Halvat lennot Tampere

Halvimmat lennot kohteeseen Tampere

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 69 € yhdensuuntaisille lennoille ja 125 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic

Lisätietoja – Tampere

Tampere: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Tampere? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Tampere. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Tampere. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Tampere tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Tampere lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentäen, sinun ei tarvitse valita mille lentoasemalle laskeudut. Kohteessa Tampere on vain yksi lentokenttä – Tampere (TMP-Pirkkala).
Kuinka kaukana Tampereen lentoasema (TMP) sijaitsee kaupungin keskustasta?
Jos aiot yöpyä kohteen Tampere keskustassa, on hyvä idea selvittää kuinka pääset lentokentältä kaupunkiin jo ennen koneen laskeutumista. Keskusta sijaitsee 11 km:n päässä kohteesta Tampere (TMP-Pirkkala).
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Tampere?
Tee lentomatkastasi kohteeseen Tampere yksinkertaista ja helppoa vierailemalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivullamme. Tämä on hyvä tapa saada ajankohtaista tietoa kaikista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista ja saada viimeisimpiä virallisia terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Tampere suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Tampere suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Tampere joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Tampere, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Tampere?
Ennen kuin varaat lennot kohteeseen Tampere, on hyvä idea tarkistaa, mikä lentoasema on itsellesi kätevin. Tampere (TMP-Pirkkala) sijaitsee 11 km:n päässä keskusta-alueelta. Jos määränpääsi on Kuorevesi (KEV-Halli), olet kentälle laskeutuessasi noin 70 km:n päässä keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Tampere?
Sinulla on muutama vaihtoehto lentäessäsi kohteeseen Tampere. Voit valita 3 lentoyhtiöstä, jotka tarjoavat lentoja tähän kohteeseen 9 kohteesta ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tampere?
Finnair tarjoaa suurimman osan lennoista kohteeseen Tampere. Kallio on lentojen yleisin lähtökaupunki, ja Finnair operoi suurimman osan näistä lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Tampere?
Suora lento tekee uuteen kohteeseen lentämisestä yksinkertaisempaa, koska sinun ei tarvitse viettää pitkiä aikoja lentoasemilla. Jos olet matkalla kohteeseen Tampere, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin lennetään suurin piirtein 30 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Tampere?
Kamppi, Pasila ja Kallio ovat suosituimpia lähtölentokenttiä kohteeseen Tampere matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Tampere lentokentälle kestää?
Jos olet suuntaamassa kohteeseen Tampere kohteesta Kamppi, lentoaika on 35 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Pasila, voit odottaa lentoajan olevan noin 35 minuuttia. Kallio taas on noin 35 minuuttia matkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Tampere?
Kuten kuka tahansa kokenut matkustaja voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime hetkeen. Hinnat ovat yleensä kalliimmat mitä lähempänä lähtöpäivä on. Kannattaa myös vertailla lippujen hintoja eri sivustoilla. Jos määränpäässäsi on monia lentoasemia, saatat löytää loistavan hintaiset liput lentämällä kauempana sijaitsevalle kentälle. Ja viimeiseksi kannattaa muistaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä liput yleensä maksavat ja varaudu varaamaan lennot heti kun löydät loistavan tarjouksen. Parhaat tarjoukset eivät ole yleensä kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Tampere?
Mistä oletkin lähdössä, lentäminen voi olla nautittava kokemus, jos olet valmistautunut siihen. Olemme koonneet listan hyödyllisiä matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Tampere stressittä.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Pakkaa ensiksi mukaan passi, matkustusasiakirjat, lompakko ja kaikki tärkeät lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun kannattaa pistää viihdykettä lennon ajaksi, jotta aika ei käy pitkäksi. Hyviä vaihtoehtoja ovat jännittävä kirja ja tablettitietokone, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi tai elokuvia. Jos haluat nukkua lennon aikana, niskatyyny ja korvatulpat kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa myös vähintään hammasharja ja deodorantti.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Muista pakata kaikki täysikokoiset shampoot ja hoitoaineet ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten puukot, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten ilotulitteet, aerosolit ja tulitikut, ovat myös kiellettyjä.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälleen mitään turhan epämukavaa. Kerrospukeutuminen on hyvä idea, koska matkustamon lämpötila usein putoaa lennon aikana. Suljetut ja matalakorkoiset kengät ovat aina myös hyvä idea.
  • Useimmat matkailijat ovat varmasti kuulleet puhuttavan syvästä laskimotukoksesta, verihyytymäongelmasta, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen. Voit vähentää tämän sairauden riskiä monin eri tavoin. Käytä tukisukkahousuja tai -sukkia, juo paljon vettä ja liiku matkustamossa lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Tampere?
Kannattaa varautua turvallisuustarkastukseen jo ennen lentokentälle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Tampere matkaavaan koneeseen ilman ongelmia. Näiden vinkkien avulla voit aloittaa matkasi parhaalla tavalla:

  • Lentokentän turvatarkastuksessa sinun pitää ensiksi esittää maihinnousukorttisi sekä passisi tai henkilöllisyystodistuksesi. Ne kannattaakin pitää helposti saatavilla.
  • Seuraavaksi sekä sinut että mukanasi olevat tavarat läpivalaistaan. Prosessin nopeuttamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat aiheuttaa hälytyksen. Henkilökohtaiset tavarat, kuten vyö, takki ja korvakuulokkeet, pitää laittaa läpivalaisulaitteeseen.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten puhelimet ja läppärit, pitää myös skannata erikseen lentoaseman turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Haluatko ottaa lomallesi mukaasi hajuveden? Se ei ole ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit ottaa sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Joudut ehkä myös ottamaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan skannata. Kannattaa siis pistää jalkaan helposti riisuttavat kengät.
  • Lentoyhtiöt eivät salli teräviä esineitä matkustamossa. Jos sinun täytyy ottaa tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuun.

Tietoa lennoista kohteeseen Tampere
Kohdelentokenttä
Tampere-Pirkkala
Kohdelentokentän IATA-koodi
TMP
Kohdekaupunki
Tampere
Menopaluumatkan hinta
124 €