Halvat lennot Pori

Halvimmat lennot kohteeseen Pori

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 202 € yhdensuuntaisille lennoille ja 403 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Pori

Tietoja Porista

Lennot Poriin

Pori sijaitsee Satakunnassa Länsi-Suomessa. Kunnan alueella asuu reilut 80 tuhatta ihmistä, ja se on Satakunnan maakuntakeskus. Pori on tunnettu muun muassa jazzfestivaalistaan ja Yyterin hiekkarannoista, mutta kaupunki itsessään tarjoaa myös paljon nähtävää, kuten Kokemäenjoen rannat ja Kirjurinluodon puistot. Porissa on pieni lentoasema, johon lennetään muutamia lentoja päivässä, mutta aseman lentoyhteydet voivat muuttua pienien matkustajamäärien vuoksi nopeasti ja useasti. Tätä kirjoitettaessa esimerkiksi suoria yhteyksiä Helsinki-Vantaan ja Porin välillä ei ole, mutta aiemmin niitä on ollut ja tulevaisuudessa niitä saatetaan tarjota uudelleen. Sama koskee yhteyksiä Lappiin. Porista on myös ollut lentoja Tukholmaan ja Kokkolaan. Itä- ja Pohjois-Suomesta lentävät voivat lentää esimerkiksi Tampereen lentoasemalle ja jatkaa sieltä autolla tai joukkoliikennevälineillä Poriin. Sesonkiaikoina, kuten Pori Jazzin aikaan, tarjolla voi myös olla charter-lentoja. Oli miten oli, Expedian kautta löydät parhaat lennot.

Porin pieni lentoasema palvelee muutamaa kymmentä tuhatta matkustajaa vuosittain. Se sijaitsee aivan kaupungin kupeessa noin kilometrin päässä rautatieasemalta ja kahden kilometrin päässä linja-autoasemalta sekä keskustasta. Porin paikallisliikenteen linjat eivät kulje lentoasemalle, joten keskustaan on jatkettava muilla tavoin.

Porin lentojen hinnat pyörivät suunnilleen samoissa lukemissa ympäri vuoden. Yleisesti ottaen kannattaa kuitenkin valita lennot viikon keskelle ja tehdä varaus ajoissa. Pori Jazzin ja muiden tapahtumien aikana lentoja voi olla enemmän, mutta toisaalta matkustajiakin on paljon enemmän, joten paikan varmistamiseksi kannattaa olla vielä hieman aiemmin liikkeellä.

Pori on keskisuuri suomalainen kaupunki, jossa on paljon nähtävää. Kuten muuallakin Suomessa, suurin osa tapahtumista järjestetään kesällä. Kesää puoltaa myös se, että Yyterin kuuluisat hiekkarannat sijaitsevat aivan Porin kupeessa, Kirjurinluodon kaunista puistoa ja jokimaisemaa unohtamatta.

Lentäminen muualta Suomesta Poriin

Porin lentoasemalle on vain vähän lentoja, joten lentämistä Tampereelle tai jopa Turkuun kannattaa harkita. Voimassa oleva matkustusasiakirja vaaditaan myös Suomen sisäisillä lennoilla. Pohjoismaiden kansalaisille matkustusasiakirjaksi kelpaa passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti. Alle 16-vuotiaat lapset eivät vanhempiensa seurassa matkustaessaan tarvitse matkustusasiakirjaa. Ennen lentoa kannattaa kuitenkin tarkistaa, onko vaatimuksiin tullut muutoksia.

Lennot Porin lentoasemalle

Porin lentoasema on pieni, eikä sinne ole paljon lentoja. Tätä kirjoitettaessa säännöllisiä yhteyksiä on vain kaksi. Asema sijaitsee vain parin kilometrin päässä Porin keskustasta, mutta sinne ei ole paikallisbussiyhteyksiä. Lyhyen välimatkan ansiosta taksilla pääsee kuitenkin suhteellisen edullisesti keskustaan. Aseman edustalta voi myös vuokrata auton. Aseman vieressä kulkevaa kakkostietä pitkin pääsee suoraan Yyterin hiekkarannoille, minkä lisäksi myös keskusta on helposti saavutettavissa.

Lennot Tampereen lentoasemalle

Mikäli lentoa suoraan Poriin ei löydy, toinen vaihtoehto on lentää Tampere-Pirkkalan lentoasemalle ja jatkaa sieltä Poriin. Autolla valtatietä 11 pitkin Tampereen ja Porin välinen matka kestää noin puolitoista tuntia. Tampereen lentoasemalla on monien autonvuokrausyritysten toimipisteet. On myös mahdollista ottaa paikallisbussi Tampereen keskustaan ja jatkaa sieltä joko linja-autolla tai junalla Poriin.

Käy Expedian sivulla ja varaa Porin lennot jo tänään. Samalla voit varata myös huoneen joko Porin keskustasta tai vaikkapa Yyteristä. Lyhyiden välimatkojen ja hyvien kulkuyhteyksien vuoksi myös auton vuokraaminen kannattaa. Sekin hoituu helposti Expedian kautta!

