Halvat lennot Seinäjoki

;

Lisätietoja – Seinäjoki

Tietoa Seinäjoesta

Lennot Seinäjoelle

Seinäjoki on kasvanut vuosikymmenten kuluessa pienestä asemakylästä merkittäväksi Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskukseksi. Seinäjoki onkin monessa suhteessa tärkeä keskuspaikka Etelä-Pohjanmaalla. Se ei ole vain liikenteen solmukohta, vaan sinne saavutaan myös ostoksille kauempaakin, sillä Seinäjoen ostoskeskukset ja suuret marketit takaavat erinomaiset valikoimat. Seinäjoki on lisäksi tapahtumapaikkana erittäin vilkas. Kesäisin Seinäjoelle vetää väkeä legendaarinen Provinssirock, joka on järjestetty alkaen vuodesta 1979. Suositut kotimaiset ja ulkomaiset artistit pitävät festivaalitunnelman aina korkealla. Suomalaiset ovat tunnetusti tangokansaa, ja yksi kesän kohokohdista ja koko maan mittakaavassa tärkeimmistä kesätapahtumista onkin Seinäjoella joka vuosi heinäkuussa järjestettävät Tangomarkkinat. Kankeimmatkin parkettien partaveitset pistävät tangokadulla jalalla koreasti Satumaan ja monien muiden tangoklassikoiden tahtiin.

Seinäjoen festivaalikesää jatkaa vielä elokuussa järjestettävä autourheilua ja musiikkia yhdistävä Vauhtiajot. Uusimpana festivaalina asemansa on vakiinnuttanut Solar Sound Festival. Jos siis kaipaat päästä osallistumaan kesän vauhdikkaisiin rientoihin, ota suunnaksesi Etelä-Pohjanmaa ja varaa halvat lennot Seinäjoelle! Musiikilliset tapahtumat eivät pääty toki kesän festivaaleihin, vaan Seinäjoella sijaitsee suosittuja keikkapaikkoja, jonne monet tunnetut artistit pysähtyvät kiertueillaan. Kulttuuripuolella kortensa kantaa kekoon myös Seinäjoen kaupunginteatteri.

Lentoliput Seinäjoelle

Lakeuden kutsuessa on aika siirtyä Expedian hakukoneelle ja alkaa kartoittamaan halpoja lentoja Seinäjoelle. Seinäjoella on toki oma lentoasema, mutta sinne ei lennetä reittilentoja. Kun siis haluat varata lennot Seinäjoelle, lähin lentokenttä sijaitsee Vaasassa. Helsingistä Vaasaan pääsee suoralla lennolla noin tunnissa ja muualta Suomesta yhdellä välilaskulla kahdessa tai kolmessa tunnissa. Ja koska Vaasasta ei ole Seinäjoelle kuin vain noin tunnin matka, olet perillä Seinäjoelle yhdessä hujauksessa. Matka lentoasemalta Vaasan keskustaan sujuu joko taksilla tai paikallisbussilla, ja keskustan matkakeskuksesta matka jatkuu Seinäjoelle rattoisasti junan tai bussin kyydissä. Samoin vuokra-auto vie sinut tuossa tuokiossa suoraan lentoaseman autovuokraamoista Seinäjoelle halki Pohjanmaan alavien peltomaisemien.

Alvar Aaltoa ja Duudsonit Activity Park

Kun Seinäjoen lento on onnistuneesti varattu, on aika alkaa suunnitella matkan varsinaista ohjelmaa. Seinäjoella on festivaalien lisäksi monenlaista nähtävää sekä koettavaa, joten siellä vierähtää helposti päivä jos toinenkin. Loma Seinäjoella voi pitää sisällään tutustumista kaupungin nähtävyyksiin. Seinäjoen maamerkki ja tunnettu nähtävyys on Alvar Aallon suunnittelema Lakeuden Risti -kirkko, jonka kellotornista avautuvat hyvät näkymät kaupunkiin. Törnävänsaarella sijaitseva Törnävän kartano ja Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo tutustuttavat matkailijat alueen historiaan. Kartanon mailla sijaitsee lisäksi viehättävä puisto, jossa on mukava käydä kävelemässä aurinkoisella säällä. Seinäjokeen voi tutustua myös jokiristeilyillä, jotka kulkevat pitkin Seinäjokea, josta kaupunki on saanut nimensä.

