Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Sastamala

Katso kaikki kohteen Sastamala vuokra-autot

Vuokraa auto Sastamalassa

Monipuolinen Sastamala tarjoaa nähtävää ja koettavaa vuoden ympäri. Lähialueineen Sastamala ulottuu kuitenkin erittäin laajalle, joten ilman autoa et täällä pärjää. Jos et sellaista omista, helpoin ratkaisu on vuokrata auto Sastamalaan sivustomme kautta. Sivustomme vuokraamoiden hyvä puoli on, että ne eivät peri mitään yllättäviä lisämaksuja auton palauttamisen yhteydessä. Ainoa yleisehto on, että auto vastaanotetaan ja palautetaan tankki täytettynä.

Miten saan vuokra-auton Sastamalassa tai sen lähialueella

Sastamalasta katsoen lähimmät autovuokraamot ja autojen noutopisteet sijaitsevat Tampereen seudulla. Niiden ohella noutopisteitä on myös muissa lähialueen suuremmissa kaupungeissa, kuten Porissa ja Turussa. Saat siis autosi kätevästi käyttöösi riippumatta siitä, mistä suunnasta olet Sastamalaan saapumassa. Perille astihan on joka tapauksessa helpointa tulla nimenomaan autolla. Tällöin pääset suoraan juuri sinne, minne haluat, ja matkatavarasikin kulkevat mukana helposti ja vaivattomasti.

Jos olet varannut halvat lennot Sastamalaan, ne laskeutuvat Tampereen ohella myös Sastamalan aluetta palvelevalle Tampereen-Pirkkalan lentoasemalle (TMP). Myös siellä on autojen noutopisteitä, joten saat vuokra-auton käyttöösi halutessasi heti koneesi laskeuduttua. Kun allasi on oma auto, pääset kentältä Sastamalaan noin 40 minuutissa. Lentokentän ohella noutopisteitä on Tampereen alueella muun muassa rautatieasemalla, Ratapihankadulla, Hatanpään valtatiellä ja Taninkadulla.

Jos taas olet saapumassa Sastamalaan jostakin muusta suunnasta kuin Tampereelta, voit ottaa auton käyttöösi esimerkiksi lähtöpaikkaasi lähinnä sijaitsevasta autojen noutopisteestä. Varmimmin löydät sellaisen jostakin hieman suuremmasta kaupungista. Kaikki noutopisteet löydät sivustollamme olevan hakukoneen avulla.

Vuokra-autolla Sastamalan upeisiin kulttuurikohteisiin

Monelle matka Sastamalaan on ennen kaikkea kulttuurimatka. Kaupunki tunnetaan Suomen kirjapääkaupunkina, sillä kirjallisuudella on kaupungissa todella pitkät perinteet. Heinäkuussa monet hotellit Satamalassa täyttyvät viimeistä huonetta myöten, kun kaupungissa järjestetään jokavuotiset Vanhan kirjallisuuden päivät. Tuolloin ohjelmassa on muun muassa seminaareja, näyttelyitä ja kirjahuutokauppoja. Muina aikoina kirjallisuusteema on kaupungissa esillä esimerkiksi suomalaisen kirjan museossa Pukstaavissa.

Kun käytössäsi on vuokra-auto, kannattaa ehdottomasti vierailla myös Sastamalan kahdessa keskiaikaisessa kirkossa. Karkussa sijaitseva Sastamalan Pyhän Marian kirkko on niistä vanhempi. Se on rakennettu 1400-luvulla, joskin samalla paikalla uskotaan olleen kirkko jo muutama sata vuotta aiemmin. Keskiajan, renessanssin ja barokkiajan musiikista pitävien kannattaa vierailla Pyhän Marian kirkossa heinäkuussa, sillä silloin kirkossa ja sen ympäristössä järjestetään vanhaan musiikkiin erikoistunut Sastamala Gregoriana -musiikkifestivaali.

Toinen Sastamalan keskiaikainen kirkko on nimensä mukaisesti Tyrväällä sijaitseva Tyrvään Pyhän Olavin kirkko. Se on yhdessä sijaintipaikkansa kanssa valittu Suomen virallisiin kansallismaisemiin. Kuten tästä voi päätellä, tunnelma Pyhän Olavin kirkolla on melkoisen ainutlaatuinen. Kaikkein upeimmillaan kirkko näyttäytyy sen vierestä alkavalta järveltä päin nähtynä.

Koko perheen vuokra-autoilua Sastamalassa

Kulttuurin ohella Sastamalasta löytyy suuri määrä aktiivilomailijoille ja lapsiperheille soveltuvia kohteita. Talvisin ehdoton ykkösvetonaula on koko Länsi-Suomen suurin laskettelukeskus Ellivuori. Muina vuodenaikoina tarjonta on huomattavasti monipuolisempaa, sillä tarjolla on muun muassa vesiaktiviteetteja järjestävät Melontapaja ja Palju ja Pore, golfväen oma Lakeside Golf & Country Club, useita kalastukseen liittyviä elämysmatkailua järjestäviä yrityksiä, monipuolisesti eri lajeja tarjoava Viikin vapaa-aikakeskus sekä eläinystäville suunnattu Kiviniityn kotieläinpuisto. Näistä viimeksi mainitun ohella perheen pienimpien mieleen lienee lisäksi ainakin Sastamalan keskustassa sijaitseva Herra Hakkaraisen talo.

Koska Sastamala sijaitsee Kokemäenjoen molemmin puolin, ei liene yllätys, että alueella on runsaasti myös upeita luontokohteita. Joen ja sen rantojen ohella alueen ehdottomiin luontohelmiin lukeutuu ainakin Ritajärven luonnonsuojelualue. Se tarjoaa todellista erämaan tuntua, minkä ohella alue on erityisen tunnettu valtavista siirtolohkareistaan. Ritajärven luonnonsuojelualue on yhteensä peräti 127 hehtaarin kokoinen, joten se sopii hyvin pitkäänkin samoiluun.

Autonvuokraus kohteessa Sastamala: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Sastamala?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Sastamala halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 62 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Sastamala?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Sastamala keskimäärin 63 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Sastamala?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Sastamala?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Sastamala

Tutustu kohteeseen Sastamala Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!