Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Matkat – Tampere

Kahden järven välissä oleva vanha työläiskaupunki tarjoaa hienon kaupunkiloman teatterielämysten, luontoaktiviteettien ja vuoristoradan huimien kyytien parissa.

Loma Tampereen monipuolisessa kaupungissa sopii kaikenikäisille, sillä huvittelumahdollisuuksia on laidasta laitaan. Maisemaa hallitsevat kaksi suurta järveä Näsijärvi ja Pyhäjärvi, keskustassa kuohuva Tammerkoski sekä Särkänniemen huvipuiston Näsinneula. Kaupunkiluonnon ja huvipuistoelämysten lisäksi monet tekevät matkan kaupunkiin sen runsaan teatteri- ja muun kulttuuritarjonnan pariin.

Tampereen kaupunki perustettiin vuonna 1779 Tammerkosken rannalle, ja siitä kehittyi pikku hiljaa merkittävä teollisuuskaupunki. Nykyisin Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Tammerkosken rannalla on yhä kaupungille omaleimaisia vanhoja, punatiilisiä tehdasrakennuksia, ja kosken ylle on rakennettu useita siltoja. Tekniikan alan koulutus alkoi Tampereella teollisuuden myötä jo varhain, ja Tampere tunnetaankin nykyisin erityisesti tekniikan alan yliopistokaupunkina.

Tamperetta voisi kutsua todelliseksi kulttuurikaupungiksi, sillä siellä järjestetään vuosittain elokuvajuhlat ja muita festivaaleja. Myös kaupungin teatterielämä on tunnettu ja laadukas, mistä pitävät huolen esimerkiksi Pyynikin kuuluisa kesäteatteri sekä monet muut teatterit. Tampere tunnetaan myös kirjailijoiden ja kirjallisuuden kaupunkina. Vietä ensin mukava ilta teatterin ja illallisen parissa ja rentoudu sitten viihtyisässä hotellissa.

Teatteri- ja festivaalitarjonnan lisäksi Tampereella on erittäin monipuolinen museotarjonta. Mielenkiintoisia näyttelyitä tarjoaa esimerkiksi Tampereen taidemuseo, jonka lähellä on myös Amurin työläismuseokortteli. Muihin suosittuihin museokohteisiin kuuluu esimerkiksi Museokeskus Vapriikki, jonka tiloissa on useampiakin museoita ja näyttelyitä. Lähde Tampereen-matkan aikana pienelle arkkitehtuurikierrokselle ja tutustu kaupungin hienoihin kirkkoihin. Kaupungin arkkitehtuurin helmiin kuuluu myös sen vuonna 1901 avattu kauppahalli.

Lapsiperheet viihtyvät Tampereella erityisen hyvin. Monet suuntaavat Muumilaaksoon, jossa on esillä Tove Janssonin alkuperäisiä muumiteoksia. Todellinen vetonaula on kuitenkin Särkänniemen huvipuisto, joka sisältää monenlaista nähtävää ja tekemistä. Tämän suuren elämyspuiston tunnetuin maamerkki on 168 metriä korkea Näsinneulan näköalatorni. Särkänniemen mitä hurjimpien huvipuistolaitteiden jälkeen voit vierailla muun muassa Sara Hildénin taidemuseossa, planetaariossa tai lasten eläintarhassa.

Vesistöt ja harjut kuuluvat olennaisesti Tampereen maisemaan. Voit lähteä kävelylle luonnon helmaan, mutta silti olla lähellä keskustaa. Hyvä paikka aloittaa kävelykierros on keskustan läpi virtaava Tammerkoski, joka on valittu yhdeksi Suomen kansallismaisemista. Voit suunnata myös hieman kauemmas Pyynikinharjulle Pyhäjärven rannalle, ja siellä sijaitsevasta Pyynikin näkötornista näet hienot järvimaisemat vieläkin paremmin. Harjumaisemiin pääset tutustumaan myös Pispalan uniikissa kaupunginosassa.

Tampereelle luonnon helmaan pääset helposti, olipa matkavälineenä bussi tai juna, ja myös lento kauempaa onnistuu kätevästi. Varaa matkaan useampi päivä, jotta ehdit maistaa kuuluisia tamperelaisia herkkuja, kuten mustaamakkaraa ja munkkeja.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 131 majoitusliikettä kohteessa Tampere
Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere 92 €
Arvosteltu 28.2.2020
Katso tiedot
 
Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Satakunnankatu 13, Tampere
   
  4,4/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Historia! Kauniit tilat ja alkuperöiset tai ainakin sen mukaiset kalusteet ja korjaukset.

  Omena Hotel Tampere 55 €
  Arvosteltu 9.1.2020
  Katso tiedot
   
  Omena Hotel Tampere

  Omena Hotel Tampere

  Hämeenkatu 7, Tampere
    
   3,8/5
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Majoituspaikan siisteys ja sijainti hyvä...........

   Place to Sleep Hotel Kangasala 85 €
   Arvosteltu 17.2.2020
   Katso tiedot
    
   Place to Sleep Hotel Kangasala

   Place to Sleep Hotel Kangasala

   Kirkkojärventie 6, Kangasala
     
    3,3/5
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kokemus oli muutoin hyvä, mutta asioita oli rikki. Wc-pönttö Yövalo

    ? Sviitti ? Järvinäköalalla Keskustan Vieressä
    ? Sviitti ? Järvinäköalalla Keskustan Vieressä

    ? Sviitti ? Järvinäköalalla Keskustan Vieressä

      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tampereen tuomiokirkko, Näsinneula ja Särkännniemi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Amuri työläismuseokortteli ja Stockmann ovat myös 2 kilometrin päässä. Tampereen rautatieasema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

     Courtyard by Marriott Tampere City
     Arvosteltu 27.2.2020
     Katso tiedot
      
     Courtyard by Marriott Tampere City

     Courtyard by Marriott Tampere City

     YLIOPISTOKATU 57, Tampere
       
      4,2/5
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Uusi, siisti, mutkaton. Loistava sijainti. Henkilökunta oli ystävällistä, auttavaista ja huumorintajuista. Varmasti maine kiirii Tampere-taloa palvelevana hotellina, eipä tarvitse narikkajonossa seisoskella ja väliaikatarjoilukin pelasi hotellin puolella sujuvasti. Aamiainen oli mielestämme aika ...

      Original Sokos Hotel Ilves 116 €
      Arvosteltu 25.5.2020
      Katso tiedot
       
      Original Sokos Hotel Ilves

      Original Sokos Hotel Ilves

      Hatanpään Valtatie 1, Tampere
        
       4,3/5
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Aamuyöstä kuului ääniä, kävelyä ja hiustenkuivajaan ääntä.

       Hotel Hermica 81 €
       Arvosteltu 26.12.2019
       Katso tiedot
        
       Hotel Hermica

       Hotel Hermica

       Insinöörinkatu 78, Tampere
         
        3,7/5
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Toiveina aamupalassa huomioiminen gluteiinittoman ja laktosittoman ruokavalio. Ehdotus: Pakasteeseen leipää ja pullia, mitkä tarvitseva voi sieltä pyytää kayttöönsä.

        Scandic Tampere City 116 €
        Arvosteltu 27.2.2020
        Katso tiedot
         
        Scandic Tampere City

        Scandic Tampere City

        Hämeenkatu 1, Tampere
          
         4,2/5
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Iso huone. Näkymä kadulle. Runsas aamiainen. Sijainti.