Aktiivisille lomailijoille ja perheen kanssa matkalla oleville sopivia käyntikohteita Seinäjoella ovat esimerkiksi Duudsonit Acitivity Park sekä Joupiskan liikuntakeskus. Duudsonit Activity Parkissa viihtyvät kaikenikäiset liikkuen ja temppuillen. Voit kiipeillä, kokeilla erilaisia urheilulajeja, skeitata, ajaa polkuautoilla, hyppiä trampoliinilla ja paljon muuta. Liikuntakeskus Joupiska sijaitsee Jouppilanvuorella, joka on Seinäjoen korkein kohta. Hiihtoladut ja laskettelurinteet houkuttelevat Seinäjoella matkailevia nauttimaan talven lumisista pakkaspäivistä urheilullisissa merkeissä. Ja kun nälkä yllättää, löytyy paikalta rinneravintola. Seinäjoella voi kuluttaa aikaansa myös seuraamalla paikallisten urheilujoukkueiden pelejä, kuten Veikkausliigassa pelaavaa Seinäjoen Jalkapallokerhoa tai pesäpallon pääsarjassa Superpesiksessä pelaavia JymyJusseja.

Tiukan loma-aikataulun ohessa on syytä välillä levähtää hetki. Hotellit Seinäjoella tarjoavat mukavia yösijoja joko kaupungin keskustasta tai hieman kauempaa. Keskustan hotelleista on lyhyt matka siirtyä ostoskeskuksiin, paikallisiin ravintoloihin tai tutustumaan Seinäjoen yöelämään. Seinäjoen jokirannassa sijaitsee Mallaskosken panimo ja sen yhteydessä panimoravintola, josta voit paikallisten oluiden lisäksi ostaa maittavaa ruokaa.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Seinäjoki lentokenttä on?
Jos saavut tähän kohteeseen lentäen, sinun ei tarvitse valita mille lentokentälle varaat lennot. Kohteessa Seinäjoki on vain yksi lentoasema – Vaasa (VAA).
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Seinäjoki?
Vieraile COVID-19-matkustusneuvontasivullamme, jos haluat saada ajantasaisimmat tiedot kohdetta Seinäjoki koskevista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ennen lentoasi. Täältä saat tietoa muun muassa karanteenivaatimuksista ja terveysviranomaisten tiedotteista, ja näitä tietoja päivitetään jatkuvasti.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Seinäjoki suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Seinäjoki suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Seinäjoki joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Seinäjoki, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Seinäjoki?
Vaasa (VAA) on kohteen Seinäjoki päälentokenttä. Ennen lentoasi kannattaa tarkistaa sen sijainti. Lentoasema sijaitsee noin 60 km:n päässä kaupungin keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Seinäjoki?
Jos kohteesi on Seinäjoki, sinulla ei ole paljon valinnan varaa. Tällä reitillä operoi vain yksi lentoyhtiö – kannattaakin varata liput mahdollisimman pian löytääksesi parhaan mahdollisen tarjouksen.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Seinäjoki?
Finnair lentää suurimman osan lennoista kohteeseen Seinäjoki. Kallio on lentojen yleisin lähtöpaikka, ja Finnair lentää suurimman osan näistä lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Seinäjoki?
Unohtumattoman loman järjestäminen kohteeseen Seinäjoki on helppoa ja kätevää, koska kaupunkiin lennetään 20 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Seinäjoki?
Suosituimmat lennot kohteeseen Seinäjoki lähtevät kentiltä Kamppi, Pasila ja Kallio.
Miten kauan lento kohteen Seinäjoki lentokentälle kestää?
Jos olet suuntaamassa kohteeseen Seinäjoki kohteesta Kamppi, voit odottaa lentoajan olevan noin 1 tunti. Jos lähtöpaikkasi on Pasila, voit odottaa lentoajan olevan suurin piirtein 1 tunti. Kallio taas on suurin piirtein 1 tunti matkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Seinäjoki?
