Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Seinäjoella

Laakeita eteläpohjalaisia peltoja halkova soratie on klassinen Suomi-maisema. Autoradiosta raikaavat iskelmät sekä iloinen matkaseurue täydentävät aidon reissutunnelman. Kerää lomallasi parhaat palat Pohjanmaan ja koko Länsi-Suomen matkailumahdollisuuksista ja varaa vuokra-auto Seinäjoelta ilman yllättäviä lisämaksuja. Näin voit kokea matkallasi eläväisen Seinäjoen kaupunkikulttuurin, maaseudun romantiikan sekä halutessasi myös muiden suomalaiskaupunkien mielenkiintoiset nähtävyydet.

Erinomaiset kulkuyhteydet takaavat, että Seinäjoelle on helppoa tulla. Kaupunki tunnetaan perinteisesti rautateiden risteyspaikkana, ja perille pääseekin kätevästi muista kaupungeista. Olisi kuitenkin sääli vain saapua junalla, viivähtää kaupungissa ja palata samaa reittiä takaisin. Matkailijan ei kannata hukata tilaisuutta tutustua maaseudun pohjalaismaisemiin ja lähialueen kaupunkeihin. Seinäjoki ei ole suuren suuri kaupunki, mutta kun yhdistät Seinäjoen-lomaasi lähiseutujen parhaat matkailukohteet, kasvaa mahdollisuuksien määrä todella kattavaksi. Kun vuokraat auton Seinäjoelta, voit ottaa haltuusi samalla kertaa vaikka koko Länsi-Suomen.

Vuokraa auto Seinäjoelta ja matkaile vapaasti

Seinäjoki on täydellinen lähtöpiste kaikkialle Suomeen suuntautuville road trip -seikkailuille. Vain tunnin ajomatkan päässä luoteen suunnassa on Vaasan kaupunki. Vaasan monimuotoisten huvitusten ja merellisten kaupunkitunnelmien jälkeen autoilija voi suunnata vaikkapa tutkimaan rannikolle ripoteltuja somia pikkukyliä. Yksi vaihtoehto on kääntää kokka kohti pohjoista. Pohjoisen porteille Ouluun ajat noin neljässä tunnissa, minkä jälkeen vaikka koko taianomainen Lappi on ulottuvillasi. Yhtä hyvin Seinäjoelta voi lasketella alas etelään. Esimerkiksi Tampereelle pääset oman vuokra-auton kyydissä runsaassa kahdessa tunnissa. Visiitti autovuokraamoon Seinäjoella takaa, että lomaasi eivät rajoita julkisten kulkuneuvojen aikataulut tai reittikartat. Kun vertaat Seinäjoen vuokra-autoja ja varaat omasi jo kotona, saat varmasti toiveidesi mukaisen auton.

Ennen kuin jatkat matkaasi, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Seinäjoen parhaisiin nähtävyyksiin. Tutustumisen arvoisia ovat ainakin monumentaalinen Lakeuden Ristin kirkko ja koko muu Aaltokeskus – rakennusryhmä, joka on kokonaisuudessaan oman arkkitehtimestarimme suunnittelema. Muutaman kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta sijaitsee eteläpohjanmaalaista kulttuuriperintöä vaaliva ja esittelevä Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo. Kaunis historiallinen rakennuskanta ja mielenkiintoiset näyttelyt ovat oiva syy poiketa Törnävän museoalueella. Seinäjoelta vajaan kymmenen minuutin automatkan päähän Törnävään on tietenkin helpointa hurauttaa omalla vuokra-autolla.

Autoillen loma sujuu kuin tanssi

Seinäjoki tunnetaan kesä-Suomen parhaimpiin kuuluvasta tapahtumakalenteristaan. Musiikkimaustasi riippuen vuokra-auton radiosta kajahtaa todennäköisesti joko rock tai tango, kun liität autoilulomasi ohjelmaan jommankumman Seinäjoen suosikkitapahtumista, Provinssi-festarit tai Tangomarkkinat. Poimi vuokra-auton kyytiin riehakas kaveriporukka tai oma tanssiparisi ja kurvaa kohti viljavien peltojen ylle laskevaa aurinkoa ja unohtumattomia kesämuistoja. Kun vuokraat auton Seinäjoelta, voit muokata lomastasi juuri itsesi näköisen. Vuokra-autovertailusta näet yhdellä silmäyksellä ne ominaisuudet, joita vuokra-autoltasi toivot. Tarvitsetko pienen vai suuren auton? Manuaalisella vai automaattivaihteistolla? Haluatko autoosi ilmastoinnin? Hinta on tietenkin myös tärkeä, ja autoja vertailemalla ja tarjouksia metsästämällä löydät haluamasi auton mahdollisimman edulliseen hintaan.

Seinäjoki tarjoaa niin paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja tapahtumia, että yöpymispaikka kaupungissa tulee tarpeeseen. Matkailija löytää hyvän kattauksen tyyliltään ja palvelutarjonnaltaan erilaisia hotelleja Seinäjoelta. Hyvin nukutun yön jälkeen on mukavaa hypätä auton rattiin ja karauttaa kohti uusia lomaseikkailuja. Et hukkaa lomastasi hetkeäkään, kun teet matkavalmistelut jo hyvissä ajoin kotona. Todellista lomaluksusta ovat juuri sinulle sopiva auto ja hotellihuone, jotka odottavat sinua kohteessasi. Voit olla varma, että saat toiveidesi mukaiset palvelut ja pysyt budjetissasi. Esimerkiksi autovuokriin ei koskaan sisälly yllättäviä lisämaksuja.

Voit halutessasi matkustaa Seinäjen-lomallesi lentäen. Helsingistä Vaasaan lentää vajaassa tunnissa, ja viimeinen etappi Vaasasta Seinäjoelle taittuu autolla tunnissa. Huolellinen suunnittelu takaa, että lomasi Seinäjoella sujuu kuin tanssi – halusit sitten keinahdella tangon tahtiin tai remuta rockin rytmissä.

Autonvuokraus kohteessa Seinäjoki: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Seinäjoki?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Seinäjoki halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Seinäjoki?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Seinäjoki keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Seinäjoki?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Seinäjoki?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Seinäjoki

Tutustu kohteeseen Seinäjoki Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!