Halvat lennot Kuopio

Halvimmat lennot kohteeseen Kuopio

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 96 € yhdensuuntaisille lennoille ja 191 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Kuopio

Kuopio: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Kuopio? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Kuopio. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Kuopio. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Kuopio tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Kuopio lentokenttä on?
Jos saavut tähän kohteeseen lentokoneella, sinun ei tarvitse valita mille lentokentälle varaat lennot. Kohteessa Kuopio on vain yksi kenttä – Kuopio (KUO).
Kuinka kaukana Kuopio (KUO) sijaitsee kaupungin keskustasta?
KUO sijaitsee 14 km:n päässä kohteen Kuopio keskustasta, joten matkaan kaupungin keskustaan ei mene liian kauaa.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Kuopio?
Joka päivä kentän Kuopio (KUO) kautta kulkee joka puolelta maailmaa kotoisin olevia matkustajia. Tämä lentokenttä sijaitsee 14 km:n päässä kaupungin Kuopio keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Kuopio?
Kohteeseen Kuopio matkustaessasi lentoyhtiön valitseminen on helppoa – reitillä lentää vain yksi lentoyhtiö. Kannattaakin tehdä varaus hyvissä ajoin etukäteen taataksesi, että saat liput haluamillesi päiville.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuopio?
Finnair lentää suurimman osan lennoista kohteeseen Kuopio. Kallio on näiden lentojen yleisin lähtöpaikka, ja Finnair tarjoaa suurimman osan näistä lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Kuopio?
Koska kohteeseen Kuopio lennetään suunnilleen 27 suoraa lentoa viikossa, pääset tänne nopeasti ja mukavasti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Kuopio?
Kamppi, Pasila ja Kallio ovat suosituimpia lähtölentokenttiä kohteeseen Kuopio matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Kuopio lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Kamppi ja Kuopio välillä on 1 tunti. Jos lähtöpaikkasi on Pasila, voit odottaa lentoajan olevan noin 1 tunti, ja 1 tunti kohteesta Kallio.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Kuopio?
Älä jätä lippujen hankkimista viime tinkaan. Tämä on yksi hyvä keino varmistaa saavansa halvat lennot. Varauksen tekeminen hyvissä ajoin varmistaa, että saatavilla on useampia ja edullisempia vaihtoehtoja. Kannattaa myös vertailla lentojen hintoja eri sivustoilla. Jos kohteessasi on useita kenttiä, voit hyvinkin löytää loistavan hintaiset lennot lentämällä kauempana sijaitsevalle lentokentälle. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua varaamaan lentoliput heti, kun löydät hyvän tarjouksen. Tarjoukset eivät ole yleensä voimassa kauaa! Tuurilla ja pienellä vaivalla löydät varmasti täydelliset liput.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Kuopio?
Mistä oletkin lähdössä, lentäminen voi olla mukava kokemus, jos olet valmistautunut siihen hyvissä ajoin etukäteen. Kokosimme listan matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Kuopio helposti.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Ensiksi kannattaa pakata mukaan passi, matkustusasiakirjat, rahat ja kaikki tarvitsemasi lääkkeet. Seuraavaksi mukaan kannattaa pakata viihdykettä, jotta et tylsisty. Loistavia vaihtoehtoja ovat hyvä kirja ja tablettitietokone, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi tai elokuvia. Jos haluat nukkua lennon aikana, mukava niskatyyny ja melua vaimentavat korvakuulokkeet kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa myös vähintään hammasharja ja -tahna.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Muista pakata kaikki täysikokoiset shampoopullot ja hiuslakat ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, saatetaan takavarikoida turvallisuustarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten taskuveitset, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten ilotulitteet, valkaisuaineet ja polttoaineet, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita harkitessa kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska jalat turpoavat usein lennon aikana. Matalakantaiset ja tilavat kengät ovat hyvä valinta.
  • Valitettavasti yksi pitkien lentojen riski on syvä laskimotukos, verihyytymäongelma, jonka usein aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen. Tältä välttyäksesi kannattaa venytellä jalkoja säännöllisesti lennon aikana. Tukisukkien tai -sukkahousujen käyttäminen voi myös vähentää riskiä.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Kuopio?
Turva kannattaa varautua jo hyvissä ajoin ennen lentokentälle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Kuopio matkalla olevaan koneeseen ilman ongelmia. Näiden vinkkien avulla voit aloittaa matkasi parhaalla tavalla:

  • Lentoaseman turvallisuustarkastuksessa sinun pitää ensiksi esittää maihinnousukorttisi sekä passisi tai henkilöllisyystodistuksesi. Ne kannattaakin pitää käden ulottuvilla.
  • Turvatarkastuksessa sinun täytyy tyhjentää taskusi ja poistaa kaikki, mikä voi mahdollisesti laukaista hälytyksen. Näihin tavaroihin kuuluvat korvakuulokkeet ja puhelimet sekä vyöt ja takit. Ne kaikki läpivalaistaan erikseen.
  • Lentoasemalla sinun täytyy hetkeksi irtautua teknologiasta. Puhelimesi, tietokoneesi ja kaikki muut elektroniset laitteet menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten shampoiden ja hiuslakkojen, jotka haluat ottaa mukaan lennollesi, tulee olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Niiden täytyy myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Joudut ehkä myös ottamaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan skannata. Kannattaa siis pistää jalkaan ballerinat tai muut kevyet kengät.
  • Lentoyhtiöt eivät salli mitään teräviä esineitä käsimatkatavaroissa. Jos sinut täytyy tuoda tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, muista laittaa ne ruumaan menevään matkalaukkuun.

Tietoa lennoista kohteeseen Kuopio
Kohdelentokenttä
Kuopio
Kohdelentokentän IATA-koodi
KUO
Kohdekaupunki
Kuopio
Menopaluumatkan hinta
191 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Kuopio

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 96 € yhdensuuntaisille lennoille ja 191 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair