Halvat lennot Joensuu

Halvimmat lennot kohteeseen Joensuu

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 75 € yhdensuuntaisille lennoille ja 150 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight

Lisätietoja – Joensuu

Tietoa Joensuusta

Halvat lennot Joensuuhun

Oletko päättänyt matkustaa Joensuuhun, Pohjois-Karjalan sydämeen? Joensuussa kohtaat aidon pohjoiskarjalaisen vieraanvaraisuuden, minkä lisäksi saat lukuisia mahdollisuuksia tutustua alueen historiaan ja kulttuuriperinteisiin karjalanpiirakoista Kalevalaan. Ehkäpä suunnitelmissasi on osallistua johonkin kaupungin lukuisista kuuluisista tapahtumista, joista ehkä kuuluisin on jvuosittain heinäkuussa järjestettävä Ilosaarirock? Suosittuna opiskelijakaupunkina tunnetusta Joensuusta löytyy tapahtumia ja tekemistä ympäri vuoden. Kulttuurin ja viihteen lisäksi Joensuu antaa hyvät mahdollisuudet lähteä vaellusretkelle tai vaikkapa avantouinnille suoraan kaupungin keskustan tuntumasta. Kun varaat lennot Joensuuhun, olet kaupungissa tuossa tuokiossa mistä tahansa päin Suomea.

Lento Joensuuhun: lentoyhteydet muualta Suomesta

Joensuuhun lennetään päivittäin useita suoria reittilentoja Helsingistä. Lukuisten lentoyhteyksien ansiosta voit valita itsellesi sopivimman lentoajan aikaisesta aamusta myöhään iltaan. Lento Joensuuhun Helsinki-Vantaan lentokentältä kestää vain tunnin, joten olet perillä tuossa tuokiossa.

Muilta Suomen lentokentiltä pääset Joensuuhun tekemällä välilaskun Helsinki-Vantaalla. Turusta välilaskullinen lento Joensuuhun kestää lyhimmillään reilut kaksi tuntia, mutta yleisimmillä yhteyksillä matkaan kannattaa varata vaihtoineen yhteensä noin neljä ja puoli tuntia. Vaasasta lennot Joensuuhun Helsingin kautta taas kestävät yhteensä yleensä noin kahdesta ja puolesta tunnista ylöspäin valitsemistasi lentoajoista riippuen.

Saapuminen Joensuuhun

Joensuun lentoasema (JOE) sijaitsee Liperin kunnan alueella, noin yhdentoista kilometrin päässä Joensuun keskustasta luoteeseen. Ajomatka lentokentältä keskustaan kestää vain noin viisitoista minuuttia. Pääset lentoasemalta Joensuun keskustaan lentokenttäbussin kyydissä, minkä lisäksi voit hypätä lentokentällä taksin kyytiin tai vuokrata itsellesi auton. Joensuun lentoasema on pieni ja helppokulkuinen kenttä, jolta löytyy autonvuokrauspisteitä ja kahvila, josta voit ostaa virvokkeita.

Pääset Joensuun lentoasemalta kaupungin keskustaan kätevästi ja edullisesti bussilla. Bussin kulkuaikataulut on sovitettu lähtevien ja saapuvien lentojen mukaisesti, ja bussit keskustaan lähtevät lentokentältä heti lennon laskeutumisen jälkeen. Muistathan varata käteistä mukaan, sillä matkalipun voi maksaa bussissa vain käteisellä.

Pääset Joensuun keskustaan tai suoraan Joensuun hotelliisi halutessasi nopeasti myös taksilla. Hyppää vain lentoasemalla saapuvia lentoja odottavan taksin kyytiin tai tilaa itsellesi taksi etukäteen.

Voit myös halutessasi vuokrata auton Joensuun lentoasemalta, jolla toimii useiden eri autovuokraamoyritysten toimipisteitä. Mikäli harkitset auton vuokraamista, kannattaa auto varata etukäteen, sillä osa lentokentän vuokraamoista toimii ainoastaan ennakkovarausperiaatteella.

Joensuun kattavan julkisen liikenteen verkoston ansiosta pääset kulkemaan ympäri keskustaa ja sen lähialueille kätevästi bussilla. Joensuun keskustassa et kuitenkaan tarvitse kulkuneuvoa, sillä kaikki tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten pääset helposti kävellen kohteelta toiselle.

Joensuusta löytyy runsaasti tehtävää ja nähtävää jokaiseen makuun. Ihastele niin kotimaista kuin kansainvälistäkin taidetta Joensuun taidemuseo Onnissa ja tutustu alueen historiaan Pohjois-Karjalan museossa. Osta paikallisia tuotteita ihastuttavassa puutalossa sijaitsevan Taitokorttelin paikallisista käsityöliikkeistä ja nauti sitten päiväkahvit samassa talossa sijaitsevassa tunnelmallisessa Kauppaneuvoksen kahvilassa. Kesällä voit tutustua sotahistoriaan Joensuun bunkkerimuseossa ja nauttia torikahvit kauppatorin laidalla olevassa suositussa Marttakahviossa.

Joensuu sijaitsee Pielisjoen suulla Saimaan Pyhäselän pohjoisrannalla, joten voit myös harrastaa erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja aivan keskustan tuntumassa, kuten avantouintia ja SUP-lautailua. Joensuusta on loistavat mahdollisuudet tehdä päivän tai useamman kestävä vaellusretki lähialueille, kuten Kolvananuuron luontopolulle, Kalliojärven kierrokselle tai Kolin kansallispuistoon ja sen lukuisille vaellusreiteille. Joensuun loma on täynnä monipuolisia mahdollisuuksia ja elämyksiä kaikenlaisille matkailijoille vuoden ympäri. Varaa siis lentoliput Joensuuhun ja ala suunnitella matkaasi jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Joensuu

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 75 € yhdensuuntaisille lennoille ja 150 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight
FlexFlight