Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Joensuu

Katso kaikki kohteen Joensuu vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Joensuu

Autonvuokraus Joensuussa

Itä-Suomessa sijaitseva Joensuu on vireä yliopistokaupunki. Se houkuttelee ihmisiä ympäri vuoden niin työn kuin lomailun merkeissä. Jos kaupunkiin saapuu muualta esimerkiksi lentäen tai junalla, liikkuminen seudun muihin kohteisiin on yksinkertaista, kun vuokraa auton Joensuusta.

Autonvuokrausvertailun avulla voi etsiä edullisia vuokra-autoja, joiden koot vaihtelevat pieni- ja keskikokoisista henkilöautoista katumaastureihin ja farmareihin. Suurille matkaseuruille on tarjolla myös tilavia pakettiautoja, joihin mahtuu parhaimmillaan jopa yhdeksän henkeä. Vuokra-autoissa on lisäksi hyvin tilaa matkatavaroille, minkä ansiosta matkajärjestelyt hoituvat vaivatta. Joensuun autovuokraamojen tarjonta on runsas, joten jokainen löytää valikoimasta varmasti itselleen sopivan ajoneuvon. Kun siis seuraavan kerran matkustat Itä-Suomeen, hyödynnä Expedian hakupalvelua ja vuokraa auto Joensuusta. Autonvuokraus ei voisi nimittäin olla enää tämän helpompaa.

Vuokra-autolla matka omien suunnitelmien mukaan

Joensuu on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus, ja se tarjoaa vapaa-ajan aktiviteetteja laidasta laitaan. Kaupungissa voi vierailla maakunnan ja osittain myös Laatokan Karjalan historiaa esittelevässä Pohjois-Karjalan museossa, joka sijaitsee Kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicumissa. Myös Taidemuseo ONNI houkuttelee kävijöitä laadukkailla näyttelyillään aivan torin kupeessa. Joensuussa on helppo autoilla, vaikka ei tuntisikaan entuudestaan kaupunkia. Keskustassa ja liikkeiden läheisyydessä on esimerkiksi monia pysäköintitaloja, joihin vuokra-auto on kätevä jättää kaupungilla asioinnin ajaksi. Autoilua vieraassa kaupungissa helpottaa myös navigointijärjestelmä, jonka voi valita halutessaan vuokra-auton lisävarusteeksi.

Vuokra-auton noudon paikan päällä tekee vaivattomaksi se, että Joensuun autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen useita nouto- ja palautuspisteitä, joten vuokra-auto on saatavilla itselle parhaiten sopivasta sijainnista. Hakupalvelu näyttää tarjolla olevien autojen kohdalla myös autovuokraamojen tarkat etäisyydet valitusta paikasta, minkä takia auton vuokraus on mahdollista suunnitella etukäteen pienintä yksityiskohtaa myöten. Hakupalvelun avulla näkee kätevästi kaikki juuri toivomanaan ajankohtana Joensuussa vuokrattavissa olevat ajoneuvot. Hakutuloksista näkee lisäksi tarkempia tietoja autoista, kuten vaihteiston tyypin tai ovien määrän.

Joensuussa riittää kokemista myös ydinkeskustan ulkopuolella ja sen laitamilla. Kaupungin ulkopuolella sijaitseviin kohteisiin pääsee helpoiten vuokra-autolla, täysin julkisten kulkuneuvojen reiteistä ja aikatauluista riippumatta. Esimerkiksi Botania, kasvitieteellinen puutarha, on kiinnostava käyntikohde, jossa pääsee tutustumaan moniin eksoottisiin kasveihin. Lisäksi siellä voi vierailla trooppisessa perhospuutarhassa, joka on varmasti mieleenpainuva kokemus ikään katsomatta. Jos matkalla sattuu olemaan mukana lapsia, hekin matkustavat turvallisesti vuokra-auton kyydissä. Autoihin on nimittäin saatavilla hakupalvelun kautta myös lasten- ja vauvanistuimia.

Autoillen kansallismaisemiin

Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan alueella voi nauttia erinomaisesti luonnosta. Siellä järjestetään runsaasti erilaista ohjelmaa ja toimintaa. Talvella pääsee esimerkiksi moottorikelkkailemaan ja kokeilemaan lumikengillä kävelyä tai koiravaljakolla ajoa. Hiihdosta ja laskettelusta pitävät voivat helposti kuljettaa mukanaan omat urheiluvälineet, kun vuokra-autojen lisävarusteeksi valitsee suksitelineen. Tarvittaessa niihin voi varata jopa lumiketjut. Kesäaikaan Pohjois-Karjalan metsäisissä maisemissa on mukava ajella pitkiäkin reittejä, koska kaikissa vuokra-autoissa on ilmastointi. Seudulla sijaitsee muun muassa vaikutuksen tekevä Koli, eräs Suomen tunnetuimmista kansallismaisemista. Sinne on noin tunnin ajomatka Joensuusta. Expedian kautta Joensuussa vuokrattavissa olevat autot ovat mukavia varustelutasoltaan. Niillä ajaminen on lisäksi turvallista, sillä autot vastaavat viimeisimpiä turvallisuusmääräyksiä. Talvisaikaan niihin kuuluu tietenkin lumikeleillä tarvittavat varusteet.

Expedian autonvuokrausvertailun avulla jokainen löytää helposti tarvitsemansa ajoneuvon aivan omien toiveidensa mukaan. Sivuilla on varattavissa myös lennot ja hotellit Joensuusta, minkä ansiosta koko matkan voi suunnitella mukavasti kotoa käsin. Autonvuokraus Joensuussa on luotettavaa ja edullista. Hakupalvelun avulla on mahdollista nähdä samalla kertaa eri autovuokraamojen hinnat, joten parhaiden tarjousten hyödyntäminen onnistuu vaivatta.

Tutustu kohteeseen Joensuu

Tutustu kohteeseen Joensuu Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!