Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lempäälä

Katso kaikki kohteen Lempäälä vuokra-autot

Auton vuokraus Lempäälässä

Pirkanmaan maakunnassa sijaitseva Lempäälän kunta on osa mielenkiintoisten nähtävyyksien täyttämää Tampereen kaupunkiseutua. Autonvuokraus Lempäälässä mahdollistaa kaikkiin lähialueen nähtävyyksiin tutustumisen rauhassa ja oman aikataulun mukaan. Expedian avulla vuokraat auton kätevästi käyttöösi luotettavasta autovuokraamosta jo ennen matkaa, eikä sinulle koidu ylimääräisiä lisämaksuja enää perillä.

Matka Lempäälään

Lempäälään on helppo saapua eri puolilta Suomea, sillä kaupunki sijaitsee aivan Tampereen vieressä. Lempäälään voi matkustaa Tampereelta tai eri puolilta Suomea linja-autolla, junalla tai vaikka laivalla. Lennot Lempäälään järjestyvät vain noin 18 kilometrin päässä sijaitsevalle Pirkkalan lentoasemalle. Mikäli haluat päästä helpolla, vuokraa auto Lempäälässä heti saapuessasi esimerkiksi Pirkkalan lentokentälle ja voit matkustaa helposti perille määränpäähäsi. Vuokra-autoa varatessasi voit samalla kätevästi etsiä myös hotellit Lempäälästä.

Vuokra-autoilua Lempäälässä

Auton vuokraus Lempäälässä kannattaa, sillä kunnassa ja sen lähialueilla Tampereen kaupunkiseudulla on paljon nähtävää ja koettavaa eivätkä kaikki Lempäälän keskustan kohteistakaan sijaitse aivan kävelymatkan sisällä. Lähimmät autovuokraamot Lempäälästä sijaitsevat Tampereella. Helpointa auton vuokraaminen onkin suoraan Tampereelta, mikäli matka Lempäälään kulkee Tampereen kautta. Toisaalta Tampereelle on Lempäälästä hyvät liikenneyhteydet, joten auton noutaminen omaan käyttöön onnistuu nopeasti myös myöhemmin matkalla. Expedian avulla vertailet helposti autojen hintoja ja löydät vuokra-autojen tarjoukset Lempäälän matkallesi.

Autoilu Lempäälässä ja lähialueilla on helppoa ja sujuvaa. Tampereelle päin vievät tiet voivat kuitenkin olla ruuhkaisia työmatkaliikenteen huippuaikoina aamuisin ja loppuiltapäivästä. Lempäälästä löytyy ilmaista sekä parkkikiekollista parkkitilaa, mutta erityisesti päiväsaikaan vapaan parkkipaikan löytäminen voi olla hankalaa. Muiden kuin Suomen kansalaisten kannattaa huomioida, että Suomessa autoa kuljettamaan ovat oikeutettuja vain yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on mukanaan joko EU- ja ETA-valtioissa tai Geneven ja Wienin liikennesopimusvaltioissa myönnetty ajokortti.

Mielenkiintoinen loma Lempäälässä

Lempäälässä on tarjolla paljon nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden eri-ikäisille matkalaisille. Kunnan alueelta löytyy sekä hyviä ostosmahdollisuuksia kuin esimerkiksi kauniita luontokohteitakin. Monet kohteista sijaitsevat ydinkeskustan ulkopuolella. Varmasti tunnetuin Lempäälän nähtävyyksistä on noin seitsemän kilometrin päässä kunnan keskustasta sijaitseva suuri ostoskeskus Ideapark, josta löytyy kauppoja ja ravintoloita kaikenlaisiin mieltymyksiin. Ideaparkista löytyy myös pohjoismaiden suurin sisähuvipuisto FunPark, joten kauppakeskuksessa vierailuun kannattaa varata hyvin aikaa. Luonnonrauhaa kaipaavat voivat lähteä retkeilemään upean järvi- ja metsäluonnon keskelle Birgitan polulle. Reitti on noin 50 kilometrin mittainen, ja sen varrelta löytyy runsaasti levähdys- ja yöpymispaikkoja. Birgitan polun parkkipaikka sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Lempäälän keskustasta. Noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta sijaitsee toinen mielenkiintoinen patikointipaikka Mäyriä, jossa voit patikoinnin lisäksi kesäaikaan myös uida ja saunoa kauniin luonnon keskellä. Lähempänä keskustaa, noin kahden kilometrin päässä Kuokkalankosken rannalla sijaitsee Sarapiston keto ja muinaismuistoalue, jossa voi kesäisin nähdä lampaita työssään auttamassa alueen kasvillisuuden hoidossa.

Autolla Lempäälän lähialueiden nähtävyyksille

Lempäälän lisäksi myös kunnan lähiympäristössä sijaitsee paljon mielenkiintoista nähtävää. Vuokra-auto Lempäälässä voi osoittautua aikaa ja rahaa säästäväksi hankinnaksi, ja se myös mahdollistaa lähialueen nähtävyyksiin tutustumisen kätevästi oman aikataulusi mukaan. Lempäälästä voi kätevästi ajaa noin 23 kilometrin päähän Tampereelle viettämään mielenkiintoista ja tekemisentäytteistä kaupunkipäivää. Hyvien ostosmahdollisuuksien ja erilaisten museoiden lisäksi kesäaikaan Tampereella vierailevien kannattaa pistäytyä myös Särkänniemen huvipuistossa. Hieman pidemmän päivämatkan voi tehdä kätevästi autolla myös yhdelle Pirkanmaan hienoimmista luontokohteista: Juupajoen rotkolaaksoon. Rotkolaakso sijaitsee noin 75 kilometrin päässä Lempäälän keskustasta, mutta matka on varmasti tekemisen arvoinen alueen upean luonnon, monipuolisen kasvillisuuden ja harvinaisten lintulajien vuoksi.

Tutustu kohteeseen Lempäälä

Tutustu kohteeseen Lempäälä Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!