Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Forssa

Katso kaikki kohteen Forssa vuokra-autot

Autonvuokraus Forssassa

Vuokraa auto Forssassa

Forssa on lounaissuomalainen teollisuuskaupunki. Se sijaitsee lähes täydellisesti Helsinki–Turku–Tampere-kolmion keskellä, minkä ansiosta Forssasta voi helposti ja nopeasti piipahtaa vierailulle myös maan suurimpiin kaupunkeihin. Helsingin, Turun ja Tampereen lentoasemat ovat niin ikään vain noin tunnin ajomatkan päässä Forssasta.

Forssan seutuun on ehdottomasti helpointa tutustua autoillen. Autovuokraamoon kannattaa suunnata heti loman alussa, sillä niin Forssan kaupungista kuin sen lähiseuduiltakin löytyy useita tutustumisen arvoisia historiallisia nähtävyyksiä ja luontokohteita. Jos haluat vuokrata auton helposti, turvallisesti ja ilman yllättäviä lisämaksuja, me autamme. Expedian kanssa yhteistyössä toimivat autovuokraamot Forssassa noudattavat aina reiluja polttoainekäytäntöjä ja ohjeistavat sinua juuri oikeanlaisen vuokra-auton valinnassa. Voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton joustavasti, eivätkä autovuokraamojen hinnatkaan päätä huimaa. Katso tarjouksemme ja varaa oma autolomasi keskellä kauneinta Lounais-Suomea.

Vuokra-autolla kerkeät näkemään ja kokemaan

Forssassa ja Forssan seudulla on kaupungin pieneen kokoon nähden yllättävän paljon katseltavaa ja koettavaa. Vuonna 1847 perustetun vanhan puuvillakehräämön alueella on nyt kaupungin ja seudun historiaa ja perinnettä esitteleviä museoita ja taidenäyttelytiloja. Kehräämön läheisyydessä sijaitseva Yhtiönpuisto on kuin kaunis keidas kaupungin keskellä. Lisäksi Kehräämön alueella on ravintoloita, ja siellä voi kokeilla onneaan niin lohikalastuksessa kuin keilailussakin. Kehräämökujan päässä on pysäköintipaikka, johon vuokra-auton voi turvallisesti jättää vanhaan kehräämömiljööseen tutustumisen ajaksi.

Vauhdikkaampaa viihdettä Forssan seudulla tarjoilevat koko perheen kohteet, kuten Eteläisellä puistokadulla sijaitseva Lasten liikennepuisto, Forssan Karting-rata, jonne on helppo hurauttaa vuokra-autolla, sekä Forssan Elävienkuvien Teatteri, joka on entisöity alkuperäiseen asuunsa talkoovoimin. Vuonna 1906 perustettu Elävienkuvien Teatteri oli aikanaan Suomen ensimmäinen maaseutuelokuvateatteri, ja siellä näytetään edelleenkin elokuvia sekä baletti-, ooppera- ja konserttilähetyksiä. Teatteri toimii myös Forssassa joka vuosi järjestettävien kansainvälisten Mykkäelokuvafestivaalien päänäyttämönä.

Myös luonnossa liikkuja aloittaa retkensä autovuokraamosta

Liesjärven kansallispuisto sijaitsee valtatie 2:n varrella Tammelan, Someron ja Karkkilan alueella, noin 22 kilometrin päässä Forssasta. Valtatieltä on puistoon hyvät opasteet, ja puistossa on useita pysäköintialueita, joista Pirttilahdessa, Kopinlahdessa ja Korteniemessä on myös kuivakäymälä, pöydät eväiden syöntiä varten sekä opasteita.

Liesjärven kansallispuistossa on helppo vierailla päiväsiltään Forssasta käsin. Puistossa on noin 30 kilometriä reittejä, laavu, kota, tulentekopaikkoja sekä perinnetila, jolla varsinkin perheen pienimmät pääsevät tutustumaan entisaikojen maalaiselämään ja eläimiin. Matkan varrella näkyy aarniometsiä, harjuja ja pieniä soita.

Torronsuon kansallispuistoon hurauttaa vuokra-autolla hetkessä. Valtatieltä 2 käännytään noin kolmen kilometrin matkan jälkeen länteen Somerolle, jonka jälkeen Somerontietä ajetaan vielä noin seitsemän kilometriä. Puiston pysäköintialue sijaitsee tämän tien varressa, ja se on käytössä myös talviaikaan.

Torronsuo on eteläisen Suomen suurin keidassuoalue, ja se sopii päiväretkikohteeksi kaikenlaisille ryhmille. Puolentoista kilometrin mittainen Kiljamon saarekkeen ympäri kulkeva rengasreitti sopii hyvin koko perheelle, ja 150 metrin osuuden reitistä voi kulkea myös pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa. Reitin varrelta löytyvät myös tulentekopaikka sekä 17 metrin korkuinen luontotorni, josta avautuvat upeat suomaisemat. Hyvälumisena talvena Torronsuolla voi myös hiihtää: puistosta löytyy yli 30 kilometriä latuja retkihiihtoa varten.

Vuokra-auto Forssasta – tunnissa Helsinkiin, Turkuun tai Tampereelle

Forssan sijainti on autolomaa ajatellen mitä edullisin: Helsinkiin on matkaa 110 kilometriä, Tampereelle 87 kilometriä ja Turkuun 88 kilometriä. Yhdistä viikonloppumatkaan Forssassa vaikkapa Linnanmäen tai Särkänniemen huvipuistovisiitti tai hurauta vuokra-autolla Turun linnaan tutustumaan. Kun varaat hotellihuoneen Forssasta, voit yhdistää samaan matkaan niin kaupunkiloman kuin Hämeen upeat kansallispuistotkin. Ei muuta kuin autoa vuokraamaan.

Tutustu kohteeseen Forssa

Tutustu kohteeseen Forssa Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!