Halvat lennot Kuopio

Halvimmat lennot kohteeseen Kuopio

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 108 € yhdensuuntaisille lennoille ja 216 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Kuopio

Kuopio lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Kuopio, Kuopio? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Kuopio. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot - Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan, ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Kuopio. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Kuopio tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Kuopio lentokenttä on?
Jos saavut tähän kohteeseen lentokoneella, sinun ei tarvitse valita mille kentälle laskeudut. Kohteessa Kuopio on vain yksi lentokenttä – Kuopio (KUO).
Kuinka kaukana KUO sijaitsee kaupungin keskustasta?
Kuopio (KUO) sijaitsee 14 km:n päässä kohteen Kuopio keskustasta. Tee elämästäsi helpompaa ottamalla selvää paras tapa kulkea kentältä kaupungin keskustaan ennen koneen laskeutumista.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Kuopio?
Jos haluat saada ajantasaista tietoa lentämisestä kohteeseen Kuopio, tutustu COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Täältä saat lisätietoja kaikista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista sekä siitä, tarvitseeko sinun olla karanteenissa saavuttuasi.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Kuopio suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Kuopio suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Kuopio joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Kuopio, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Kuopio?
Koska kohteessa Kuopio on vain yksi suuri lentoasema, parhaiden lentojen löytämiseen ei mene turhan paljon aikaa. Paikan ainoa lentokenttä, Kuopio (KUO), sijaitsee noin 14 km:n päässä kaupungin keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Kuopio?
Koska vain yksi lentoyhtiö lentää kohteeseen Kuopio, valinnan varaa ei ole paljon. Siksi onkin hyvä idea varata heti, kun matkapäväsi ovat tiedossa.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuopio?
Finnair tarjoaa suurimman osan lennoista kohteeseen Kuopio. Kallio on lentojen yleisin lähtökaupunki, ja Finnair tarjoaa suurimman osan näistä lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Kuopio?
Koska kohteeseen Kuopio lennetään suurin piirtein 27 suoraa lentoa viikossa, pääset tänne helposti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Kuopio?
Kamppi, Pasila ja Kallio ovat suosittuja lähtölentoasemia kohteeseen Kuopio matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Kuopio lentokentälle kestää?
Jos olet matkalla kohteeseen Kuopio kohteesta Kamppi, voit odottaa lentoajan olevan suurin piirtein 1 tunti. Jos lähtöpaikkasi on Pasila, voit odottaa lentoajan olevan noin 1 tunti. Kallio taas on noin 1 tunti matkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Kuopio?
Kuten kuka tahansa kokenut matkustaja voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime minuutille. Hinnat ovat yleensä kalliimmat mitä lähemmäksi lähtöpäivä tulee. Toinen loistava tapa varmistaa paras mahdollinen tarjous on eri sivustojen hintojen vertailu. Jos määränpäässäsi on useita lentokenttiä, tarkista lentolippujen hinnat myös pienemmille lentoasemille. Ja viimeiseksi toinen helppo tapa säästää rahaa on valmistautua tekemään varaus heti, kun löydät loistavan tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Kuopio?
Lähtöpaikastasi riippuen lentosi kohteeseen Kuopio voi olla joko todella stressitön tai siihen voi mennä ikuisuuksia. Alla on joitain hyödyllisiä matkustusvinkkejä, joiden avulla voit lähteä unohtumattomalle matkallesi huoletta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Lentäminen voi olla helppoa, jos otat mukaasi oikeat tavarat. Ensiksi mukaan on hyvä ottaa pari kosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja deodorantti, lentosukat ja jotain luettavaa. Seuraavaksi mukaan kannattaa ottaa läppäri, laturit ja kaikki tarvittavat lääkkeet, sekä mahdollisesti kunnollinen matkatyyny. Älä myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä luottokorttiasi.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt tavarat saattavat vaihdella eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa tuoda lennolle. Näihin lukeutuvat ruuvimeisselit, veitset, aerosolit ja valkaisuaineet. Urheiluvälineitä, kuten hiihtosauvoja, ja esineitä, jotka voivat satuttaa muita ihmisiä, kuten tuliaseita ja ammuksia, ei voi myöskään tuoda mukaan lennolle.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Matkalle kannattaa laittaa päälle mukavat vaatteet. Luonnonkuituiset vaatteet ovat parhaita, ja mukaan kannattaa pakata jotain lämmintä, jos sinulle tulee yleensä kylmä lentokoneen matkustamossa. On hyvä idea laittaa jalkaan tilavat ja matalakantaiset kengät, koska jalkasi saattavat turvota matkan aikana. Piikkarit ja saappaat kannattaa suosiolla jättää kotiin.
  • Valitettavasti yksi pitkien lentojen riski on syvä laskimotukos, verihyytymäongelma, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen. Tältä välttyäksesi kannattaa venytellä jalkoja ja kävellä matkustamossa säännöllisesti matkan aikana. Tukisukkien tai -sukkahousujen käyttäminen saattaa myös vähentää riskiä.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Kuopio?
Olemme koonneet listan vinkkejä, joiden avulla pääset ongelmitta läpi turvallisuustarkastuksen. Pääset lentoasemalta kohteeseen Kuopio ennen kuin huomaatkaan:

  • Sinun tulee ensin esittää passisi tai henkilöllisyystodistuksesi sekä maihinnousukorttisi turvatarkastuksessa. Pidä ne käden ulottuvilla, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä turhan kauaa.
  • Turvatarkastuksessa sinun pitää poistaa kaikki, mikä voi mahdollisesti aiheuttaa hälytyksen. Näihin tavaroihin kuuluvat korvakuulokkeet ja puhelimet sekä takit ja vyöt. Ne kaikki pitää laittaa erikseen läpivalaisulaitteeseen.
  • Kaikki elektroniset laitteesi, kuten puhelin ja tietokone, menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten shampoiden ja käsirasvojen, jotka haluat ottaa mukaan lennolle, tulee olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Niiden täytyy myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Saattaa olla, että joudut ottamaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan skannata. Kannattaa siis pistää jalkaan kevyet lenkkarit.
  • Vältä laittamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos olet ottamassa mukaasi teräviä esineitä kuten taskuveitsiä tai työkaluja, pakkaa ne ruumaan menevään matkalaukkuun, koska ne voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa.

Tietoa lennoista kohteeseen Kuopio
KohdelentokenttäKuopio
Kohdelentokentän IATA-koodiKUO
KohdekaupunkiKuopio
Lennon hinta216 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Kuopio

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 108 € yhdensuuntaisille lennoille ja 216 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair