Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Ähtäri

Katso kaikki kohteen Ähtäri vuokra-autot

Autonvuokraus Ähtärissä

Ähtärin kaupunki tunnetaan erityisesti luontoon ja sen eläimistöön liittyvistä kohteistaan. Ähtäri on pieni, noin 6 000 asukkaan kaupunki, ja vaikka sen suosikkikohteet ovatkin upeita, monet matkailijat toivovat lomaansa useampia kohteita kuin kaupungilla on tarjota. Tällöin auton vuokraaminen Ähtäristä tulee ajankohtaiseksi. Vuokraan ei tule yllättäviä lisämaksuja Kun Ähtärin kohteisiin yhdistää lähialueiden mielenkiintoiset vierailupaikat ja tapahtumat, löytyy kaikille matkailijoille jotakin mielenkiintoista.

Ähtäristä on hyvät tieyhteydet esimerkiksi Vaasaan sekä Pirkanmaalle. Matkailija voi siis helposti yhdistää Ähtärin-lomaansa vierailuja esimerkiksi Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan sekä Pirkanmaan alueilla. Visiitti autovuokraamossa kannattaa varata heti Ähtäriin saapumisen yhteyteen. Näin varmistat, että pääset liikkumaan helposti Ähtärin alueella ja lähtemään kauemmas sitten, kun siltä tuntuu. Ensin kannattaa kuitenkin ottaa kaikki irti kauniista Ähtäristä ja kaupungin omaleimaisesta tunnelmasta.

Kun varaat vuokra-auton Ähtäristä, lomasi ei mene metsään

Ähtäriin saapuu perinteisesti luonnosta kiinnostuneita matkailijoita. Ähtärin tärkein vetonaula, luonnonmukainen Ähtärin eläinpuisto on kiehtova kohde isoille ja pienille vierailijoille. Pohjoisen kylmään ilmastoon sopeutuneet lajit ovat näyttävästi esillä Ähtärissä, ja matkailijan on kiehtovaa päästä näkemään aivan läheltä, miltä omien metsiemme komeat eläimet todella näyttävät. Karhujen, susien ja ilvesten lisäksi puistossa asustelee eksoottisiakin eläinlajeja, kuten uhanalaisia lumileopardeja.

Pohjoisen luontoa ylistävästä eläinpuistosta matkailijan kannattaa jatkaa Ähtärin ja lähiseutujen upeisiin luontokohteisiin. Niissä samoilija saa nauttia omassa rauhassaan Pohjanmaan kauniista luonnosta. Puolen tunnin ajomatkan päässä Ähtärin keskustasta löytyy valoisien mäntymetsien, järvimaisemien ja harjumaaston läpi kulkeva Arpaisten vaellusreitti. Kävely upeissa maisemissa on silkkaa nautintoa, ja lisäksi alueella on opasteita, yöpymispaikka sekä pysäköintialue. Autonvuokraus Ähtärissä on viisasta, sillä se takaa sinulle pääsyn syrjäisillekin alueille. Oman vuokra-auton kyydissä voit ajella ristiin rastiin Ähtärin alueella ja etsiä kaikkein kauneimmat luontokohteet. Ähtärissä koko perhe voi nauttia luonnosta.

Etelä-Pohjanmaan parhaat – saman autotien varrella

Kaikki eivät halua lomallaan samoilla luonnossa. Jos vauhti ja vilske sopivat sinulle ja perheellesi paremmin, voit kääntää autonnokan kohti Ähtärin läpi kulkevaa valtatie 18:aa. Valtatien varrelle sijoittuu kolme Etelä-Pohjanmaan suosikkikohdetta. Kun varaat perheellesi vuokra-auton Ähtäristä, voit helposti vierailla niissä kaikissa. Ensimmäinen etappi on tietenkin eläinpuisto. Kun koko perhe on saanut ihailla kiehtovia eläimiä, matka jatkuu parikymmentä kilometriä länteen valtatie 18:aa pitkin. Aivan valtatien varressa korkeuksiin kohoaa OnnenKenkä-patsas, joka toivottaa matkailijan tervetulleeksi ostoksille kaikkien tuntemaan Tuurin kyläkauppaan. Tuurissa koko perhe pääsee tekemään ostoksia ja nauttimaan kyläkaupan monipuolisesta tapahtumakalenterista.

Kun koko porukka on saanut rauhassa tutkailla tavaratalon uskomattoman laajaa valikoimaa, on aika jatkaa matkaa. Ostokset mahtuvat mukavasti oman vuokra-auton kyytiin, kun muistat varata matkasi ajaksi tarpeeksi tilavan auton. Sinun kannattaa jo kotona tutkailla vuokra-autotarjontaa Ähtärissä ja pohtia, riittäkö perheellesi kätevä keskikokoinen ajoneuvo vai onko tarvetta kenties täysikokoiselle perheautolle. Tuurista jatketaan jälleen valtatie 18:aa pitkin länteen, kunnes edessä siintää monipuolinen Seinäjoki. Seinäjoella riittää tekemistä koko perheelle. Valtatie 18:an varrelta löydät esimerkiksi jännittävän liikuntapuiston, Duudsonit Activity Parkin. Kaikenikäiset pääsevät testaamaan kykyjään esimerkiksi parkour-radalla sekä kiipeilymaailmassa. Ajomatka Tuurista Seinäjoelle kestää alle tunnin. Omalla vuokra-autolla matkustaessasi saat itse päättää aikatauluista. Mikään ei estä jäämästä pidemmäksikin aikaa mukavaan pysähdyspaikkaan – tai koukkaamasta reitiltä aina uusiin mielenkiintoisiin kohteisiin.

Huolellinen suunnittelu takaa, että lomasi Ähtärissä sujuu mukavissa merkeissä. Muista ainakin varata vuokra-auto etukäteen ja etsi samalla sinulle sopiva hotellihuone Ähtäristä. Ähtäriin on juna- ja bussiyhteyksiä Suomen muista kaupungeista, mutta voit halutessasi saapua myös lentäen Ähtärin-lomallesi. Jyväskylän lentoasemalta Ähtäriin on noin 115 kilometriä.

Autonvuokraus kohteessa Ähtäri: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Ähtäri?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Ähtäri halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 70 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Ähtäri?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Ähtäri keskimäärin 82 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Ähtäri?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Ähtäri?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Ähtäri

Tutustu kohteeseen Ähtäri Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!