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Pori lentokenttä on?
Jos saavut tähän kohteeseen lentäen, sinun ei tarvitse valita mille lentokentälle varaat lennot. Kohteessa Pori on vain yksi lentokenttä – Pori (POR).
Kuinka kaukana POR sijaitsee kaupungin keskustasta?
Jos yövyt kohteen Pori keskustassa, pääset hotelliisi nopeasti laskeutumisen jälkeen, koska Pori (POR) on vain 2 km:n päässä keskustasta.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Pori?
Suuntaa COVID-19-matkustusneuvontasivullemme, jos haluat saada ajantasaisimmat tiedot kohdetta Pori koskevista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ennen matkaasi. Sivulta saat tietoa muun muassa terveysviranomaisten tiedotteista ja karanteenivaatimuksista, ja näitä tietoja päivitetään jatkuvasti.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Pori suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Pori suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Pori joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Pori, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Pori?
Lento kohteeseen Pori laskeutuu mitä luultavimmin kentälle POR. Tämä lentokenttä sijaitsee 2 km:n päässä keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Pori?
Kohteeseen Pori lentäessäsi lentoyhtiön valitseminen on helppoa – reittiä lentää vain yksi lentoyhtiö. Kannattaakin ostaa liput hyvissä ajoin etukäteen varmistaaksesi, että voit varata lennot haluamillesi päiville.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pori?
FlexFlight tarjoaa suurimman osan lennoista kohteeseen Pori. Kallio on näiden lentojen yleisin lähtökaupunki, ja FlexFlight lentää suurimman osan näistä lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Pori?
Suora lento helpottaa huomattavasti uuteen kohteeseen lentämistä, koska koneenvaihto ei hidasta matkaasi. Jos olet lentämässä kohteeseen Pori, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin lennetään suunnilleen 15 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Pori?
Kamppi, Pasila ja Kallio ovat suosituimpia lähtölentoasemia kohteeseen Pori lennettäessä.
Miten kauan lento kohteen Pori lentokentälle kestää?
Jos olet lentämässä kohteeseen Pori kohteesta Kamppi, lentoaika on noin 45 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Pasila, lentoaika on noin 45 minuuttia. Kallio taas on suurin piirtein 45 minuuttia lentomatkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Pori?
Kuten kuka tahansa kokenut matkustaja voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime tinkaan. Hinnat ovat yleensä kalliimmat mitä lähemmäksi lähtöpäivä tulee. Toinen kätevä tapa saada paras mahdollinen tarjous on hintojen vertailu eri sivustoilla. Jos määränpäässäsi on monia lentokenttiä, tarkista lentolippujen hinnat myös pienemmille lentokentille. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua varaamaan lentoliput heti, jos löydät hyvän tarjouksen. Tarjoukset eivät yleensä ole voimassa kauaa! Pienellä vaivalla ja tuurilla löydät taatusti täydelliset lennot.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Pori?
Jos et ole varautunut etukäteen, matkustaminen voi olla stressaavaa. Näiden kätevien vinkkien avulla pääset kohteeseen Pori helposti.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa mahdollisimman ongelmaton matkustuskokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat eli passi, matkustusasiakirjat, lompakko ja lääkkeet. Seuraavaksi mukaan on hyvä ottaa lennon aikana tarvitsemasi tavarat, kuten läppärisi ja hyvä romaani. Mukaan kannattaa tietenkin myös ottaa laturit, matkatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet. Älä myöskään unohda varata tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten hammasharjalle ja huulivoiteelle, sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Kannattaa tarkistaa, että et ole vahingossa pakannut mukaasi mitään teräviä esineitä. Muita käsimatkatavaroissa kiellettyjä tavaroita ovat räjähtävät tai helposti syttyvät tuotteet, kuten tulitikut ja aerosolit, sekä nesteet ja geelit, jos niiden tilavuus on enemmän kuin 100 millilitraa.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälleen mitään epämukavaa. Kerrospukeutuminen on hyvä idea, koska matkustamossa on usein kylmä lennon aikana. Suljetut, matalakorkoiset kengät ovat aina hyvä valinta.
  • Monet matkailijat ovat tietoisia syvästä laskimotukoksesta, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen. Voit vähentää tämän sairauden riskiä monin eri tavoin. Käytä tukisukkia tai -sukkahousuja, juo paljon vettä ja liiku matkustamossa lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Pori?
Kokosimme muutaman vinkin, joiden avulla pääset nopeasti turvallisuustarkastuksen läpi. Pääset lentoasemalta kohteeseen Pori ennen kuin huomaatkaan:

  • Pidä passisi ja matkustusasiakirjasi kädenulottuvilla. Ne tulee esittää ensimmäiseksi turvallisuustarkastuksessa.
  • Turvatarkastuksessa sinun pitää poistaa kaikki, mikä voi mahdollisesti laukaista hälytyksen. Näitä ovat esimerkiksi korvakuulokkeet ja puhelimet sekä takit ja vyöt. Ne kaikki pitää laittaa erikseen läpivalaisulaitteeseen.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten puhelimet ja läppärit, pitää myös skannata erikseen lentokentän turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Poista kaikki geelit ja muut nesteet käsimatkatavaroistasi. Ne pitää usein laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen ainoaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Saattaa olla, että joudut ottamaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan skannata. Joten kannattaa pistää jalkaan kevyet lenkkarit.
  • Terävät esineet ovat kiellettyjä käsimatkatavaroissa. Ne saatetaan takavarikoida turvatarkastuksessa, joten pakkaa ne ruumaan menevään matkalaukkuusi.

Tietoa lennoista kohteeseen Pori
Kohdelentokenttä
Pori
Kohdelentokentän IATA-koodi
POR

Suosittuja lentoja kohteeseen Pori

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 202 € yhdensuuntaisille lennoille ja 403 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight