Halvat lennot Joensuu

Halvimmat lennot kohteeseen Joensuu

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 96 € yhdensuuntaisille lennoille ja 191 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Joensuu

Tietoa Joensuusta

Halvat lennot Joensuuhun

Oletko päättänyt matkustaa Joensuuhun, Pohjois-Karjalan sydämeen? Joensuussa kohtaat aidon pohjoiskarjalaisen vieraanvaraisuuden, minkä lisäksi saat lukuisia mahdollisuuksia tutustua alueen historiaan ja kulttuuriperinteisiin karjalanpiirakoista Kalevalaan. Ehkäpä suunnitelmissasi on osallistua johonkin kaupungin lukuisista kuuluisista tapahtumista, joista ehkä kuuluisin on jvuosittain heinäkuussa järjestettävä Ilosaarirock? Suosittuna opiskelijakaupunkina tunnetusta Joensuusta löytyy tapahtumia ja tekemistä ympäri vuoden. Kulttuurin ja viihteen lisäksi Joensuu antaa hyvät mahdollisuudet lähteä vaellusretkelle tai vaikkapa avantouinnille suoraan kaupungin keskustan tuntumasta. Kun varaat lennot Joensuuhun, olet kaupungissa tuossa tuokiossa mistä tahansa päin Suomea.

Lento Joensuuhun: lentoyhteydet muualta Suomesta

Joensuuhun lennetään päivittäin useita suoria reittilentoja Helsingistä. Lukuisten lentoyhteyksien ansiosta voit valita itsellesi sopivimman lentoajan aikaisesta aamusta myöhään iltaan. Lento Joensuuhun Helsinki-Vantaan lentokentältä kestää vain tunnin, joten olet perillä tuossa tuokiossa.

Muilta Suomen lentokentiltä pääset Joensuuhun tekemällä välilaskun Helsinki-Vantaalla. Turusta välilaskullinen lento Joensuuhun kestää lyhimmillään reilut kaksi tuntia, mutta yleisimmillä yhteyksillä matkaan kannattaa varata vaihtoineen yhteensä noin neljä ja puoli tuntia. Vaasasta lennot Joensuuhun Helsingin kautta taas kestävät yhteensä yleensä noin kahdesta ja puolesta tunnista ylöspäin valitsemistasi lentoajoista riippuen.

Saapuminen Joensuuhun

Joensuun lentoasema (JOE) sijaitsee Liperin kunnan alueella, noin yhdentoista kilometrin päässä Joensuun keskustasta luoteeseen. Ajomatka lentokentältä keskustaan kestää vain noin viisitoista minuuttia. Pääset lentoasemalta Joensuun keskustaan lentokenttäbussin kyydissä, minkä lisäksi voit hypätä lentokentällä taksin kyytiin tai vuokrata itsellesi auton. Joensuun lentoasema on pieni ja helppokulkuinen kenttä, jolta löytyy autonvuokrauspisteitä ja kahvila, josta voit ostaa virvokkeita.

Pääset Joensuun lentoasemalta kaupungin keskustaan kätevästi ja edullisesti bussilla. Bussin kulkuaikataulut on sovitettu lähtevien ja saapuvien lentojen mukaisesti, ja bussit keskustaan lähtevät lentokentältä heti lennon laskeutumisen jälkeen. Muistathan varata käteistä mukaan, sillä matkalipun voi maksaa bussissa vain käteisellä.

Pääset Joensuun keskustaan tai suoraan Joensuun hotelliisi halutessasi nopeasti myös taksilla. Hyppää vain lentoasemalla saapuvia lentoja odottavan taksin kyytiin tai tilaa itsellesi taksi etukäteen.

Voit myös halutessasi vuokrata auton Joensuun lentoasemalta, jolla toimii useiden eri autovuokraamoyritysten toimipisteitä. Mikäli harkitset auton vuokraamista, kannattaa auto varata etukäteen, sillä osa lentokentän vuokraamoista toimii ainoastaan ennakkovarausperiaatteella.

Joensuun kattavan julkisen liikenteen verkoston ansiosta pääset kulkemaan ympäri keskustaa ja sen lähialueille kätevästi bussilla. Joensuun keskustassa et kuitenkaan tarvitse kulkuneuvoa, sillä kaikki tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten pääset helposti kävellen kohteelta toiselle.

Joensuusta löytyy runsaasti tehtävää ja nähtävää jokaiseen makuun. Ihastele niin kotimaista kuin kansainvälistäkin taidetta Joensuun taidemuseo Onnissa ja tutustu alueen historiaan Pohjois-Karjalan museossa. Osta paikallisia tuotteita ihastuttavassa puutalossa sijaitsevan Taitokorttelin paikallisista käsityöliikkeistä ja nauti sitten päiväkahvit samassa talossa sijaitsevassa tunnelmallisessa Kauppaneuvoksen kahvilassa. Kesällä voit tutustua sotahistoriaan Joensuun bunkkerimuseossa ja nauttia torikahvit kauppatorin laidalla olevassa suositussa Marttakahviossa.

