Hae vuokra-autoja kohteessa Tampere

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Tampere

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tampere

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Tampere
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Tampere?
Tällä viikolla alhaisin päivähinta vuokra-autolle kohteessa Tampere oli .
Voinko vuokrata auton kohteessa Tampere (TMP-Pirkkala)?
Sixt- ja Budget-vuokraamojen pisteet sijaitsevat lähietäisyydellä kohteesta Tampere (TMP-Pirkkala), joten laskeuduttuasi pääset nopeasti tien päälle.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Tampere vuokra-autovaraukseni?
Autosi peruutusehdoista riippuen saatat olla oikeutettu hyvitykseen, jos peruutat varauksesi. Monet etukäteen maksetut autovaraukset voi peruuttaa ilman peruutusmaksua, jos peruutus tapahtuu korkeintaan kuusi tuntia ennen vuokra-auton noutamista. Jos et löydä lisätietoja peruutuksesta matkasuunnitelmastasi, asiakaspalvelumme sivut ovat aina saatavillasi.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Tampere?
Kompaktit ajoneuvot ovat taloudellisia, helppoja käsitellä, ja ne kuluttavat vähän polttoainetta. Ei siis liene yllättävää, että ne ovat suosituin vuokra-autoluokka kohteessa Tampere. Nämä ajoneuvot ovat käteviä kaupungeissa, koska ne voi pysäköidä pieneen tilaan ja ovat ketteriä ruuhkaisilla kaduilla. Kompakti ajoneuvo sopiikin täydellisesti kaupunkilomalle tai lyhyemmälle retkelle. Mutta kompaktit autot eivät ole ainoa vaihtoehtosi. Voit varata vieläkin pienemmän economy-luokan ajoneuvon tai suuremman intermediate-, full-size- tai premium-luokan auton – valinta on täysin sinun!
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Tampere?
Ei ole mikään salaisuus, että Tampere on yksi parhaista lomakohteista tällä alueella. Mutta lähiseudulla on myös useita muita inspiroivia kohteita, joihin voit tutustua, jos varaat vuokra-auton ja lähdet tien päälle. Tässä on pari ehdotusta, joiden avulla pääset road tripille parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Monista nähtävyyksistään ja aktiviteeteistaan kuuluisa Helsinki sijaitsee noin 160 km:n päässä kohteesta Tampere. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Senaatintori, joka on hyvä vierailukohde.
  • Turku, joka sijaitsee keskimäärin 140 km:n päässä, on myös hyvä kohde. Kaipaatko vinkkejä alueen nähtävyyksistä? Turun linna on yksi meidän suosikeistamme.
  • Pitkän ratin takana vietetyn ajan jälkeen voit hemmotella itseäsi viettämällä aikaa raikkaassa ilmassa kohteessa Imatrankoski. Se sijaitsee keskimäärin 270 km:n päässä kohteesta Tampere.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Tampere Expedian kautta?
Saat parhaat autonvuokraustarjoukset tehdessäsi varauksesi Expedian kautta. Halusitpa varata ison tai pienen ajoneuvon, löydät suunnitelmiisi sopivan vaihtoehdon varmasti kohteessa Tampere olevien vuokra-autoyrityksen joukosta. Lisäksi saat rahoillesi vastinetta kanta-asiakasohjelmien ja jäsenhintojen ansiosta. Ja jos haluat säästää entistäkin enemmän, yhdistä varauksesi matkapaketiksi. Lisää vain lennot tai hotelli (tai molemmat) vuokra-autovaraukseesi ja voit hyödyntää uskomattomat säästöt!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tampere Expedian kautta?
Parhaimpien tarjousten löytäminen on nopeaa Expedian sivuilla. Sinun täytyy vain antaa nouto- ja palautuskohteet sekä valita nouto- ja palautuspäivät ja -ajat ja sitten vertailla kaikkien autovuokraamoiden loistavia tarjouksia. Voit säästää vieläkin enemmän, jos yhdistät kohteen Tampere vuokra-autovaraukseesi lento- ja majoitusvarauksen.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Tampere?
Vähimmäisikä auton vuokraamiseen kohteessa Tampere on 20 vuotta. Nuorilta asiakkailta veloitetaan yleensä nuoren kuljettajan lisämaksu, joten tarkista tämä asia ennen varaamista. Lisäksi saattaa olla, että nuoret asiakkaat voivat vuokrata vain tietyn kategorian ajoneuvon. Jotkut yritykset vuokraavat esimerkiksi vain pieniä ja keskisuuria ajoneuvoja nuorille asiakkaille. Säännöt vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten niihin kannattaa tutustua huolella.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Tampere?
Ennen kuin voit hypätä vuokra-ajoneuvosi ratin taakse kohteessa Tampere, sinun tulee esittää voimassa oleva ajokortti ja nimissäsi oleva luottokortti. Lisäksi jos et ota autovuokraamon tarjoamaa vakuutusta, voit myös joutua esittämään todistuksen omasta vakuutuksestasi. Ehdot vaihtelevat, joten tutustu ehtoihin huolella ennen kuin valitset autovuokraamon.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Tampere?
ja olivat kaksi alhaisinta päiväkohtaista hintaa vuokra-autoille kohteessa Tampere edellisten seitsemän päivän aikana.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Tampere?
Kyllä voit, ja hyvä uutinen on se, että vuokra-autoyritykset tarjoavat usein halvempia hintoja mitä pitemmäksi aikaa vuokraat ajoneuvon. Tutustu tarjouksiimme kohteessa Tampere pitkäaikaista autonvuokrausta varten ja varaa suunnitelmiisi sopiva ajoneuvo.
Voinko vuokrata auton kohteessa Tampere, jos olen alle 25-vuotias?
Jos olet nuorempi kuljettaja ja etsit vuokra-ajoneuvoa kohteessa Tampere, suosittelemme, että tutustut eri autonvuokrausyritysten ehtoihin ja käytäntöihin. Jotkut niistä saattavat vuokrata alle 25-vuotiaille kuljettajille, ja jotkut eivät. Lisäksi 21–24-vuotiailta saatetaan veloittaa lisäkuluja. Jos et haluat kokea ikäviä yllätyksiä autovuokraamolla, varmista, että tiedät täsmälleen mitä sinun tulee maksaa.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Tampere?
Valitse ensin sinulle sopivin autotyyppi ja lue sitten vuokraamon vuokra-autovakuutusta koskevat ehdot ja rajoitukset saadaksesi lisätietoja.