Lennot - Pirkanmaa alkaen 101 €

Halvimmat lennot kohteeseen Pirkanmaa

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 101 € yhdensuuntaisille lennoille ja 175 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
KLM
Air Baltic

Matkaopas: matkat kohteeseen Pirkanmaa

Suomi – Suuntana Pirkanmaa? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Pirkanmaa. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Pirkanmaa meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Hae kohteeseen Pirkanmaa suuntaavia huokeita lentoja ja valitse sen jälkeen “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta “Ei muutosmaksua”. Niin yksinkertaista se on. Tiedämme, että suunnitelmat voivat muuttua ja että joustavuus on tärkeää, joten voit tehdä varauksen luottamuksella Expedian avulla.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pirkanmaa?
Varaa lentolippu yhdeltä näistä lentoyhtiöistä, niin kiehtova matkasi kohteeseen Pirkanmaa voi alkaa:

  • Finnair – 697 lentoa kohteeseen Pirkanmaa tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 697 lentoa kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) per kuukausi.
  • FlexFlight – 186 lentoa kohteeseen Pirkanmaa tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 186 lentoa kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) per kuukausi.
  • Amapola – 60 lentoa kohteeseen Pirkanmaa tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 60 lentoa kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Pirkanmaa?
Jotta voisit napata parhaan tarjouksen kohteeseen Pirkanmaa, sinun kannattaa tehdä varauksesi hyvissä ajoin. Harkitse sen lisäksi hakutuloksiesi ylälaidassa olevan Expedian “Joustavat päivämäärät” -ominaisuuden käyttämistä. Sen avulla voit vertailla läheisten päivien halpoja hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana 175 € oli kohteeseen Pirkanmaa menevän lennon halvin hinta.
Kuinka paljon lento kohteeseen Pirkanmaa maksaa?
Menopaluulento kohteeseen Pirkanmaa maksoi viimeisten seitsemän päivän aikana 175 € – 403 €. Kohteesta Berliini (BER) lähtevät yhdensuuntaiset lennot sen sijaan olivat niinkin halpoja kuin 101 €.
Mitkä ovat kohteen Pirkanmaa suosituimmat lentokentät?
Jos varaat lennot kohteeseen Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa), voit nauttia kaikesta mitä Pirkanmaa tarjoaa. Koska tämä lentokenttä on alueen päälentoasema, tänne laskeutuu noin 3745 lentoa joka kuukausi.
Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Pirkanmaa?
Edellisten seitsemän päivän aikana lentoliput maksoivat kohteeseen Pirkanmaa noin 175 € – 403 €.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Pirkanmaa?
Tee lentovarauksesi lokakuussa, jotta pääset nappaamaan edukkaan lentotarjouksen kohteeseen Pirkanmaa. Kesän ja talven loma-ajat ovat normaalisti kalleimmat ajat hankkia lentolippu.
Kuinka kauan lento kohteeseen Pirkanmaa kestää?
Lentomatkasi kesto voi olla pitkä tai sitten lyhyt riippuen siitä, mistä paikasta lentosi oikein lähtee. Jotta voisimme auttaa sinua helpommin järjestelemään matkaasi kohteeseen Pirkanmaa, olemme tehneet luettelon muutaman tunnetuimman kotimaan reitin keskimääräisistä lentoajoista:

  • Oulu (OUL) → Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 1 tunti ja 5 minuuttia
  • Rovaniemi (RVN) → Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 1 tunti ja 39 minuuttia
  • Joensuu (JOE) → Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 1 tunti ja 5 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Pirkanmaa?

  • Tampere tarjoaa niin paljon nähtävää ja tekemistä, että ei ole yllättävää, että matkailijat aloittavat lomansa kohteessa Pirkanmaa yleensä tästä vilkkaasta kohteesta. Voit viettää ensimmäiset pari päivää tutustuen tunnetuimpiin nähtävyyksiin, joihin kuuluu muun muassa Särkännniemi, ennen kuin siirryt tutustumaan joihinkin tämän kohteen vähemmän kuuluisiin helmiin.
  • Pakatessasi vaatteita matkallesi kannattaa pitää mielessä, että kohteessa Tampere on yleisesti ottaen subarktinen ilmasto. Jotta saisit selkeämmän kuvan siitä, millaista säätä voit odottaa lomasi aikana, tarkista säätiedote ennen matkaan lähtöä.
  • Nokia, joka sijaitsee keskimäärin 20 km länteen kohteesta Tampere, kannattaa myös ehdottomasti lisätä listalle. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu Liukuslahden uimaranta – älä unohda vierailla täällä!

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Pirkanmaa?
Kohteeseen Tampere kannattaa lähteä tutustumaan 20. Kesäkuuta jälkeen, jolloin täällä alkaa kesä. Tällöin tämän alueen Pirkanmaa vilkkaimman kaupungin lämpötila vaihtelee keskimäärin 51Fº (11Cº) ja 68Fº (20Cº) välillä – täydellinen sää nähtävyyksillä kiertelyyn! ovat suosituimpia kuukausia tutustua tähän kohteeseen.

Suosittuja lentoja kohteeseen Pirkanmaa

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight