Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Forssassa

Vuokraa auto Forssassa

Forssa on lounaissuomalainen teollisuuskaupunki. Se sijaitsee lähes täydellisesti Helsinki–Turku–Tampere-kolmion keskellä, minkä ansiosta Forssasta voi helposti ja nopeasti piipahtaa vierailulle myös maan suurimpiin kaupunkeihin. Helsingin, Turun ja Tampereen lentoasemat ovat niin ikään vain noin tunnin ajomatkan päässä Forssasta.

Forssan seutuun on ehdottomasti helpointa tutustua autoillen. Autovuokraamoon kannattaa suunnata heti loman alussa, sillä niin Forssan kaupungista kuin sen lähiseuduiltakin löytyy useita tutustumisen arvoisia historiallisia nähtävyyksiä ja luontokohteita. Jos haluat vuokrata auton helposti, turvallisesti ja ilman yllättäviä lisämaksuja, me autamme. Expedian kanssa yhteistyössä toimivat autovuokraamot Forssassa noudattavat aina reiluja polttoainekäytäntöjä ja ohjeistavat sinua juuri oikeanlaisen vuokra-auton valinnassa. Voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton joustavasti, eivätkä autovuokraamojen hinnatkaan päätä huimaa. Katso tarjouksemme ja varaa oma autolomasi keskellä kauneinta Lounais-Suomea.

Vuokra-autolla kerkeät näkemään ja kokemaan

Forssassa ja Forssan seudulla on kaupungin pieneen kokoon nähden yllättävän paljon katseltavaa ja koettavaa. Vuonna 1847 perustetun vanhan puuvillakehräämön alueella on nyt kaupungin ja seudun historiaa ja perinnettä esitteleviä museoita ja taidenäyttelytiloja. Kehräämön läheisyydessä sijaitseva Yhtiönpuisto on kuin kaunis keidas kaupungin keskellä. Lisäksi Kehräämön alueella on ravintoloita, ja siellä voi kokeilla onneaan niin lohikalastuksessa kuin keilailussakin. Kehräämökujan päässä on pysäköintipaikka, johon vuokra-auton voi turvallisesti jättää vanhaan kehräämömiljööseen tutustumisen ajaksi.

Vauhdikkaampaa viihdettä Forssan seudulla tarjoilevat koko perheen kohteet, kuten Eteläisellä puistokadulla sijaitseva Lasten liikennepuisto, Forssan Karting-rata, jonne on helppo hurauttaa vuokra-autolla, sekä Forssan Elävienkuvien Teatteri, joka on entisöity alkuperäiseen asuunsa talkoovoimin. Vuonna 1906 perustettu Elävienkuvien Teatteri oli aikanaan Suomen ensimmäinen maaseutuelokuvateatteri, ja siellä näytetään edelleenkin elokuvia sekä baletti-, ooppera- ja konserttilähetyksiä. Teatteri toimii myös Forssassa joka vuosi järjestettävien kansainvälisten Mykkäelokuvafestivaalien päänäyttämönä.

Myös luonnossa liikkuja aloittaa retkensä autovuokraamosta

Liesjärven kansallispuisto sijaitsee valtatie 2:n varrella Tammelan, Someron ja Karkkilan alueella, noin 22 kilometrin päässä Forssasta. Valtatieltä on puistoon hyvät opasteet, ja puistossa on useita pysäköintialueita, joista Pirttilahdessa, Kopinlahdessa ja Korteniemessä on myös kuivakäymälä, pöydät eväiden syöntiä varten sekä opasteita.

Liesjärven kansallispuistossa on helppo vierailla päiväsiltään Forssasta käsin. Puistossa on noin 30 kilometriä reittejä, laavu, kota, tulentekopaikkoja sekä perinnetila, jolla varsinkin perheen pienimmät pääsevät tutustumaan entisaikojen maalaiselämään ja eläimiin. Matkan varrella näkyy aarniometsiä, harjuja ja pieniä soita.

Torronsuon kansallispuistoon hurauttaa vuokra-autolla hetkessä. Valtatieltä 2 käännytään noin kolmen kilometrin matkan jälkeen länteen Somerolle, jonka jälkeen Somerontietä ajetaan vielä noin seitsemän kilometriä. Puiston pysäköintialue sijaitsee tämän tien varressa, ja se on käytössä myös talviaikaan.

Torronsuo on eteläisen Suomen suurin keidassuoalue, ja se sopii päiväretkikohteeksi kaikenlaisille ryhmille. Puolentoista kilometrin mittainen Kiljamon saarekkeen ympäri kulkeva rengasreitti sopii hyvin koko perheelle, ja 150 metrin osuuden reitistä voi kulkea myös pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa. Reitin varrelta löytyvät myös tulentekopaikka sekä 17 metrin korkuinen luontotorni, josta avautuvat upeat suomaisemat. Hyvälumisena talvena Torronsuolla voi myös hiihtää: puistosta löytyy yli 30 kilometriä latuja retkihiihtoa varten.

Vuokra-auto Forssasta – tunnissa Helsinkiin, Turkuun tai Tampereelle

Forssan sijainti on autolomaa ajatellen mitä edullisin: Helsinkiin on matkaa 110 kilometriä, Tampereelle 87 kilometriä ja Turkuun 88 kilometriä. Yhdistä viikonloppumatkaan Forssassa vaikkapa Linnanmäen tai Särkänniemen huvipuistovisiitti tai hurauta vuokra-autolla Turun linnaan tutustumaan. Kun varaat hotellihuoneen Forssasta, voit yhdistää samaan matkaan niin kaupunkiloman kuin Hämeen upeat kansallispuistotkin. Ei muuta kuin autoa vuokraamaan.

Autonvuokraus kohteessa Forssa: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Forssa?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Forssa halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Forssa?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Forssa keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Forssa?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Forssa?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Forssa

Tutustu kohteeseen Forssa Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!