Me kaikki tunnemme jonkun onnekkaan, joka aina onnistuu löytämään käsittämättömän halvat lennot mihin tahansa hän onkin lentämässä. Haluatko tietää kuinka se on mahdollista? Hän ei jätä lippujen hankkimista viime hetkeen. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kohteessasi useampia lentokenttiä. Lentojen hinnat vaihtelevat yleensä kentittäin. Kannattaa myös aina vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja. Ja viimeiseksi toinen hyvä tapa säästää rahaa on valmistautua tekemään varaus heti, kun löydät vastustamattoman tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Seinäjoki?
Mistä oletkin lähdössä matkalle, lentäminen voi olla stressitön kokemus, jos olet valmistautunut siihen hyvissä ajoin etukäteen. Kokosimme listan matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Seinäjoki stressittä.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa stressitön matkakokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat eli passi, lentoliput, luottokortti ja kaikki tarpeelliset lääkkeet. Seuraavaksi mukaan on hyvä ottaa lennon aikana tarvitsemasi tavarat, kuten läppärisi ja hyvä kirja. Mukaan kannattaa tietenkin myös ottaa laturit, matkatyyny ja melua vaimentavat korvakuulokkeet. Älä myöskään unohda varata laukkuusi tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten deodorantille ja käsirasvalle, sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Pakkaa kaikki täysikokoiset shampoo- ja hoitoainepullot ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, saatetaan takavarikoida turvallisuustarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten puukot, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten ilotulitteet, valkaisuaineet ja polttoaineet, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälleen mitään epämukavaa. Kerrospukeutuminen on hyvä idea, koska matkustamossa on usein kylmä pitempien lentojen aikana. Mukavat ja matalakorkoiset kengät ovat aina hyvä valinta.
  • Valitettavasti yksi lennonaikainen riski on syvä laskimotukos, verihyytymäongelma, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen. Tältä välttyäksesi kannattaa venytellä jalkoja useasti matkan aikana. Tukisukat ja -sukkahousut käyttäminen voi myös vähentää riskiä.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Seinäjoki?
Turva kannattaa varautua jo paljon ennen lentoasemalle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Seinäjoki matkaavaan koneeseen nopeasti ja vaivatta. Näiden vinkkien avulla voit aloittaa matkasi parhaalla tavalla:

  • Your travel documents and ID maihinnousukorttisi ja passisi turvatarkastuksessa. Pidä ne ulottuvillasi, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä turhan kauaa.
  • Turvatarkastuksessa sinun pitää poistaa taskuistasi kaikki, mikä voi mahdollisesti laukaista hälytyksen. Näitä ovat esimerkiksi korvakuulokkeet ja puhelimet sekä vyöt ja takit. Ne kaikki pitää laittaa erikseen läpivalaisulaitteeseen.
  • Kaikki elektroniset laitteesi, kuten puhelin ja läppäri, menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi.
  • Haluatko ottaa lomallesi mukaasi partavaahdon? Se ei ole ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit tuoda sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Kevyet lenkkarit ovat hyvä vaihtoehto matkustettaessa, koska niitä tarvitsee harvemmin poistaa jalasta turvatarkastuksessa. Saappaat ja muut tukevammat kengät laitetaan läpivalaisulaitteeseen yleensä erikseen.
  • Terävät esineet kuten veitset eivät ole sallittuja matkustamossa. Ne saatetaan takavarikoida turvatarkastuksessa, joten muista laittaa ne ruumaan meneviin matkalaukkuihin.

Tietoa lennoista kohteeseen Seinäjoki
Kohdelentokenttä
Seinäjoki
Kohdelentokentän IATA-koodi
KAU