Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Matkat – Tampere

Kahden järven välissä oleva vanha työläiskaupunki tarjoaa hienon kaupunkiloman teatterielämysten, luontoaktiviteettien ja vuoristoradan huimien kyytien parissa.

Loma Tampereen monipuolisessa kaupungissa sopii kaikenikäisille, sillä huvittelumahdollisuuksia on laidasta laitaan. Maisemaa hallitsevat kaksi suurta järveä Näsijärvi ja Pyhäjärvi, keskustassa kuohuva Tammerkoski sekä Särkänniemen huvipuiston Näsinneula. Kaupunkiluonnon ja huvipuistoelämysten lisäksi monet tekevät matkan kaupunkiin sen runsaan teatteri- ja muun kulttuuritarjonnan pariin.

Tampereen kaupunki perustettiin vuonna 1779 Tammerkosken rannalle, ja siitä kehittyi pikku hiljaa merkittävä teollisuuskaupunki. Nykyisin Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Tammerkosken rannalla on yhä kaupungille omaleimaisia vanhoja, punatiilisiä tehdasrakennuksia, ja kosken ylle on rakennettu useita siltoja. Tekniikan alan koulutus alkoi Tampereella teollisuuden myötä jo varhain, ja Tampere tunnetaankin nykyisin erityisesti tekniikan alan yliopistokaupunkina.

Tamperetta voisi kutsua todelliseksi kulttuurikaupungiksi, sillä siellä järjestetään vuosittain elokuvajuhlat ja muita festivaaleja. Myös kaupungin teatterielämä on tunnettu ja laadukas, mistä pitävät huolen esimerkiksi Pyynikin kuuluisa kesäteatteri sekä monet muut teatterit. Tampere tunnetaan myös kirjailijoiden ja kirjallisuuden kaupunkina. Vietä ensin mukava ilta teatterin ja illallisen parissa ja rentoudu sitten viihtyisässä hotellissa.

Teatteri- ja festivaalitarjonnan lisäksi Tampereella on erittäin monipuolinen museotarjonta. Mielenkiintoisia näyttelyitä tarjoaa esimerkiksi Tampereen taidemuseo, jonka lähellä on myös Amurin työläismuseokortteli. Muihin suosittuihin museokohteisiin kuuluu esimerkiksi Museokeskus Vapriikki, jonka tiloissa on useampiakin museoita ja näyttelyitä. Lähde Tampereen-matkan aikana pienelle arkkitehtuurikierrokselle ja tutustu kaupungin hienoihin kirkkoihin. Kaupungin arkkitehtuurin helmiin kuuluu myös sen vuonna 1901 avattu kauppahalli.

Lapsiperheet viihtyvät Tampereella erityisen hyvin. Monet suuntaavat Muumilaaksoon, jossa on esillä Tove Janssonin alkuperäisiä muumiteoksia. Todellinen vetonaula on kuitenkin Särkänniemen huvipuisto, joka sisältää monenlaista nähtävää ja tekemistä. Tämän suuren elämyspuiston tunnetuin maamerkki on 168 metriä korkea Näsinneulan näköalatorni. Särkänniemen mitä hurjimpien huvipuistolaitteiden jälkeen voit vierailla muun muassa Sara Hildénin taidemuseossa, planetaariossa tai lasten eläintarhassa.

Vesistöt ja harjut kuuluvat olennaisesti Tampereen maisemaan. Voit lähteä kävelylle luonnon helmaan, mutta silti olla lähellä keskustaa. Hyvä paikka aloittaa kävelykierros on keskustan läpi virtaava Tammerkoski, joka on valittu yhdeksi Suomen kansallismaisemista. Voit suunnata myös hieman kauemmas Pyynikinharjulle Pyhäjärven rannalle, ja siellä sijaitsevasta Pyynikin näkötornista näet hienot järvimaisemat vieläkin paremmin. Harjumaisemiin pääset tutustumaan myös Pispalan uniikissa kaupunginosassa.