Joensuu sijaitsee Pielisjoen suulla Saimaan Pyhäselän pohjoisrannalla, joten voit myös harrastaa erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja aivan keskustan tuntumassa, kuten avantouintia ja SUP-lautailua. Joensuusta on loistavat mahdollisuudet tehdä päivän tai useamman kestävä vaellusretki lähialueille, kuten Kolvananuuron luontopolulle, Kalliojärven kierrokselle tai Kolin kansallispuistoon ja sen lukuisille vaellusreiteille. Joensuun loma on täynnä monipuolisia mahdollisuuksia ja elämyksiä kaikenlaisille matkailijoille vuoden ympäri. Varaa siis lentoliput Joensuuhun ja ala suunnitella matkaasi jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Joensuu lentokenttä on?
Kohteessa Joensuu on vain yksi lentoasema, Joensuu (JOE).
Kuinka kaukana JOE sijaitsee kaupungin keskustasta?
Matka kohteesta Joensuu (JOE) kohteen Joensuu keskustaan on kohtuullisen pitkä – lentokentän ja majoituspaikkasi välinen matka on 35 km.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Joensuu?
Lento kohteeseen Joensuu laskeutuu todennäköisesti kentälle Joensuu (JOE). Kenttä sijaitsee 35 km:n päässä keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Joensuu?
Kohteeseen Joensuu lentäessäsi lentoyhtiön valinta on helppoa – reitillä operoi vain yksi lentoyhtiö. Kannattaakin varata lennot etukäteen taataksesi, että saat liput haluamillesi päiville.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Joensuu?
Amapola operoi useimmat lennot kohteeseen Joensuu. Yleisin tapa saapua tänne on varata lentoyhtiön Amapola lennot kohteesta Kallio.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Joensuu?
Suora lento tekee uuteen kohteeseen lentämisestä hauskempaa, koska sinun ei tarvitse huolehtia koneen vaihtamisesta. Jos olet lentämässä kohteeseen Joensuu, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin lennetään 14 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Joensuu?
Kamppi, Pasila ja Kallio ovat suosittuja kenttiä kohteeseen Joensuu matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Joensuu lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Kamppi ja Joensuu välillä on 1 tunti ja 4 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Pasila, lentoaika on suunnilleen 1 tunti ja 4 minuuttia, ja 1 tunti ja 4 minuuttia kohteesta Kallio.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Joensuu?
Me kaikki tunnemme jonkun, joka onnistuu aina löytämään todella halvat liput mihin tahansa hän onkin matkalla. Haluatko tietää kuinka se on mahdollista? Hän ei jätä lentojen ostamista viime hetkeen. Kannattaa myös vertailla lentojen hintoja eri sivustoilla. Jos kohteessasi on useita kenttiä, saatat löytää loistavat liput lentämällä kauempana sijaitsevalle lentokentälle. Ja viimeiseksi ei kannata unohtaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä lennot yleensä maksavat ja varaudu varaamaan lentoliput heti kun löydät loistavan tarjouksen. Parhaat tarjoukset eivät ole yleensä kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Joensuu?
Jos et ole valmistautunut etukäteen, matkustaminen voi olla stressaavaa. Näiden hyödyllisten matkustusvinkkien avulla pääset kohteeseen Joensuu stressittä.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla mukava kokemus, jos pakkaat mukaasi oikeat tavarat. Ensiksi mukaan on hyvä ottaa pari kosmetiikkatuotetta, kuten deodorantti ja hammasharja, lentosukat ja hyvä romaani. Seuraavaksi mukaan kannattaa ottaa läppäri, laturit ja lääkkeet, sekä mahdollisesti matkatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä käteistä.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Muista pakata kaikki täysikokoiset shampoopullot ja hiuslakat ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten taskuveitset, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten aerosolit, spraymaalit ja polttoaineet, ovat myös kiellettyjä.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Voit nauttia lennostasi enemmän, jos pistät päällesi mukavat vaatteet. Kannattaa varautua lämpötilamuutosten varalle ottamalla mukaan esimerkiksi neuletakki. Kengät kuten sandaalit ja piikkarit kannattaa pakata ruumaan menevään matkalaukkuun. Niiden sijaan kannattaa pistää jalkaan matalakantaiset kengät, kuten lenkkarit.
  • Valitettavasti yksi pitkien lentojen riski on syvä laskimotukos, laskimoon muodostunut verihyytymä, jonka usein aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen. Tältä välttyäksesi kannattaa venytellä jalkoja ja kävellä matkustamossa säännöllisesti matkan aikana. Tukisukkien tai -sukkahousujen käyttäminen voi myös alentaa riskiä.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Joensuu?
Kannattaa varautua turvallisuustarkastukseen jo ennen lentoasemalle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Joensuu matkaavaan koneeseen nopeasti ja vaivatta. Näiden vinkkien avulla voit aloittaa lomasi parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Lentoaseman turvallisuustarkastuksessa sinun tulee ensin esittää maihinnousukorttisi ja passisi. Ne kannattaakin pitää käden ulottuvilla.
  • Seuraavaksi sekä sinut että mukanasi olevat tavarat läpivalaistaan. Prosessin nopeuttamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat laukaista hälytyksen. Henkilökohtaiset tavarat, kuten vyö, takki ja kuulokkeet, tulee laittaa läpivalaisulaitteeseen.
  • Lentoasemalla sinun täytyy hetkeksi irtautua digitaalisesta maailmasta. Puhelimesi, läppärisi ja kaikki muu elektroniikka tullaan myös skannaamaan erikseen.
  • Haluatko ottaa lennollesi mukaasi hajuveden? Se ei ole mikään ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit ottaa sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Joudut ehkä myös riisumaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan läpivalaista. Joten kannattaa pistää jalkaan kevyet lenkkarit.
  • Lentoyhtiöt eivät salli teräviä esineitä tai taskuveitsiä matkustamossa. Jos haluat ottaa tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, muista pakata ne ruumaan menevään matkalaukkuusi.

Tietoa lennoista kohteeseen Joensuu
Kohdelentokenttä
Joensuu
Kohdelentokentän IATA-koodi
JOE
Kohdekaupunki
Joensuu
Menopaluumatkan hinta
191 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Joensuu

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 96 € yhdensuuntaisille lennoille ja 191 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair