Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Seinäjoki

Katso kaikki kohteen Seinäjoki vuokra-autot

Autonvuokraus Seinäjoella

Laakeita eteläpohjalaisia peltoja halkova soratie on klassinen Suomi-maisema. Autoradiosta raikaavat iskelmät sekä iloinen matkaseurue täydentävät aidon reissutunnelman. Kerää lomallasi parhaat palat Pohjanmaan ja koko Länsi-Suomen matkailumahdollisuuksista ja varaa vuokra-auto Seinäjoelta ilman yllättäviä lisämaksuja. Näin voit kokea matkallasi eläväisen Seinäjoen kaupunkikulttuurin, maaseudun romantiikan sekä halutessasi myös muiden suomalaiskaupunkien mielenkiintoiset nähtävyydet.

Erinomaiset kulkuyhteydet takaavat, että Seinäjoelle on helppoa tulla. Kaupunki tunnetaan perinteisesti rautateiden risteyspaikkana, ja perille pääseekin kätevästi muista kaupungeista. Olisi kuitenkin sääli vain saapua junalla, viivähtää kaupungissa ja palata samaa reittiä takaisin. Matkailijan ei kannata hukata tilaisuutta tutustua maaseudun pohjalaismaisemiin ja lähialueen kaupunkeihin. Seinäjoki ei ole suuren suuri kaupunki, mutta kun yhdistät Seinäjoen-lomaasi lähiseutujen parhaat matkailukohteet, kasvaa mahdollisuuksien määrä todella kattavaksi. Kun vuokraat auton Seinäjoelta, voit ottaa haltuusi samalla kertaa vaikka koko Länsi-Suomen.

Vuokraa auto Seinäjoelta ja matkaile vapaasti

Seinäjoki on täydellinen lähtöpiste kaikkialle Suomeen suuntautuville road trip -seikkailuille. Vain tunnin ajomatkan päässä luoteen suunnassa on Vaasan kaupunki. Vaasan monimuotoisten huvitusten ja merellisten kaupunkitunnelmien jälkeen autoilija voi suunnata vaikkapa tutkimaan rannikolle ripoteltuja somia pikkukyliä. Yksi vaihtoehto on kääntää kokka kohti pohjoista. Pohjoisen porteille Ouluun ajat noin neljässä tunnissa, minkä jälkeen vaikka koko taianomainen Lappi on ulottuvillasi. Yhtä hyvin Seinäjoelta voi lasketella alas etelään. Esimerkiksi Tampereelle pääset oman vuokra-auton kyydissä runsaassa kahdessa tunnissa. Visiitti autovuokraamoon Seinäjoella takaa, että lomaasi eivät rajoita julkisten kulkuneuvojen aikataulut tai reittikartat. Kun vertaat Seinäjoen vuokra-autoja ja varaat omasi jo kotona, saat varmasti toiveidesi mukaisen auton.

Ennen kuin jatkat matkaasi, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Seinäjoen parhaisiin nähtävyyksiin. Tutustumisen arvoisia ovat ainakin monumentaalinen Lakeuden Ristin kirkko ja koko muu Aaltokeskus – rakennusryhmä, joka on kokonaisuudessaan oman arkkitehtimestarimme suunnittelema. Muutaman kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta sijaitsee eteläpohjanmaalaista kulttuuriperintöä vaaliva ja esittelevä Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo. Kaunis historiallinen rakennuskanta ja mielenkiintoiset näyttelyt ovat oiva syy poiketa Törnävän museoalueella. Seinäjoelta vajaan kymmenen minuutin automatkan päähän Törnävään on tietenkin helpointa hurauttaa omalla vuokra-autolla.

Autoillen loma sujuu kuin tanssi

Seinäjoki tunnetaan kesä-Suomen parhaimpiin kuuluvasta tapahtumakalenteristaan. Musiikkimaustasi riippuen vuokra-auton radiosta kajahtaa todennäköisesti joko rock tai tango, kun liität autoilulomasi ohjelmaan jommankumman Seinäjoen suosikkitapahtumista, Provinssi-festarit tai Tangomarkkinat. Poimi vuokra-auton kyytiin riehakas kaveriporukka tai oma tanssiparisi ja kurvaa kohti viljavien peltojen ylle laskevaa aurinkoa ja unohtumattomia kesämuistoja. Kun vuokraat auton Seinäjoelta, voit muokata lomastasi juuri itsesi näköisen. Vuokra-autovertailusta näet yhdellä silmäyksellä ne ominaisuudet, joita vuokra-autoltasi toivot. Tarvitsetko pienen vai suuren auton? Manuaalisella vai automaattivaihteistolla? Haluatko autoosi ilmastoinnin? Hinta on tietenkin myös tärkeä, ja autoja vertailemalla ja tarjouksia metsästämällä löydät haluamasi auton mahdollisimman edulliseen hintaan.

Seinäjoki tarjoaa niin paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja tapahtumia, että yöpymispaikka kaupungissa tulee tarpeeseen. Matkailija löytää hyvän kattauksen tyyliltään ja palvelutarjonnaltaan erilaisia hotelleja Seinäjoelta. Hyvin nukutun yön jälkeen on mukavaa hypätä auton rattiin ja karauttaa kohti uusia lomaseikkailuja. Et hukkaa lomastasi hetkeäkään, kun teet matkavalmistelut jo hyvissä ajoin kotona. Todellista lomaluksusta ovat juuri sinulle sopiva auto ja hotellihuone, jotka odottavat sinua kohteessasi. Voit olla varma, että saat toiveidesi mukaiset palvelut ja pysyt budjetissasi. Esimerkiksi autovuokriin ei koskaan sisälly yllättäviä lisämaksuja.

Voit halutessasi matkustaa Seinäjen-lomallesi lentäen. Helsingistä Vaasaan lentää vajaassa tunnissa, ja viimeinen etappi Vaasasta Seinäjoelle taittuu autolla tunnissa. Huolellinen suunnittelu takaa, että lomasi Seinäjoella sujuu kuin tanssi – halusit sitten keinahdella tangon tahtiin tai remuta rockin rytmissä.

Tutustu kohteeseen Seinäjoki

Tutustu kohteeseen Seinäjoki Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!