Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Iisalmi

Katso kaikki kohteen Iisalmi vuokra-autot

Autonvuokraus Iisalmessa

Vuokraa auto Iisalmessa

Iisalmi on reilun 20 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Savon maakunnassa. Se sijaitsee keskellä kaunista järvimaisemaa, ja sitä ympäröivän alueen luonto, erilaiset reitistöt ja liikuntapalvelut muodostavat suuren osan kaupungin matkailupalveluista. Iisalmi tunnetaan myös kesäkaupunkina: kaupungin satama-alue, tori ja Kirkkopuisto heräävät aivan uudenlaiseen eloon kesän ensimmäisten lämpimien päivien myötä.

Suurin osa Iisalmen matkailukohteista ja aktiviteeteista sijaitsee kohtalaisen välimatkan päässä itse kaupungin keskustasta. Iisalmeen lomalle suuntaavien kannattaakin vuokrata kohteesta vuokra-auto, jolla seudun kaunis luonto ja ainutlaatuiset kokemukset ovat helposti koko matkaryhmän ulottuvilla, olipa reissussa sitten lapsiperhe tai aikuisporukka. Lentoja Iisalmeen ei vielä tehdä, mutta lähimmät lentokentät sijaitsevat vain noin tunnin ajomatkan päässä Kuopiossa ja Kajaanissa. Iisalmeen on lisäksi helppo tulla junalla niin etelästä kuin pohjoisestakin.

Vuokra-autolla helposti mökille tai leirintäalueelle

Iisalmessa ja sen lähialueilla panostetaan matkailijoiden viihtymiseen. Yöpyminen Iisalmessa onnistuu niin korkeatasoisissa hotelleissa kuin edullisemmissa hostelleissakin. Seudulla on myös useita leirintäalueita, joilla leirielämästä pitävät voivat nauttia Pohjois-Savon leppoisasta tunnelmasta, puhtaista järvistä ja lähes koskemattomasta luonnosta.

Yksi tapa tutustua Iisalmeen ja sitä ympäröiviin kuntiin on vuokrata alueelta mökki. Alueen järvet takaavat idyllisen mökkikokemuksen, ja kun vuokraat auton Iisalmesta, syrjäisinkin mökki on helposti ulottuvillasi. Mökkiloma Iisalmessa on unohtumaton kokemus niin kesällä kuin talvellakin. Järvet lämpiävät kesällä nopeammin kuin meri, ja Järvi-Suomen alueen talvi on Etelä-Suomen räntäkeleihin verrattuna luminen ja kylmä. Vuokramökkejä ja -huviloita on tarjolla joka lähtöön, ja ne ovat suureksi osaksi laadukkaita. Monissa mökeissä on lisäksi oma rantasauna ja soutuvene.

Vuokraa auto Iisalmessa – yövy luonnon rauhassa, vieraile keskustan riennoissa

Vesistöjen ympäröimä Iisalmi on kauneimmillaan kesällä. Sen satama-alueella järjestetään kesäaikaan useita tapahtumia, minkä lisäksi sataman läheisyydessä pääsee muun muassa tutustumaan panimoteollisuuden menneisyyteen Iisalmen Panimomuseossa ja vierailemaan maailman pienimmässä ravintolassa Kuapissa, johon mahtuu kerrallaan vain kaksi asiakasta. Iisalmen torilla voi nauttia vaikkapa letuista ja jäätelöstä tai neljä kertaa vuodessa järjestettävistä markkinoista.

Jos veneily kiinnostaa, Iisalmen satamasta löytyvät myös kattavat satamapalvelut, ulkolaituri ja 22 venepaikkaa. Pysäköi vuokra-autosi tilavalle pysäköintialueelle ja vaihda se hetkeksi veneeseen! Veneilijöiden käytettävissä on lisäksi erillinen huoltorakennus, suihkut, wc, pyykinpesumahdollisuus ja roskakatos.

Autovuokraamosta suoraan koko perheen aktiviteetteihin

Iisalmesta ja sen ympäristöstä löytyy kivaa tekemistä myös perheen pienimmille. Vuokraa auto Iisalmesta koko loman ajaksi niin perheesi kulkee helposti ja nopeasti kokemuksesta toiseen. Laadukas vuokra-auto ja alueen elämykselliset aktiviteetit pitävät huolen siitä, että pikkuväellä on lystiä sekä matkan aikana että itse kohteissakin.

Koljonvirran ratsastuskeskuksessa lapset ja aikuiset voivat osallistua ratsastuskouluun. Ratsastustunnin jälkeen nautitaan viereisen leirintäalueen uimarannasta sekä kioskin ja ravintolan tarjonnasta. Ratsastamista voi kokeilla myös Jyrskynvirrantilan maalaistallilla. Tallissa pääsee ratsastamisen lisäksi hoitamaan hevosia, ja lasten iloksi tilalta löytyy myös lampaita, minipossuja, kanoja, kaneja, kissoja ja koiria.

Iisalmen Lasten liikennepuisto sijaitsee Luuniemellä, joka on niin ikään helposti saavutettavissa vuokra-autolla. Puistossa vuokra-auto vaihtuu hauskoihin polkuautoihin, ja alueelta löytyy myös polkujuna tasoristeyksineen ja valo-opasteineen. Toiminta on maksutonta ja suunnattu pääasiassa alle 10-vuotiaille lapsille.

Autovuokraamo – Iisalmesta naapurikaupunkiin vaivattomasti ja edullisesti

Iisalmesta käsin on helppo vierailla myös ympäröivissä kohteissa, kuten Kuopiossa tai Kajaanissa, joihin on molempiin tunnin ajomatka, sekä Lapinlahdella, johon hurauttaa vuokra-autolla Iisalmesta jo alle puolessa tunnissa. Kuopiossa kannattaa vierailla sen kuuluisan torin lisäksi esimerkiksi Puijon tornissa, Kajaanissa ihaillaan Kajaanin linnan raunioita ja Lapinlahdella voi tutustua vaikkapa sen taidekadun tarjontaan. Autovuokraamot Iisalmessa tarjoavat käyttöösi laadukkaita autoja ja joustavia palveluita. Kun vuokraat autosi Expedian kautta, saat lomastasi enemmän irti ja voit olla varma, ettei autonvuokrauksesta koidu sinulle yllättäviä lisämaksuja.

Autonvuokraus kohteessa Iisalmi: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Iisalmi?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Iisalmi halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 94 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Iisalmi?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Iisalmi keskimäärin 95 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Iisalmi?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Iisalmi?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Iisalmi

Tutustu kohteeseen Iisalmi Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!