa on hieman enemmän tilaa kuin Economy-luokan autoissa, joten ne ovat mukavampia. Tarvitsetko enemmän jalkatilaa? Tutustu keski-, standardi- ja suurikokoisten ajoneuvojen valikoimaamme.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Lappeenranta?
Varaa vuokra-auto, ja lähde tutustumaan moniin nähtävyyksiin, joita Lappeenranta tarjoaa. Mutta koska lähiseudut tarjoavat niin monia vierailukohteita, kannattaa myös suunnata kaupungin ulkopuolelle! Vähintään näihin upeisiin paikkoihin kannattaa ehdottomasti tutustua täällä lomaillessasi:

  • Tunnet kohteen Lahti sykkeen jo heti saapuessasi. Tämä paikka sijaitsee noin 140 km:n päässä kohteesta Lappeenranta, ja se tarjoaa useita loistavia nähtävyyksiä, joihin kuuluu esimerkiksi Karisma Shopping Center.
  • Kotka, joka sijaitsee keskimäärin 95 km:n päässä, on myös loistava kohde. Haluatko tietää mitä nähtävää alueella on? Maretarium ei petä taatusti.
  • Mikään matka ei ole täydellinen ilman vierailua kohteessa Kolin kansallispuisto. Tämä suosittu luontokohde sijaitsee suurin piirtein 240 km:n päässä kohteesta Lappeenranta. Täällä voit rentoutua ja hengittää puhdasta ilmaa!

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Lappeenranta Expedian kautta?
Expedia tarjoaa vuokra-ajoneuvoja niin lyhyille liikematkoille kuin kerran elämässä tapahtuville road tripeillekin. Voit varata suunnitelmiisi parhaiten sopivan auton autovuokraamon valikoimista kohteessa Lappeenranta. Lisäksi ainutlaatuisten tarjoustemme ja alennustemme ansiosta saat vuokra-ajoneuvosi aina mahdollisimman edulliseen hintaan. Tiesitkö, että voit yhdistää kaikki varauksesi matkapaketiksi? Lisää vain hotelli- tai lentovaraus vuokra-ajoneuvovaraukseesi ja säästät vieläkin enemmän!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lappeenranta Expedian kautta?
Parhaimpien tarjousten löytäminen on nopeaa Expedian kautta. Sinun täytyy vain antaa nouto- ja palautuspisteet sekä valita nouto- ja palautuspäivät ja -ajat ja sitten vertailla kaikkien suosittujen autovuokraamoiden loistavia tarjouksia. Voit säästää entistäkin enemmän, jos yhdistät kohteen Lappeenranta autonvuokraukseesi hotelli- tai lentovarauksen.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Lappeenranta?
Vähimmäisikä ajoneuvon vuokraamiseen kohteessa Lappeenranta on 20 vuotta. Nuorilta asiakkailta veloitetaan yleensä nuoren kuljettajan lisämaksu, joten tämä asia kannattaa tarkistaa ennen varaamista. Lisäksi saattaa olla, että nuoret kuljettajat voivat vuokrata vain tietyn kategorian ajoneuvon. Jotkut vuokraamot vuokraavat esimerkiksi vain pieniä ja keskisuuria autoja nuorille kuljettajille. Säännöt vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Lappeenranta?
Minkä tahansa vuokraamon kautta vuokraatkin ajoneuvon tarvitset kaksi asiaa: voimassa olevan ajokortin ja nimissäsi olevan luottokortin. Jos et halua ottaa vuokraamon vakuutusta, voit mitä luultavammin joutua myös näyttämään todistuksen omasta vakuutuksestasi. Käy vuokra-autosi käytännöt läpi huolellisesti, jotta tiedät, mitä sinun tulee ottaa mukaasi noutaessasi ajoneuvoa.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Lappeenranta?
Kaksi edullisinta hintaa kohteessa Lappeenranta viimeisten seitsemän päivän aikana olivat ja . Näin edulliset hinnat takaavat, että voit nauttia lomastasi halvemmalla!
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Lappeenranta?
Kyllä voit. Expedia tekee yhteistyötä tunnettujen vuokra-autoyritysten kanssa, jotka vuokraavat ajoneuvoja kaikista autoluokista myös viikoittain ja kuukausittain. Tarkista tarjouksemme pitkäaikaista autonvuokrausta varten ja tutustu kohteeseen Lappeenranta sekä sen lähialueisiin tarkemmin.
Voinko vuokrata auton kohteessa Lappeenranta, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut autonvuokrausyritykset kohteessa Lappeenranta vuokraavat ajoneuvoja alle 25-vuotiaille, ja jotkut taas eivät. Ikää koskevat käytännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten kannattaa tutustua niiden ehtoihin huolellisesti. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako vuokraamo tästä lisämaksuja, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta lisämaksun.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Lappeenranta?
Löydät kaikki vuokra-autovakuutustasi koskevat tiedot vuokraamon ehdoista ja rajoituksista. Perehdy niihin huolella ennen kuin päätät, minkä vakuutuksen valitset.