Hae vuokra-autoja kohteessa Loviisa

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Loviisa

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Loviisa

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Loviisa
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Loviisa vuokra-autovaraukseni?
Asiakaspalvelumme sivuilla on tietoa varauksen peruuttamisesta. Suurimmassa osassa tapauksia voit peruuttaa ilmaiseksi, jos etukäteen maksettu vuokraus peruutetaan viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakuaikaa. Kannattaa kuitenkin tarkistaa ajoneuvon vuokrasopimus nähdäksesi, sovelletaanko varaukseesi joitain erityisehtoja.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Loviisa?
Kun allasi on vuokra-auto, lähialueisiin tutustuminen on kätevää ja helppoa. Loviisa on upea kohde, josta aloittaa, mutta tällä alueella on paljon muutakin tekemistä. Vuokraa auto, heitä matkalaukkusi tavaratilaan ja suuntaa tutustumaan näihin muihin suosittuihin kohteisiin:

  • Useista vierailukohteistaan tunnettu Tampere sijaitsee suurin piirtein 180 km:n päässä kohteesta Loviisa. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu Särkännniemi, joka on mielenkiintoinen vierailukohde.
  • Helsinki, joka sijaitsee keskimäärin 75 km:n päässä, on myös loistava kohde. Kaipaatko vinkkejä alueen nähtävyyksistä? Senaatintori ei petä taatusti.
  • Pitkän ajomatkan jälkeen voit hemmotella itseäsi viettämällä aikaa luonnonhelmassa kohteessa Kasvitieteellinen puutarha. Se sijaitsee noin 310 km:n päässä kohteesta Loviisa.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Loviisa Expedian kautta?
On monia hyviä syitä vuokrata ajoneuvo Expedian kautta. Kohteessa Loviisa valikoimaamme kuuluu autovuokraamoa, ja me varmistamme, että saat auton halvimpaan hintaan ainutlaatuisten tarjousten ja jäsenhintojen avulla. Haluatko säästää vieläkin enemmän? Yhdistä vuokra-autovaraukseesi lento- ja hotellivaraus ja hyödynnä pakettimatkasäästöt. Mitä enemmän varaat Expedian kautta, sitä parempia etuja saat!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Loviisa Expedian kautta?
Halvimman tarjouksen saaminen kohteen Loviisa vuokra-autolle on helppoa Expedian ansiosta. Sinun tarvitsee vain antaa matkatietosi ja vertailla tunnetuimpien autovuokraamoiden hintoja. Ja jos lisäät varaukseesi hotellin ja lennot, säästät entistäkin enemmän!
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Loviisa?
Asiakkaiden tulee olla vähintään 20-vuotiaita voidakseen vuokrata auton kohteessa Loviisa. Nuoremmat asiakkaat voivat kuitenkin usein odottaa joutuvansa maksamaan lisämaksun ja heihin sovelletaan yleensä tiukempia vuokrausehtoja. Suurin osa vuokraamoista veloittaa esimerkiksi nuorten kuljettajien lisämaksun. Tämä maksu auttaa kattamaan suuremmat onnettomuus- ja vahinkoriskit. Vaikka nuoremmat kuljettajat voivat vuokrata melkein minkä tahansa auton, tiettyihin ajoneuvokategorioihin, kuten erikoisajoneuvoihin ja luksusautoihin, sovelletaan rajoituksia.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Loviisa?
Sinun tulee esittää voimassa oleva ajokortti ja nimissäsi oleva luottokortti autovuokraamolla. Kannattaa ennen auton noutamista käydä läpi valitsemasi vuokraamon ehdot, jotta tiedät mitä sinun tulee tuoda mukanasi. Voit esimerkiksi joutua myös näyttämään todistuksen ajoneuvovakuutuksesta.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Loviisa?
Edellisten seitsemän päivän aikana saatavilla olleisiin hintoihin perustuen olisit voinut vuokrata auton niinkin halvalla kuin 80 € päivässä. Toiseksi halvin kohteessa Loviisa saatavilla ollut hinta oli 97 €.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Loviisa?
Voit vuokrata ajoneuvon kuukaudeksi tai jopa pitemmäksi aikaa kohteessa Loviisa, joten älä epäröi pidentää ansaittua lomaasi! Anna vain matkatietosi pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivulla ja etsi itsellesi parhaiten sopiva ajoneuvo.
Voinko vuokrata auton kohteessa Loviisa, jos olen alle 25-vuotias?
Tämä riippuu kohteen Loviisa autonvuokrausyrityksistä, ja niiden erilaisista ikää koskevista käytännöistä. Jos olet löytänyt ajoneuvoja alle 25-vuotiaille kuljettajille vuokraavan yrityksen, kannattaa huomata, että sinulta saatetaan veloittaa siitä ylimääräisiä maksuja. Kannattaa lukea autovuokraamon ehdot ennen auton noutamista, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Loviisa?
Vakuutuksen valinta riippuu tarvitsemastasi autotyypistä, kuljettajan iästä sekä monista muista tekijöistä. Lue siis tarkkaan vuokraamon tarjoaman vakuutuksen ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet varauksen.