Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Kotkassa

Kotka sijaitsee Suomenlahden rannalla Kymenlaakson maakunnassa. Kotka tunnetaan Suomen tasolla merkittävästä satamastaan, ja tietenkin Meripäivistään. Matkakohteena Kotka on mielenkiintoinen niin ulkoilmaharrastuksia kuin esimerkiksi kulttuuria etsivälle matkailijalle. Vuokraa auto Kotkassa, ja voit loman aikana kiertää ympäri Kotkaa ja lähialueitakin oman aikataulusi mukaan. Viikonloppumatka Kotkaan on hyvä vaihtoehto esimerkiksi kesätapahtumien aikaan.

Liiku vuokra-autolla Kotkassa

Kotka on perinteinen satama- ja teollisuuskaupunki. Meri- ja konepajateollisuus on merkittävässä osassa, mutta myös kemian- sekä paperi- ja selluteollisuus tuovat Kotkaan työpaikkoja. Perinteikkäänä teollisuuskaupunkina Kotkasta löytyy nähtävyytenä toimiva Karhulan teollisuuspuisto. Kotkassa on myös muita hieman vihreämpiä puistoja, joissa voi ihailla Kotkan vehreää luontoa. Autonvuokraus Kotkassa on varteenotettava vaihtoehto, jotta lomasta saa mahdollisimman toimivan.

Kotkan autonvuokrauspisteet

Sijaintinsa ansiosta Kotkaan on monipuoliset yhteydet niin maanteitse kuin meriteitsekin. Kotkaan voi matkustaa myös junalla eri kohteista ympäri Suomen. Kotkassa ei ole lentoasemaa, joten lentäminen ei ole vaihtoehto Kotkaan matkustettaessa. Toki kauempaa suuntautuvan matkan voi tehdä esimerkiksi varaamalla ensin lennon Helsinkiin, ja matkustaa sieltä hieman yli 130 kilometrin matkan Kotkaan esimerkiksi linja-autolla. Kotkassa liikkuminen onnistuu kaupunkiliikenteen linja-autoilla, mutta loman aikana kannattaa harkita auton vuokrausta Kotkassa, mikäli liikkeellä ei ole omalla autolla. Vuokra-auto antaa matkailijalle mahdollisuuden olla riippumaton aikatauluista.

Kotkassa on runsaasti mahdollisuuksia auton vuokraamiseen, koska autonvuokrauspisteitä Kotkassa on lukuisia. Matkailijan kannalta on hyvä asia, että kaupungissa on kilpailua eri autonvuokrausyritysten välillä, jotta autonvuokraushinnat Kotkassa eivät nouse kovin korkeiksi. Autovuokraamoja löytyy Kotkassa esimerkiksi tiettyjen hotellien ja autoliikkeiden yhteydestä, Karhulan teollisuusalueelta, sekä joidenkin nähtävyyksien vierestä, esimerkiksi Pyhän Nikolaoksen kirkolta ja Maretarium-akvaariolta. Autonvuokrauspisteet Kotkassa voivat kuitenkin vaihtua tilanteen mukaan, joten kannattaa tarkistaa auton noutopaikka samalla, kun vuokraa auton Kotkassa Expedian autonvuokrauspalvelusta. Noutopaikan voi myös itse valita sen mukaan, mikä paikka on läheisin. Kätevintä auto on vuokrata samalla, kun tekee hotellivarauksen Kotkassa, jos kyseisen hotellin yhteydessä on autovuokraamon toimipiste.

Autonvuokraus Kotkassa kannattaa erityisesti, jos lomaan liittyy jokin harrastus, kuten golf tai kalastus, ja välineitä täytyy siirrellä edestakaisin. Silloin on myös hyvä verrata eri ominaisuuksilla varustettuja autoja ja niiden hintoja, jotta saa varmasti käyttötarkoitukseensa sopivan vuokra-auton. Kotka on suhteellisen iso kaupunki, joten vuokra-autojen valikoima on myös melko laaja, ja todennäköisyys hyvän vaihtoehdon löytymiselle Kotkan autovuokraamoista on erittäin suuri. Vuokra-autolla voit huoletta nauttia lomastasi omalla aikataululla.

Aurinkoinen Kotka

Kotka on merkittävä satamakaupunki, jonka saaristo on melko pirstaloitunutta. Usea matkailija tulee Kotkaan purjehduslomalle ja yöpyy veneessä tai vuokraa mökin esimerkiksi saaristosta. Kotkassa on lukuisia puistoja, joissa matkailija voi nauttia auringonpaisteesta. Yksi tunnetuimmista puistoista on Sapokan vesipuisto, josta löytyy myös Maretarium-akvaariotalo. Näkemisen arvoinen on myös omaperäinen veistospromenadi, joka levittäytyy nykyisin puistojenkin puolelle. Historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneille varteenotettavia nähtävyyksiä ovat Pyhän Nikolaoksen kirkko, Kotkan kirkko ja Kymin kirkko sekä Haukkavuoren näkötorni ja Kyminlinna. Teollisuuskaupunkina Kotkasta löytyy rakennushistoriallisesti tärkeä Karhulan teollisuuspuisto. Kotkan luonto on kaunista, ja esimerkiksi Langinkosken luonnonsuojelualue on hyvä kohde luonnossa liikkuvalle. Kotkassa on monia vaellus- ja luontopolkuja sekä piknik- ja leikkipaikkoja lapsiperheille. Merenrantakaupunkina Kotka tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin vesiurheiluharrastuksiin, kuten purjehdukseen, melontaan, vesihiihtoon ja kalastukseen. Kotkassa järjestetään kesällä useita merkittäviä tapahtumia, kuten Kotkan Meripäivät ja Kotkan Kalamarkkinat. Kotka on erittäin mielenkiintoinen ja monipuolinen lomakohde, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Autonvuokraus kohteessa Kotka: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Kotka?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Kotka halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Kotka?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Kotka keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Kotka?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Kotka?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Kotka

Tutustu kohteeseen Kotka Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!