Etsi vuokra-autoja kohteessa Pirkanmaa

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Suositut kaupungit kohteessa Pirkanmaa

Pirkanmaa: Expedia.fi tarjoaa kaikenlaisille matkailijoille soveltuvia vuokra-autoja. Expedia.fin kautta löydät juuri itsellesi sopivan vuokra-auton etsitpä sitten halpaa autoa tai tähdille sopivaa menopeliä. Valitse vain autovuokraamo kohteesta Pirkanmaa tai jostakin muusta maailmankolkan kohteesta ja katso, kuinka helposti autovuokraus onnistuu Expedia.fin kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Pirkanmaa vuokra-autovaraukseni?
Ei huolta! Jos pystyt peruuttamaan etukäteen maksetun varauksesi viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, saat mitä todennäköisemmin täyden hyvityksen. Kannattaa kuitenkin lukea vuokra-ajoneuvon sopimus, koska on olemassa muutamia poikkeuksia. Jos sinulla on mitään muuta kysyttävää, saat lisätietoja asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Pirkanmaa?
Voit vuokrata minikokoisen ajoneuvon, jos haluat säästää rahaa, premium-luokan auton, jos kaipaat elämääsi pientä luksusta, tai esimerkiksi intermediate-luokan ajoneuvon näiden mallien väliltä. Mutta harvat mallit ovat parempia kuin kompaktit autot, jotka ovat halutuin autoluokka kohteessa Pirkanmaa. Nämä ajoneuvot ovat helppoja pysäköidä ja hallita, polttoainetehokkaita ja sopivat loistavasti kaupunkiajoon. Ne ovat lisäksi hieman mukavampia ja tilavampia kuin economy-luokan autot.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Pirkanmaa Expedian kautta?
Parhaimpien tarjousten löytäminen on nopeaa Expedian sivuilla. Sinun täytyy vain antaa nouto- ja palautuskohteet sekä valita nouto- ja palautuspäivät ja -ajat ja sitten vertailla autovuokraamoiden tarjouksia. Voit säästää vieläkin enemmän, jos yhdistät kohteen Pirkanmaa autonvuokraukseesi lento- tai hotellivarauksen.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Pirkanmaa?
Asiakkaiden tulee olla vähintään 20 vuotta vanhoja voidakseen vuokrata auton kohteessa Pirkanmaa. Nuorilta kuljettajilta veloitetaan usein lisämaksu ja heihin kohdistuu rajoituksia. Autovuokraamot veloittavat yleensä esimerkiksi nuoren kuljettajan lisämaksun, joka lisätään vuokra-auton hintaan. Rajoituksia taas sovelletaan yleensä nuorempien asiakkaiden vuokrattavissa oleviin ajoneuvoluokkiin. Ikärajat vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten tarkista käytännöt ennen varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Pirkanmaa?
Sinun tulee yleensä esittää ajokortti ja nimissäsi oleva luottokortti vuokrataksesi ajoneuvon. Voit myös joutua näyttämään todisteen vakuutuksesta, jos päätät olla hyödyntämättä vuokra-autoyrityksen omaa vakuutusta. Nämä ehdot vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten niihin kannattaa aina tutustua etukäteen.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Pirkanmaa?
Kyllä voit, ja löydät taatusti itsellesi parhaiten sopivan vuokra-ajoneuvon pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivultamme. Voit vain antaa matkasi tiedot ja me näytämme sinulle useiden johtavien autonvuokrausyritysten upeat tarjoukset.
Voinko vuokrata auton kohteessa Pirkanmaa, jos olen alle 25-vuotias?
Jos olet nuori kuljettaja ja haluat vuokrata ajoneuvon kohteessa Pirkanmaa, suosittelemme, että tutustut eri autonvuokrausyritysten ehtoihin ja käytäntöihin. Jotkut niistä saattavat vuokrata alle 25-vuotiaille kuljettajille, ja jotkut eivät. Lisäksi 21–24-vuotiailta saatetaan veloittaa lisäkuluja. Jos haluat välttyä ikäviltä yllätyksiltä autoa noutaessasi, varmista, että tiedät täsmälleen mitä voit odottaa.

Koe uusia paikkoja Expedian avulla