Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Valkeakoski

Katso kaikki kohteen Valkeakoski vuokra-autot

Auton vuokraus Valkeakoskella

Loma Valkeakoskella, Pirkanmaan maakunnassa, tarjoaa mielenkiintoisia kulttuuri- ja luontoelämyksiä vuoden ympäri. Autonvuokraus Valkeakoskella kannattaa, sillä eri puolilta kaupunkia löytyy paljon tutustumisenarvoisia kohteita. Vuokraa auto Valkeakoskelle matkustaessasi jo ennen matkaa luotettavalta autovuokrausyhtiöltä, eikä sinulle koidu yllättäviä lisämaksuja lomasi lopuksi.

Matkustaminen Valkeakoskelle

Tampereen lähellä sijaitsevaan Valkeakosken kaupunkiin on hyvät matkustusyhteydet eri puolilta Suomea esimerkiksi linja-autolla. Myös lennot Valkeakoskelle on helppo järjestää, sillä kaupungista on matkaa Tampereen Pirkkalan lentoasemalle vain noin 40 ilometriä. Lähin rautatieasema sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Toijalassa. Valkeakoskelle voit saapua kätevästi myös veneellä, sillä kaupunki sijaitsee sisävesireittien varrella. Expedian kautta löydät helposti sopivimman vuokra-auton matkallesi ja samalla voit kätevästi etsiä myös hotellit Valkeakoskelta.

Vuokra-autoilua Valkeakoskella

Valkeakoskella on helppoa ja sujuvaa liikkua autolla, eikä edes ydinkeskustan alueelle synny juurikaan ruuhkia. Ilmaisia pysäköintipaikkoja on myös helppo löytää Valkeakoskelta. Ensimmäistä kertaa Valkeakoskella vierailevan on kuitenkin syytä olla tarkkana liikenteessä, sillä Valkeakosken keskustasta löytyy myös pelkästään jalankulkijoille tarkoitettuja teitä sekä muutamia yksisuuntaisia teitä. Ulkomailta saapuvien matkalaisten kannattaa lisäksi huomioida, että Suomen lain mukaan autoa kuljettamaan ovat oikeutettuja vain yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on mukanaan joko EU- ja ETA-valtioissa tai Geneven ja Wienin liikennesopimusvaltioissa myönnetty ajokortti.

Auton vuokraus Valkeakoskella onnistuu kätevimmin, mikäli saavut kaupunkiin Tampereen kautta, sillä lähimmät autonvuokraustoimipisteet sijaitsevat Tampereen alueella. Autovuokraamojen toimipisteitä löytyy esimerkiksi Tampereen rautatieaseman läheisyydestä noin 28 kilometrin päässä Valkeakoskelta sekä esimerkiksi Pirkkalan lentoasemalta, joten Tampereelta päin saapuessasi voit helposti vuokrata auton käyttöösi heti matkan aluksi. Tampereelle on kuitenkin olemassa hyvät julkisen liikenteen yhteydet Valkeakoskelta, joten auton voi noutaa kätevästi myös myöhemmin matkan aikana tai vaikka et Valkeakoskelle Tampereen kautta matkustaisikaan. Alueen autovuokraamoissa on hyvät valikoimat, ja Expedian avulla näet kätevästi erilaisten vuokra-autojen hinnat ja teet autonvuokrausvertailua Valkeakoskelle matkustaessasi.

Mielenkiintoinen loma Valkeakoskella

Valkeakoski sijaitsee kauniiden järvimaisemien ympäröimänä Vanajaveden ja Mallasveden yhtymäkohdassa. Kaupungista löytyy paljon nähtävää sekä kulttuurista että luonnosta kiinnostuneille matkalaisille. Vuokra-auto Valkeakoskella on hyvä hankinta, sillä osa kaupungin mielenkiintoisimmista kohteista löytyy keskusta-alueen ulkopuolelta. Taiteenystävien kannattaa matkustaa noin 8 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevaan Voipaalan taidekeskukseen, jossa voi ympäri vuoden tutustua vaihtuvien taidenäyttelyiden tarjontaan sekä ihastella vanhan kartanoalueen tunnelmaa. Voipaalan taidekeskuksella vieraillessa kannattaa samalla tutustua luontoon Rapolan harjulla, jonne löytyy opasteet parkkipaikalta. Rapolan harjulla on mahdollista löytää jäänteitä esihistoriallisesta asutuksesta, ja siellä sijaitsee myös muinaislinnan rauniot. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa vierailla myös noin 15 kilometrin päässä Valkeakosken keskustasta sijaitsevassa Päivölän opistossa, josta löytyy Mannerheim-kokoelma sekä maanpuolustuksen perinnehuone.

Autoillen Valkeakosken lähialueilla

Valkeakosken kaupungin nähtävyyksien lisäksi myös alueen lähiseuduilta löytyy paljon näkemisen arvoisia kohteita. Alle 30 kilometrin päässä sijaitsee Tampere, jossa voit helposti piipahtaa autolla tekemässä esimerkiksi ostoksia tai tutustumassa kaupungin laajaan kulttuuri- ja museotarjontaan. Vierailemisen arvoisia luontokohteita löytyy Valkeakosken läheisyydestä useita. Monet alueista sisältävät omaleimaisia piirteitä ja ainutlaatuisia nähtävyyksiä, kuten noin 75 kilometrin päästä Valkeakoskelta sijaitseva Eräpyhän luonnonsuojelualue. Alueen maasto on kivikkoista ja jyrkkärinteistä, mutta vaativan patikoinnin aiheuttama vaivannäkö palkitaan, sillä alueella voi pulahtaa uimaan erämaajärveen ja tutustua muinaiseen uhripaikkaan, jota kutsutaan Nunnakirkoksi. Myös lyhemmän ajomatkan päästä löytyy paljon tutkittavaa. Noin 30 kilometrin päässä Valkeakoskelta sijaitsevalla Mäyriän virkistysalueella voi upean luonnon ihastelun lisäksi istahtaa nuotiopaikalle ja kesäaikaan uida ja saunoa ilman erillistä varausta.

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Valkeakoski?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Valkeakoski halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 93 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Valkeakoski?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Valkeakoski keskimäärin 103 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Valkeakoski?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Valkeakoski?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Valkeakoski

Tutustu kohteeseen Valkeakoski Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!