Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Hamina

Katso kaikki kohteen Hamina vuokra-autot

Autonvuokraus Haminassa

Vuokraa auto Haminassa

Vuonna 1653 perustetun Haminan kaupungin keskusta kaavoitettiin 1720-luvulla harvinaiseen ympyräkaavan muotoon, joka on säilynyt tähän päivään saakka. Keskustan keskipisteessä on kahdeksankulmainen Raatihuoneentori, josta lähtee kahdeksan säteittäistä katua. Säteittäisiä katuja leikkaa kaksi sisäkkäistä ympyräkatua, Pikkuympyräkatu ja Isoympyräkatu. Isoympyräkadun ulkopuolella kulkee 1700-luvulla rakennettu hyvin säilynyt linnoitusketju, joka sulkee sisäänsä keskustan alueen ja suurimman osan Haminan vanhimmasta rakennuskannasta. Keskustaa ympäröineistä seitsemästä bastionista vain yksi on purettu. 1800-luvun alussa rakennettu keskusbastioni on entisöity, ja sen miljöössä suuren telttakatoksen alla pidetään joka toinen vuosi järjestettävän Hamina Tattoon pääkonsertit.

Haminan keskusta-alue on pieni ja siihen on helppo tutustua kävellen. Haminasta löytyy kuitenkin myös paljon sellaista tekemistä, johon on helpointa matkustaa vuokra-auton ratissa. Auton vuokraamalla Haminasta voi myös nopeasti piipahtaa esimerkiksi alle puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Kotkaan.

Autovuokraamosta uusiin elämyksiin

Haminan keskustassa lomapäivä vierähtää mukavasti kaupungin historiallisiin linnoituksiin, puukortteleihin, kirkkoihin ja museoihin tutustuen, mutta tämän jälkeen suunnaksi kannattaa ehdottomasti ottaa autovuokraamo. Vuokra-autolla Haminassa on nimittäin helppo hurauttaa nauttimaan suurimmaksi osaksi keskustan ulkopuolella sijaitsevista liikuntamahdollisuuksista. Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit olla varma, ettei vuokrauksesta koidu sinulle mitään yllättäviä lisämaksuja. Kaikki käyttämämme autovuokraamot Haminassa pitävät kiinni paitsi autojen korkeasta tasosta, myös reilusta polttoainekäytännöstä.

Noin 10 kilometrin päässä Haminan keskustasta sijaitsee kuudella rinteellä ja neljällä hissillä varustettu laskettelukeskus Uuperinrinteet, jossa voi kesäisin harrastaa myös alamäkipyöräilyä. Keskus sopii hyvin koko perheen ajanviettopaikaksi, sillä alueelta löytyy helppo lastenrinne ja Etelä-Suomen jyrkin ”musta” rinne. Lisäksi keskuksessa toimii hiihtokoulu, SkiShop ja kahvila. Jos vesistöt kutsuvat rinnettä enemmän, Haminassa pääsee kokeilemaan myös Havaijilta kotoisin olevaa SUP-melontaa, jossa melominen tapahtuu seisaaltaan surf-laudan tyyppisellä laudalla. Viileämmistä vesistä nautitaan Tervasaaren avantouintipaikalla, jonka avoimet yleisövuorot kutsuvat kaikki rohkeat saunomaan ja kokeilemaan avantouintia. Haminasta löytyy myös kahdeksan uimarantaa, jotka ovat helposti saavutettavissa vuokra-autolla. Heppahullujen lasten ja aikuisten ykköskohde taas on Hyvinvoivan Hevosen talli, jossa voi esimerkiksi lähteä hevosen kanssa retkelle luontoon tai harjoitella espanjalaista käyntiä Andalusian hevosella.

Kotka ja rannikkoseutu kruunaavat autonvuokraajan loman

Hamina sijaitsee Suomenlahden rannalla, 40 kilometrin päässä Venäjän rajalta. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on matkaa Haminan keskustasta reilut 150 kilometriä ja Lappeenrannan lentoasemalle vajaat 90 kilometriä. Kotkaan Haminasta on matkaa alle 30 kilometriä, mikä tekee Kotkasta oivallisen päiväretkikohteen Haminassa yöpyville.

Kotkaan kannattaa hurauttaa niin hyvällä kuin huonommallakin säällä. Akvaariotalo Maretariumissa esitellään suomalaisia vesistöjä yli 50 kalalajin kera. Maretariumin 22 akvaariossa asustaa sekä Lapin tunturipuroille että Suomenlahden merialueelle tyypillisiä kalalajeja, jotka elävät akvaarioissa mahdollisimman luonnonmukaista vuotuiskiertoa noudattaen: kivinilkat synnyttävät poikasensa talvella, ja syksyllä vierailija pääsee todistamaan, kuinka punertaviksi muuttuneet lohikalat kaivavat kutukuoppiaan.

Kauniina kesäpäivänä Kotkassa voi tutustua niin sen saarella sijaitsevan keskustan ja satama-alueen antiin kuin kaupungin kauniisiin puistoihinkin. Sapokan puistosta vettä löytyy merialueen lisäksi myös puroista ja lammikoista sekä puiston ikiomasta liki 20-metrisestä vesiputouksesta. Katariinanniemen puistoon taas kannattaa pysähtyä vaikkapa piknikille. Keinotekoinen lampi puroineen viihdyttää varsinkin lapsivieraita, eikä labyrintti jää pikkuväen suosiossa kakkoseksi. Mereen kurkottavan niemen kärjestä avautuu upea näkymä aavalle merelle. Auton vuokraamalla pääset kokemaan rannikkoa helposti myös alueen kaupunkien ulkopuolella. Varaa hotelli Haminasta ja vuokraa kauttamme juuri sinun tarpeisiisi sopiva vuokra-auto, niin ulottuvillasi on tuosta vain yli 100 kilometriä rantaa, tuhansia rantakallioita, rauhaisia poukamia ja täydellinen meri. Siitä ei autoloma parane.

Autonvuokraus kohteessa Hamina: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Hamina?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Hamina halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Hamina?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Hamina keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Hamina?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Hamina?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Hamina

Tutustu kohteeseen Hamina Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!