Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Ylöjärvi

Katso kaikki kohteen Ylöjärvi vuokra-autot

Auton vuokraus Ylöjärvellä

Pirkanmaan maakunnassa kauniin Näsijärven rannalla sijaitseva Ylöjärvi on tunnettu rauhallisena järvimaisemien ympäröimänä pikkukaupunkina. Vuokraa auto Ylöjärveltä ja lähde tutustumaan kaupunkiin ja sen lähiympäristöön omalla tahdillasi. Expedian kautta voit helposti vuokrata auton jo ennen matkaa Ylöjärvelle ja näin varmistat, että sinulle ei tule yllättäviä lisämaksuja maksettavaksi enää lomasi lopussa.

Matkustaminen Ylöjärvelle

Ylöjärvelle on helppo matkustaa, sillä se sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Tampereelta, jonne on hyvät liikenneyhteydet eri puolilta Suomea. Lennot Ylöjärvelle laskeutuvat noin 20 kilometrin päässä Tampereella sijaitsevalle lentoasemalle. Samoin myös autonvuokraus Ylöjärvellä matkailtaessa onnistuu helpoiten Tampereelta, joten mikäli saavut esimerkiksi Tampereen lentoasemalle, voit kätevästi ottaa auton heti käyttöösi ja ajaa suoraan esimerkiksi hotellille Ylöjärvelle.

Vuokra-autoilua Ylöjärvellä

Auton vuokraaminen Ylöjärvellä matkaillessa kannattaa, sillä kaupungista ja sen lähialueilta löytyy paljon nähtävää. Ylöjärven nähtävyydet jakautuvat melko laajalle alueelle, joten auto mahdollistaa mukavan ja helpon tavan kulkea eri nähtävyyksien välit oman aikataulun mukaan. Lähimmät autovuokraamot Ylöjärveltä löytyvät Tampereelta, joten mikäli olet saapumassa Tampereen suunnasta, kannattaa auto ottaa käyttöön heti tulomatkalla. Vuokra-auton Ylöjärvellä voi noutaa käyttöönsä esimerkiksi Pirkkalan lentoasemalta tai Tampereen rautatieaseman läheisyydestä. Koska Tampere sijaitsee vain noin 12 kilometrin päässä Ylöjärveltä, voi auton kuitenkin helposti noutaa myös myöhemmin matkan aikana, mikäli saapuu Ylöjärvelle muualta päin Suomea. Expedian avulla löydät helposti itsellesi sopivimman auton, vertailet helposti hintoja ja löydät voimassa olevat tarjoukset vuokra-autoista.

Autoilu on helppoa ja sujuvaa myös aivan Ylöjärven keskustan alueella, jossa ei ole esimerkiksi yksisuuntaisia tai vain kävelijöille tarkoitettuja katuja. Ilmaisia pysäköintipaikkoja löytyy kaupungista runsaasti, joten myös auton pysäköiminen on helppoa. Muiden kuin Suomen kansalaisten pitää kuitenkin ottaa huomioon, että Suomen lain mukaan autoa kuljettamaan ovat oikeutettuja vain yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on mukanaan joko EU- ja ETA-valtioissa tai Geneven ja Wienin liikennesopimusvaltioissa myönnetty ajokortti.

Kauniin luonnon Ylöjärvi

Ylöjärven parasta antia on sen kaunis pirkanmaalainen luonto, johon on helppo tutustua auton kanssa matkustaen. Yksi parhaista luontokohteista on Ylöjärven kaupungin alueella, noin 50 kilometrin päässä keskustasta sijaitseva kaunis Seitsemisen kansallispuisto. Patikointireittejä löytyy puistosta yhteensä noin 60 kilometriä ja puiston maasto on helppokulkuista, joten alueesta voi nauttia kaikenikäiset retkeilijät. Alueelta löytyy parkkipaikka autolla saapuville retkeilijöille. Lähempää Ylöjärven keskustaa löytyy esimerkiksi harjulla sijaitseva Pikku-Ahveniston luontopolku. Kesäisin hauska tapa tutustua kauniiseen järviluontoon on lähteä rannalle. Ylöjärveltä löytyy 13 ylläpidettyä uimarantaa eri puolilla kaupungin aluetta, ja niille on helppo kulkea autolla keskustasta. Luonnon ihastelun lisäksi Ylöjärvellä kannattaa vierailla ainakin noin 40 kilometrin päässä keskustassa sijaitsevassa Kurun ulkoilmamuseossa, josta löytyy 1700-luvulta peräisin olevia rakennuksia ja esineistöä. Noin 30 kilometrin päässä keskustasta Haverin kultakaivoksen alueella voi tutustua alueen historialliseen kaivostoimintaan.

Autoillen Ylöjärven lähialueilla

Ylöjärven kaupungin tarjonnan tultua tutuksi löytyy lähialueilta vielä paljon tutkittavaa. Kaupungin palveluista kiinnostuneiden matkalaisten kannattaa vierailla lähellä sijaitsevalla Tampereella. Mielenkiintoisten museoiden ja kulttuuritapahtumien lisäksi Tampereelta löytää erinomaiset ostosmahdollisuudet sekä ravintolatarjonnan. Tampere on erinomainen käyntikohde myös lapsiperheille, sillä kaupungista löytyy paljon lapsille suunnattuja kohteita, tunnetuimpana Särkänniemen huvipuisto. Pirkanmaan maakunnan alueelta löytyy runsaasti mielenkiintoisia erikoismuseoita jokaiseen makuun, joten Ylöjärveltä voi tehdä kulttuurin täyteisiä päivämatkoja eri puolille maakuntaa. Luonnossa rentoutumista kaipaavien matkailijoiden kannattaa vierailla esimerkiksi Helvetinjärven kansallispuistossa, joka sijaitsee noin 65 kilometrin päässä Ylöjärveltä. Kansallispuistossa voi ihastella muun muassa syviä rotkoja ja metsälampia.

Autonvuokraus kohteessa Ylöjärvi: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Ylöjärvi?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Ylöjärvi halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 118 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Ylöjärvi?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Ylöjärvi keskimäärin 119 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Ylöjärvi?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Ylöjärvi?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Ylöjärvi

Tutustu kohteeseen Ylöjärvi Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!