Halvat lennot Seinäjoki

Halvimmat lennot kohteeseen Seinäjoki

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 80 € yhdensuuntaisille lennoille ja 148 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
SAS
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Seinäjoki

Tietoa Seinäjoesta

Lennot Seinäjoelle

Seinäjoki on kasvanut vuosikymmenten kuluessa pienestä asemakylästä merkittäväksi Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskukseksi. Seinäjoki onkin monessa suhteessa tärkeä keskuspaikka Etelä-Pohjanmaalla. Se ei ole vain liikenteen solmukohta, vaan sinne saavutaan myös ostoksille kauempaakin, sillä Seinäjoen ostoskeskukset ja suuret marketit takaavat erinomaiset valikoimat. Seinäjoki on lisäksi tapahtumapaikkana erittäin vilkas. Kesäisin Seinäjoelle vetää väkeä legendaarinen Provinssirock, joka on järjestetty alkaen vuodesta 1979. Suositut kotimaiset ja ulkomaiset artistit pitävät festivaalitunnelman aina korkealla. Suomalaiset ovat tunnetusti tangokansaa, ja yksi kesän kohokohdista ja koko maan mittakaavassa tärkeimmistä kesätapahtumista onkin Seinäjoella joka vuosi heinäkuussa järjestettävät Tangomarkkinat. Kankeimmatkin parkettien partaveitset pistävät tangokadulla jalalla koreasti Satumaan ja monien muiden tangoklassikoiden tahtiin.

Seinäjoen festivaalikesää jatkaa vielä elokuussa järjestettävä autourheilua ja musiikkia yhdistävä Vauhtiajot. Uusimpana festivaalina asemansa on vakiinnuttanut Solar Sound Festival. Jos siis kaipaat päästä osallistumaan kesän vauhdikkaisiin rientoihin, ota suunnaksesi Etelä-Pohjanmaa ja varaa halvat lennot Seinäjoelle! Musiikilliset tapahtumat eivät pääty toki kesän festivaaleihin, vaan Seinäjoella sijaitsee suosittuja keikkapaikkoja, jonne monet tunnetut artistit pysähtyvät kiertueillaan. Kulttuuripuolella kortensa kantaa kekoon myös Seinäjoen kaupunginteatteri.

Lentoliput Seinäjoelle

Lakeuden kutsuessa on aika siirtyä Expedian hakukoneelle ja alkaa kartoittamaan halpoja lentoja Seinäjoelle. Seinäjoella on toki oma lentoasema, mutta sinne ei lennetä reittilentoja. Kun siis haluat varata lennot Seinäjoelle, lähin lentokenttä sijaitsee Vaasassa. Helsingistä Vaasaan pääsee suoralla lennolla noin tunnissa ja muualta Suomesta yhdellä välilaskulla kahdessa tai kolmessa tunnissa. Ja koska Vaasasta ei ole Seinäjoelle kuin vain noin tunnin matka, olet perillä Seinäjoelle yhdessä hujauksessa. Matka lentoasemalta Vaasan keskustaan sujuu joko taksilla tai paikallisbussilla, ja keskustan matkakeskuksesta matka jatkuu Seinäjoelle rattoisasti junan tai bussin kyydissä. Samoin vuokra-auto vie sinut tuossa tuokiossa suoraan lentoaseman autovuokraamoista Seinäjoelle halki Pohjanmaan alavien peltomaisemien.

Alvar Aaltoa ja Duudsonit Activity Park

Kun Seinäjoen lento on onnistuneesti varattu, on aika alkaa suunnitella matkan varsinaista ohjelmaa. Seinäjoella on festivaalien lisäksi monenlaista nähtävää sekä koettavaa, joten siellä vierähtää helposti päivä jos toinenkin. Loma Seinäjoella voi pitää sisällään tutustumista kaupungin nähtävyyksiin. Seinäjoen maamerkki ja tunnettu nähtävyys on Alvar Aallon suunnittelema Lakeuden Risti -kirkko, jonka kellotornista avautuvat hyvät näkymät kaupunkiin. Törnävänsaarella sijaitseva Törnävän kartano ja Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo tutustuttavat matkailijat alueen historiaan. Kartanon mailla sijaitsee lisäksi viehättävä puisto, jossa on mukava käydä kävelemässä aurinkoisella säällä. Seinäjokeen voi tutustua myös jokiristeilyillä, jotka kulkevat pitkin Seinäjokea, josta kaupunki on saanut nimensä.

Aktiivisille lomailijoille ja perheen kanssa matkalla oleville sopivia käyntikohteita Seinäjoella ovat esimerkiksi Duudsonit Acitivity Park sekä Joupiskan liikuntakeskus. Duudsonit Activity Parkissa viihtyvät kaikenikäiset liikkuen ja temppuillen. Voit kiipeillä, kokeilla erilaisia urheilulajeja, skeitata, ajaa polkuautoilla, hyppiä trampoliinilla ja paljon muuta. Liikuntakeskus Joupiska sijaitsee Jouppilanvuorella, joka on Seinäjoen korkein kohta. Hiihtoladut ja laskettelurinteet houkuttelevat Seinäjoella matkailevia nauttimaan talven lumisista pakkaspäivistä urheilullisissa merkeissä. Ja kun nälkä yllättää, löytyy paikalta rinneravintola. Seinäjoella voi kuluttaa aikaansa myös seuraamalla paikallisten urheilujoukkueiden pelejä, kuten Veikkausliigassa pelaavaa Seinäjoen Jalkapallokerhoa tai pesäpallon pääsarjassa Superpesiksessä pelaavia JymyJusseja.

Tiukan loma-aikataulun ohessa on syytä välillä levähtää hetki. Hotellit Seinäjoella tarjoavat mukavia yösijoja joko kaupungin keskustasta tai hieman kauempaa. Keskustan hotelleista on lyhyt matka siirtyä ostoskeskuksiin, paikallisiin ravintoloihin tai tutustumaan Seinäjoen yöelämään. Seinäjoen jokirannassa sijaitsee Mallaskosken panimo ja sen yhteydessä panimoravintola, josta voit paikallisten oluiden lisäksi ostaa maittavaa ruokaa.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Seinäjoki

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 80 € yhdensuuntaisille lennoille ja 148 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair