Lennot - Pirkanmaa alkaen 50 €

Parhaat kaupungit kohteessa Pirkanmaa

Halvimmat lennot kohteeseen Pirkanmaa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 50 € yhdensuuntaisille lennoille ja 116 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Finnair
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic

Matkaopas: matkat kohteeseen Pirkanmaa

Suomi – Suuntana Pirkanmaa? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Pirkanmaa. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Pirkanmaa COVID-19:n takia?
Näinä hankalina aikoina lukuisat lentoyhtiöt tarjoavat aiempaa enemmän joustavuutta. Vieraile asiakaspalveluportaalissamme saadaksesi tärkeää tietoa varauksesi muuttamisesta tai peruuttamisesta COVID-19:n takia.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Pirkanmaa meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Hae kohteeseen Pirkanmaa suuntaavia huokeita lentoja ja valitse sen jälkeen “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta “Ei muutosmaksua”. Niin yksinkertaista se on. Tiedämme, että suunnitelmat voivat muuttua ja että joustavuus on tärkeää, joten voit tehdä varauksen luottamuksella Expedian avulla.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Pirkanmaa matkustavien tulisi tietää?
COVID-19 on muuttanut matkailua, mutta se ei ole pienentänyt haluamme tutkia maailmaa. Näiden vinkkien avulla voit selättää matkailun uudet haasteet:

 • Ennen kuin teet varauksen, tutki onko kohteessasi ja lähtöpaikassasi voimassa minkäänlaisia matkustusrajoituksia. Viimeisimmät tiedot saat viranomaisten matkustustiedotteista.
 • Kun kävelet lentokentän turvatarkastuksen halki, älä riisu kasvomaskiasi. Sinua neuvotaan jossain vaiheessa laskemaan sitä hetkiseksi henkilöllisyyden varmistamista varten. Kasvomaskin käyttämisestä kieltäytyviä matkailijoita saatetaan sakottaa ja estää nousemasta koneeseen.
 • Älä ojenna tarkastuskorttiasi (sähköistä tai paperiversiota) suoraan lentokentän työntekijälle. Sen sijasta sinun pitää asettaa se lukijan päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän nähtäville.
 • Voit pakata käsimatkatavaroihisi korkeintaan 100 ml käsihuuhdetta. Käsihuuhde täytyy ottaa pois käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksessa.
 • Tyhjennä taskustasi kaikki henkilökohtaiset tavarat, kuten kolikkosi ja puhelimesi, ja pistä ne käsimatkatavaroihin tavarakaukaloiden sijaan. Näin turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
 • Pakkaa kaikki ruokatarvikkeesi läpinäkyvään muovipussiin ja laita myös ne tavarakaukaloon. Kun otat ruokasi pois käsimatkatavaroista, on epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu koskemaan laukkuusi tarkistaakseen sen.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pirkanmaa?
Varaa lentolippu yhdeltä näistä lentoyhtiöistä, niin kiehtova matkasi kohteeseen Pirkanmaa voi alkaa:

 • Finnair – 697 lentoa kohteeseen Pirkanmaa tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 697 lentoa kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) per kuukausi.
 • FlexFlight – 186 lentoa kohteeseen Pirkanmaa tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 186 lentoa kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) per kuukausi.
 • Amapola – 60 lentoa kohteeseen Pirkanmaa tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 60 lentoa kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Pirkanmaa?
Jotta voisit napata parhaan tarjouksen kohteeseen Pirkanmaa, sinun kannattaa tehdä varauksesi hyvissä ajoin. Harkitse sen lisäksi hakutuloksiesi ylälaidassa olevan Expedian “Joustavat päivämäärät” -ominaisuuden käyttämistä. Sen avulla voit vertailla läheisten päivien halpoja hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana 116 € oli kohteeseen Pirkanmaa menevän lennon halvin hinta.
Kuinka paljon lento kohteeseen Pirkanmaa maksaa?
Menopaluulento kohteeseen Pirkanmaa maksoi viimeisten seitsemän päivän aikana 116 € – 232 €. Kohteesta Kööpenhamina (CPH) lähtevät yhdensuuntaiset lennot sen sijaan olivat niinkin halpoja kuin 50 €.
Mitkä ovat kohteen Pirkanmaa suosituimmat lentokentät?
Jos varaat lennot kohteeseen Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa), voit nauttia kaikesta mitä Pirkanmaa tarjoaa. Koska tämä lentokenttä on alueen päälentoasema, tänne laskeutuu noin 3745 lentoa joka kuukausi.
Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Pirkanmaa?
Edellisten seitsemän päivän aikana lentoliput maksoivat kohteeseen Pirkanmaa noin 116 € – 232 €.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Pirkanmaa?
Tee lentovarauksesi kesäkuussa, jotta pääset nappaamaan edukkaan lentotarjouksen kohteeseen Pirkanmaa. Kesän ja talven loma-ajat ovat normaalisti kalleimmat ajat hankkia lentolippu.
Kuinka kauan lento kohteeseen Pirkanmaa kestää?
Lentomatkasi kesto voi olla pitkä tai sitten lyhyt riippuen siitä, mistä paikasta lentosi oikein lähtee. Jotta voisimme auttaa sinua helpommin järjestelemään matkaasi kohteeseen Pirkanmaa, olemme tehneet luettelon muutaman tunnetuimman kotimaan reitin keskimääräisistä lentoajoista:

 • Oulu (OUL) → Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 1 tunti ja 5 minuuttia
 • Rovaniemi (RVN) → Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 1 tunti ja 39 minuuttia
 • Joensuu (JOE) → Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 1 tunti ja 5 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Pirkanmaa?

 • Tampere tarjoaa niin paljon nähtävää ja tekemistä, että ei ole yllättävää, että matkailijat aloittavat lomansa kohteessa Pirkanmaa yleensä tästä vilkkaasta kohteesta. Voit viettää ensimmäiset pari päivää tutustuen tunnetuimpiin nähtävyyksiin, joihin kuuluu muun muassa Särkännniemi, ennen kuin siirryt tutustumaan joihinkin tämän kohteen vähemmän kuuluisiin helmiin.
 • Pakatessasi vaatteita matkallesi kannattaa pitää mielessä, että kohteessa Tampere on yleisesti ottaen subarktinen ilmasto. Jotta saisit selkeämmän kuvan siitä, millaista säätä voit odottaa lomasi aikana, tarkista säätiedote ennen matkaan lähtöä.
 • Nokia, joka sijaitsee keskimäärin 20 km länteen kohteesta Tampere, kannattaa myös ehdottomasti lisätä listalle. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu Liukuslahden uimaranta – älä unohda vierailla täällä!

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Pirkanmaa?
Kohteeseen Tampere kannattaa lähteä tutustumaan 20. Kesäkuuta jälkeen, jolloin täällä alkaa kesä. Tällöin tämän alueen Pirkanmaa vilkkaimman kaupungin lämpötila vaihtelee keskimäärin 51Fº (11Cº) ja 68Fº (20Cº) välillä – täydellinen sää nähtävyyksillä kiertelyyn! ovat suosituimpia kuukausia tutustua tähän kohteeseen.