Tampereelle luonnon helmaan pääset helposti, olipa matkavälineenä bussi tai juna, ja myös lento kauempaa onnistuu kätevästi. Varaa matkaan useampi päivä, jotta ehdit maistaa kuuluisia tamperelaisia herkkuja, kuten mustaamakkaraa ja munkkeja.


Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 133 majoitusliikettä kohteessa Tampere
Omena Hotel Tampere 57 €
Arvosteltu 26.4.2020
Katso tiedot
 
Omena Hotel Tampere

Omena Hotel Tampere

Hämeenkatu 7, Tampere
   
  3,8/5
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Minulle varattu huone oli jätetty siivoamatta. Sain melko nopeasti uuden.

  Courtyard by Marriott Tampere City 93 €
  Arvosteltu 5.5.2020
  Katso tiedot
   
  Courtyard by Marriott Tampere City

  Courtyard by Marriott Tampere City

  YLIOPISTOKATU 57, Tampere
    
   4,2/5
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Vastaanottovirkailijat olivat erittäin ystävällisiä ja hotelli oli oikein siisti ja mukava perustason hotelli. Hieman antaisin rapsuja siitä, että kun kyselimme olisi mahdollisesti antaa laturia lainaan, meille kerrottiin että ne eivät ole ainakaan vielä saapuneet myyntiin respaan. Mielestäni nykymaailmassa ...

   Holiday Club Tampereen Kylpylä 93 €
   Arvosteltu 23.6.2020
   Katso tiedot
    
   Holiday Club Tampereen Kylpylä

   Holiday Club Tampereen Kylpylä

   Lapinniemenranta 12, Tampere
     
    3,9/5
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotelli on hieman kulunut, suihkun lattiakaivo ei meidän huoneessa vetänyt kunnolla, osa huoneen valoista ei toiminut, lattialla kontattu ja huomattu että pistoke ei ole paikalla. Aamiainen oli hyvä ja näin korona aikana hyvin organisoitu , aamiaiselle annettiin 2 vaihtoehtoa alkaen klo 8 tai 9:30. ...

    Lapland Hotels Tampere
    Arvosteltu 15.3.2020
    Katso tiedot
     
    Lapland Hotels Tampere

    Lapland Hotels Tampere

    Yliopistonkatu 44 A, Tampere
      
     4,4/5
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kaunis Lappi-teema miellytti. Erittäin hyvä aamupala. Hyvä palvelu.

     Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere 139 €
     Arvosteltu 9.3.2020
     Katso tiedot
      
     Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

     Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

     Satakunnankatu 13, Tampere
       
      4,4/5
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Perinteinen tyylikkyys,entisajan charmi. Aamiaisen monipuoisuus ja laatu.

      Forenom Aparthotel Tampere 56 €
      Arvosteltu 22.7.2020
      Katso tiedot
       
      Forenom Aparthotel Tampere

      Forenom Aparthotel Tampere

      Hameenkatu 28, Tampere
        
       3,8/5
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Ensimmäisessä huoneessamme jääkaapin alla oli vesilammikko. Soitimme asiakaspalveluun ja saimme alle 5 minuutissa uuden huoneen, joka oli ylimmässä kerroksessa ja modernisti uudistettu. Naapureista ei kuulunut pihaustakaan. Olemme erittäin tyytyväisiä asiakaspalveluun ja majoituksen ...

       Original Sokos Hotel Ilves 130 €
       Arvosteltu 25.5.2020
       Katso tiedot
        
       Original Sokos Hotel Ilves

       Original Sokos Hotel Ilves

       Hatanpään Valtatie 1, Tampere
         
        4,3/5
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Aamuyöstä kuului ääniä, kävelyä ja hiustenkuivajaan ääntä.

        Scandic Tampere Hämeenpuisto 104 €
        Arvosteltu 13.1.2020
        Katso tiedot
         
        Scandic Tampere Hämeenpuisto

        Scandic Tampere Hämeenpuisto

        Haemeenpuisto 47, Tampere
          
         4,1/5
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Viihtyisä yöpyminen, ystävällinen palvelu ja hyvä aamupala!